Jump to content
Sign in to follow this  
Παναγιώτης Κ.

Βόρεια βόλτα την Κυριακή των εκλογών.., ψήνεστε;

Για να δούμε  

44 ψήφοι

1. 1.

• ?????????
      11
    • ????? ????????
      2
    • ?????????
      2
    • ?????
      10
    • ?????..
      3

Recommended Posts

Άντε γιατί πολύ καθισιό και τηλεόραση φαίνεται να έπεσε........

Τί θα λέγατε λοιπόν για μια βολτίτσα την Κυριακή των εκλογών; Όσοι θέλουμε να ψηφίσουμε πάμε νωρίς-νωρίς και μετά .........βουρ........

Αν πούμε ώρα συνάντησης γύρω στις 10.30 με 11.00 στα σημεία εκκίνησης, νομίζω πως βολευόμαστε όλοι.

Παίζουν οι εξής διαδρομές:

1: Μικρή Βόλβη (συνάντηση στο γνωστό καφέ)-Στρατώνι-Ιερισσός-Γομάτη-Μεγάλη Παναγιά-Αρναία-Θεσσαλονίκη, 184 χλμ (+60 απο Θεσ/νίκη).

2: Αμφίπολη-Νέα Ζίχνη-Αγγίστα--Ελευθερούπολη-Ηρακλείτσα-Θεσ/νίκη, 230χλμ (+90 απο Θεσ/νίκη).

3. Αμφίπολη-Ροδολίβος-Μαυρολεύκη-Νικηφόρος-Παρανέστι-Σταυρούπολη-Ζαρκαδιά-Καβάλα-Θεσ/νίκη, 329χλ (+ 90 απο Θεσ/νίκη).

Για να βλέπω συμμετοχές..........

Τροποποιήθηκε από τον janabetis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Θεου θέλοντος και καιρού επιτρέποντος... ΜΕΣΑ με τα μπούνια! :_thumbsup:

Αν και ψηφίζω την 3...δεν με ενδιαφέρει και πολύ η διαδρομή. B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν μπορω δυστυχως γιατι το πιο πιθανο ειναι να μην εχω το ΧΤ μεχρι τοτε!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον, αν διαλεξετε την 3, ειμαι μεσα 100% γιατι πρεπει να ψηφισω στο Ροδολιβος :) Απλα θα μου δωσετε 5 λεπτακια, να ριξω το ψηφοδελτιο, και φυγαμε για ταβερνα τρελη... ;)

Υ.Γ. Εκτος αν μπορει να δημιουργηθει 4η διαδρομη που να περιλαμβανει το Ροδολιβος στον γυρο Παγγαιου. No pressure.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Λοιπον, αν διαλεξετε την 3, ειμαι μεσα 100% γιατι πρεπει να ψηφισω στο Ροδολιβος :) Απλα θα μου δωσετε 5 λεπτακια, να ριξω το ψηφοδελτιο, και φυγαμε για ταβερνα τρελη... ;)

Υ.Γ. Εκτος αν μπορει να δημιουργηθει 4η διαδρομη που να περιλαμβανει το Ροδολιβος στον γυρο Παγγαιου. No pressure.

Φανταστείτε τώρα φάση...........σκάνε μύτη κάμποσες μηχανές έξω απο το εκλογικό κέντρο, αμηχανία στους αστυνομικούς και τους περίοικους, και όλοι κοιτάνε να δούνε ποιόν συνοδεύουμε να ψηφίσει.

Αυτό και μόνο είναι αρκετός λόγος να το κάνουμε.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Χαλκιδική και να τραβήξουμε λίγο την διαδρομή προς θάλασσα...

Μετά την Ιερισσό δηλαδή, αντί να ανεβούμε προς Μεγάλη Παναγιά-Αρναία, να πάμε απο Πυργαδίκια-Όρμο Παναγιάς-Νικήτη; Απο μένα ΟΚ, κανένα πρόβλημα.........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Πανω θα ειμαι , μιλαμε!!!!

................οπότε και να μην κάτσει κάτι απο τα παραπάνω, εμείς την βόλτα μας θα την κάνουμε..................

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω τελικα θα τη κανω αυριο τη βολτουλα μου με επιστροφη το ΣΚ. :yahoo:

Τα πραματα ειναι μαζεμενα και τα αλογα ταϊσμενα. :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ψήφισα Χαλκιδική με την προσθήκη Νικήτης κτλ που αναφέρθηκαν παραπάνω. Α, και όλα αύτα καιρού επιτρέποντος, γιατί αλλιώς σκούρα τα πράγματα... :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ψήφισα γύρο παγγαίου. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη.. με πίτα ή ψωμάκι; Και του παγγαίου είναι καλύτερος από της θεσσαλονίκης;

Όπου να ναι ρε!!! Πάμε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ψήνομαι επίσης πολύ και για Θάσο, για σκεφτείτε το. Πολύ ωραίο μέρος με πολλά σημεία για άραγμα και 100 χιλ περίπου γύρω-γύρω. Επίσης έχει καράβι κάθε μισάωρο και 20 λεπτά να περάσεις απέναντι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εγώ για Θάσο ψήνομαι χοντρά....... Για να το βάλει στις επιλογές της ψηφοφορίας ένας έγχρωμος..........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εκεί, απο ό,τι άκουσα χθές, θα έχουμε και βίσμα................... ΜΑΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ...........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Άντε γιατί πολύ καθισιό και τηλεόραση φαίνεται να έπεσε........

Τί θα λέγατε λοιπόν για μια βολτίτσα την Κυριακή των εκλογών; Όσοι θέλουμε να ψηφίσουμε πάμε νωρίς-νωρίς και μετά .........βουρ........

Αν πούμε ώρα συνάντησης γύρω στις 10.30 με 11.00 στα σημεία εκκίνησης, νομίζω πως βολευόμαστε όλοι.

Παίζουν οι εξής διαδρομές:

1: Μικρή Βόλβη (συνάντηση στο γνωστό καφέ)-Στρατώνι-Ιερισσός-Γομάτη-Μεγάλη Παναγιά-Αρναία-Θεσσαλονίκη, 184 χλμ (+60 απο Θεσ/νίκη).

2: Αμφίπολη-Νέα Ζίχνη-Αγγίστα--Ελευθερούπολη-Ηρακλείτσα-Θεσ/νίκη, 230χλμ (+90 απο Θεσ/νίκη).

3. Αμφίπολη-Ροδολίβος-Μαυρολεύκη-Νικηφόρος-Παρανέστι-Σταυρούπολη-Ζαρκαδιά-Καβάλα-Θεσ/νίκη, 329χλ (+ 90 απο Θεσ/νίκη).

Για να βλέπω συμμετοχές..........

Τέχνασμα για να μηδενίσω την ψηφοφορία μιας και έχουμε επιπλέον προτάσεις..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ψήφισα Χαλκιδική με την προσθήκη Νικήτης κτλ που αναφέρθηκαν παραπάνω. Α, και όλα αύτα καιρού επιτρέποντος, γιατί αλλιώς σκούρα τα πράγματα... :)

συμφωνω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τέχνασμα για να μηδενίσω την ψηφοφορία μιας και έχουμε επιπλέον προτάσεις..

Οπότε προσθέτω και πρόγραμμα για Θάσο:

Συνάντηση σε Ηρακλείτσα ή Κεραμωτή, αναχώρηση 11.15 ή 11.45 (έχει φέρρυ κάθε 30'), αποβίβαση 25' αργότερα στον Λιμένα, Γύρος του νησιού, στάση σε Λιμενέρια για καφέ, φαγητό στην Πευκοσπηλια για ψαρομεζέδες ή στον Θεολόγο για κατσίκι, επιστροφή με στάση στην Καβάλα ή Ηρακλείτσα για καφέ, επιστροφή σπίτι να δούμε τί μας επιφυλάσσει η μοίρα μας (αποτελέσματα εκλογών).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χμμμ...Εμείς οι Θεσσαλονικείς δεν πρέπει να φύγουμε από πολύ νωρίς για να είμαστε on time ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα