Jump to content
Whatevier

Γυριζοντας την Πελ/σο σε μια μερα..

Recommended Posts

η διαδρομη πανεμορφη αλλα τρομαχτικη

... βραδυ ...

χωρις βενζινη με τη ψυχη στο Κ0λ0 ...

ΜΠρρρρρρρρρρρρρρρρ

παντως μπραβο!

οχι ρε φιλε αυτα ειναι τα καλητερα!!!!!!!!!!!!!!!!

Τροποποιήθηκε από τον lost_angel

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

χεχε νομιζω σε καταλαβαινω απολυτα φιλε..

απλα την απαντηση σε τετοιες ερωτησεις μονο εσυ μπορεις να την δωσεις :_thumbsup:

τωρα το αν αξιζει ή οχι ειναι μεγαλη κουβεντα.. θα γραφτει στο τελος της ιστοριας..

Τελικά, να ξέρεις, εσύ φταις για όλα...

Δεν μπόρεσα να κάτσω σπίτι τελικά....

Είσαι ο ηθικός αυτουργός αυτής της φώτο...

26256810150284065403936.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ααααχ τι μου εκανες τωρα!!Και ειναι και το μηχανακι στο μαστορααααα :dribble:

Αυτη τη φωτο στον ταυγετο με το κιοσκι απεναντι στο εκκλησακι την εχω κ εγω (με το dominator μου ομως):D

Παντα τετεια μεγαλε και μολις τελειωσει η εξεταστικη ψησου να παμε καμια βολτα,που ειμαστε και κοντα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικά, να ξέρεις, εσύ φταις για όλα...

Δεν μπόρεσα να κάτσω σπίτι τελικά....

Είσαι ο ηθικός αυτουργός αυτής της φώτο...

26256810150284065403936.jpg

χαχαχα ρε φιλε δεν μπορεις να φανταστεις τη χαρα που μου εδωσες! :clapping2::worshippy:

αμα εισαι απο πατρα λεμε για καφεδακι αυριο, ελα να μας πεις εντυπωσεις κερναω!

ααααχ τι μου εκανες τωρα!!Και ειναι και το μηχανακι στο μαστορααααα :dribble:

Αυτη τη φωτο στον ταυγετο με το κιοσκι απεναντι στο εκκλησακι την εχω κ εγω (με το dominator μου ομως):D

Παντα τετεια μεγαλε και μολις τελειωσει η εξεταστικη ψησου να παμε καμια βολτα,που ειμαστε και κοντα!

Αμα υπαρχουν λεφτα για βενζινη (γιατι αυτο το μηνα καταφερα να τα τελιωσω πριν φτασει στη μεση του :whistling: ) οπου θες ερχομαι :_thumbsup:

Εχεις καταλάβει τί έχεις κάνει;;;

Συγχαρητήρια!

Ειμαι κακη επιρροη? :blush:

Ευχαριστω πολυ :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα συγχαρητήριά μου!!! Τρομερή εμπειρία και χαίρομαι που διάβασα όλα τα παραπάνω!

Εύγε νέε μου!! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νομιζω οτι καπου εδω ηρθε η ωρα να φτασει η ιστορια στο τελος.. περιπου δλδ, γιατι στα σκαρια εχω και ενα διηγηματακι.. ειναι αστειο τ συγγραφικο που σε πιανει, αμα τουρτουριζεις στη μεση της εθνικης :uglystupid2:

Εχουμε μεινει στην Σπαρτη καπου στις 5.30 το πρωι..

Κατευθυνση για Τριπολη μεσω εθνικης λοιπον..

Πιανω τον εαυτο μου να μην οδηγαει συνειδητα.. οπου υπαρχει στροφη θελω αρκετη ωρα να σιγουρευτω αν παει δεξια ή αριστερα..

ΠΟυ και που πετυχαινω κανεναν στο αντιθετο που βαριεται να κλεισει τη μεγαλη σκαλα.. Τα ματια μου κανουν πουλακια για καμποση ωρα μετα..

Καθε 15-20 χιλιομετρα σταματαω και ριχνω νερο στο κεφαλι μου.. αποφασιζω να βγαλω και τη μασκα ωστε να σκαει λιγο ο αερας και να με κραταει ξυπνιο..

Μπαινωντας στην Πατρων - Κορινθου εχει αρχισει ηδη να ξημερωνει.. γλυτωσαμε το κρυο αλλα απ ΄την πουθανα την αυπνια πως θα γλυτωσουμε..

Μπορει να ακουστω υπερβολικος, αλλα πραγματικα εβλεπα παραισθησεις απ' την αυπνια.. θυμαμαι φασεις οπου μιλαγα με φιλους, ξαφνικα επανερχομουν στη μεση της εθνικης και "ξαναεφευγα"..

Μετα απο ενα σημειο, ειχα πειστει οτι εχει χαλασει το τσαντακι μεσης μου και φευγει εκεινη τη στιγμη... για το υπολοιπο ταξιδι ξαθε 10 δευτερολεπτα εκανα μια κινηση οτι το πιανω οπως πεφτει και επιανα αερα.. Τελικα στο εβαλα πισω στην τσαντα αλλα συνεχισα να εχω την ιδια εντυπωση και να κανω την ιδια κινηση για το υπολοιπο ταξιδι :uglystupid2:

Μπαινοντας στην Πατρα θα ορκιζομουν οτι τα ειχε παιξει το μοτερ, αλλα απλα το χερι μου δεν μπορουσε να κρατησει ανοιχτο το γκαζι..

Τσαμπα μαστουρα! Πολυ θα ηθελα να με εχω ενα βιντεο, να γελαω με τη φατσα μου για χρονια μετα..

Μετα απο πολλες σουρεαλ φασεις φτανω επιτελους σπιτι..

Παρκαρω στο γκαραζ και βλεπω τον χιλιομετρητη:

img0134hf.jpg

950.4 λεει..

Εκει με πιανει παλι λιγο το χαζο μου και σκεφτομαι ρε φιλε 50 χιλιομετρα κατω απ' το ψυχολογικο οριο των 1,000.. λες να πεταχτω μια βολτιτσα εδω γυρω? :uglystupid2:

Τοτε συνειδοτοποιω οτι εχω φαει κανα 2 λεπτο προσπαθωντας να ξεκουμπωσω το κρανος και το κρανος ειναι ακομα στο κεφαλι μου..

Μπαα μωρε, αστο καποια αλλη φορα τα επομενα 50 :whistling:

Στο τελος βρηκε μια κουραση, που ομοια της δεν εχω ξανανιωσει..

img0138ez.jpg

Τωρα τι αποκομισα απο αυτη την ιστορια και αν αξιζε?

Δεν ξερω, ρωτηστε τον alpo να σας πει ;)

και ενα τραγουδακι για το φιναλε, που μαλλον τα λεει καλυτερα απο οτι μπορω να τα πω εγω..

Τροποποιήθηκε από τον Whatevier

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μαν είσαι ρισπέκτ. Κουβαλάμε κι οι δύο την ίδια ανωμαλία. :_thumbsup:

Ένας κίλυνδρος και καμία προστασία από τον αέρα. :uglystupid2:

Μπράβο σου και πάλι :respekt:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μαν είσαι ρισπέκτ. Κουβαλάμε κι οι δύο την ίδια ανωμαλία. :_thumbsup:

Ένας κίλυνδρος και καμία προστασία από τον αέρα. :uglystupid2:

Μπράβο σου και πάλι :respekt:

Ειμαστε πολλοι οι ανωμαλοι μονοκυλινδροι τελικα :mB_kalo_e:

Το ΧΤ και την τρελα τα κρατησες βλεπω :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπραβο σου.....τελικα κανουν και τα sm για ταξιδακια....εδω κανουν τα παπια θα μου πεις τα sm θα κωλωσουν?

:respekt::_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον GeorStrat

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχαχα ρε φιλε δεν μπορεις να φανταστεις τη χαρα που μου εδωσες! :clapping2::worshippy:

αμα εισαι απο πατρα λεμε για καφεδακι αυριο, ελα να μας πεις εντυπωσεις κερναω!

Πάτρα είμαι κι εγώ πατριώτη. Δουλεύω πρωί αύριο. Να το κανονίσουμε πάντως, πολύ ευχαρίστως...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απλά γαμάτος. τρομερή περιγραφή και φοτό. κάνε και καμιά βόλτα προς πίνδο για άλλο ένα τρομερό post. Πάντα τέτοια (χωρίς τούμπα)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπραβο σου.....τελικα κανουν και τα sm για ταξιδακια....εδω κανουν τα παπια θα μου πεις τα sm θα κωλωσουν?

:respekt::_thumbsup:

ΑΝ κανουν λεει και τα παπια..... αν είχε στόμα το καημένο το kriss.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με το μπροστα φρενο να μην λειτουργει, αποφασιζω να κατεβω ως την Σπαρτη για να βρω καποιο συνεργειο να το φτιαξω..

Δευτερα - τριτη, δευτερα - τριτη τσουκου τσουκου κατεβηκα με τα πολλα ως τη Σπαρτη..

Παλι καλα η αποσταση ηταν αρκετα μικρη απο το σημειο που την επαθα, οποτε δεν ειχαμε αλλα τρεξιματα..

Δυστυχως ομως επρεπε να αφησω τον Μυστρα εκτος προγραμματος sad.gif

Μπαινοντας στην Σπαρτη, βλεπω ενα αγροτικο με ενα μηχανακι φορτωμενο πανω του.. Το ακολουθω και φτανω σε ενα συνεργειο..

Εκει το παιδι ευγενικα με στελνει σε ενα συνεργειο της Husqvarna που ηταν λιγο πιο κατω (αν και εφαγα λιγη ωρα να το βρω)..

Παρκαρω και λεω στο μαστορα τι εγινε..

Μου γνεφει και αυτος "ειχε λιγακι κατηφορα ε?"

Α ρε μαμα husqvarna να σκεφτομαι απο μεσα μου, ενα stand της προκοπης δεν μπορουσες να φτιαξεις, μας εβαλες σε τρεχαματα..

Τωρα ερχεται η αγωνια για το τι εχει παθει το φρενο..

Το τσεκαρει ο μαστορας, κοπαναει λιγακι και τη χουφτα να ερθει στα ισια της και μου σκαει ενα χαμογελο..

"Τυχερος εισαι μου λεει, μισο να φερω 2 εργαλεια"

Τσακ λιγο σφυξιματακι, λιγο κοπανημα ολα ηρθαν στα ισια τους σε 2 λεπτα..

"ετοιμος, καλο ταξιδι" μου κανει, τον ευχαριστησα, γελασα με την παρτυ μου που θελω να γινω και μηχανολογος παναθεμα με και δεν μου εκοψε να σφυξω 2 πραγματα και με το ηθικο ακμαιοτατον, ξανακαβαλαω..

ποιον μ θυμιζεις,,,,,,???ο θεος να μας κανει...

Εδω σκαει το επομενο διλλημα.. Η περιπετεια με το φρενο ηταν σημαδι οτι ειναι ωρα να γυρισω σπιτακι μου και να αφησω τις λαμακιες ή συνεχιζουμε σαν να μην εγινε τιποτα?

Τελικα αποφασισα να συνεχισω παρακατω, αφου το ξεκινησαμε θα το φτασουμε μεχρι τελους..

ωραιο ταξιδακι μαν.....

και ωραιες φωτο(στο θεμα μας)

Τροποποιήθηκε από τον alexwho

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε τωρα το ειδα το θεμα....

Μπραβο σου!!!!Πολυ καλο ταξιδακι και ωραιες φωτο.....

Πολυλιμνιο καταπληκτικο εε?

Σχεδον στα μερη μου ηρθες...απο ριζομυλο 30 χλμ προς Κορωνη.....

ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!!!

Ποση βενζινη εκαψες?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ποιον μ θυμιζεις,,,,,,???ο θεος να μας κανει...

ωραιο ταξιδακι μαν.....

και ωραιες φωτο(στο θεμα μας)

Που θα παει..

Νμζ οτι ολες οι φωτο ηταν απλα στο auto (ειχα παρει τη φωτογραφικη μια 2 μερες πριν), οποτε φανταζομαι οτι θα μπορουσαν να βγουν λιγακι καλυτερες με πιο σωστες ρυθμισεις.

Παντως για το μεσο ανθρωπο που θελει απλα να εχει μερικες φωτο να θυμαται μια εμπειρια νομιζω οτι ειναι πανω απο ικανοποιητικη η ποιοτητα.

Να πω οτι δε ζηλευω, βλεπωντας φωτογραφιες μερικων παιδιων απο εδω μεσα που βλεπεις τα χρωματα να ειναι σαν παραμυθι, θα ειναι ψεματα, αλλα ειναι ενα χομπυ που θα το αφησουμε για αργοτερα..

ΩΡΑΙΟΣΣΣΣΣ.... :_thumbsup:

φχαριστω :_thumbsup:

Φιλε τωρα το ειδα το θεμα....

Μπραβο σου!!!!Πολυ καλο ταξιδακι και ωραιες φωτο.....

Πολυλιμνιο καταπληκτικο εε?

Σχεδον στα μερη μου ηρθες...απο ριζομυλο 30 χλμ προς Κορωνη.....

Ποση βενζινη εκαψες?

Πολυμνιο απλα απιστευτο, δεν το χωραγε το μυαλο μου οτι υπαρχουν τετοια μερη.. φετος το καλοκαιρακι ελπιζω να ξαναπερασω και να μπορεσω να τα φχαριστηθω περισσοτερο αυτα τα μερη..

Παρεα της προκοπης να βρω που να μην ειναι "Και ο κωλος μου ειναι μονο για ξενοδοχειο 15 αστερων και τιι δεν θα εχει πισινα και μαλακιες"

Βενζινη 80-85 ευρω αν θυμαμαι καλα..

Και να χαλασα αλλα 6-7 για καφεδες/ενα σαντουιτς/καμια σοκολατα/νερα..

Θυμαμαι οτι με 100 ευρω ξεκινησα και μου ειχαν μεινει κατι ψιλα στο τελος..

(καταφερα να χαλασω τα λεφτα του μηνα σε μια μερα δηλαδη :crazy: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολυμνιο απλα απιστευτο, δεν το χωραγε το μυαλο μου οτι υπαρχουν τετοια μερη.. φετος το καλοκαιρακι ελπιζω να ξαναπερασω και να μπορεσω να τα φχαριστηθω περισσοτερο αυτα τα μερη..

Παρεα της προκοπης να βρω που να μην ειναι "Και ο κωλος μου ειναι μονο για ξενοδοχειο 15 αστερων και τιι δεν θα εχει πισινα και μαλακιες"

Βενζινη 80-85 ευρω αν θυμαμαι καλα..

Και να χαλασα αλλα 6-7 για καφεδες/ενα σαντουιτς/καμια σοκολατα/νερα..

Θυμαμαι οτι με 100 ευρω ξεκινησα και μου ειχαν μεινει κατι ψιλα στο τελος..

(καταφερα να χαλασω τα λεφτα του μηνα σε μια μερα δηλαδη :crazy: )

Φιλαρακι αν αποφασισεις να το επισκεφτεις φετος θα με ενημερωσεις....Θα προσπαθησω να ακολουθησω με το dt....Απλα θα κανεις μια αλλη διασρομη (Πυλο Μεθωνη Φοικικουντα) για να βγεις στο χωριο μου και να παμε μαζι(εχει πολυ στροφιλικι η διαδρομη αυτη)...Αλλιως θα συναντηθουμε εκει....Θα χαρω να παμε μαζι!!Οποτε το κανονισεις ενημερωσε με!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απαιχτο το πατρινοπουλο....αυτά ειναι σε μια μέρα ο γύρος της πελοποννήσου_thumbsup.gif

άπειρα respekt.gif

ωραίες φωτό. το τόστ το ζέστανες στην εξάτμιση;idea.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα