al_tzamp 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2011 Και αφού το αφήσαμε να κοιμηθεί λίγο το τοπικ ας το επαναφέρω...! Μόλις γύρισα σπίτι από ένα test-ride με το CBF-1000 ('10 ) του συμφορουμίτη alexvan! Οι εντυπώσεις μου από τη μοτο ειναι οι καλύτερες!!!! Ροπή να φάνε και οι κότες, λειτουργία κινητήρα σαν ηλεκτρικός(καλά σε σχέση με το V2 θα ήταν.. ) Στρίβει με την σκέψη και μόνο, και πολύ ανετη ανάτηση, και φρενάρες!!!! Από τους προβληματισμούς που είχα πρίν μου έφυγαν... με την σέλα στην ψηλή θέση χωράω άνετα, και παρόλο που κρύβει τον όγκο της στο μάτι, χωράω πολύ καλά πάνω της!!! Το δίλλημα στον τίτλο του πόστ δεν υπάρχει πια... Και μην πείτε οτι δεν έχω οδηγήσει το Bandit γιατι δεν χρειάζεται...δεν μου αρέσει και πολύ και πιστέυω αυτό μαζί με το οτι πήρα θετικές εντυπώσεις από την βόλτα σήμερα ειναι αρκετά! Το CBF μου κλείνει το μάτι και γουστάρω άγρια λέμε! ...περιμένω μονο να έρθει η κατάλληλη στιγμή και θα τα κάνω την κίνηση...! Alexvan - Αλέξη! Σε ευχαριστώ πολύ για την βόλτα, ήταν ενα μεγάλο δώρο για μένα!!! Άνθρωποι σαν εσένα ομορφαίνουν τις μοτοκοινότητες! Είμαι σίγουρος οτι θα τα ξαναπούμε από κοντά! Να εισαι καλά και να μείνεις όπως είσαι!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2011 Ωραιος, αφου οπως βλεπω υπαρχει ερωτας προχωρα. Μονο που, επειδη οι καιροι ειναι δυσκολοι, πληροφοριθηκες οτι η Suzuki εχει νεες τιμες και το Bandit κοστιζει μολις 5.995??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NERRY 336 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2011 Ωραιος, αφου οπως βλεπω υπαρχει ερωτας προχωρα. Μονο που, επειδη οι καιροι ειναι δυσκολοι, πληροφοριθηκες οτι η Suzuki εχει νεες τιμες και το Bandit κοστιζει μολις 5.995??? Μήπως το τώρα το βλέπεις με άλλο μάτι;; Λίγο πιο ελκυστικό πχ... ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2011 Και 4000 να το βαλουνε παλι κακασχημο θα ειναι, παρε οποιο σου αρεσει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2011 Γιατί είναι κακάσχημο ρε παιδιά το Bandit? Δηλαδή το CBF είναι τρελό μωρο έτσι?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2011 Σε σχεση με το bandit μπορει να μην ειναι τρελο μωρο, αλλα ειναι πιο ωραιο. Για τεχνικα χαρακτηριστικα μη με σκοτιζετε, αυτη η κατηγορια δε με ενδιαφερει, δεν εχω ασχοληθει ποτε και ουτε προκειται. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2011 Σε σχεση με το bandit μπορει να μην ειναι τρελο μωρο, αλλα ειναι πιο ωραιο. Για τεχνικα χαρακτηριστικα μη με σκοτιζετε, αυτη η κατηγορια δε με ενδιαφερει, δεν εχω ασχοληθει ποτε και ουτε προκειται. :P Ετώ πάντως με 6 χιλιάρικα το Bandit το έπαιρνα και του βαζα σακκούλα άμα δεν μου άρεσε.. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2011 Με 5995 ευρώ που έριξε η suzuki το 1250 bandit ΜΕ ΑΒS απορώ πως δεν το έχεις τσιμπήσει ακόμα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2011 Με 5995 ευρώ που έριξε η suzuki το 1250 bandit ΜΕ ΑΒS απορώ πως δεν το έχεις τσιμπήσει ακόμα!!! Για τον ιδιο λογο που και εγω οταν το gsr 600 ειχε 6000 πηρα το hornet. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2011 Για τον ιδιο λογο που και εγω οταν το gsr 600 ειχε 6000 πηρα το hornet. :D Και ποιός είναι ο λόγος? Είσαι κορόιδο? :D Πλακίτσα.. Πάντως πέρα απο την πλάκα είναι εξαιρετική μηχανή το BANDIT, μικρές διαφορές απο το CBF για να δικαιολογήσουν με αυτή την προσφορά 5 χιλιάρικα διαφορά. Παίρνεις και ένα τούμπανο εντουρο με τόσα λεφτά.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2011 Για τον ιδιο λογο που και εγω οταν το gsr 600 ειχε 6000 πηρα το hornet. :D επειδή εσύ ήσουν θύμα δηλαδή να είναι και ο άλλος;;; χεχεχε Ο μόνος λόγος να επιλέξεις το hornet αντί για gsr είναι ο αισθητικός. Αν σου άρεσε δηλαδή περισσότερο το hornet. Ο άλλος όμως από την στιγμή που είναι ανάμεσα στα δύο μοντέλα σημαίνει ότι του αρέσουν και τα δύο, από εκεί και πέρα μηχανικά σε αυτά τα κυβικά σιγά τις διαφορές και σιγά που θα μπορέσει ποτέ να τα στίψει για να τα φέρει στα όριά τους! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George.doc 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2011 Ή μπορεί να περιμένει λίγο καιρό μπας και κάνει καμιά προσφορά και η Honda χάριν ανταγωνισμού... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2011 (τροποποιήθηκε) επειδή εσύ ήσουν θύμα δηλαδή να είναι και ο άλλος;;; χεχεχε Ο μόνος λόγος να επιλέξεις το hornet αντί για gsr είναι ο αισθητικός. Αν σου άρεσε δηλαδή περισσότερο το hornet. Ο άλλος όμως από την στιγμή που είναι ανάμεσα στα δύο μοντέλα σημαίνει ότι του αρέσουν και τα δύο, από εκεί και πέρα μηχανικά σε αυτά τα κυβικά σιγά τις διαφορές και σιγά που θα μπορέσει ποτέ να τα στίψει για να τα φέρει στα όριά τους! Θυμα δε ξερω αν ειμαι, παντως ξερω οτι το gsr ουτε αντεστραμενο πιρουνι εχει μπροστα, ουτε τα φρενα του hornet εχει και το φαναρι του ειναι λιγο πιο ωραιο απο του er-6n. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 17 , 2011 από τον streetwise Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2011 Φιλε Al-Tzamp εκανες ή μαλλον θα κανεις την καλυτερη επιλογη ,Δεν λεω, ο Ληστης ειναι υπολογισιμος αντιπαλος , αλλα αν το πιασεις σε ενα προς ενα συγκριση ,μονο στην παραπανω ροπη ξεχωριζει. Συν οτι η εμφανιση σου γυαλισε περισσοτερο. Η καταναλωση του Ληστη δεν ειναι καθολου αμελητεα σε σχεση με του CBF ,ειδικα του καινουργιου που λενε οτι καει ακομα λιγοτερα απο το δικο μου. Ειναι ενα μαγικο χαλι ,που αν το θελεις ομως αγριευει και εκτελει ο,τι κινειται κατα βουληση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2011 ...αν το θελεις ομως αγριευει και εκτελει ο,τι κινειται κατα βουληση... Νταξει ειπαμε...μην το κανουμε και Α.Τ.Ι.Α!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2011 @ Matho χερια θελει ,και το μηχανακι ειναι πολυ πιο ευκολο απο οτι φανταζομουν ,εχω αρχισει και λυνομαι πανω του και δεν το πιστευω πως παει ετσι, το μονο που με περιοριζει τωρα ειναι τα παλια λαστιχα που ετσι και αλλιως και καινουργια να ηταν ειναι απαραδεκτα (Micelin Pilot Road) Με ενα ζευγαρι φρεσκα μαλακα λαστιχα θα σεληνιαστω Δεν εχω αυταπατες οτι θα κυνηγησω κανα μαστόρι με ss σε ανοιχτο στροφιλικι , αλλα για να κρατηθει καποιος πισω ή μπροστα πρεπει να το λεει η περδικουλα του , Αν το περνατε για αρνακι .......μπερδευει! Βεβαια στον τομεα που εχει σχεδιαστει να διαπρεπει (μεγααααλες βολτες ,ταξιδια) δεν εχω να πω τιποτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Verbal Kint 1.595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2011 Εγω ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ (παρ' οτι hondaκιας) αν ημουν στην θεση σου, τωρα που εριξε τις τιμες η Suzuki θα πηγαινα σε μια αντιπρωσωπια, θα "σκοτωνα" ('νταξ' μια κουβεντα ειναι) το ευκολοπουλητο Strom κα θα επαιρνα ή αυτο με 9900 ή αυτο με 8900 (μειον την διαφορα του Strom εννοειται!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
al_tzamp 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2011 Παιδιά ευχαριστώ κατ αρχήν για τις απαντήσεις.. Αλλά... Δεν λέω τσάμπα το bandit, κ εγώ όταν το είδα λέω κάποιος μου κάνει πλάκα! Τί να το κάνω που δεν μου κάνει κλίκ! Αν ειναι κ παίρναμε μοτο μονο επειδή ειναι "ευκαιρίες" τότε θα έπρεπε να είχαμε όλοι τώρα από 4-5!!! ...ποιος όμως θα τις χαιρότανε έτσι? Δεν θέλει λίγο αίσθημα??? Ξέρω οι εποχές δύσκολες, αλλα λέω μια που μπορώ (ετσι λέω!) να κάνω την κίνηση γιαυτό που με κάνει να γυρνάω το κεφάλι! Αν μπορούσατε να πάρετε το dream-bike σας θα παίρνατε ένα άλλο μονο και μονο για τα λιγότερα λ7 ??? :/ Για να μην πώ το κλασικό ...περι ορέξεως..! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2011 σωστος !!! παρε αυτο που γουσταρεις !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patsavour 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2011 Δεν μπορω να μπω στο μυαλο η στην ψυχη σου ,και στα θελω σου,παντως πριν κανεις την τελικη σου κινηση,ειδικα τωρα που το BANDIT ειναι τσαμπα,κλεισε ενα τεστ drive στην σουζουκι, και ισως το ολο θεμα το δεις τελικα με αλλο ματι.Οπως πολυ σωστα λενε και οι φιλοι μας οι Αμερικανοι,τιποτα δεν αντικαθιστα τα κυβικα. BANDIT 1250 - HONDA 1000 :bye: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ultimatejohn 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2011 Τα τιγράκια δεν σου λένε τίποτα ? Επειδή λες και ελαστικότητα του κινητήρα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2011 (τροποποιήθηκε) Τί να το κάνω που δεν μου κάνει κλίκ! Τσαμπα θεμα σηκωσες δλδ. Αφου δεν το κανεις κεφι,τι το συζητας? Τροποποιήθηκε Ιούνιος 18 , 2011 από τον manosamos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
al_tzamp 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2011 Τσαμπα θεμα σηκωσες δλδ. Αφου δεν το κανεις κεφι,τι το συζητας? Δεν ειναι έτσι... Δεν ειχα καμια εικόνα για τα 2 μοτο, πέραν της όψης τους και είχα δηλώσει οτι μου ειναι πιό όμορφο το νεο CBF. Η γιατι να μην πούμε τα 4 μοτο, να βάλουμε μέσα και το παλιό CBF και το νέο Bandit με τα fairing! Αν το καβαλούσα και δεν μου έκανε τι να την κάνω την εμφάνιση! Τώρα που τα συνδυάζει και τα 2, δεν έχω λόγο να δώ κάποιο από τα άλλα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2011 Δεν ειναι έτσι... Δεν ειχα καμια εικόνα για τα 2 μοτο, πέραν της όψης τους κ τωρα δεν εχεις αποψη ΚΑΙ για τις 2 παρα μονο για το cbf που οδηγησες μιας κ απο οτι γραφεις εδω δεν εχεις οδηγησει το bandit Το δίλλημα στον τίτλο του πόστ δεν υπάρχει πια... Και μην πείτε οτι δεν έχω οδηγήσει το Bandit γιατι δεν χρειάζεται... αρα ή πρεπει να οδηγησεις κ το bandit στις ιδιες συνθηκες που οδηγησες το cbf ή οπως γραφει ο φιλος πιο πανω Τσαμπα θεμα σηκωσες.....Αφου δεν το κανεις κεφι,τι το συζητας? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2011 Δεν μπορω να μπω στο μυαλο η στην ψυχη σου ,και στα θελω σου,παντως πριν κανεις την τελικη σου κινηση,ειδικα τωρα που το BANDIT ειναι τσαμπα,κλεισε ενα τεστ drive στην σουζουκι, και ισως το ολο θεμα το δεις τελικα με αλλο ματι.Οπως πολυ σωστα λενε και οι φιλοι μας οι Αμερικανοι,τιποτα δεν αντικαθιστα τα κυβικα. BANDIT 1250 - HONDA 1000 :bye: Iσως τα περιφερειακα λεω εγω. ΙΣΩΣ? Τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα! Η μεγαλυτερη ικανοποιηση ειναι να "πατας" καποιον με μηχανακι με λιγοτερα κυβικα. Η κλασσικη πρωτη ερωτηση του ασχετου ειναi: "ποσα κυβικα ειναι η μοτοσυκλετα σου?" Στο θεμα μας τωρα, χαιρομαι που τα λεφτα δεν ειναι το μονο σου κριτηριο, μπραβο.Παρε οποιο σου αρεσει αφου εχεις τη δυνατοτητα. Παντως αν αμφιταλαντευεσαι ακομα , κανε και ενα test ride το suzuki. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες