Jump to content
Bαγγος

Καηκα

Recommended Posts

εγω φταιω που ειπα να το γραψω διοτι κι αν εχω καει σε εξατμηση. ωχου. :baby: Ακους εκει πουπουλα και πισσα. :tease:

αν καηκες απο τη μαμα εξατμηση του ανχελο-ου σχεδον σε λυπουμαι. :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

νοπ. απο ζετ καλοκαιρι, μια ωρα δρομο με 40 βαθμους εξω, παει η ντιβα να ανεβει με φουστα και τσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσαφαουτς καη καη καη.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω φταιω που ειπα να το γραψω διοτι κι αν εχω καει σε εξατμηση. ωχου. :baby: Ακους εκει πουπουλα και πισσα. :tease:

Κατ'αρχας η απαντηση δεν ηταν αυτη που αναφερεις. Ηταν πισσα και πουπουλα. Τωρα οσον αφορα το καψιμο καλα εκανες και το εγραψες γιατι φανταζομαι θα αφορα και αλλους.....οποτε το φτυαρι σε αυτο το θεμα ηταν πρεπον.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κατ'αρχας η απαντηση δεν ηταν αυτη που αναφερεις. Ηταν πισσα και πουπουλα. Τωρα οσον αφορα το καψιμο καλα εκανες και το εγραψες γιατι φανταζομαι θα αφορα και αλλους.....οποτε το φτυαρι σε αυτο το θεμα ηταν πρεπον.

παιδες, το φωτοτυπικο μηχανημα τι τον θελουμε εδω; :crazy::kill::beee: :beee:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

νοπ. απο ζετ καλοκαιρι, μια ωρα δρομο με 40 βαθμους εξω, παει η ντιβα να ανεβει με φουστα και τσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσαφαουτς καη καη καη.....

στο 2:17 διχνει πως πρεπει να καθεσαι με φουστα πανω στο ζητα.

Τροποποιήθηκε από τον Denzo

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αργησες 7 χρονια ρε φιλε. Ημουν μικρη κι αθωα τοτε...( ποτε με κανουν μπαν για σπαμ εδω ; ) να φροντισω να βρω δικηγορο :grin:

Ατιμε με πεθανες! χαχα! εγω ειχα αλλον κοφτη ταχυτητας λιγο πιο χαμηλα, αχαχαχαχα!!

Τροποποιήθηκε από τον Oblivia

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Hταν απαντηση με χουμορ. Αν παρεξηγηθηκες ζητω συγνωμη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Hταν απαντηση με χουμορ. Αν παρεξηγηθηκες ζητω συγνωμη

Εντάξει δεν νομίζω να βάλει και τα κλάμματα! :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γκουκι μαν

κανει δουλεια αυτο σε παλαια παρασημα καψιματος ή μπα?

Αν με ρωτάς για τις αναπλαστικές κρέμες , ούτε γι αστείο. Πεταμένα χρήματα. Μόνο όσο είναι φρέσκο το τραύμα μπορείς να σώσεις κάτι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ας πληροφορησει καποιος το παιδι οτι ειμαι το απαυγμασμα του πειραγματος και δουλεμομποριου σελβουπλε. Για να με νιωσεις, οποιος δεν με πειραζει, μου ειναι αδιαφορος στη ζωη μου γενικα. Ιο σονο βιτσιοζα. Αλλα αυτο δεν αναιρει οτι καποιους απο δω θα τος παρω τρικαβαλο με το κλε μου για να πουν τον Δεσποτη Παναγιωτη, ιχιχχιιχιιχιι!

σε παλαια τραυματα για αναπλαση κανει και παλι η αλοη μαζι με κατι αλλα ματζουνια. Οποιος ειναι καμμενος ας με ενημερωσει η ας στειλει φωτο να δω και να προτεινω ματζουνι. Η ας παει στον βατραχο που το κανει προφεσιοναλιστας. Εγω χομπιστας ντιβιστας,

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ας πληροφορησει καποιος το παιδι οτι ειμαι το απαυγμασμα του πειραγματος και δουλεμομποριου σελβουπλε. Για να με νιωσεις, οποιος δεν με πειραζει, μου ειναι αδιαφορος στη ζωη μου γενικα. Ιο σονο βιτσιοζα. Αλλα αυτο δεν αναιρει οτι καποιους απο δω θα τος παρω τρικαβαλο με το κλε μου για να πουν τον Δεσποτη Παναγιωτη, ιχιχχιιχιιχιι!

σε παλαια τραυματα για αναπλαση κανει και παλι η αλοη μαζι με κατι αλλα ματζουνια. Οποιος ειναι καμμενος ας με ενημερωσει η ας στειλει φωτο να δω και να προτεινω ματζουνι. Η ας παει στον βατραχο που το κανει προφεσιοναλιστας. Εγω χομπιστας ντιβιστας,

Ξέρεις τι μου θυμίζεις ε;

cinemad-27314-480x250.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βοηθα λιγο, εχουν περασει και χρονια (αη ρε χαμενεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε )

Τροποποιήθηκε από τον Oblivia

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παλιό το θέμα αλλά πάντα σε ετοιμότητα.. Οι πιο πολλοί Καλαματιανοί - Τριπολιτσιώτε - και περίχωρα θα ξέρουν για την γριά που φτιάχνει τις "φτιαχτές" αλοιφές....Δύναμη λέμε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κεραλοιφή. Κάνει καλό σε όλες τις πληγές, στο δέρμα γενικά και για αυτούς που έχουν μελίσσια (όπως εγώ) δεν κοστίζει τίποτα

keraloifi_sotirali_0_0.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για το κάψιμο οταν ακόμα ειναι φρέσκο πολύ καλό είναι ένα <<τσιρότο>> της hansaplast που ειναι για τα εγκαύματα που στο κέντρο αντι για τη γαζα εχει ένα gel σαν σιλικόνη με αλοή και κατι άλλα και ενυδατώνει τη περιοχή με εποτέλεσμα να μην αφήνει σημάδι,Το είχα παρει τη στιγμή που καηκα και το γλίτωσα.Μια φίλη μου πάλι έκανε τζαμπα πυροσφραγίδα στη γάμπα με το καρτελάκι της sembring και μετα απο 2 χρόνια ακόμα ψιλοφαίνεται

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για παλιά τραύματα απο γκομενακια έχετε να προτείνετε τίποτα;

Υπάρχει ξέρω 'γω κάνα αντίστοιχο του "Pulvo", κάνα "Poulo" φαση;;; :crazy: :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι οτιδήποτε με ποσοστό σε αλκοολ μεγαλύτερο του 10% σε συνδυασμό με νέο γκομενάκι! σβήνει τα παλιά σημάδια μεν αφήνει νέα δε :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλαματιανια ειμαι μανα μ.!!! Η κεραλοιφη δεν ειναι αζαχ αλα γαμος αλα Ελληνικα βεβαια...

Tέτοιο Attention whoring καιρό είχα να δω...Sorry κιόλας...

Spam & trolling στο full...

Tiς καλησπέρες μου κύριοι

Tέτοιο Attention whoring καιρό είχα να δω...Sorry κιόλας...

Spam & trolling στο full...

Tiς καλησπέρες μου κύριοι

Συ που κρινεις θα σου πω για να σε θαυμασεις ποσο μεσα επεσες. ΑΠλα ειχα τη λιστα μελων φιλτατε και καποιος κοιτουσε το θεμα αυτο. Υπεθεσα επιτοπου πως εχει προβλημα για να κοιταζει τοσο παλιο θεμα και σκεφτηκασ να βοηθησω..

βραβειο εξυπναδας και διαυγειας στον κυριο περικαλω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είσαι απίστευτα "ξεχωριστός", υποκλίνομαι...

Μπορείς να συνεχίσεις το ψ@λοαρπαχτησtαν/lolly/"χαριτωμενο" spam όπως και στο αλλο troll-ο-topic και status update...

Cheerio

YΓ : σου είπα πόσο ξεχωριστός/η είσαι σωστά ? Πολύ όμως...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειτα απο μια μ@λ@κισμενη στατικη πτωση στα αριστερα(ξεχασα να βαλω στεκα), καηκα στην δεξια γαμπα απο τον λαιμο της εξατμισης. Το καψιμο δεν ειναι μεγαλο. Χρησιμοποιω bedadin και pulvo και η πληγη παει πολυ καλα.

Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι και οι δυο γαμπες μου ειναι πιασμενες 3 μερες τωρα και δεν λενε να ξεπιαστουν (1 μερα μετα το καψιμο). Λες και εχω περπατησει 40 χιλιομετρα, ενω δεν περπατησα ουτε μισο. Ειμαι σε αρκετα καλη φορμα και ειναι αρκετα δυσκολο να πιαστουν οι γαμπες μου ετσι απλα. Δεν μπορω να περπατησω απο το πιασιμο. Και ποδηλασια εκανα καμια ωρα για να τις ζεστανω, αλλα καμια διαφορα στην αισθηση.

Μηπως ευθυνεται το καψιμο για το πιασιμο αυτο, και αντανακλα και στο αριστερο ποδι? Ειναι η μονη λογικη εξηγηση....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειχα καει πριν 4 χρονια απο εξατμιση tdm. Ακομη και τωρα εχω το σημαδακι αλλα σιγα το πραμα ρε αδερφε.

Ας ειναι αυτο το χειροτερο που θα παθεις απο μια μηχανη :_thumbsup:

Βαλε λιγη οδοντοκρεμα και θα εισαι οκ. :whistling:

ξεθάβω παλιό θέμα ΑΛΛΆ τώρα το είδα και θα δώσω μια συμβουλη. Σε εγκαύματα ΠΟΤΈ ΜΑ ΠΟΤΈ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ. Η οδοντοκρεμα τείνει να αφυδατονει τα εγκαύματα και το φλουραιτ που έχει μέσα καίει το τραύμα με τρόπο που κατά την επουλοση θα αφήσει σημάδι. το εγκαύμα είναι τραύμα ιδιεταιρο.  Θέλει αέρα και ενυδάτωση.  Πότε γαζες και τσιροτα.  Ιδικά όταν στρώνει και είναι σε φάση που ξερνα υγρά αν βάλεις Γάζα γίνεται ένα με το ξεραμενο πλάσμα και μετά όταν το βγάλεις μαρτυράς. Αν δεν έρχεται φάρμακα βάλτε ντομάτα η γιαούρτι.  Και επίσης ΑΛΟΗ. Η αλοη είναι ένα μικρό θαύμα . Περνεις το φυτό βγάζεις από τα φύλα το ζελέ και το απλωνεις πάνω στο εγκαυμα. Σε λίγες μέρες τα μαγικά της αλοη θα επουλοσει το τραύμα. 

Υ.Γ: επισης οποίος έχει πάει σε νοσοκομείο από εγκαύματα όπως εγώ ξέρει καλά ότι ποτέ πεταντιν σε ανοιχτό εγκαυμα @gkourmoul1

Τροποποιήθηκε από τον hraklis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ηρακλη το bedadin ηταν εντολη γιατρου. Δεν κανω του κεφαλιου μου με τραυματα...

Παντως πρωτη μου κινηση μεχρι να παρω τον γιατρο τηλεφωνο ηταν να βαλω αλοη πανω στο τραυμα καμποσες φορες...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μήπως επειδή σε πλάκωσε η μηχανή? Γιατί και εμένα πριν λίγες μέρες που δεν την έστησα καλά και μάζεψε το σταντ και αναγκάστηκα να κρατήσω όλο το βάρος της με το δεξί πόδι, ακόμα και τώρα όταν περπατάω νιώθω έναν εσωτερικό πόνο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα