faithless 50 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2013 με κάλυψες...δύο μηχανάκια των 30 ίππων που το ένα είναι 100 κιλά και το άλλο 170... και πότε κατάλαβες εσύ, απο αυτό το πόστ, ότι εγώ συνέκρινα το ninja μου με το crf...ακόμα απορώ... σου ειπα πως απλα θελω να καταλαβεις οτι το yamaha ειναι κορυφη απλα.Δεν υπαρχει κατι να το περναει σε 250 κυβικα dual-sport παντα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2013 και πάλι δεν τίθεται σύγκριση στα δυο μηχανάκια που αναφέρεις. αυτό το θεμα δε ανοίχτηκε για το crf 250, για αυτό έγραψα και εγώ. όποιος θέλει θα το πάρει, όποιος θέλει το yamaha ας πάρει το yamaha, εγώ αν δεν κοιτούσα για κάτι street μπορεί και να το έπαιρνα...απλά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nippon Denso 1.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2013 Εγώ το CRF μια χαρά το βρίσκω,θα ήθελα όμως λίγο παραπάνω νεύρο απ'τον κινητήρα.Η σύγκριση με το Yamaha σωστή μεν,καθώς και τα δύο στην ίδια κατηγορία ανήκουν,αλλά να λαμβάνουμε υπ'οψιν μας και την τιμή του WR.Πόσοι απο εμάς θα έδιναν σχεδόν 8000 ευρώ για ένα 250; Tα 3000 ευρώ διαφορά μεταξύ των 2 μοντέλων,πιστεύω να δικαιολογούν πόσο πίσω είναι το Honda. Πριν βγάλουμε (κλασσικά,το έχουμε συνηθίσει) άχρηστη και γελοία τη Honda,να σκεφτόμαστε λίγο και τι γράφουμε,δεν κάνει κακό... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2013 Γιατι συγγρινετε το WR250F με το CRF250L και οχι με το CRF250X που ειναι η αντιστοιχη εκδοση της Honda? Το "L" ειναι On/Off, οχι εντουρο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
faithless 50 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2013 Γιατι συγγρινετε το WR250F με το CRF250L και οχι με το CRF250X που ειναι η αντιστοιχη εκδοση της Honda? Το "L" ειναι On/Off, οχι εντουρο. δεν ειναι το wr250f αλλα το wr250R το οποιο ειναι και αυτο on-off αλλα με πολυ πιο απαιτητικη συντηρηση αποτι το honda. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2013 Γιατι συγγρινετε το WR250F με το CRF250L και οχι με το CRF250X που ειναι η αντιστοιχη εκδοση της Honda? Το "L" ειναι On/Off, οχι εντουρο. To wr250R ειναι οχι το F(δεν πιστευεις τα ματια σου ε?) Αμα ηταν το F... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2013 To wr250R ειναι οχι το F(δεν πιστευεις τα ματια σου ε?) Αμα ηταν το F... Δεν ειχα δει το βιντεο πιο πανω και νομιζα οτι λετε για το "F" που ειναι πιστολακι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
S*izo_Vn 340 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2015 (τροποποιήθηκε) Οποιος το εχει το L η το M να μας πει εαν θελει πως ειναι μεσα στην πολη απο οικονομια αξιοπιστια μανουβρες κλπ Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 19 , 2015 από τον Vasilis_n Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
S*izo_Vn 340 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2015 Το μηχανακι ειναι μετριο στο γκαζι.Μονο αυτες ειναι οι πρωτες μου εντυπωσεις.Δεν καιει ειναι πανεμορφο (για μενα) και ειλικρινα το λατρευω ! ποσα κιλα εισαι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
faithless 50 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2015 (τροποποιήθηκε) Καλησπερα σε ολους.Συγγνωμη που αναβιωνω ενα πεθαμενο thread αλλα θα ηθελα να μου δωσετε μερικες συμβουλες.Εδω και καιρο εχω προσεξει την αντλια βενζινης να κανει πολυ θορυβο ακομα και μετα το check που κανει το μηχανακι οταν βαζεις το κλειδι.Πηγα στο μηχανικο μου ειπε ειναι φυσιολογικο.Κανει τοσο θορυβο ομως που 1ον δεν τον εκανε παλιοτερα2ον μου τη δινει στα νευραΛεω να του ριζω λιγο βελτιωτικο βενζινης μηπως εχει παρει κανα σκουπιδι και ακουγεται.Λετε να ειναι στα τελευταια της η μηπως με το καιρο ολες ακουγονται λιγο παραπανω?Ειδα πολλα τετοια thread αλλα καποιοι ελεγαν οτι ηταν χαλασμενες καποιοι οτι ειναι φυσιολογικο και εχω μπερδευτει λιγακι.Εχετε να προτεινετε κατι? Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 30 , 2015 από τον faithless Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2015 Σκάντζαρε τη και κράτα αυτή για καβάτζα στο μέλλον... Απλά αν ξέρει κανείς που βρίσκεις ίδια που να μη γράφει όμως Χόντα με τσάμπα κέρ@τ@ για τη φίρμα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
faithless 50 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2015 mi_ka τι σε κανει να πιστευεις οτι μονο η χοντα ειναι για το πεος? Οι αλλες εταιριες δλδ δεν ανηκουνε σε μεγιστανες μασωνους? Μηπως αλλαξε το καπιταλιστικο συστημα και δε το ξερουμε και περιμεναμε απο εσενα να μας πεις οτι τα προιοντα που αγοραζουμε ειναι ολο και χαμηλοτερης ποιοτητας? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2015 mi_ka τι σε κανει να πιστευεις οτι μονο η χοντα ειναι για το πεος? Οι αλλες εταιριες δλδ δεν ανηκουνε σε μεγιστανες μασωνους? Μηπως αλλαξε το καπιταλιστικο συστημα και δε το ξερουμε και περιμεναμε απο εσενα να μας πεις οτι τα προιοντα που αγοραζουμε ειναι ολο και χαμηλοτερης ποιοτητας?Μπες παλι στην τρυπα σου,δεν μας ελειψες καθολου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
faithless 50 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2015 Μπες παλι στην τρυπα σου,δεν μας ελειψες καθολουεννοειται οτι δε θα μεινω να απαντησω σαυτη την εικονικη πραγματικοτητα νεοφιλελευθερε φιλε μου.Το θεμα ειναι πως μπηκα μπας και βρω καμμια πληροφορια της προκοπης αλλα εννοειται οτι οι απαντησεις που θα επαιρνα θα ηταν του κωλου οπως και η δικια σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2015 Αν θες πληροφορια ανοιξε εγκυκλοπαιδια.Εδω δεν ειμαστε μονο για να παιρνουμε αλλα δινουμε κιολας,εχεις αργησει,κρυψου παλι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2015 ρε δεν είστε καλαπολιτικό σχόλιο και την κουράδα θα χουμε σε λίγο, εαν...δεν είναι ίσια και γέρνει δεξιά και αριστερά.ΚΟΙΤΑ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟ ΘΡΕΝΤ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
faithless 50 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2015 (τροποποιήθηκε) χαχαχαχα...ειχα να μπω κατι χρονια και μπηκα πριν κανα μηνα να γραψω για τη τρομπα μηπως και φιλοτιμηθει κανενας ανθρωπος να γραψει κατι σοβαρο σαν απαντηση και με κατηγορειτε οτι παω να ξεθαψω και θρεντ.Οτι να ναι αν δεν εχεις με τι να ασχοληθεις ολη μερα μπορει να ασχολεισαι με ενα φορουμ λογικο το βρισκω μου θυμιζετε κατι γιαγιαδες γειτονισες...Τεσπα πολυ ασχοληθηκα παω στη τρυπα μου εγω εσυ στο πισακι σου γιωργαρα Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 19 , 2015 από τον faithless Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2015 Είρηνη υμίν ω αδερφοί mi_ka τι σε κανει να πιστευεις οτι μονο η χοντα ειναι για το πεος? Οι αλλες εταιριες δλδ δεν ανηκουνε σε μεγιστανες μασωνους? Μηπως αλλαξε το καπιταλιστικο συστημα και δε το ξερουμε και περιμεναμε απο εσενα να μας πεις οτι τα προιοντα που αγοραζουμε ειναι ολο και χαμηλοτερης ποιοτητας?Δεν ξέρω τι να απαντήσω - με ξεπερνά αυτό το επίπεδο σκέψης... Το καημένο το μηχανάκι...- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
faithless 50 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2015 ναι mi_ka συγγνωμη και σε σενα αν δε καταλαβα καλα την απαντηση σου και απαντησα καπως επιθετικα συγγνωμη και στο γιωργο με το ktm του το μερακλιδικο.Ουτε καν θα μπω στη διαδικασια να το αναλυσω περαιτερω ειναι ανωφελο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2015 ναι mi_ka συγγνωμη και σε σενα αν δε καταλαβα καλα την απαντηση σου και απαντησα καπως επιθετικα συγγνωμη και στο γιωργο με το ktm του το μερακλιδικο.Ουτε καν θα μπω στη διαδικασια να το αναλυσω περαιτερω ειναι ανωφελ modeoner Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2015 (τροποποιήθηκε) ON THREAD Οι πιο πολλές εταιρίες προμηθεύονται τα περιφερειακά από υποπρομηθευτές που βάζουν την φίρμα της εταιρίας αντί για τη δικιά τους. Πχ η Subaru έχει ιμάντες εκκεντροφόρων από την MItsuboshi (θυγατρική της Mitsubishi) και την Gates που τους βρίσκεις στα μισά λεφτά γιατί δεν γράφουν Subaru.Ομοίως φίλος έφερε ακριβώς την ίδια αντλία για Aprilia αλλά αντί για 220+ πλήρωσε 70 τόσα. Προέλευση Κίνα, όπως και της μαμά αλλά δεν έγραφε Aprilia.Προφανώς ομοίως θα συμβαίνει για το CRF250L για όποιον ψάξει. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 19 , 2015 από τον Mi_ka Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2016 Σε μορφή πρωτοτύπου πλέον και όχι απλού concept και με πιθανότητα να βγει στην παραγωγή από τις αρχές του 2017,σύμφωνα με το δημοσίευμα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CafeRacer 379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2016 Αν εξαιρεσεις τη μουρη που ειναι σαν να εχει φαει μπουνια απο τον Tyson το μηχανακι ειναι σε πολυ σωστο δρομο και προσωπικα δεν θα το απεκλυα σαν μελοντικη επιλογη με ον οφφ λαστιχακια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2016 Αχρηστο. Αν ειχε αλλα 200-400 κυβικα το σκεφτομουνα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2016 H 1000αρια και πανω θα βλεπουμε ή 250αρια.ΕΛΕΟΣ ρε πουστη μου. 400? οχι? 600? οχι? ΓΙΑΤΙ.Τραγικες οι τασεις της αγορας.. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες