Jump to content
nuntius

Ε και? (Πώς να δικαιωθείς από ασφαλιστική)

Recommended Posts

Κατηφόρα μεγάλη και στροφή αμέσως στο στενάκι αριστερά. Πολύ προσοχή, αργά, τσεκάρεις δεξιά μην περάσει κανένας το στόπ και πλαγιάζεις λιγάκι για τη στροφή.

Τι να ναι αυτό το μεγάλο πράγμα που σου κλείνει το δρόμο και έρχεται καταπάνω σου ανάποδα στο μονόδρομο? Ένα ωραιότατο opel, μια χαρά αυτοκίνητο αλλά όχι όταν το βλέπεις στα 2 μέτρα μισοπλαγιασμένος στην κατηφορική στροφη.

Κράκ, μπάμ.

Λίγα τα χιλιόμετρα και μπορείς να ρίξεις τη μηχανή, καλύτερα απο το να πέσεις πάνω του.

Σε κοιτά. Τον κοιτάς. Κοιτάζεστε.

-Σταματήστε στην άκρη παρακαλώ.

-Γιατί να σταματήσω?

-Είσαστε ανάποδα και μου κλείσατε το δρόμο.

-Ε και?

........

Τροποποιήθηκε από τον innova 04
Ετικέτες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Παρακατω...?

Tα δέοντα. Παρέμεινε με την απειλή της τροχαίας.

Ο τροχαίος μοτοσυκλετιστής που ήρθε τον έσκισε με τις μαλακίες που έλεγε, ειδικά όταν τον άκουσε να λέει οτι δεν έφταιγε.

Στο χαρτί του συμβάντος, παρόλο που δεν είναι πόρισμα, έγραψε "ελιγμός αποφυγής και πτώση μοτοσυκλετιστή [...] το όχημα τάδε βρισκόταν σε δρόμο που στην αρχή είχε απαγορευτικό [...].

Προσπάθησε να εξηγήσει στον παπάρα οτι έφταιγε, ο οποίος θεωρούσε οτι δεν έχει ευθύνη μιας και δεν υπήρξε σύγκρουση.

-Άσε που ο τροχαίος ήρθε και αυτός ανάποδα στο μονόδρομο για να εξυπηρετήσει κλήση για τροχαίο.

-Άσε που δεν υπήρξε σύγκρουση

-Άσε που μάλλον κάνω την ίδια δουλειά με τον αστυνομικό για αυτό πήρε το μέρος μου

-Άσε που δεν έπεσα

-Άσε που είναι άσχετο οτι ήταν ανάποδα

-Ε μα τί, σε λίγο θα μας ζητήσεις να σου πληρώσουμε και τις ζημιές!!!!

Ναι ρε γέρο, όχι μόνο θα μου τις πληρώσεις αλλά θα σε σκίσω κιόλας, γιατί ένα ρημάδι συγνώμη δεν ζήτησες...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν δεν υπάρξει επαφή οχημάτων, δεν βγάζεις άκρη. Μόνο αν κάνεις μήνυση και υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας και δεχθεί να καταθέσει στη τροχαία που θα φωνάξεις επιτόπου να καταγράψει το συμβάν. (και πάλι δύσκολα. Θα γίνει δικαστήριο, δικηγόροι...έξοδα κτλ κι ίσως δεν αξίζουν τα χρήματα που θα χαλάσεις. Ίσως είναι περισσότερα κι από τη ζημιά της μοτό σου. Ειδικά αν χάσεις τη δίκη από ψευδομάρτυρες που θα κουβαλήσει ο μλκας)

Έτσι έπεσα την τελευταία φορά κι εγώ το 2000. Από μλκία του άλλου που με έκλεισε αντικανονικά. Άκρη δεν βγήκε παρόλο που φώναξα τροχαία. Ο ίδιος ο μπάτσος μου είπε ότι αφού δεν υπήρξε επαφή, μόνο μήνυση μπορούσα να του κάνω κι αν έβγαινε κάτι απ΄ την όλη ιστορία.

Τελικά δεν έκανα τίποτα καθότι δεν είχα χτυπήσει και η μοτό έπαθε μόνο γρατσουνιές στο αριστερό φέρινγκ.

Απλά, έγινα ακόμα σοφότερος και τώρα προσέχω και 'κείνες τις περιπτώσεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ψευδομάρτυρες φωνάζουμε και οι δύο, έχω και κανονικούς αν χρειαστεί. Αλλά δεν μιλάμε για κλείσιμο. Μιλάμε για χαρτί της τροχαίας που γράφει οτι ήταν ανάποδα και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης...

Το θέμα είναι όμως, πόσο ζώο μπορεί να είναι κάποιος?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Α καλά... άστο αυτό! Από ζώα... άλλο τίποτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προφανώς πολύ.

Το μόνο ευχάριστο είναι ότι απ' ότι φαίνεται δεν έπαθες εσύ κάτι. :)

Σου εύχομαι καλά ξεμπερδέματα γιατί σίγουρα θα σου πάρει χρόνο και θα ταλαιπωρηθείς μέχρι να βγάλεις άκρη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ψευδομάρτυρες φωνάζουμε και οι δύο, έχω και κανονικούς αν χρειαστεί. Αλλά δεν μιλάμε για κλείσιμο. Μιλάμε για χαρτί της τροχαίας που γράφει οτι ήταν ανάποδα και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης...

Με την έκθεση της τροχαίας ότι του κάνεις το κάνεις χωρίς σάλιο :devil:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτο με την επαφη δυστυχως το εχω ακουσει και εγω και απο σχετικα αρμοδιους. Μακαρι να βγαλεις ακρη και κρατησε μας ενημερους.

Η μηχανη επαθε ζημια? (Εσυ αποτι καταλαβα δεν εχεις ουτε γρατσουνια)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασικά δεν ξέρω πόσο ρόλο θα παίξει η έκθεση της Τροχαίας. Ειλικρινά επιφυλάσσομαι στο μπρδλο που ζούμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ασε φιλε στο μονοδρομο που μενω ολοι αναποδα μπαινουν, λες και δεν υπαρχει σημα.

Ψαχνουν για παρκινγκ και βαριουνται να κανουν τον κυκλο.

Αμα βγω απο το παρκινγκ χωρις να κοιταξω και προς τις 2 μεριες, με φαγανε λαχανο.

Και μενω ενα στενο απο αστυνομικο τμημα (αυτους το μονο που τους ενδιαφερει ειναι να μην παρκαρει κανενας στις 20 θεσεις που εχουν καβατσωσει για τα προσωπικα τους αυτοκινητα).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξερω ρε παιδια...θα τρελενομουνα...θα ξεσκαρωνα τη μηχανη,θα καρφωνα μια πρωτη και θα εριχνα τη μηχανη επανω του...ΝΑ ρε..Τωρα υπαρχει επαφη!!!! :uglystupid2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδιά εσείς λέτε για κλείσιμο σε παράλληλη πορεία που όντως αν ο άλλος είναι μαλάκας είναι δύσκολο να αποδειχτεί. Ο nuntius εδώ αναφέρεται σε περίπτωση που ο άλλος (επίσης μαλάκας) κινείται ανάποδα σε μονόδρομο και προκαλεί την πτώση. Δεν χρειάζεται να αποδειχτεί κάτι, είναι αυταπόδεικτο. Έτσι θέλω να πιστεύω τέλος πάντων.

Αλλά ρε πστ μου ειλικρινά απορώ με το θράσος/βλακεία κάποιων. Κάνεις την μαλακία, κάθεται η στραβή κι ευτυχώς για όλους με τις μικρότερες δυνατές συνέπειες. Τι κάθεσαι και το παίζεις ιστορία, φώναξε τον εμπειρογνώμονα βγάλτε δυο φωτογραφίες και κάνε του ανθρώπου μια δήλωση να τελειώσει εκεί το συμβάν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα ζώα είναι μια χαρά.

Αυτοί που ζούν είναι αμαρτία, κι οι κοράκοι πεινάνε. :vampire:

Έτσι λέμε στα μέρη μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο χαρτί του συμβάντος, παρόλο που δεν είναι πόρισμα, έγραψε "ελιγμός αποφυγής και πτώση μοτοσυκλετιστή [...] το όχημα τάδε βρισκόταν σε δρόμο που στην αρχή είχε απαγορευτικό [...].

Αν δεν υπάρξει επαφή οχημάτων, δεν βγάζεις άκρη.

Oχι Αλεξη,δεν ειναι ετσι.Να ξερεις οτι υπαρχουν συμβαντα που φαινομενικα μπορει να φαινονται πανομοιοτυπα και ιδια αλλά μια μικρη παραμετρος ειναι αρκετη για να διαφοροποιηθει καθε επι μερους περιπτωση ως εντελως διαφορετικη ακομη.

Στην περιπτωση που καταγραφεται στο Τοπικ,με αυτο που εγραψε ο Τροχονομος,ειναι 100% υπαιτιοτητα αυτου που εκινουντο σε μονοδρομο παρανομα!Θα αποζημιωθει 100% για ολες τις ζημιες που υπεστη ο μοτοσυκλετιστης απο την ασφαλεια του ΙΧ...Βεβαια,σε καθε περιπτωση υπαρχουν "παραθυρακια" αλλά θεωρω δυσκολο να προτεινει ο ασφαλιστης ή ο να εχει το θρασος ο παπους απο μονος του να βρει καποιους ψευδομαρτυρες για να αποδειξει οτι αυτο που κατεγραψε η Τροχαια ηταν αλλο απο το πραγματικο συμβαν.Διοτι ο μαρτυρας εχει μεγαλη ισχυ αν βρεθει επι τοπου σε ενα συμβαν και πρεπει να δηλωθει να καταγραφει-εαν υπηρχε,αλλιως μετα παμε "πλαγιως" με συμπληρωματικη καταθεση κλπ κλπ...Οχι αδυνατοι μεν,αλλά εξαιρετικα δυσκολο για ενα συμβαν με "ελαχιστες" απωλειες........

Το ηθικο γεγονος βεβαια οτι ο φταιχτης δεν ειχε την ευθιξια να πει ενα συγγνωμη στον μοτοσυκλετιστη,αν και απαραδεκτο και αξεστο,απλα μας δειχνει πόσοι μακακοι και ανιδειοι κυκλοφορουν αναμεσα μας...Προσοχη απλα.Τι να κανεις δηλαδη να κοπανησεις το γερο;Εκει να δεις μετα τι μπορει να απαιτησει,ακομα και αν εφταιγε αυτος 100% για το Τροχαιο...γμσε τα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ηθικο διδαγμα: Καρφωσε τον, τον πουστη.

Καλα συγχιζομαι παρα πολυ με κατι τετοια. κ κερατας κ δαρμενος που λενε.

Φιλε μου καλα ξεμπερδεματα με το ΜΑΛΑΚΑ που εμπλεξες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα σε όλους.

Σε πρώτη φάση το σημαντικό είναι οτι όντως είμαι μια χαρά χωρίς σχεδόν γρατζουνιά. Το hondaki θέλει σίγουρα πεντάλ ταχυτήτων, μανέτα συμπλέκτη, αριστερό φλάς και βλέπουμε αλλά ουσιαστικά πταίσματα.

Να σταθώ σε μερικά πραγματάκια όμως:

1. Πάντα προετοιμασμένοι για αυτό που δεν προβλέπεται. Αν δεν ήμουν με ελάχιστη ταχύτητα λόγω αστικής περιοχής και ηλιθίων που κυκλοφορούν ανάμεσά μας θα είχα καρφωθεί πάνω του και δεν ξέρω πόσα θα κράταγε ο εξοπλισμός.

2. Πάντα μα πάντα εξοπλισμό, χειμώνα - καλοκαίρι.

3. Όπως πολλοί απο εσάς δηλώσατε παραπάνω έτσι και εγώ θόλωσα όταν πήγε να φύγει και το έπαιζε μάγκας και ιστορία. Είναι όμως πολύ σημαντικό να κρατάμε την ψυχραιμία μας. Δεν έβγαλα άχνα, κάλεσα την τροχαία και ακόμα και μπροστά στον μπάτσο δεν είπα παρά τα απαραίτητα. Ό,τι πιο έξυπνο έκανα, τον άφησα και εκτέθηκε μόνος του, τσακώθηκε με τον τροχαίο και έτσι έχω στα χέρια μου ένα ωραιότατο χαρτάκι συμβάντος που τον καίει με το γάντι και έναν αστυνομικό μάρτυρα (αχρείαστος να είναι) για μελλοντική χρήση.

Προσοχή και πάντα όρθιοι όλοι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ακου θρασσος....ε και? λεει αντι να πει, εισαι καλα?....συγνωμη...

Σκιστον τον μαγκακο...κι αν σου πει δεν σε ακουμπησα,πες του ε και? πηγαινες παρανομα... :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα σε όλους.

Σε πρώτη φάση το σημαντικό είναι οτι όντως είμαι μια χαρά χωρίς σχεδόν γρατζουνιά. Το hondaki θέλει σίγουρα πεντάλ ταχυτήτων, μανέτα συμπλέκτη, αριστερό φλάς και βλέπουμε αλλά ουσιαστικά πταίσματα.

1. Πάντα προετοιμασμένοι για αυτό που δεν προβλέπεται. Αν δεν ήμουν με ελάχιστη ταχύτητα λόγω αστικής περιοχής και ηλιθίων που κυκλοφορούν ανάμεσά μας θα είχα καρφωθεί πάνω του και δεν ξέρω πόσα θα κράταγε ο εξοπλισμός.

3. Όπως πολλοί απο εσάς δηλώσατε παραπάνω έτσι και εγώ θόλωσα όταν πήγε να φύγει και το έπαιζε μάγκας και ιστορία. Είναι όμως πολύ σημαντικό να κρατάμε την ψυχραιμία μας. Δεν έβγαλα άχνα, κάλεσα την τροχαία και ακόμα και μπροστά στον μπάτσο δεν είπα παρά τα απαραίτητα. Ό,τι πιο έξυπνο έκανα, τον άφησα και εκτέθηκε μόνος του, τσακώθηκε με τον τροχαίο και έτσι έχω στα χέρια μου ένα ωραιότατο χαρτάκι συμβάντος που τον καίει με το γάντι και έναν αστυνομικό μάρτυρα (αχρείαστος να είναι) για μελλοντική χρήση.

Τα σέβη μου!Μ'αρέσει ο λόγος σου!

+1 από μένα

Περαστικά... :_thumbsup::_hi:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα σε όλους.

Παράδειγμα προς μίμηση σε όλα σου!

+1, :respekt: και περαστικά!

Τροποποιήθηκε από τον tzoutz

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σωστος φιλε φερθηκες πολυ εξυπνα. Μην τα παρατησεις ομως, δεν παιζει να τη γλιτωσει τοσο ευκολα. Πιθανως κι η ασφαλιστικη του να σου προτεινει καποιο συμβιβασμο και να βγαλεις τις ζημιες.

Τροποποιήθηκε από τον middlevillager

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επρεπε να του σπασεις τα δοντια :

Θα ελεγε.

Μου σπασες τα δοντια(κλαψουριζοντας)

Θα του απαντουσες.

Ε και?????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα