μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2010 16 σελιδες σερι διαβασααα.... ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ!!!Συναντηση με τα ΟΛΑ της!!!μακαρι να σας δω κι απο κοντα σε μια επομενη Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2010 16 σελιδες σερι διαβασααα.... ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ!!!Συναντηση με τα ΟΛΑ της!!!μακαρι να σας δω κι απο κοντα σε μια επομενη αφου ρε Μαθο οι σελιδες ειναι 11 εσυ πως διαβασες 16; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Diver Gal 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2010 ΩΩΩΩΩΩχχχχχχ. Καλα αρχισαμε.... :P Ε οχι και το βραδυ !! Μια βολτα εκανε το παιδι !!! Χα χα χα !! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2010 Ε οχι και το βραδυ !! Μια βολτα εκανε το παιδι !!! Χα χα χα !! μονο μια? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2010 αφου ρε Μαθο οι σελιδες ειναι 11 εσυ πως διαβασες 16; Ορισμένες τις διάβασε 2 φορές για να τις εμπεδώσει! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2010 (τροποποιήθηκε) αφου ρε Μαθο οι σελιδες ειναι 11 εσυ πως διαβασες 16; Εαν εχεις 15αρα οθονη...καπως εξηγειται ε; Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 8 , 2010 από τον mAthosalas Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2010 Εαν εχεις 15αρα οθονη...καπως εξηγειται ε; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zero_one 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2010 Ρε παιδιά κάποιος έχει βγάλει φωτο το μου. Ποιός ήταν; Και που είναι η φωτό του φίλου μου innova 04 όταν έκανε κατάδυση με πλήρη εξοπλισμό; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2010 Tη θερμη μου καλημερα,ιδιαιτερη καλημερα στους φιλους motolover κ manalishi που ενω εγω επεστρεφα Σαλονικη,αυτοι τσαλαβουτουσαν στη θαλασσα.Α ρε ποτανα δουλεια... Παντως θα γουσταρα οι αυτοι που ημασταν εκει να το επαναλαβουμε σε καμια 5-6 βδομαδες,προτεινω Γαλαξειδι να βρουμε κ τα παιδια απο εκει.Να βρω κ τον Αντρεα γιατι εχουμε κατι εκκρεμοτητες εμεις με το R1... Aν ψηνεστε στηνουμε κ καμια συναντηση εδω Σαλονικη.Θα πηγαινουμε για καφε,εσεις θα ειστε με στολες,μπουφαν κτλ κ εγω θα σκαω μυτη με βερμουδα k σαγιοναρα Mitsuko.Oυτε καν το μηχανακι θα παιρνω,με το 12 (Κ.Τουμπα-ΚΤΕΛ) θα κατεβαινω κεντρο. Επισης σας εχω εκδρομη για λιγους στον Εβρο.Για πολυ λιγους ομως.Οι Αθηναιοι 900 χλμ ειστε,θα αφησετε τη τελευταια σας πνοη πανω στο μηχανακι.Σας κοβω να ερχεστε με ΚΤΕΛ Αλεξανδρουπολης,ρετσινα Μαλαματινα μες στο λεωφορειο,μπωλ απο το σπιτι ξηρα τροφη(κανενα κεφτε,κανενα τοστ),υπνο στη γαλαρια.. Εκδρομη στη Καλαματα απαγορευεται γιατι αν μας κερασουν τιποτα οι ντοπιοι θα φυγουμε χαμενοι στο διαστημα Επισης ωραια ιδεα θα ητανε Ιερα Μοτοσυγκεντρωση στο Αγ.Ορος.Απαγορευονται τα μηχανακια θα μου πειτε τωρα αλλα δεν πειραζει. Δανειζομαστε απο κανενα παπα εκεινα τα ιερα Land Cruiser 90 που τριγυρνανε κ αλωνιζουμε ολο το 3ο ποδι.Πινουμε κ κανενα ιερο κρασι,τρωμε κανενα ιερο καλαμαρι-χταποδι,μονο καμια ιερη γκομενα κ κανενα ιερο beach bar δεν εχει Αλλη ωραια εκδρομη θα ητανε καμια Ιταλια να πηγαιναμε.Παιρνουμε καραβι απο Ηγουμενιτσα,σκαμε μυτη Βενετια.Μεχρι να φτασουμε τη πεφτουμε καταστρωμα,μπυρες,χαβαλε,κυαλια για μπανιστηρι,flipper κ Pac-man με αυτα που ριχνεις κερμα.Μολις φτασουμε ειναι τα ωραια.Ψηνω αλμα με το ΚΤΜ απο τη μια οχθη του ποταμου στην αλλη ενω περναει γονδολα με Κινεζους τουριστες απο κατω. Καληνυχτα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2010 (τροποποιήθηκε) μία φωτό....χίλιες λέξεις ! ο εκλεκτός εικονιζόμενος συμφορουμίτης Kostas Moto-lover, βρίσκεται στο......φυσικό του στοιχείο ! Ύδωρ ! ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΡΟΧΙΝΟ...... όπως πολυ εύκολα μπορείτε να συμπεράνετε, η επιλογή του προαναφερθέντος ως παρέα για βόλτα, έστω και στο περίπτερο για παγωτά , εγκυμονεί πολλαπλούς κινδύνους απο πνιγμό, παλίρροια, μουσώνες, τσουνάμι, θύελλες. Εμπιστεύομενοι στον αποπάνω συμφορουμίτη την.....χάραξη πορείας καθόδον, οι πιθανότητες να καταλήξει το γκρούπ σε......νεόκτιστο υδροηλεκτρικό σταθμό την στιγμή των εγκαινίων, αυξάνονται εκθετικά. Με λίγα λόγια, αν.........ΑΝ ανταλάξετε αριθμούς κινητών,....... ΧΑΣΤΕ ΤΟ. ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΤΟ . Είσαι αγρότης (μόνος ή όχι δεν έχει σημασία) και τα σπαρτά σου χαλάνε απ' την ξηρασία? Είσαι έμπορος αδιάβροχων και οι πωλήσεις έχουνε πέσει κατακόρυφα? Είσαι Πακιστανός και παιδεύεσαι να πουλήσεις καμμιά ομπρέλλα στα φανάρια? Είσαι manager της ΕΥΔΑΠ και παρακαλάς κάθε μέρα το Θεούλη να βρέξει μπας και γεμίσουνε οι λίμνες? Είσαι παλιοκαρμίρης ζάμπλουτος και περιμένεις να βρέξει για να γεμίσει η πισίνα του σπιτιού σου? Είσαι αρχηγός της φυλής των ζουλού κι ο λαός σου παραπονιέται ότι έχει 3 χρόνια να βρέξει στο χωριό? Είσαι ζοχαδιασμένος με τον γείτονα και θα γούσταρες να δεις τη φάτσα του όταν θα βρέχει μες το σαλόνι του? Μη στενοχωριέσαι. Τώρα υπάρχει λύση!!! Φωνάζεις τον Μοτοαγαπούλη και καθάρισες. Θα γίνουν όλα όπως τα θες, γρήγορα και εύκολα. Εγγύηση αποτελεσματικότητας. Μόλις πατήσει το πόδι του, ποτάμια βροχής θα ρέουν ασταμάτητα μέχρι να...... τον διώξεις επειδή κινδυνεύεις πλέον να πνιγείς. Ε οχι και το βραδυ !! Μια βολτα εκανε το παιδι !!! Χα χα χα !! Καλώς το παιδί. Καλωσήρθες. (Εσύ ως δύτης έχεις ελπίδα να γλιτώσεις απ' τις συνέπειες της παρουσίας μου) For you my friend: (καλό διάβασμα) http://www.mybike.gr...b7%ce%ba%ce%b1/ Θεϊκό τόπικ http://www.mybike.gr...b7/page__st__45 http://www.mybike.gr...bd%ce%bd%ce%b1/ Tη θερμη μου καλημερα, ιδιαιτερη καλημερα στους φιλους motolover κ manalishi που ενω εγω επεστρεφα Σαλονικη,αυτοι τσαλαβουτουσαν στη θαλασσα.Α ρε ποτανα δουλεια... KaTeMάκο Παντως θα γουσταρα οι αυτοι που ημασταν εκει να το επαναλαβουμε σε καμια 5-6 βδομαδες,προτεινω Γαλαξειδι να βρουμε κ τα παιδια απο εκει.Να βρω κ τον Αντρεα γιατι εχουμε κατι εκκρεμοτητες εμεις με το R1... Aν ψηνεστε στηνουμε κ καμια συναντηση εδω Σαλονικη.Θα πηγαινουμε για καφε,εσεις θα ειστε με στολες,μπουφαν κτλ κ εγω θα σκαω μυτη με βερμουδα k σαγιοναρα Mitsuko.Oυτε καν το μηχανακι θα παιρνω,με το 12 (Κ.Τουμπα-ΚΤΕΛ) θα κατεβαινω κεντρο. Επισης σας εχω εκδρομη για λιγους στον Εβρο.Για πολυ λιγους ομως.Οι Αθηναιοι 900 χλμ ειστε,θα αφησετε τη τελευταια σας πνοη πανω στο μηχανακι.Σας κοβω να ερχεστε με ΚΤΕΛ Αλεξανδρουπολης,ρετσινα Μαλαματινα μες στο λεωφορειο,μπωλ απο το σπιτι ξηρα τροφη(κανενα κεφτε,κανενα τοστ),υπνο στη γαλαρια.. Εκδρομη στη Καλαματα απαγορευεται γιατι αν μας κερασουν τιποτα οι ντοπιοι θα φυγουμε χαμενοι στο διαστημα Επισης ωραια ιδεα θα ητανε Ιερα Μοτοσυγκεντρωση στο Αγ.Ορος.Απαγορευονται τα μηχανακια θα μου πειτε τωρα αλλα δεν πειραζει. Δανειζομαστε απο κανενα παπα εκεινα τα ιερα Land Cruiser 90 που τριγυρνανε κ αλωνιζουμε ολο το 3ο ποδι.Πινουμε κ κανενα ιερο κρασι,τρωμε κανενα ιερο καλαμαρι-χταποδι,μονο καμια ιερη γκομενα κ κανενα ιερο beach bar δεν εχει Αλλη ωραια εκδρομη θα ητανε καμια Ιταλια να πηγαιναμε.Παιρνουμε καραβι απο Ηγουμενιτσα,σκαμε μυτη Βενετια.Μεχρι να φτασουμε τη πεφτουμε καταστρωμα,μπυρες,χαβαλε,κυαλια για μπανιστηρι,flipper κ Pac-man με αυτα που ριχνεις κερμα.Μολις φτασουμε ειναι τα ωραια.Ψηνω αλμα με το ΚΤΜ απο τη μια οχθη του ποταμου στην αλλη ενω περναει γονδολα με Κινεζους τουριστες απο κατω. Καληνυχτα Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 9 , 2010 από τον Kostas-MotoLover Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2010 Να συνεχίσω από κει που σταμάτησε ο Δημήτρης. Φεύγοντας από Πόρτο Κατσίκι, στο βάθος φαίνονται οι "Εγκρεμνοί". Φίλε ψάλτη, όπως βλέπεις δεν κάνουμε τίποτα απολύτως χωρίς κράνος Για την επιστροφή επιλέξαμε (μετά από παρότρυνση της Νατάσσας) τη διαδρομή: Βόνιτσα - Πάλαιρος (Ζαβέρδα τη λένε οι ντόπιοι) - Μύτικας - Αστακός - Αιτωλικό - Μεσολόγγι - Αντίρριο. Ήθελα χρόνια να πάω από κει, αλλά πάντα έφευγα από Λευκάδα τελευταία στιγμή και σούρουπο, οπότε δε βόλευε. Πολύ όμορφη διαδρομή, παραλιακή σε πολλά κομμάτια, με καλό οδόστρωμα και σε πολλά σημεία (όχι στο συγκεκριμένο της φωτο) αρκούντως φαρδύ. Δημήτρη & Αντρέα, από κει έπρεπε να πάτε. "Τί θέλουν αυτοί οι βλάκες στα μέρη μας? Και τί είναι αυτά τα σιδερένια άλογα που καβαλάνε και κάνουν θόρυβο?" Μύτικας Αστακός. ALX , στήστε και καμμιά ταμπέλα. Μιλάμε για τρελό αγέρι στο σημείο..... Αιτωλικό. That's the end from me my folks. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2010 Είσαι αγρότης (μόνος ή όχι δεν έχει σημασία) και τα σπαρτά σου χαλάνε απ' την ξηρασία? Είσαι έμπορος αδιάβροχων και οι πωλήσεις έχουνε πέσει κατακόρυφα? Είσαι Πακιστανός και παιδεύεσαι να πουλήσεις καμμιά ομπρέλλα στα φανάρια? Είσαι manager της ΕΥΔΑΠ και παρακαλάς κάθε μέρα το Θεούλη να βρέξει μπας και γεμίσουνε οι λίμνες? Είσαι παλιοκαρμίρης ζάμπλουτος και περιμένεις να βρέξει για να γεμίσει η πισίνα του σπιτιού σου? Είσαι αρχηγός της φυλής των ζουλού κι ο λαός σου παραπονιέται ότι έχει 3 χρόνια να βρέξει στο χωριό? Είσαι ζοχαδιασμένος με τον γείτονα και θα γούσταρες να δεις τη φάτσα του όταν θα βρέχει μες το σαλόνι του? Μη στενοχωριέσαι. Τώρα υπάρχει λύση!!! Φωνάζεις τον Μοτοαγαπούλη και καθάρισες. Θα γίνουν όλα όπως τα θες, γρήγορα και εύκολα. Εγγύηση αποτελεσματικότητας. Μόλις πατήσει το πόδι του, ποτάμια βροχής θα ρέουν ασταμάτητα μέχρι να...... τον διώξεις επειδή κινδυνεύεις πλέον να πνιγείς. Καλώς το παιδί. Καλωσήρθες. (Εσύ ως δύτης έχεις ελπίδα να γλιτώσεις απ' τις συνέπειες της παρουσίας μου) For you my friend: (καλό διάβασμα) http://www.mybike.gr...b7%ce%ba%ce%b1/ Θεϊκό τόπικ http://www.mybike.gr...b7/page__st__45 http://www.mybike.gr...bd%ce%bd%ce%b1/ κατεμακο θυμασι τι σου ειπα...καταγωγη απο καλαματα μεγαλωμενος γαλαξιδι...οπου κι αν αποφασισετε λογικα θα ειμαστε παροντες Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2010 Εαν εχεις 15αρα οθονη...καπως εξηγειται ε; δεν ηξερα πως η οθονη κανει την διαφορα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2010 δεν ηξερα πως η οθονη κανει την διαφορα Ούτε εγώ, αλλά τό 'κανα γαργάρα το θέμα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Diver Gal 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2010 Είσαι αγρότης (μόνος ή όχι δεν έχει σημασία) και τα σπαρτά σου χαλάνε απ' την ξηρασία? Είσαι έμπορος αδιάβροχων και οι πωλήσεις έχουνε πέσει κατακόρυφα? Είσαι Πακιστανός και παιδεύεσαι να πουλήσεις καμμιά ομπρέλλα στα φανάρια? Είσαι manager της ΕΥΔΑΠ και παρακαλάς κάθε μέρα το Θεούλη να βρέξει μπας και γεμίσουνε οι λίμνες? Είσαι παλιοκαρμίρης ζάμπλουτος και περιμένεις να βρέξει για να γεμίσει η πισίνα του σπιτιού σου? Είσαι αρχηγός της φυλής των ζουλού κι ο λαός σου παραπονιέται ότι έχει 3 χρόνια να βρέξει στο χωριό? Είσαι ζοχαδιασμένος με τον γείτονα και θα γούσταρες να δεις τη φάτσα του όταν θα βρέχει μες το σαλόνι του? Μη στενοχωριέσαι. Τώρα υπάρχει λύση!!! Φωνάζεις τον Μοτοαγαπούλη και καθάρισες. Θα γίνουν όλα όπως τα θες, γρήγορα και εύκολα. Εγγύηση αποτελεσματικότητας. Μόλις πατήσει το πόδι του, ποτάμια βροχής θα ρέουν ασταμάτητα μέχρι να...... τον διώξεις επειδή κινδυνεύεις πλέον να πνιγείς. Καλώς το παιδί. Καλωσήρθες. (Εσύ ως δύτης έχεις ελπίδα να γλιτώσεις απ' τις συνέπειες της παρουσίας μου) For you my friend: (καλό διάβασμα) http://www.mybike.gr...b7%ce%ba%ce%b1/ Θεϊκό τόπικ http://www.mybike.gr...b7/page__st__45 http://www.mybike.gr...bd%ce%bd%ce%b1/ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2010 ....μη μου πείτε ότι....δεν υπάρχουν άλλες φωτό ! ...για πάμε, Σ-Κ είναι... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2010 ....μη μου πείτε ότι....δεν υπάρχουν άλλες φωτό ! :whistling:...για πάμε, Σ-Κ είναι... Έχει ο Δημήτρης κάτι "πιπεράτες", αλλά δεν είναι για upload. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Verbal Kint 1.595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2010 ....μη μου πείτε ότι....δεν υπάρχουν άλλες φωτό! ...για πάμε, Σ-Κ είναι... Η Cosmote O Verbal...εχει! Sorry guys με στριμωξαν ασχημα στη δουλεια και δεν ειχα χρονο να τις φερω "στα ισα" τους. Στο σπιτι το pc ειναι παλαιολιθικο οποτε οτι μπορεσα και εκανα μετα απο την δουλεια στα pc εκει το εκανα. Αν προλαβω θα σηκωσω σημερα αργα. @Kostas-Motolover Εχω και 'γω κατι προστυχες... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Verbal Kint 1.595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2010 ΟΚ...για να δουμε.. Το FURNADERO φορτωμενο σαν γαϊδουρι και ετοιμο προς αναχωρηση... Ειναι βαρυ για σενα παλικαρε... (Σταση στα Γρεβενα για βενζινη-ξεχαρμανιασμα) Θα ερθετε Λευκαδα...??? The baker's wife Θαλεια ...και..ακομα 2-3 ;) Ο Κατεμας στην λεγομενη "ποζα Χαμστερ"... (Παραμυθιά με βροχη. Σταση για ανεφοδιασμο και καφε. Συναντηση με Νατασα) Ταχυτης και αφοσιωση στον στοχο!!! (Ηθελε τουλαχιστον 1/400 για να γραψει αυτο!) Spiral, Βοσκος, και ΚαΤεΜας στον καφε στην Παραμυθιά. Δυστυχως οι 2 πρωτοι αποχωρησαν. Η βροχη συνεχιζε επιμονα... Νατασα και ΚαΤεΜας. Αστερια και οι δυο! Ποίοι ειναι οι κυριοι διπλα στον ΚαΤεΜα??? :P :P Steven σε βραδυνη αναφορα και Παππους Βατραχος με ΚαΤεΜα στα προκαταρκτικα... B) Τελος πρωτης ημερας και ξεροι στα κρεβατια μετα απο αφθονη κρασοποσία... 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2010 Τη θερμη μου καλημερα,ιδιαιτερη καλημερα στη φιλεναδα μου τη Νατασσα που ειναι κουκλαρα.Εχω βγει φωτο με ολους,ο μαιντανος της παρεας κατηντησα.Η φωτο που τρωω μια παστα παρακαλω να διαγραφει γιατι προσβαλλει την αισθητικη του forum. Oι αλλες με τα παιδια ας μεινουν.Αντε κανονιστε πανελληνια συντομα να δω τις φατσες σας ξανα γιατι σας πεθυμησα. Ειμαι για τον π...ο στις φωτο,αξυριστο το κεφαλι,το μουσακι δεν ειχα κουρεψει κ ειχε φτασει 5 cm σαν τραγος,τα μπλουζακια μου ολα ειναι απο παρακμιακες rock μπαντες αντι απο Ιταλικες φιρμες,ολοι γυρνουσαν με cordura κ εγω με σορτσακι,χαλουσα κ τις φωτο με τα παιδια.Η Νατασσα γυναικαρα κ εγω σαν τον Κουασιμοδο,ο Manalishi γοης,με τον Βοσκο κ τον Σπυρο γελουσα σαν τον χαχα,με τον βατραχο βγηκαμε σαν gay ζευγος. Ρεζιλι γιναμε 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zero_one 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2010 Δηλαδή όπως λέει και ο.............. Kostas-MotoLover, Πάντα υπάρχει ένας μ.....ς για να χαλάσει μια μοναδική φωτογραφία... Ορίστε και η απόδειξη: 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2010 Κώστα φοβερές κι οι δικές σου φωτογραφίες!! Μη σταματάς! (Άκου "το Fournadero"!!!... έλιωσα!... ) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2010 (Άκου "το Fournadero"!!!... έλιωσα!... ) Τρομερη ιδεα για νεο...nickname του!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2010 Α-ΠΙ-ΣΤΕΥ-ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΩΣΤΑ. Θάλεια, όταν ξανάρθω σπίτι σας ελπίζω να τη δω σε μεγάλη κορνίζα. Ας δώσω και κανά στατιστικό προς ενημέρωση. Στο πήγαινε που είμασταν με τους V-Stromάδες και πηγαίναμε πιο κουλ 120-140 χαω χωρίς συχνά απότομα ανοίγματα, η κατανάλωσή μου ήτανε 3,6 L/100 km. Στο γυρισμό που ήμουν μόνος με το Δημήτρη και πηγαίναμε πιο σβέλτα, η κατανάλωσή μου "εκτινάχτηκε" στο 3,9 L/100km. Ούτε καν 4. ναι το παραδεχομαι!!!!!εγω τον σκοτωσα....εγω!!!!εγω τον σκοτωσα για να του παρω υο v strom που εχει καταναλωση 5λ/100km Λάθος φιλαράκι. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2010 Έχω αποκλειστικές πληροφορίες ότι σύντομα θ' ανέβει η καλύτερη φωτογραφία της εκδρομής κι ένα super κολλάζ που θ' αφήσει εποχή. Keep in touch. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες