HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2011 Για παμε παλι... Αυριο θα γινει η αγορα, ειναι νεος, ειναι τρελος, ατριχος μαλιας, συντηριτικος οδηγος αλλα που και που θα βγει και μια βολτα να ξεδωσει και να καψει καμια βενζινα.. Μην φανταστειτε τρελα κυβικα, μονο.............. ΡΟΠΗ... ροπη και οικονομια ταυτοχρονα. Μηχανακι σπανιο που το βλεπεις ομως καθε μερα Αυτη την φορα ομως θα δωσω μια λεξη κλειδι χωρις να μπλοφαρω. Ειναι πρασινο Οποιος ποσταρει θα θελαμε να δινει ονομα αλλα και μηχανακι που πιστευει οτι πηρε αυτος... Ο νικητης θα μπορεσει να το οδηγησει μια και μονο φορα.... Και ναι αυτο το λεω σοβαρα Για παμε λοιπον Υ.γ: Αυτη την φορα εβαλα δυσκολα σας το λεω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2011 Βρε Λια δε μαμιέσαι λέω εγώ βραδιάτικα; :closed-topic: Τζι με κανα ΚΛΧ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2011 Δεν ξέρω δεν είδα δεν άκουσα δεν απαντώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2011 Πείρε versys ο Aragorn τελικά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2011 Βρε Λια δε μαμιέσαι λέω εγώ βραδιάτικα; :closed-topic: Τζι με κανα ΚΛΧ; :2funny: Το αλλο με τον Τοτο το ξερεις;; Να σαι καλα ρε Γρηγορη μου φτιαξες το βραδυ!! Mυριζει: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Attreidis 766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2011 Ο στέφανος πήρε klx? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2011 Ο στέφανος πήρε klx? Εδω δεν μπορει να βαλει μπρος το xr ακομα ...λες ν απηρε κιαλλο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2011 Πείρε versys ο Aragorn τελικά To βρήκες............... Μάλιστα για να δελεάσει τον πωλητή, εκτός από Μουλτιμίξερ, του έδωσε και τις βαλίτσες που του είχανε "ξεμείνει" από το Κ1200S για να πατσίσει την διαφορά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2011 Πηρε Yamaha Town Mate o Yamahakias 666? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2011 (τροποποιήθηκε) Μην φανταστειτε τρελα κυβικα, μονο.............. ΡΟΠΗ... ροπη και οικονομια ταυτοχρονα. Μηχανακι σπανιο που το βλεπεις ομως καθε μερα Ειναι πρασινο Ο νικητης θα μπορεσει να το οδηγησει μια και μονο φορα.... Και ναι αυτο το λεω σοβαρα Με βάση, αυτά τα δεδομένα, τότε μάλλον πήρε... αυτό... Πράσινο, οικονομικότατο με τόσα που χωράει, τρελή ροπή στην κατηφόρα, σπάνιο σαν μόντα, αλλά το βρίσκεις καθημερινά σε κάθε super market... Και βασικά, μια φόρά μόνο μπορείς να το οδηγήσεις αυτό... :0 Μετά... τα ραδίκια ανάποδα... Υ.Γ. Μπορεί να μην το βρήκα, αλλά, από έμπνευση σκίζω ο φούστης... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 25 , 2011 από τον Pappous Vatraxos 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xasmito 765 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2011 (τροποποιήθηκε) Εσύ Ηλία,δεν ξέρω,ίσως versys. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 25 , 2011 από τον Xasmito Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2011 το έχετε χέσει το θέμα τελευταία ε; :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2011 (τροποποιήθηκε) Bατραχε +1 δακρυσα πρωι πρωι μου εφτιαξες την ημερα Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 25 , 2011 από τον vagelis- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2011 (τροποποιήθηκε) Super Sherpa κανείς; [Πάμε γι΄άλλο ένα γύρο. ] Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 25 , 2011 από τον tzoutz Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μαρίλυ 80 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2011 Πράσινο, οικονομικότατο με τόσα που χωράει, τρελή ροπή στην κατηφόρα, σπάνιο σαν μόντα, αλλά το βρίσκεις καθημερινά σε κάθε super market... Και βασικά, μια φόρά μόνο μπορείς να το οδηγήσεις αυτό... :0 ωωω... me likeeeeeee!!!!!!! Βάτραχε, επειγόντως θέλω λεπτομερή τεχνικά για το συγκεκριμένο μονδελάκι και αν βγαίνει και με τακουνάτο ροδάκι και ροζ πλαστικά... Με ενδιαφέρει ΑΜΕΣΑ!!!!!(έχουμε και δυο γάτες να κουβαλάμε λέμε...) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2011 Για παμε παλι... Αυριο θα γινει η αγορα, ειναι νεος, ειναι τρελος, ατριχος μαλιας, συντηριτικος οδηγος αλλα που και που θα βγει και μια βολτα να ξεδωσει και να καψει καμια βενζινα.. Μην φανταστειτε τρελα κυβικα, μονο.............. ΡΟΠΗ... ροπη και οικονομια ταυτοχρονα. Μηχανακι σπανιο που το βλεπεις ομως καθε μερα Αυτη την φορα ομως θα δωσω μια λεξη κλειδι χωρις να μπλοφαρω. Ειναι πρασινο Οποιος ποσταρει θα θελαμε να δινει ονομα αλλα και μηχανακι που πιστευει οτι πηρε αυτος... Ο νικητης θα μπορεσει να το οδηγησει μια και μονο φορα.... Και ναι αυτο το λεω σοβαρα Για παμε λοιπον Υ.γ: Αυτη την φορα εβαλα δυσκολα σας το λεω ninja 250 sthn κατηφορα? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bikeholic 229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2011 Εγω ψηφιζω d-tracker. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2011 Χμμμμ...Εγω πιστευω οτι το χρωμα ειναι παγιδα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2011 Ελα δεν θελω να πεφτουμε.... τοσα σπαμαρισματα κανουμε, εδω που ειναι το καταλληλο θεμα, δεν κανουμε; Νεα πληροφορια. Εχει 2 ροδες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2011 Super Sherpa κανείς; [Πάμε γι΄άλλο ένα γύρο. ] Λες να γινουμε δυο Sherpaκιδες??? η φωτο με το καροτσι ειναι αντε γεια ,μα που την βρηκες ρε Βατραχε? Βασικα με μπερδεψε λιγα κυβικα αλλα πολλη ροπη? Ροπη=Κυβικα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2011 Βασικα με μπερδεψε λιγα κυβικα αλλα πολλη ροπη? Γιατι ρε Παναγιωτη; αφου τα λεω ξεκαθαρα τα πραγματα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2011 Εχει 2 ροδες ε οχι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2011 ε οχι Και ομως ναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2011 μπας και το μηχανακι ειναι του ninja? α.κ.α λαβατσουχτρας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2011 Εγώ ξέρω αλλά δεν θα σας πω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες