Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2009 (τροποποιήθηκε) Άντε γιατί πολύ καθισιό και τηλεόραση φαίνεται να έπεσε........ Τί θα λέγατε λοιπόν για μια βολτίτσα την Κυριακή των εκλογών; Όσοι θέλουμε να ψηφίσουμε πάμε νωρίς-νωρίς και μετά .........βουρ........ Αν πούμε ώρα συνάντησης γύρω στις 10.30 με 11.00 στα σημεία εκκίνησης, νομίζω πως βολευόμαστε όλοι. Παίζουν οι εξής διαδρομές: 1: Μικρή Βόλβη (συνάντηση στο γνωστό καφέ)-Στρατώνι-Ιερισσός-Γομάτη-Μεγάλη Παναγιά-Αρναία-Θεσσαλονίκη, 184 χλμ (+60 απο Θεσ/νίκη). 2: Αμφίπολη-Νέα Ζίχνη-Αγγίστα--Ελευθερούπολη-Ηρακλείτσα-Θεσ/νίκη, 230χλμ (+90 απο Θεσ/νίκη). 3. Αμφίπολη-Ροδολίβος-Μαυρολεύκη-Νικηφόρος-Παρανέστι-Σταυρούπολη-Ζαρκαδιά-Καβάλα-Θεσ/νίκη, 329χλ (+ 90 απο Θεσ/νίκη). Για να βλέπω συμμετοχές.......... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 25 , 2009 από τον janabetis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Verbal Kint 1.595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2009 Θεου θέλοντος και καιρού επιτρέποντος... ΜΕΣΑ με τα μπούνια! Αν και ψηφίζω την 3...δεν με ενδιαφέρει και πολύ η διαδρομή. B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2009 Δεν μπορω δυστυχως γιατι το πιο πιθανο ειναι να μην εχω το ΧΤ μεχρι τοτε!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CHRISPASSAT 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2009 Παιδες με ολο το θαρρος...πηγαιντε ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΙΙ...εχω παει ειναι ΦΟΒΕΡΑ.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
man 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2009 Λοιπον, αν διαλεξετε την 3, ειμαι μεσα 100% γιατι πρεπει να ψηφισω στο Ροδολιβος :) Απλα θα μου δωσετε 5 λεπτακια, να ριξω το ψηφοδελτιο, και φυγαμε για ταβερνα τρελη... ;) Υ.Γ. Εκτος αν μπορει να δημιουργηθει 4η διαδρομη που να περιλαμβανει το Ροδολιβος στον γυρο Παγγαιου. No pressure. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2009 Λοιπον, αν διαλεξετε την 3, ειμαι μεσα 100% γιατι πρεπει να ψηφισω στο Ροδολιβος :) Απλα θα μου δωσετε 5 λεπτακια, να ριξω το ψηφοδελτιο, και φυγαμε για ταβερνα τρελη... ;) Υ.Γ. Εκτος αν μπορει να δημιουργηθει 4η διαδρομη που να περιλαμβανει το Ροδολιβος στον γυρο Παγγαιου. No pressure. Φανταστείτε τώρα φάση...........σκάνε μύτη κάμποσες μηχανές έξω απο το εκλογικό κέντρο, αμηχανία στους αστυνομικούς και τους περίοικους, και όλοι κοιτάνε να δούνε ποιόν συνοδεύουμε να ψηφίσει. Αυτό και μόνο είναι αρκετός λόγος να το κάνουμε..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2009 Χαλκιδική και να τραβήξουμε λίγο την διαδρομή προς θάλασσα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2009 Ψηνομαι αλλα δυσκολα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnny 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2009 Ωραιες διαδρομες Παναγιωτη αλλα ψηφιζω Βολο!Θα κανω υπομονη για Πλαστηρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2009 Χαλκιδική και να τραβήξουμε λίγο την διαδρομή προς θάλασσα... Μετά την Ιερισσό δηλαδή, αντί να ανεβούμε προς Μεγάλη Παναγιά-Αρναία, να πάμε απο Πυργαδίκια-Όρμο Παναγιάς-Νικήτη; Απο μένα ΟΚ, κανένα πρόβλημα......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Postmankav 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2009 Πανω θα ειμαι , μιλαμε!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2009 Πανω θα ειμαι , μιλαμε!!!! ................οπότε και να μην κάτσει κάτι απο τα παραπάνω, εμείς την βόλτα μας θα την κάνουμε.................. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Captain Slow 987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2009 μεσα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2009 Εγω τελικα θα τη κανω αυριο τη βολτουλα μου με επιστροφη το ΣΚ. Τα πραματα ειναι μαζεμενα και τα αλογα ταϊσμενα. :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GuRu 239 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2009 Ψήφισα Χαλκιδική με την προσθήκη Νικήτης κτλ που αναφέρθηκαν παραπάνω. Α, και όλα αύτα καιρού επιτρέποντος, γιατί αλλιώς σκούρα τα πράγματα... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2009 Ψήφισα γύρο παγγαίου. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη.. με πίτα ή ψωμάκι; Και του παγγαίου είναι καλύτερος από της θεσσαλονίκης; Όπου να ναι ρε!!! Πάμε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2009 Ψήνομαι επίσης πολύ και για Θάσο, για σκεφτείτε το. Πολύ ωραίο μέρος με πολλά σημεία για άραγμα και 100 χιλ περίπου γύρω-γύρω. Επίσης έχει καράβι κάθε μισάωρο και 20 λεπτά να περάσεις απέναντι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2009 Και εγώ για Θάσο ψήνομαι χοντρά....... Για να το βάλει στις επιλογές της ψηφοφορίας ένας έγχρωμος.......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Postmankav 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2009 Καλη φαση Θασο , μεσα και εγω!!!!! Παμε να πλακωθουμε στα κοψιδια!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2009 Εκεί, απο ό,τι άκουσα χθές, θα έχουμε και βίσμα................... ΜΑΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ........... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2009 Άντε γιατί πολύ καθισιό και τηλεόραση φαίνεται να έπεσε........ Τί θα λέγατε λοιπόν για μια βολτίτσα την Κυριακή των εκλογών; Όσοι θέλουμε να ψηφίσουμε πάμε νωρίς-νωρίς και μετά .........βουρ........ Αν πούμε ώρα συνάντησης γύρω στις 10.30 με 11.00 στα σημεία εκκίνησης, νομίζω πως βολευόμαστε όλοι. Παίζουν οι εξής διαδρομές: 1: Μικρή Βόλβη (συνάντηση στο γνωστό καφέ)-Στρατώνι-Ιερισσός-Γομάτη-Μεγάλη Παναγιά-Αρναία-Θεσσαλονίκη, 184 χλμ (+60 απο Θεσ/νίκη). 2: Αμφίπολη-Νέα Ζίχνη-Αγγίστα--Ελευθερούπολη-Ηρακλείτσα-Θεσ/νίκη, 230χλμ (+90 απο Θεσ/νίκη). 3. Αμφίπολη-Ροδολίβος-Μαυρολεύκη-Νικηφόρος-Παρανέστι-Σταυρούπολη-Ζαρκαδιά-Καβάλα-Θεσ/νίκη, 329χλ (+ 90 απο Θεσ/νίκη). Για να βλέπω συμμετοχές.......... Τέχνασμα για να μηδενίσω την ψηφοφορία μιας και έχουμε επιπλέον προτάσεις.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Radiant 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2009 Ψήφισα Χαλκιδική με την προσθήκη Νικήτης κτλ που αναφέρθηκαν παραπάνω. Α, και όλα αύτα καιρού επιτρέποντος, γιατί αλλιώς σκούρα τα πράγματα... :) συμφωνω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2009 Τέχνασμα για να μηδενίσω την ψηφοφορία μιας και έχουμε επιπλέον προτάσεις.. Οπότε προσθέτω και πρόγραμμα για Θάσο: Συνάντηση σε Ηρακλείτσα ή Κεραμωτή, αναχώρηση 11.15 ή 11.45 (έχει φέρρυ κάθε 30'), αποβίβαση 25' αργότερα στον Λιμένα, Γύρος του νησιού, στάση σε Λιμενέρια για καφέ, φαγητό στην Πευκοσπηλια για ψαρομεζέδες ή στον Θεολόγο για κατσίκι, επιστροφή με στάση στην Καβάλα ή Ηρακλείτσα για καφέ, επιστροφή σπίτι να δούμε τί μας επιφυλάσσει η μοίρα μας (αποτελέσματα εκλογών). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GuRu 239 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2009 Χμμμ...Εμείς οι Θεσσαλονικείς δεν πρέπει να φύγουμε από πολύ νωρίς για να είμαστε on time ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2009 ...........και για να σας φτιάξω λίγο: Πευκοσπηλιά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες