Jump to content

Recommended Posts

Μπράβο παιδιά να είστε καλά να ξαναπάτε και εκεί και όπου αλλού αποφασίσετε με τις ανάλογες φώτο για να ταξιδεύουμε και εμείς μαζί σας έστω και νοερά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μπράβο παιδιά!! Ωραίο το ταξίδι σας και πολύ καλή επιλογή το ότι δεν διαλέξατε τον εύκολο δρόμο από Ηγουμενίτσα-Βενετία :)

Και εις άλλα με υγεία!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οσο ανεβαιναμε το τοπιο αλλαζε.Γινοταν αλπικο...

dsc000652.jpg

Uploaded with ImageShack.us

dsc000672.jpg

dsc00069my.jpg

Αρχησαν να φαινονται και οι χιονισμενες βουνοκορφες....

dsc000702.jpg

dsc000722.jpg

Η χαρα μου ηταν απεριγραπτη.Ολη η διαδρομη ανεβαινοντας απλα μαγευτικη.

Παρκαραμε τις μηχανες μας αναμεσα σε δεκαδες αλλες και πηγαμε να απολαυσουμε το τοπιο και τους αιωνιους παγετωνες.

dsc000742.jpg

dsc000762j.jpg

dsc000792p.jpg

dsc000812.jpg

Η χαρα ολων ηταν ζωγραφισμενη στα προσωπα μας...

dsc000832f.jpg

dsc00085fo.jpg

Φυσικα το μαγικο αυτοκολλητακι δεν μπορουσε να λειπει:victory:

dsc000912x.jpg

dsc00108rg.jpg

συνεχιζεται...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aφου καναμε τις βολτιτσες μας και βγαλαμε τις απαραιτητες φωτο συνεχεια ειχε το Endelwise.Στο δρομο συναντουσαμε καθε λογης οχηματα και απειρες μηχανες...

dsc00129r.jpg

dsc001302.jpg

dsc00141lk.jpg

Uploaded with ImageShack.usdsc00151di.jpg

dsc001722.jpg

συνεχιζεται...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι να πει κανεις για το τοπιο...

dsc001652c.jpg

dsc001642l.jpg

dsc001662.jpg

Στο βαθος φαινεται η λιμνη Ζellem see(αν θυμαμαι καλα και θα ειναι η επομενη σταση μας για φαγητο)

dsc001632p.jpg

Στην καθοδο μας υπηρχαν αρκετες ταμπελες σαν και αυτη...

dsc001842.jpg

Τελικα φτασαμε στην λιμνη...

dsc00198gc.jpg

Αφου φαγαμε στο εστιατοριο ενος καμπιγκ με θεα ολη την λιμνη πηραμε τις μηχανες και κατευθυνθηκαμε προς Innsburg οπου σε ενα χωριουδακι λιγο εξω θα καναμε διανυχτερευση..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραίο οδοιπορικό. Μας έφτιαξες με τις εικόνες. Φορτωμένα μηχανάκια και καλή διάθεση.

Σου εύχομαι να συνεχίσεις να ταξιδεύεις.

Και μια ερώτηση από μένα για το φίλο - συνταξιδιώτη σου με το Transalp 700. Θέλω τις εντυπώσεις του για τη μοτοσυκλέτα στο ταξίδι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτα τα ταξιδιωτικα ειναι οαση στην μιζερια της καθημερινοτας μας.Ταξιδεουμαι με τις φωτο.επισης πολλα μπραβο για το φορτωμα του KTM.Ουτε κτελ να ηταν. :clapping2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

dsc09599k.jpg

το πλυντηριο το αφησες σπιτι να φανταστω ε? :whistling: ...ειπατε να μην παρετε πολλα πραματα μαζι σας...??? :whistling: καλα κανατε...

Ωραίοι αντε και σε άλλα.

Σχόλιο 1.Ktm και μάλιστα SM τόσο φορτωμένο δεν πρέπει να έχει ξαναπαίξει. Αν ταξιδεύεις παρέα με γυναικεία συντροφιά έτσι καταλήγεις.Να ξέρεις για την άλλη φορά ότι έχουν βγει και κάτι ωραία τρέιλερ.

Σχόλιο 2. Ταξιδιωτικό με KTM και HONDA που να παθαίνει βλάβη το Honda και να γυρίζει προς διάσωση το KTM δεν έχω ξαναδιαβάσει. ΟΝ/ΟΦΦ πάτησε καδρόνι και έπαθε ζημιά. Που να το πας και εντουράδα. Άντε να τα βλέπεται εδώ μέσα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραίοι αντε και σε άλλα.

Σχόλιο 1.Ktm και μάλιστα SM τόσο φορτωμένο δεν πρέπει να έχει ξαναπαίξει. Αν ταξιδεύεις παρέα με γυναικεία συντροφιά έτσι καταλήγεις.Να ξέρεις για την άλλη φορά ότι έχουν βγει και κάτι ωραία τρέιλερ.

Σχόλιο 2. Ταξιδιωτικό με KTM και HONDA που να παθαίνει βλάβη το Honda και να γυρίζει προς διάσωση το KTM δεν έχω ξαναδιαβάσει. ΟΝ/ΟΦΦ πάτησε καδρόνι και έπαθε ζημιά. Που να το πας και εντουράδα. Άντε να τα βλέπεται εδώ μέσα.

Παραδόξως θα συμφωνήσω! :2funny:

Μπράβο σας, το ΚΤΜ κουκλί!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραίο οδοιπορικό. Μας έφτιαξες με τις εικόνες. Φορτωμένα μηχανάκια και καλή διάθεση.

Σου εύχομαι να συνεχίσεις να ταξιδεύεις.

Και μια ερώτηση από μένα για το φίλο - συνταξιδιώτη σου με το Transalp 700. Θέλω τις εντυπώσεις του για τη μοτοσυκλέτα στο ταξίδι.

Θα πω στον φιλο μου να μπει και να σου απαντησει.Πιστευω πως θα εχει αρκετο ενδιαφερον.

Το ιδιο θα κανω και γω για το ΚΤΜ μολις τελειωσω με την αφηγηση του ταξιδιου..

Ωραίοι αντε και σε άλλα.

Και γω πιστευω οτι αλλο ΚΤΜ SM δεν πρεπει να εχει βαλει τοσα πραγματα.Οπως ειπες ταξιδια με γυναικες τα χουν αυτα:whistling:

Οσο για το δευτερο το παρικαρι το εχει βαλει ουκ ολιγες φορες σε χωμα αλλα σε αυτο το ταξιδι ηταν αρκετα τα κιλα που κουβαλουσε η μηχανη...:lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε μου είσαι ωραίος!!! Μοίρασε πόνο Βαγγέλη!!! Θέλουμε κι άλλο!!!

Πάντως ότι και να γράψεις, δεν θα τη γλιτώσεις!!!

Θέλω περιγραφή αυτοπροσώπως σε μελλοντικό καφέ για να βλέπω και την έκφρασή σου όταν θα μιλάς για τις Άλπεις!!! :mB_kalo_e::clapping2:

:respekt:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε μου είσαι ωραίος!!! Μοίρασε πόνο Βαγγέλη!!! Θέλουμε κι άλλο!!!

Πάντως ότι και να γράψεις, δεν θα τη γλιτώσεις!!!

Θέλω περιγραφή αυτοπροσώπως σε μελλοντικό καφέ για να βλέπω και την έκφρασή σου όταν θα μιλάς για τις Άλπεις!!! :mB_kalo_e::clapping2:

:respekt:

Σεχαριστω πολυ Αλεξανδρε.Οσο για το καφεδακι απο Δευτερα επιστρεφω στα πατρια εδαφη,οποτε οποτε θες κανονιζουμε:cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συνεχιζω λοιπον...

Το βραδυ το περασαμε κανοντας βολτα στο κεντρο του Ινσπουργκ και πινοντας ποτακια σε μαι πλατεια τους.Εδω να πω πως γενικοτερα η νυχτερινη ζωη στην Αυστρια ειναι αστα να πανε...

Να μην ξεχασω επισης να αναφερω πως στην παραγγελια μας που καναμε με τα ποτα ο Τασος ζητησε και ενα μπουκαλι νερο.Μας φερανε λοιπον μια κανατα νερο απο την βρυση(περιπου ενα λιτρο)και

μας την χρεωσανε 6 ευρω:uglystupid2: .Αυτο το κραταω και αν μου πει κανας τουριστας Αυστριακος πως στην Ελλαδα ειναι ακριβα θα:bruce_h4h: :bruce_h4h:

Ετσι τελειωσε και αυτη η υπεροχη αλλα κουραστικη μερα...

Συνεχιζεται...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η εβδομη μερα του ταξιδιου μας ξεκινουσε με χαλαρους ρυθμους στο πρωινο του ξενοδοχειου.Εκει συναντισαμε και ενα ζευγαρι Ελληνες απο Αθηνα με ενα V-Strom που καναν το πρωτο τους ταξιδι εξω

απο τα συνορα και που επισκευτοταν διαφορες πολεις της Ιταλιας και της κεντρικης Ευρωπης.Καλη τους ωρα οπου και ναναι.

Σημερα θα πηγαιναμε ακομα πιο βορεια και θα περνουσαμε για λιγο τα Γερμανικα συνορα και θα πηγαιναμε να δουμε τα καστρα στην πολη Fussen....

dsc00003di.jpg

dsc00004u.jpg

H πρωτη μας σταση εδω...

dsc00013kw.jpg

dsc00016tx.jpg

dsc00017ks.jpg

Στο δρομο μας περασαμε απο μια λιμνη ,που δυστυχως ειναι αδυνατον να θυμηθω το ονομα της,αλλα ηταν πραγματικα πολυ ομορφα και αρκετος κοσμος την απολαμβανε

dsc00029qt.jpg

dsc00031km.jpg

dsc00032nf.jpg

Απο το δρομο αρχισαν να φαινονται και τα καστρα..

dsc00036al.jpg

dsc00037bu.jpg

dsc00040ao.jpg

Μπηκαμε μεσα σε αυτο το μερος που ηταν περιτρηγυρισμενο απο καστρα στις κορυφες των βραχων και ηταν σαν να ειχες γυρισει το χρονο πισω..

Δυστυχως το τεμπελικο ξυπνημα μας δεν μας εδωσε την πολυτελεια του χρονου να κανουμε καποιες απο τις ξεναγισεις που προσεφεραν στα καστρα και ετσι μετα απο

μερικα λουκανικα πηραμε παλι τους δρομους,αυτη τη φορα νοτια και κατευθυνση προς τον Ιταλικο βορα..

dsc00085oq.jpg

Συνεχιζεται...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι επαρχιακοι δρομοι της Αυστριας ειναι μαγια πραγματικα.Τα χωριουδακια τους περιποιημενα και πεντακαθαρα.Απολαυση ευτυχια μαγεια.Τι να πω...

dsc00086vr.jpg

dsc00087a.jpg

dsc00092vo.jpg

dsc00095m.jpg

dsc00103ls.jpg

Συνεχιζεται...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο δρομο μας αρχισαν απο πανω μας να ερχονται καποια συνεφα που δεν ειχαν και τις καλυτερες διαθεσεις...

dsc00100wf.jpg

Αλλα εμεις δεν πολυ διναμε σημασια και συνεχιζαμε να διασχιζουμε τα βουνα..

dsc00105sg.jpg

dsc00109ig.jpg

Καποιες φορες το GPS μας εδινε λιγο περιεργους δρομους για τον προορισμο μας αλλα οκ.Πχ αυτο το δρομακι...

dsc00117om.jpg

Συνεχιζεται....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καποιες φορες το GPS μας εδινε λιγο περιεργους δρομους για τον προορισμο μας αλλα οκ.Πχ αυτο το δρομακι...

dsc00117om.jpg

Πολύ παρέα κάνουν τα GPS μας... κι εμένα τέτοια "χόμπι" έχει! :mB_kalo_e:

Πάντως κι από κάτι τέτοια δρομάκια ανακαλύπτεις πολύ όμορφα τοπία καμιά φορά!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
.................. Αν ταξιδεύεις παρέα με γυναικεία συντροφιά έτσι καταλήγεις.Να ξέρεις για την άλλη φορά ότι έχουν βγει και κάτι ωραία τρέιλερ..............

Όχι απαραίτητα. Με σωστή εκπαίδευση και οργάνωση μπορείς να αποφύγεις ......το πλυντήριο πιάτων. biggrin.gif

SDC10740.jpg

DSC01510.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτο με το GPS το εχω παθει και εγω με εναν φιλο. Καταλληξαμε καπου στην κορφη του Παρνωνα βεβαια μονο :2funny:

Ασχετο, αλλα πιστευω θα μπορουσατε να ειχατε αποφυγει το παρτυ στην πισινα..

Για αυτο εδω λεω...

dsc09822m.jpg

ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΓΥΝΑΙΚΕΣ :2funny::sopase:

Ωραιες διαδρομες. Ελπιζω να εχεις πολυ πραγμα να μας δειξεις ακομα :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημέρα από μένα,

Είμαι ο συνοδοιπόρος του Βαγγέλη.

Υπολόγισε σε κιλά 85 εγώ κι 100+ ο συνεπιβάτης, επίσης φορτωμένη πίσω βαλίτσα συν σαμάρια, συν tankbag.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να "χαμηλώσει" αρκετά η μηχανή.

Να αναφέρω επίσης ότι η πίσω ανάρτηση κουβαλούσε ήδη 60.000 χλμ όποτε ρίχνοντας και όλο αυτό το βάρος, δεν είχε τη δυνατότητα να λειτουργήσει σωστά, μιας και την είχαμε "τερματίσει".

Ουσιαστικά τα προβλήματά μου ήταν ότι ήμουν χαμηλός και ότι δεν είχα την άνεση που θα μπορούσε να μου προσφέρει η ανάρτηση αν ήμουν μονός.

Πέραν αυτών, παρ'όλο που πίστευα ότι θα "έχανα" το τιμόνι λόγω βάρους, κάτι τέτοιο δε συνέβη. Είχα αρκετά καλό έλεγχο.

Σε σημεία όπως στην Κροατία που πήραμε Highway για να προλάβουμε τη νύχτα, είχα 140 και 150 χωρίς κανένα πρόβλημα. Η μηχανή τραβούσε χωρίς να δείξει ότι ζορίζεται.

Λογικά πρέπει να είσαι στο Transalp Club, σωστά;

Όποια ερώτηση έχεις σχετικά με τη μηχανή, ελεύθερα.

Ωραίοι αντε και σε άλλα.

Το κεντρικό σταντ είχε τοποθετηθεί εσφαλμένα από εμένα. Το λάθος ήταν ότι είχα βάλει το ελατήριο να "κοιτάζει" η άκρη του προς τα κάτω. Εικόνα 1

Αυτό με κάποιες "εντουράδες" και πολλά χτυπήματα σε κοτρώνες, είχε λυγίσει την άκρη του με αποτέλεσμα το επόμενο χτύπημα να βγάλει το ελατήριο.

Αυτό διορθώθηκε στην φωτό που είδατε, όπου αφού κατάλαβα το λάθος, τοποθέτησα το ελατήριο με την άκρη του να "κοιτάζει" προς τα πάνω. Εικόνα 2

elatirio.jpg

Ναι οφείλω να το ομολογήσω... τα HONDA μπορούν να πάθουν τέτοια ζημιά!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλώς σας βρήκα!

Είχε δεν είχε ο Βαγγέλης με έχωσε κι εμένα :)

Το ταξιδιωτικό από την δική μου οπτική γωνία βρίσκεται εδώ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλώς σας βρήκα!

Είχε δεν είχε ο Βαγγέλης με έχωσε κι εμένα smile.gif

Το ταξιδιωτικό από την δική μου οπτική γωνία βρίσκεται εδώ

Καλως τον συνοδοιπορο μου.Αντε τωρα τον χειμωνα ειναι ευκαιρια για καινουργια σχεδια για ταξιδια :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα