AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2011 Πολλοι απο εμας πιστευω εχουμε την μανια να βγαζουμε ονοματα στις μοτοσυκλετες μας.. Ας συστηθουμε λοιπον και οποιος θελει ας πει τον λογο που επελεξε το συγκεκριμενο ονομα! Και μια φωτο οποιος θελει.. Τον λενε Αχιλλεα.. Δεν ξερω γιατι αλλα ηταν το πρωτο ονομα που μου ηρθε στο μυαλλο οταν τον πηρα.. Πιστευω πως του ταιριαζει.. :P Uploaded with ImageShack.us Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2011 Παιδια η Σμαραγδα. Σμαραγδα τα παιδια. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anasto79 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2011 το δικο μου ατι ειναι ο Βουκεφαλας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzeronymo 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2011 (τροποποιήθηκε) To δικο μωρο το εχω βγαλει ΜΑΥΡΟΥΚΑ !!!!!!!! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 20 , 2011 από τον tzeronymo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SaDoW 275 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2011 Ντομι την λενε και ακομα την εχω στην αναρρωση ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2011 Shark... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LeocMan 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2011 το πρωτο μου μοτο ηταν ενα σκουτερ 50κε και ηταν 6,5 ίππους το δευτερο που πηρα και εχω ακομα ειναι 250 κε και 21 ιππους... επειδη η διαφορα με το πρωτο ηταν μεγαλη, εβγαλα το ντερμπι 'αλογάτορα' επειδη εχει καμποσα αλογάκια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2011 (τροποποιήθηκε) To δικο μωρο το εχω βγαλει ΜΑΥΡΟΥΚΑ !!!!!!!! To δικο μωρο το εχω βγαλει ΜΑΥΡΟΥΚΑ !!!!!!!! Καλα ρε Σπυρο,το αλογο του θρυλικου Τζερονυμο,μαυρουκα το λεγανε? Ντροπη ρε................ Εγω δεν ονομαζω αντικειμενα....... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 20 , 2011 από τον manosamos 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George.doc 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2011 Mπούφο!! (cbf250) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2011 γλυκουλινομωρουλίνι!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Johnny_ 62 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2011 Να σας συστησω λοιπον τον Χαρο....δεεεν απαντα ντροπαλος ειναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2011 Παιδιά ο Γολγοθάς, Γολγοθά, τα παιδιά... Ride the Golgotha baby 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ο Θάνατος της Αμερικής Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 20 , 2011 από τον Μενιδιάτης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2011 Ο Πάπιος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2011 Νενέ λένε το μωρό μου. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vardis 274 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2011 Τη λένε "χοντρή" και της αρέσει γιατί είναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2011 Τη δικια μου τη βαφτισε ο Verbal ΕΔΩ και απο τοτε εμεινε. Νονε σε ευχαριστω!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkalas 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2011 Suzuka φωναζω τη δικια μου αλλα δε με ακουει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2011 Το ΑΧ-1 που έχω για να κυκλοφορώ το λέω Joey, το οποίο βγαίνει από 2 πράγματα. 1)από το joy=χαρά και 2)από τον χαρακτήρα στα "Φιλαράκια" Το ΑΧ-1 που έχω για ανταλλακτικά το έβγαλα Chandler γιατί όπως στη σειρά, πάντα είναι εκεί για να δίνει στον Joey ό,τι χρειάζεται... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2011 Απο αριστερά προς τα δεξιά: Η Γιαγιά, η Γριούλα, η Χοντρούλα και το ΓΛήγορο............ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2011 Πολλοι απο εμας πιστευω εχουμε την μανια να βγαζουμε ονοματα στις μοτοσυκλετες μας.. Ας συστηθουμε λοιπον και οποιος θελει ας πει τον λογο που επελεξε το συγκεκριμενο ονομα! Και μια φωτο οποιος θελει.. Τον λενε Αχιλλεα.. Δεν ξερω γιατι αλλα ηταν το πρωτο ονομα που μου ηρθε στο μυαλλο οταν τον πηρα.. Πιστευω πως του ταιριαζει.. :P Uploaded with ImageShack.us Δεν ακούγεται παράξενο να καβαλάς τον Αχιλλέα; :/ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2011 ...................................... Δεν ακούγεται παράξενο να καβαλάς τον Αχιλλέα; :/ ..............εκτός αν τον λένε Πάτροκλο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2011 Δεν ακούγεται παράξενο να καβαλάς τον Αχιλλέα; :/ Ισως ακουγεται λιγο περιεργο αλλα ειναι φιλαρακι.. :P Και το παλιο μου Ιωσηφ τον ελεγα.. Το καινουριο ,καθως ειναι κιτρινο θα το βαφτησω κατι θυληκο αλλα ακομα δεν εχω αποφασησει γιατι θα το εχω στα χερια μου απο βδομαδα λογικα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2011 (τροποποιήθηκε) Την φωνάζω Rosa (ρόσα) και το όνομα της βγαίνει απο μια Norton 500 Poderosa ΙΙ (στα ισπανικά poderosa σημαίνει δυνατή) και ήταν η μηχανή που οδηγούσε ο Che Guevara με τον φίλο του Ερνέστο Γρανάδο στο ταξίδι τους στην Λατινική Αμερική. Ηταν κάπου εκεί στο λύκειο όταν διάβασα το "Ημερολόγια Μοτοσικλέτας" και μετά απο λίγες μέρες φορτώσαμε με εναν φίλο μου ένα town mate πειραγμένο που ανάθεμα αν θα μας γυρνούσε πίσω, πήραμε και μια κιθάρα και 1 μπουκάλι απο νερό βενζίνη και φύγαμε μέσα στα βουνά να βρούμε μια παραλία να αράξουμε! Τα χρόνια περάσαν ήρθε η ώρα να πάρω την πρώτη μου μηχανή με την βοήθεια του κολλητού μου με σκοπό να ταξιδεύουμε παρέα έτσι έγινε η συσχέτιση και το όνομα αυτής Rosa! You can call me Rosa...podeRosa..! H poderosa του 1939 και η Rosa του σήμερα... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 21 , 2011 από τον pit_hal 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2011 το σκουτερακι μου το λεω σκλαβο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες