Jump to content
gr1g0r1s

εχασα τα κλειδια μου....

Recommended Posts

καλησπερα παιδια εχασα τα κλειδια απο τη μηχανη....ΟΛΑ!

κεντρικο κλειδι

αυτο που κλειδωνει ο σκελετος

κλειδι κουλουρας

χειριστηριο συναγερμου

για το κοντερ εννοω το βασικο κλειδι εχω δευτερο, οπως επισης ακ ιχειριστηριο συναγερμου αλλα...

δεν εχω δευτερο απο το τιμονι και ειναι κλειδωμενο, οπως επισης και απο τη κουλουρα δεν εχω δευτερο...

τι προτεινετε? να παω προς suzuki ή προς κλειδαρα?δε θελω αν δωσω μια περιουσια...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Tο τιμόνι σπάει πολύ εύκολα ξάπλωσε πάνω στην σέλα και κλώστα με όλη σου την δύναμη το τιμόνι αντίθετα από την μεριά που είναι "κλειδουμενο"....τον συναγερμό δεν είναι τίποτα να τον απενεργοποίησης αρκεί να ξέρεις που είναι τον καείς με την οξυγονοκόλληση και δεν σε "ξαναενοχλει" ποτε ξανά...τώρα για την κουλούρα έχω να σου δώσω εγώ ένα κοφτάκι που κάνει χρυσές δουλειές δεν πρόκειται να σου φέρει καμια αντίρρηση η κουλούρα ως προς το να κοπεί..Tr για να το βάλεις μπροστά λπύ θα ξεβιδώσεις τα πλαστικά μέχρι να δεις την κάτω μεριά τις κλειδαριάς θα βγάλεις το fis τις κλειδαριάς και θα βάλεις στις δυο άκρες έναν συνδετήρα!!!Aντε και καλές βόλτες!!!! :shoot::crazy::bash: :D Tώρα πέρα από την πλακα αυτό που έπαθες είναι λίγο τραγικό στην suzuki μπορεί να σου πούνε για το τιμόνι άντε και για τον συναγερμό αν είναι από αντιπροσωπεία άντε πες και την κουλούρα την κόβεις με έναν μεγάλο καυτή κάπου θα βρείς έναν....Oποτε καλύτερα πήγαινε στην suzuki αν και για το ποσο μπορεί να πάει το μαλλί δεν μπορώ να το ξέρω!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tο τιμόνι σπάει πολύ εύκολα ξάπλωσε πάνω στην σέλα και κλώστα με όλη σου την δύναμη το τιμόνι αντίθετα από την μεριά που είναι "κλειδουμενο"....τον συναγερμό δεν είναι τίποτα να τον απενεργοποίησης αρκεί να ξέρεις που είναι τον καείς με την οξυγονοκόλληση και δεν σε "ξαναενοχλει" ποτε ξανά...τώρα για την κουλούρα έχω να σου δώσω εγώ ένα κοφτάκι που κάνει χρυσές δουλειές δεν πρόκειται να σου φέρει καμια αντίρρηση η κουλούρα ως προς το να κοπεί..Tr για να το βάλεις μπροστά λπύ θα ξεβιδώσεις τα πλαστικά μέχρι να δεις την κάτω μεριά τις κλειδαριάς θα βγάλεις το fis τις κλειδαριάς και θα βάλεις στις δυο άκρες έναν συνδετήρα!!!Aντε και καλές βόλτες!!!! :shoot::crazy::bash: :D Tώρα πέρα από την πλακα αυτό που έπαθες είναι λίγο τραγικό στην suzuki μπορεί να σου πούνε για το τιμόνι άντε και για τον συναγερμό αν είναι από αντιπροσωπεία άντε πες και την κουλούρα την κόβεις με έναν μεγάλο καυτή κάπου θα βρείς έναν....Oποτε καλύτερα πήγαινε στην suzuki αν και για το ποσο μπορεί να πάει το μαλλί δεν μπορώ να το ξέρω!!

Αρχίζω και φοβάμαι με σένα...........χαχαχαχαχαχαχα

Καλά ξεμπερδέματα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μεγάλε εχω ενα καλό "κομμάτι" στην γειτονιά, ψήστο :_zeppelin:

Χαχαχαχα να σαι καλά πρωί πρωί μου έφτιαξες την μέρα :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δε γινεται να τα βρεις ξερω γω.. μην ειναι τιποτα μπερδεμενα μεσα στα πραγματα σου...Ενας γνωστος μου εψαχνε τα κλειδια του στο βουνο που ειχε παει και τελικα ανακαλυψε οτι ειχαν μπει μεσα στον .. καπνο του...Φρικη

Τροποποιήθηκε από τον cloud_constructor

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δε γινεται να τα βρεις ξερω γω.. μην ειναι τιποτα μπερδεμενα μεσα στα πραγματα σου...Ενας γνωστος μου εψαχνε τα κλειδια του στο βουνο που ειχε παει και τελικα ανακαλυψε οτι ειχαν μπει μεσα στον .. καπνο του...Φρικη

μου πεσανε καπου στη πατησιων και απο εκει περνανε χιλιαδες ανθρωποι ανα ωρα οποτε απιθανο να τα βρω, βεβαια ρωτησα στα περιπτερα μηπως τα αφησε καποιος εκει αλλα δεν. :thumbsdown:...

λοιπον μολις ηρθα απο τη suzuki τους ειπα τι εγινε τους ειπα οτι χρειζομαι το μικρο κλειδι αυτο απο την κλειδαρια του τιμονιου

και μου ειπαν να περιμενω σχεδον 1 μηνα......και το μηχανακι δλδ θα ειναι παρατημενο ενα μηνα στη μεση του πουθενα. :mB_faskelo:

λεω να κανω κατι πιο λογικο να πάω να βρω κλειδαρα μηπως και μου βγαλει το μικρο κλειδι για να μη σπασω τη κλειδαρια και να κοψω τη κουλουρα με κοφτη, αν ειχε καποιος θα το εκτιμουσα να βοηθησει 5 λεπτα δουλεια ειναι :whistling:

Τροποποιήθηκε από τον gr1g0r1s

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχααχα...... :smoke:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λοιπον μολις ηρθα απο τη suzuki τους ειπα τι εγινε τους ειπα οτι χρειζομαι το μικρο κλειδι αυτο απο την κλειδαρια του τιμονιου

και μου ειπαν να περιμενω σχεδον 1 μηνα......και το μηχανακι δλδ θα ειναι παρατημενο ενα μηνα στη μεση του πουθενα. :mB_faskelo:

λεω να κανω κατι πιο λογικο να πάω να βρω κλειδαρα μηπως και μου βγαλει το μικρο κλειδι για να μη σπασω τη κλειδαρια και να κοψω τη κουλουρα με κοφτη, αν ειχε καποιος θα το εκτιμουσα να βοηθησει 5 λεπτα δουλεια ειναι :whistling:

Με πετυχαινεις σε φαση τεζα απο πυρετο αλλιως θα την ανοιγαμε με το τροχο τη κουλουρα , ουτε 10 δευτερολεπτα δεν ειναι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φώναξε έναν κλειδαρά.

Εξήγησέ του τι τύπος κλειδαριάς είναι για να έρθει προετοιμασμένος με τα κατάλληλα passe-partout.

Πρέπει να έχεις ταυτότητα και χαρτιά της μοτοσυκλέτας, για προφανείς λόγους.

Ρώτησέ τον από πριν το κόστος.....

Έχω την αίσθηση πως μπορεί η κλειδαριά του λαιμού να σου στοιχίσει λιγότερο στην Suzuki!!

Ζύγισε το κόστος, πιθανότατα να σου είναι οικονομικότερο αν κόψεις την κουλούρα από το να φτιάξεις αντικλείδι!!

Όταν με το καλό τελειώσεις με το πρόβλημα, βγάλε 2πλά αντικλείδια για όλα τα κλειδιά σου.

Δηλαδή να έχεις την δικιά σου 3άδα (on-off, κλειδαριά λαιμού, κουλούρα) και άλλες 2 3άδες στο σπίτι (σε διαφορετικά σημεία).

Και ομοίως 2 extra τηλ/ρια συναγερμού

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φώναξε έναν κλειδαρά.

Εξήγησέ του τι τύπος κλειδαριάς είναι για να έρθει προετοιμασμένος με τα κατάλληλα passe-partout.

Πρέπει να έχεις ταυτότητα και χαρτιά της μοτοσυκλέτας, για προφανείς λόγους.

Ρώτησέ τον από πριν το κόστος.....

Έχω την αίσθηση πως μπορεί η κλειδαριά του λαιμού να σου στοιχίσει λιγότερο στην Suzuki!!

Ζύγισε το κόστος, πιθανότατα να σου είναι οικονομικότερο αν κόψεις την κουλούρα από το να φτιάξεις αντικλείδι!!

Όταν με το καλό τελειώσεις με το πρόβλημα, βγάλε 2πλά αντικλείδια για όλα τα κλειδιά σου.

Δηλαδή να έχεις την δικιά σου 3άδα (on-off, κλειδαριά λαιμού, κουλούρα) και άλλες 2 3άδες στο σπίτι (σε διαφορετικά σημεία).

Και ομοίως 2 extra τηλ/ρια συναγερμού

εννοειται οτι η κουλουρα παει για κοψιμο 28 ευρω την ειχα παρει.απλα ελεγα μηπως την εκοβα μονος μου να γλυτωσω καποια χρηματα αντι να την κοψει/ανοιξει ο κλειδαρας

στη suzuki μου ζητησαν 35 ευρω για κλειδι, ο κλειδαρας δεν εχω ιδεα ποσα 8α θελει, το προβλημα μου με τη λυση της Suzuki ειναι οτι θα πρεπει να αφησω το μοτο στη πατησιων 1 μηνα = FAIL

θα ψαξω να βρω τροχο,κοφτη,whatever σημερα αλλιως απο αυριο κλειδαρα και ελπιζω να μη μου πιασει πολυ το κωλο...

το ειρωνικο ειναι οτι τη τελευταια εβδομαδα ελεγα καθε μερα να παω να φτιαξω διπλά-τριπλά κλειδια και καθε μερα ελεγα αυριο κ αυριο κ αυριο :mB_faskelo:

@bill μου εβαλες ιδεα για τον τροχο ηδη ψαχνω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το μηχανακι στην φωτο σου ποιος το κλαιει;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να πας στο πλισιεστερο τμημα γιατι μου ετυχε το ιδιο καποτε και τυχαια οταν πηγα στο τμημα για αλλη δουλεια, βρηκα τα κλειδια της μηχανης τα πρωτα σε ενα γραφειο! κουλο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tο τιμόνι σπάει πολύ εύκολα ξάπλωσε πάνω στην σέλα και κλώστα με όλη σου την δύναμη το τιμόνι αντίθετα από την μεριά που είναι "κλειδουμενο"....τον συναγερμό δεν είναι τίποτα να τον απενεργοποίησης αρκεί να ξέρεις που είναι τον καείς με την οξυγονοκόλληση και δεν σε "ξαναενοχλει" ποτε ξανά...τώρα για την κουλούρα έχω να σου δώσω εγώ ένα κοφτάκι που κάνει χρυσές δουλειές δεν πρόκειται να σου φέρει καμια αντίρρηση η κουλούρα ως προς το να κοπεί..Tr για να το βάλεις μπροστά λπύ θα ξεβιδώσεις τα πλαστικά μέχρι να δεις την κάτω μεριά τις κλειδαριάς θα βγάλεις το fis τις κλειδαριάς και θα βάλεις στις δυο άκρες έναν συνδετήρα!!!Aντε και καλές βόλτες!!!! :shoot::crazy::bash: :D

Μάθε να βγάζεις και το immobilazer και τέρμα η κρίση για σένα :P :P :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
:offtopic: Κατι ασχετο: Αν χασεις ενα τηλεχειριστηριο συναγερμου και εχεις το δευτερο, γινετε να σου φτιαξουν αλλο; Η αν χασεις τα τηλεχειριστηρια πετας και τον συναγερμο; :offtopic:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:offtopic: Κατι ασχετο: Αν χασεις ενα τηλεχειριστηριο συναγερμου και εχεις το δευτερο, γινετε να σου φτιαξουν αλλο; Η αν χασεις τα τηλεχειριστηρια πετας και τον συναγερμο; :offtopic:

Μερικοι συναγερμοι πλερωνεις και βγανεις χειριστιρια ! Λογικα αν τον πας στην εταιρια κατι θα γινεται !

Οσο για τον φιλο .. δεν ειχες αναπληρωματικα ? Εγω εχω 1 ζευγαρι και θελω και δευτερο ! Μολις βρω που θα κρυψω το δευτερο ( γιατι το πρωτο βρηκα ;) ) θα παω να το κανω !

Τροποποιήθηκε από τον Laval

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω ρε παιδεια εχω μονο 1 κλειδι για το μοτορι...

μπορω να βγαλω αντικλειδια που να εχουν και το immobiliser με αυτο το κλειδι??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω ρε παιδεια εχω μονο 1 κλειδι για το μοτορι...

μπορω να βγαλω αντικλειδια που να εχουν και το immobiliser με αυτο το κλειδι??

αν εχεις ιμομπιλαιζερ απο την yamaha και οχι απο καποιον συναγερμο πατεντα .. τοτε πρεπει να ζητησεις κλειδι απο την yamaha αν εχεις βγαλει πολα (πχ εμενα η kawasaki εχει οριο τα 5 ) τοτε πρεπει να αλλαξουν τον κοδικο του ιμομπιλαιζερ .. που σημαινει .. λεφτα !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μπορω ας πουμε να παω στην yamaha και να ζητησω να μου βγαλει καινουρια κλειδια με βαση το κλειδι που εχω?

ή να παω κανονικα σε κλειδαρα να μου βγαλει 2-3 να εχω?

εχω το μαμα ιμομπιλαϊζερ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν η κουλουρα ειναι της πλακας οπως λες,τοτε κοβεται και μ`ενα απλο κοφτη καλωδιων.το ειχα κανει μια φορα πολυ παλια σε μια κουλουρα που ειχα στο παπι μου που ειχα χασει τα κλειδια.

τα εργαλεια που θα χρειαστεις ειναι ενας κοφτης καλωδιων και μια φαλτσετα.κοβεις με την φαλτσετα το εξωτερικο σκληρο περιβλημα που εχει(συνηθως ειναι λαστιχο ή καουτσουκ)και μολις φτασεις στο μεσα εχει κατι χοντρα κρικακια αυτα χωριζονται μεταξυ τους και απο κατω εχει ψιλα συρματοσχοινα,εκει ξεκινας και τα κοβεις ενα-ενα με τον κοφτη.τελος σε 10 λεπτα εισαι ετοιμος!

καλο ειναι βεβαια να εχεις και ενα σιδεροπριονο μαζι σου σε περιπτωση που δεν ειναι τετοιου στυλ η κουλουρα.

καλη επιτυχια και προσεξε μην σε περασουν για κλεφτρονι και σε μπουζουριασουν μεσα! :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μεγάλε εχω ενα καλό "κομμάτι" στην γειτονιά, ψήστο :_zeppelin:

Χαχαχαχα να σαι καλά πρωί πρωί μου έφτιαξες την μέρα :cheers:

Xaxaxaxa "ψιστο" 2 full face και δυνατά πόδια θέλουμε!!!

το μηχανακι στην φωτο σου ποιος το κλαιει;

δυστυχώς το κλαίω εγώ γιατί είναι το προηγούμενο μου μηχανάκι το οποιο πήρε φωτιά από διαρροή βενζίνης πάνω στη βάση της εξάτμισης..... αυτό που χω τώρα το κλαίει ο πατέρας μου γιατί δεν είναι κάγκουρας και ντρέπεται να ανεβεί πάνω του!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αρχίζω και φοβάμαι με σένα...........χαχαχαχαχαχαχα

Καλά ξεμπερδέματα

Yamaha DT eee??? μάλιστα μάλιστα.. που κοντά μένεις?? Xάχα όχι ένταξη πλακα κάνω κάτι φιλαράκια μου καλόπαιδα μου τα έχουν πει αυτά εγώ δεν κάνω τέτοια!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον κλειδαρας σου το ανοιγει στανταρ 1000%,τωρα για τιμη μπορει να πληρωσεις λιγο παραπανω στον κλειδαρα αλλα θα το εχεις εκεινη τη στιγμη οχι μετα απο 1 μηνα!!!! :_thumbsup: ΑΑΑΑ μην ξεχασω να σου πω οτι εισαι και πολυ γκαντεμης!!!χαχχααχαχχ :_zeppelin: :_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μπορω ας πουμε να παω στην yamaha και να ζητησω να μου βγαλει καινουρια κλειδια με βαση το κλειδι που εχω?

ή να παω κανονικα σε κλειδαρα να μου βγαλει 2-3 να εχω?

εχω το μαμα ιμομπιλαϊζερ

Ναι αν δεν εχεις ξαναβγαλει λογικα μπορεις ! Η μαμα ΚαβασαΝΓΚΙ παντος το καμνει !

Φυσικα ... ολα με λεφτα !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα