KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2011 Ντεμέκ 130χλμ τη μέρα που το έκανα για 1.5 χρόνο κάθημερινά... Ρε χλιμιτζουρα,τι ειναι 130 χλμ την ημερα???? Παρε ενα παπακι να κανεις τη δουλεια σου ρε να πηγαινοερχεσαι Χαλκιδα!! Ντεμέκ και οι βενζίνες; 3,2 ltr/100 με κολλημενο το γκαζι στο stop μετρημενο καθως ερχομουν Αλλά βέβαια! εσείς οι καπιτάλες με τα 2λιτρα και τα 3λιτρα ντεμέκ τα έχετε όλα! Απο τα μπατζακια τρεχουνε... Φιλακια KaTemA πλακα λιτοχωρου τι λεει για μπανια και καλοκαιρινες αποδρασεις? αξιζει η μουφα? Καλα ειναι εκει ρε για κανενα μπανιο,ψησου να παμε για κανενα χειμερινο.Κατεμας δεν μασαει χριστο,δεν καταλαβαινει τιποτα λεμε Βεροια γιατι τετοια πικρα? Εφαγες ξενερα απο βεροιοτισα? Δε λεω ειναι καπως αυτες. Εχω παει 2-3 φορες, κανουν καλα παρτακια εκει περα. Δεν υπαρχει Βεροια ρε φιλε,απλα Ρε μλκ,εκεινο το Supra που ειχες στο σπιτι σου εξω,το εχεις? Ψησου να ξεκινησουμε παπιοτουρισμο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2011 Ολα ξεκινησαν εδω Και ολα τελειωσαν εδω Παω στη δουλεια,φιλακια πολλα.Καλημερα σε ολους απο τη παγωμενη Σαλονικη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2011 Ρε μλκ,εκεινο το Supra που ειχες στο σπιτι σου εξω,το εχεις? Ψησου να ξεκινησουμε παπιοτουρισμο Δεν ειναι δικο μου, ανηκει στο γειτονα που ειναι κρητικος και το εχει σε χρεποκατασταση. Παπι εχει ο πατερας μου ενα 50αρι κινεζικο που ετσι και το παρω και βγω εκτος θεσσαλονικης, εκτος του οτι θα σκοτωθω στη πρωτη στροφη θα με περνανε και οι μυγες. Με βλεπω να ξεκιναω σκουτεροτουρισμο με το μπαμπινο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LeocMan 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2011 (τροποποιήθηκε) 'il diario e un loco' * *το ημερολογιο ενως τρελου... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 1 , 2011 από τον lemonitas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2011 Όχι ρε, δε μ' έπιασες. Αυτός είναι ο πραγματικός Santa. Απλά διαβάζει Κατεμά Πρωτοχρονιάτικα κι έχει ξεχαστεί...... Έρε παιδάκια που θα μείνουνε φέτος χωρίς δώρα εξαιτίας του Κατεμά. Μοιαζει λιγο του Γιωργου...........στο ετούτο του........... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2011 πως ηταν το παπι στην διαδρομη? σταθερο?θερμοκρασιες? ο κυνητηρας επεσε καθολου η σταθερη δυναμη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2011 δεν υπαρχει τουρισμος με σκουτερ ρε Σταυρακη.Ουτε με Τζιλερα 800αρι δεν θα ξεκινουσα ταξιδι.Με τις ξαπλες,την ανεμοκαλυψη κ χωρις σασμαν Θα επρεπε να πιω καμια 7 μυτιες κοκα για να μεινω ξυπνιος στη σελα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2011 δεν υπαρχει τουρισμος με σκουτερ ρε Σταυρακη.Ουτε με Τζιλερα 800αρι δεν θα ξεκινουσα ταξιδι.Με τις ξαπλες,την ανεμοκαλυψη κ χωρις σασμαν Θα επρεπε να πιω καμια 7 μυτιες κοκα για να μεινω ξυπνιος στη σελα Δεν διαφωνω αλλα αφου δεν εχω παπι κι'εχω σκουτερ θα δοκιμασω με σκουτερ..... Χμμμμ μπααα ασε, αλλαξα γνωμη, θα παρω το ER καλυτερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strummer4 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2011 http://apolitistosteki.blogspot.com/2010/03/blog-post_4765.html 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2011 φιλαρακι θα βγαλω χολη τωρα κ δεν θελω.Ουτως η αλλον με εχω μπαναρει απο το φορουμ εδω κ 6 μηνες,κ να με μπαναρουν τωρα ατοπο ειναι.Εδω οι βορειοι πλην του τζαναμπετη,ολοι ντεμεκ ειναι.Να χαμε να λεγαμε,προλογος κ μπλα μπλα.Πηραν μηχανακι 12+ χιλιαρικα κ η μεγαλυτερη εκδρομη που κανονισαν 3 χρονια που ειμαι εδω ειναι στη δυτικη μακεδονια,κοζανοφλωρινες κ ετσι.Απορω γιατι τα εχουν τα μηχανακια τους.Για αυτο κ δεν παταω στις εκδρομες τους κ παω με τους προσωπικους μου φιλους Πελοποννησο,Εβρο,Στερεα ελλαδα κτλ.Ντεμεκ ταξιδιαρηδες,ντεμεκ μηχανακια,ντεμεκ κ οι εκδρομες που πανε.Αν ακουσουν απο Λαρισα κ κατω βγαζουν κομπιουτερακια,βγαζουν σπυρια,ταχυπαλμια κτλ.Ας πουνε οι αθηναιοι που ΜΟΝΟ περυσι με ειδαν σε 6 νοτιοκαφεδες,να πω για Γαλαξιδια,για Δεσφινες,για Σουνιαδες? Βαρατε βορειοι -1,αδιαφορω Επειδή έχεις πάρει παραμάζωμα πολύ κόσμο, θα σου πρότεινα πρώτα να σκέφτεσαι και μετά να γράφεις. Ψάξε και δες πόσες εκδρομές και πού (Ελλάδα και εξωτερικό) έχουνε γίνει τα τελευταία τρία χρόνια που αναφέρεσαι. Απλά σε αυτές τις εκδρομές δεν έρχεσαι γιατί ξέρεις πως πρώτον, είναι στριφτερές και δεύτερον, ξεκράνωτοι με βερμούδες και μ@λ@κιες αυτού του τύπου: Κατεμας εδω μολις εχει φαει π...πα απο Porsche Boxster. Mε τον που τον ειδα στον καθρεφτη μου φτιαξε την διαθεση!Λεω απο μεσα μου θα τον κλεινω επιτηδες απο οπου κ αν παει να με περασει! Ειλικρινα χωρις πλακα τωρα,τον εκλεισα 3 φορες ετσι για σπασιμο!Αφου εφαγα κορνες,φλας,αλαρμ,σινιαλα κτλ τελικα εκανε κινηση ματ απο αριστερα κ με περασε! Ψαρακωθηκα στο παπακι,προσπαθησα να τον περασω,αλλα τζιφος! Εφαγα π...πα. ............................... δεν χωράνε γιατί, όπως διαπίστωσες προσωπικά, πέφτει κόκκινη κάρτα και καρπαζιά................ Όσο για τα κομπιουτεράκια που λες, τί να κάνουμε, μερικοί δεν μένουν ακόμα με τον μπαμπά και την μαμά ώστε ό,τι βγάζουν να το κάνουν ρόδα τσάντα και κοπάνα............. 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2011 ..............και στα γρήγορα, μερικές απο τις βόλτες και τα ταξίδια που ΔΕΝ κάνουμε............... .άμα ψάξω λίγο ακόμα θα βρώ άλλες τόσες: Εκδρομή για Κυριακή 5-4 3.411 χλμ σε Άλπεις και Δολομίτες Βόρεια βόλτα την Κυριακή των εκλογών.., ψήνεστε; Μaranello - Mugello Καφεδοβολτίτσα στην Ασπροβάλτα - Κυριακή 16/1 Γύρος Θάσου MOTOGIRO GRECIA SALENTINA Το Βόρειο κλιμάκιο είναι εδώ, ενωμένο-δυνατό 2η ΙΤΑΛΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ 6,7... Εκδρομή στο moto-GP του Mugello 2011 Βόλτα στην ορεινή Καβάλα Kυριακή Βορρίων Κοπη πιτας ΒΟΡΕΙΩΝ την Κυριακη 23/1/2011 Εκδρομη(ναι αλλα που?) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Morx 429 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2011 Round 1, FIGHT! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2011 Καλα το ελεγα εγω πριν χρονια οτι εκει στα βορεια το νερο που σας ποτιζουν κατι εχει... Εισαι πολυ παλαβος που εκανες αυτη τη διαδρομη με τον παπιο συνονοματε, κουβαλας πολλα κανταρια τρελας! Σ'ωραιος ομως, αντε και σε 36ωρο τωρα!! :worthy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
h.a.balafoutre 217 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2011 Χαράς το κουράγιο σου και καλοτάξιδο...αλλά όσες φορές έχει προκύψει ανάγκη να πηγαίνω με κάτω από 110 σε ανοιχτό δρόμο με παπί, σκούτερ και τα αυτοκίνητα, φορτηγά να περνάνε κάθε 3εις και λίγο με όσα θέλουν από όπου θέλουν...τρώει άκυρο και μόνον η σκέψη. Πιστεύω είναι πολύ επικίνδυνο. Καλύτερα να τους περνάω εγώ και να τους έχω από μπροστά παρά από πίσω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2011 (τροποποιήθηκε) Κατεμά, δεν ξέρω, θα γινόμουν αναιδής αν έλεγα την πρώτη σκέψη που μου ήρθε στο μυαλό. Πρέπει όμως, γιατί νομίζω ότι αλλιώς δεν θα περάσει το point μου. Κατεμά, πόσα λεφτά έχεις; =>Συνεπαγωγή: Σε ποιό κόσμο ζεις; Σόρυ που το λέω αλλά σε 2 ΚΟΝΤΙΝΕΣ σε εμένα εκδρομές δεν πήγα γιατί δεν έπαιζε φράγκο. Στην εποχή που ζούμε μην κατηγορείς κόσμο ότι βγάζει κομπιουτεράκι. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 1 , 2011 από τον chiliplayer 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
djnoizeteck 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2011 (τροποποιήθηκε) Κατεμά, δεν ξέρω, θα γινόμουν αναιδής αν έλεγα την πρώτη σκέψη που μου ήρθε στο μυαλό. Πρέπει όμως, γιατί νομίζω ότι αλλιώς δεν θα περάσει το point μου. Κατεμά, πόσα λεφτά έχεις; =>Συνεπαγωγή: Σε ποιό κόσμο ζεις; Σόρυ που το λέω αλλά σε 2 ΚΟΝΤΙΝΕΣ σε εμένα εκδρομές δεν πήγα γιατί δεν έπαιζε φράγκο. Στην εποχή που ζούμε μην κατηγορείς κόσμο ότι βγάζει κομπιουτεράκι. Kawasaki 130,KTM 950 και Lancer Evolution,δεν νομιζω να πείραξαν τα λευτά για την βενζίνη! :P ΚαΤεΜα παντως παρασκευή σε περιμένω ΙΚΕΑ να πιούμε καμιά μπυρίτσα στην καντίνα! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 1 , 2011 από τον djnoizeteck Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2011 Kawasaki 130,KTM 950 και Lancer Evolution,δεν νομιζω να πείραξαν τα λευτά για την βενζίνη! :P ΚαΤεΜα παντως παρασκευή σε περιμένω ΙΚΕΑ να πιούμε καμιά μπυρίτσα στην καντίνα! Με το RS θα είσαι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
djnoizeteck 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2011 Με το RS θα είσαι; Ναι! Δεν εχω αλλο και να ήθελα να μήν είμαι με το RS :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2011 Ψήσου για κοντρίτσα με TZR ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
djnoizeteck 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2011 Ψήσου για κοντρίτσα με TZR ;) 250? Δεν έχω πρόβλημα αλλα δέν ξερω ακομα να το ξεκινάω! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaros4 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2011 Ψήσου για κοντρίτσα με TZR ;) αυτο ειναι επισημο ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2011 (τροποποιήθηκε) Επειδή έχεις πάρει παραμάζωμα πολύ κόσμο, θα σου πρότεινα πρώτα να σκέφτεσαι και μετά να γράφεις. Ψάξε και δες πόσες εκδρομές και πού (Ελλάδα και εξωτερικό) έχουνε γίνει τα τελευταία τρία χρόνια που αναφέρεσαι. Απλά σε αυτές τις εκδρομές δεν έρχεσαι γιατί ξέρεις πως πρώτον, είναι στριφτερές και δεύτερον, ξεκράνωτοι με βερμούδες και μ@λ@κιες αυτού του τύπου: δεν χωράνε γιατί, όπως διαπίστωσες προσωπικά, πέφτει κόκκινη κάρτα και καρπαζιά................ Όσο για τα κομπιουτεράκια που λες, τί να κάνουμε, μερικοί δεν μένουν ακόμα με τον μπαμπά και την μαμά ώστε ό,τι βγάζουν να το κάνουν ρόδα τσάντα και κοπάνα............. Για να καταλάβω τώρα, εσύ ρε Παναγιώτη θίχτηκες επι προσωπικού επειδή είπε ο Κατεμάς οτι δεν κάνουν βόλτες οι Βόρριοι?! Και προσπαθείς να του αποδείξεις και το αντίθετο κιόλλας?!!! Ξέρεις κι εσύ κι εγώ κι όλοι μας οτι είναι χυμαριό ο Γιώργος και οκ, κάποιες φορές υπερβάλλει κιόλλας αλλά έλεος που θα παρεξηγηθώ εγώ εσύ η οποιοσδήποτε επειδή κάποιος σε καλαμπουρίστικο (είτε ακόμη και σοβαρό) στύλ, μας είπε οτι δεν κάνουμε χιλιόμετρα βόλτες κτλ! ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ αν και πότε κάνεις βόλτες και αυτό θα πρέπει να σου φτάνει. Τα λέω αυτά γιατί με την ευκαιρία του ''πεσίματος'' στον κατεμά, θέλω να τονίσω οτι πολύ... ''μοτοσυκλετιστές'' την έχουμε δεί και προσωπικά αυτό είναι που με κάνει και απέχω κι ο ίδιος. ''Για να ρθείς στη βόλτα μας φιλαράκι, θα φοράς εκείνο το άλλο, θα φέρεσαι ΕΤΣΙ και η μηχανή σου θα είναι σε άψογη κατάσταση γιατί δε θέλουμε ιστορίες κτλ κτλ κτλ μπλα μπλα μπλα''. Προσωπικά, έχω πολύ μεγαλύτερη μοτοσυκλετιστική γκαρνταρόμπα απο πολλούς αλλά όταν μου βάζουν εμένα η οποιονδήποτε πέσει στην αντίληψή μου ΟΡΟΥΣ για να συμμετέχει σε μια βόλτα, οπου ...στην τελική το 90% των ατόμων πάνε με την ταυτότητα στο στόμα(και καλά κάνουν ή και καλά έκανα κι ο ίδιος όσες φορές έτυχε να έρθω) ε ρε παιδιά είναι πολύ οξύμωρο και ειρωνικό! Και στη τελική, τι κόφτει τον καθένα το τι θα φορέσει ο άλλος?! Μήπως τον ''χρεώνεται'' επειδή θα βρίσκονται μαζί?! Μήπως έχει ο καθένας την υποχρέωση να κάτσει να περιμένει οδική ή να βοηθήσει ή κι εγώ δε ξέρω τι επειδή κάποιος ανεύθυνος δε φρόντισε να είναι καλυμμένος και τυπικός?! Ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του είτε πάει βόλτα μόνος του, είτε με παρέα! Ερχεσαι φιλαράκι με τελειωμένο λάστιχο βόλτα, και παθαίνεις λάστιχο στο δρόμο?! Κόψ' τον λαιμό σου και βγάλε την άκρη σου! Οχι... συμφωνίες και όρους κτλ κτλ! Για να καταλήξω, απο την στιγμή που διακρίνω οποιουδήποτε είδους ''ρατσισμό'' ανάμεσα σε ... ''μοτοσυκλετιστές'' και ... μηχανόβιους οκ, i'm not into that! Κάνω ότι θελω και ''αναφορά'' δε δίνω σε κανέναν για το αν έχω κορντούρα ή δερμάτινη φόρμα για να πάω μια βόλτα είτε μέχρι το περίπτερο είτε μέχρι το nordcap. Οχι οτι ενδιαφέρει κανέναν δηλαδή αλλά όχι να δίνουμε... show καθωσπρεπισμού και μοτσυκλετιστικής... κουλτούρας, κι όταν είμαστε όχλος, στη πρώτη στροφή ορμάει όλος ο ντουνιάς να βγεί πρωταθλητής! Σορρυ για το σπάμ... εντιτ: Απλά όταν μου λείπουν οι φάτσες σας, έρχομαι σε έναν τοπικό καφέ, καφρίζουμε ξεδίνουμε και όλα καλα! Απλά απο βόλτες με ''όρους''... τσουκ :) Εντιτ2: Προσωπικά, στην πρώτη μου βόλτα με παρέα απο το mybike, είχα πάει με τζην, δερμάτινο της πλάκας και απλό κράνος σε... χιόνια (Ελατοχώρι 2005) και αισθανόμουν... μαλάκας και ξεκάρφωτος που είδα τα υπόλοιπα παιδιά με πλήρη εξοπλισμό. Εάν κάποιος όμως μου έλεγε τότε, φιλαράκι δε μπορείς να έρθεις έτσι όπως είσαι, θα μου είχε κόψει κάθε όρεξη να ξαναπάω βόλτα με mybike κι έτσι δε θα είχα γνωρίσει πολύ πολύ κόσμο που είχα την χαρά και την τιμή να μοιραστώ χιλιόμετρα μαζί του (και εσενα Παναγιώτη φυσικά). Παρόλα αυτά όμως, ενώ ο κατεμάς την ''άκουσε'' απο κάποιους για το θέμα του εξοπλισμού συνέχισε να έρχεται και σε καφέδες και σε κάποιες λιγες βόλτες. Όμως η αντίδρασή του προκύπτει πιστεύω κι απο την ''απόρριψη'' κι ας είναι ένα γομάρι και μισό, κάφρος ινδιανος, σιδεροφάγος, σιδερόκολος σαρδανάπαλος τεντυμπόης τσαντάκιας ή ότι άλλο τελος πάντων. :P Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 1 , 2011 από τον Multijohn 12 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2011 250? Δεν έχω πρόβλημα αλλα δέν ξερω ακομα να το ξεκινάω! :P Ναι 250. Έλα την Παρασκευή και βλέπουμε. Δεν είναι σίγουρο ότι θα έρθουμε και εμείς. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
djnoizeteck 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2011 Ναι 250. Έλα την Παρασκευή και βλέπουμε. Δεν είναι σίγουρο ότι θα έρθουμε και εμείς. :P Οκ μιλάμε facebook! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες