KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 Άλλο όμως μία κιθάρα... Και άλλο ένα όχημα το οποίο χρειάζεται μιά άδεια ενηλίκου, δήλωση κλπ κλπ... Κακέ Κώτσο !!! Καααααακό νινι είσαι βρέ παιδάκι μου!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lost_angel 589 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 (τροποποιήθηκε) Διαβάζοντας όλο το θέμα... Καταρχήν περιττό να σχολιάσουμε το οτι έχει να γράψει πόσες σελίδες ο πιτσιρικάς... Αυτό που φαίνεται είναι ξεκάθαρα οι ηλικίες... Χωρίς να ξέρω κάποιον προσωπικά, όσοι έιναι κάτω των 17 φαίνονται απο χιλιομετρική διαφορά... Απο εκεί και πέρα δεν είναι δυνατόν το να με πείσει εμένα ένα παιδάκι οτι στα 14 του δούλεψε και πήρα μηχανή... Αν κάτι τέτοιο ισχύει ΈΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΗΛΙΚΊΕΣ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΣΑΝ 25 ΑΠΟ ΤΑ 12!!! Έπειτα... Δεν είναι εφικτό το να παραδεχτεί κάποιος στην ηλικία των 14-15 το οτι είναι ανευθυνότητα η αγορά μηχανής απο τους γονείς του... Όλοι παρακαλούσαμε τότε για ένα παπί και γινόμασταν καλά παιδιά για να ακούσουμε το "ΝΑΙ"... Απλά βλέπεις στην πορεία (που συνεχίζει να μου συμβαίνει), οτι σκέφτεσαι συνέπειες και έρχεται ο φόβος στην πορεία των πραγμάτων... Υπάρχουν λέσχες για μικρούς αναβάτες... Στο καλό και καλά σουζόνια! ΑΛΛΑ!!! Εγώ, ο νόμιμος παπακόβιος, που πηγαίνει στην δουλειά του... Γιατί να μου σκάσει ένα πιτσιρικάς να με στουκάρει και πολύ πιθανόν επειδή θα του έχει πάει το σκατό στην κάλτσα, να σηκωθεί και να εξαφανιστεί σε δεύτερα; Αν έχω σπάσει, κλπ κλπ κλπ, θα με νοιάξει εμένα το οτι δεν έχει δίπλωμα; Ή θα περιμένω καμια μαμά κανα μπαμπά να καλέσουμε τροχαίες κλπ; Όχι βέβαια, αν έχω πάθει το οτιδήποτε, του έχω εξαφανίσει τα νιάτα του και όλη του την οικογενειακή περιουσία... ΓΙΑΤΙ;;; Γιατί είμαι νόμιμος... Και ίσως είμαι εξαίρεση για πολλούς εδώ γιατί είχα "δικό μου" μηχανάκι στα 18...! Μέχρι τότε άκουγα ένα ευγενικό και όμορφο όχι μαζί με τις συνέπειες τις οποίες μπορούσα να έχω... Οπότε, το επιπλέον που εννοώ είναι, οτι το κεφάλι του ας το κάνει ότι, ότι, ότι γουστάρει... ΔΕΝ μπορεί όμως να παίζει με το δικό μου... Υπάρχει η δυνατότητα του να οδηγήσεις και απο τα 12 (όχι όμως στους δρόμους...)!!! Σκεφτόμαστε λίγο και τους γύρω μας... Πόσοι είναι που με το μυαλό που έχουν (και επειδή δεν είναι νομιμοι), τρακάρουν και μετά τρέχουν να εξαφανιστούν... Δεν το λέω για να πείσω κανένα 16χρονο-15χρονο-14χρονο (δεν θέλω να πάω παρακάτω) να μην ξανακαβαλήσει μηχανή μέχρι που να βγάλει δίπλωμα, αλλα για να δηλώσω και την δική μου στάση απέναντι σε ένα πιτσιρίκι χωρίς δίπλωμα... Γιατί να είμαι καλός;;; P.S. Σήμερα χάζευα ένα πιτσιρίκι, που έκανε κωλιές με ένα XT και σχολίαζα το μικρό της ηλικίας του, οπου κάποια στιγμή πλησιάζει αρκετά απειλητικά προς το μέρος μου και με απέφυγε για πολύ λίγο... Η αλήθεια είναι τα νεύρα μου απογειώθηκαν, και ήλπιζα να με αγγίξει με την μηχανή... Να...!!! Κακός έ;;; και ποια η διαφορα ρε φιλε αμα ερθει και σε ακουμπισει καποιος με διπλομα???? παλι δεν θα πονεσεις τομαξεις κτλ?? εγω εχω προσοπικη εμπιρια.. απο κατι τετιο..και μαλιστα απο παπου..και μαλιστα συκοθικε και εφηγε..... τον βρηκα ομως...ηρθαν τα παιδια του..... αντε και του επερνα το καμια 10.000ε κτλ πιο φτωχος η πιο πλουσιος θα γινομουν...... τι να κανουμε ξεκουτιασε ο παπουκας.... και το πειρε..και μαλιστα με καρκινο στο ματια ηταν δε εβλεπε.....περασε και κοκκινο και εφηγε το σημαντικο για μενα ηταν που μετα απο 3 μερες ηρθαν με βρηκαν τα παιδια του... και μ εφεραν τα τιμολογια απο την πρεσα που πηγαν και πατισαν το αρχαιο του αμαξι...... μου προσφεραν και καποιο ποσο ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΤΗΚΑ.... ΓΙΑΤΙ ΒΓΗΚΑ ΑΛΟΒΙΤΟΣ....και ας με εριξε και ας γθαρθικαν λιγο τα ποδια μου...και ας περασε με κοκκινο και ας με παρατισε σαν τον πατημενο σκηλο και εφηγε δεν εχει σημασια τι μπορουσα να παθω αλλα τι επαθα.... αν φτασεις ποτε σε αυτο το σημειο σ εφχομαι να καταλαβεις αυτο που μου ειπε ο γερος μου...Νικο δεν ειμαστε τετιοι ανθρωπο οτι γαμω τις γρατζουνιες σου αφου μπορεις να περπατισεις να δουλεψεις να κανεις ονειρα......γαμω και το 5χιλιαρο του...και το σπιτι του αρκει να μην ΞΑΝΑΟΔΗΓΗΣΕΙ Ο ΠΑΠΟΥΚΑΣ......... για μενα αυτο ειναι πεδια φιλε μου.... αυτο που λες ειναι ενας νομιμος εκβιασμος με ενεχυρο τα νιατα και την περιουσια της οικογενιας του... αυτο π λες θα το καταλαβενα αν ειχες σοβαρες σωματικες βλαβες και αναπυριες..... απο το υποθετικο σεναριο που λες! Τροποποιήθηκε Ιούνιος 8 , 2011 από τον lost_angel Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 (τροποποιήθηκε) και ποια η διαφορα ρε φιλε αμα ερθει και σε ακουμπισει καποιος με διπλομα???? παλι δεν θα πονεσεις τομαξεις κτλ?? αυτο που λες ειναι ενας νομιμος εκβιασμος με ενεχυρο τα νιατα και την περιουσια της οικογενιας του... αυτο π λες θα το καταλαβενα αν ειχες σοβαρες σωματικες βλαβες και αναπυριες..... απο το υποθετικο σεναριο που λες! Τραβάει το θέμα μια ''χαρά''.... Μάλλον δεν έχεις βρεθεί -κι ούτε στο εύχομαι - εντος δικαστικής αιθούσης. Εκεί γίνονται οι ''νόμιμοι εκβιασμοί''. Θες και τα γράφεις τώρα, τα.....άνωθεν κόκκινα ? Με την λογική σου, να ψηφιστεί αύριο-μεθαύριο ένας νόμος που να επιτρέπει οδήγηση απο τα 2 χωρίς δίπλωμα. Επίσης να φροντίζουμε όποτε στουκάρουμε να το κάνουμε με το κοντέρ ξεχειλισμένο απο χιλιόμετρα, ώστε να...τσακιστούμε όσο γίνεται περισσότερο ! Η λογική του θεραπεύειν είναι χειρότερη απο το προλαμβάνειν. Αφήνεις παραθύρια στον συλλογισμό σου, ότι ''εντάξει αδερφέ, δεν έγινε και τιποτα''. Το κακό είναι ότι ΔΕΝ ξέρεις ΤΙ θα γίνει και κυρίως πότε θα γίνει. Το να με στουκάρει κάποιος ΜΕ δίπλωμα και να με σκοτώσει, είναι χειρότερο απο κάποιον χωρίς δίπλωμα που θα τη σκαπουλάρω. Σωστά? πες μου πότε ΘΑ γίνει και σου μεταβιβάζω το σπίτι....αύριο ! Και θα κάψω και το δίπλωμα μου ! :mB_kalo_e: υγ. Πατήσαμε 150 μηνυματα κι ο δημιουργός του τόπικ.....άφαντος. Μάλλον ούτε εδω πλέον έχει να μας πεί τι σκέφτεται να πράξει σχετικά με το.....ατύχημα. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 8 , 2011 από τον innova 04 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimgate4 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 Να μιλήσω για ποιο λόγο και τι να πω...?Οτιδηποτε και να αναφερω γινεται λογος κριτικης...δεν μπηκα εδω για να δω τι κανει ο καθενας στο παιδι του ή τι θα εκανε,δεν ζητησα κανεναν να με βρισει,να με κρινει ασχημα και σαν εναν εγκληματια γιατι οδηγουσα χωρις διπλωμα,γιατι εχω μηχανακι και να κρινει τους γονεις μου,κανεις δεν ειναι αξιος να κρινει τον γονειο κανενος και δεν προκειται να τον φτασει ποτε ουτε στο μικρο του δαχτυλακι γτ ο καθενας ξεχωριζει για διαφορετικους λογους!!Μπηκα εδω απλα για να ακουσω μια δευτερη γνωμη,να πληροφορηθω σχετικα με το θεμα...αλλα προς Θεου εαν δεν εχετε τι να κανετε απο το να κρινεται ενα παιδι 15 χρονων καντε το,αλλα να κρινεται με την ιδια λογικη και τον ιδιο τροπο σκεψης σε οποιοδηποτε θεμα τους ιδιους σας τους εαυτους και επισης γιατι φυσικα ζουμε στην ΕΛΛΑΔΑ οπως ανεφεραν καποιοι και εκραξαν επειδη ζουμε και στην ΕΛΛΑΔΑ υπαρχει αυτο το τοπικ που σας δινει τη δυνατοτητα να βγαζεται τα αποθημενα σας...Δεν προκειται να ασχοληθω και να μιλησω αλλο για οσους μιλησανε ασχημα,αλλα δεν νομιζω οτι το να μιλαει καποιος ετσι σε ενα παιδι 15 χρονων ειναι ωριμο,δεκτα οσα ακουσα αλλα δειτε λιγο και την παρτυ σας,το παρακανατε...ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΛΕΥΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ,ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΗ,ΔΕ ΤΗ ΖΗΤΗΣΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΜΟΥ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΝΙΩΘΟΥΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ,ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑΝΕ ΜΕ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΑΠΛΟ ΤΡΟΠΟ ΧΩΡΙΣ ΧΛΕΥΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΑΝΩΤΕΡΟΤΗΑ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΛΑΝΙΑ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΕΙ ΑΛΛΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑΣ ΠΛΕΥΡΑΣ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΕΣΤΩ ΜΕ ΜΙΑ ΤΟΥ ΛΕΞΗ...ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ RESPECT ΣΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΗΝΘΗΚΑΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΕΝΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ Ο,ΤΙ ΖΗΤΟΥΣΑ... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 Πες μας αυριο ομως μη ξεχασεις ολο το βραδυ θα περιμενουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 ................................... Όταν εκτίθεσαι δημόσια πρέπει να είσαι κα ανοιχτός σε κριτική. Όταν η ανεύθυνη στάση (για να το πώ κομψά) των γονιών σου σε εθίζει απο μικρό στην παρανομία, είναι και αυτοί ανοιχτοί σε κριτική. Ευχαριστείς αυτούς που σου "χάιδεψαν" τα αυτιά, αλλά σου εύχομαι να μην χρειαστεί να θυμηθείς ποτέ τα λόγια αυτών που απλά σου είπαν την αλήθεια για τις ευθύνες τις δικές σου και των γονιών σου. Καλή σου τύχη. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 (τροποποιήθηκε) Όταν εκτίθεσαι δημόσια πρέπει να είσαι κα ανοιχτός σε κριτική. Όταν η ανεύθυνη στάση (για να το πώ κομψά) των γονιών σου σε εθίζει απο μικρό στην παρανομία, είναι και αυτοί ανοιχτοί σε κριτική. Ευχαριστείς αυτούς που σου "χάιδεψαν" τα αυτιά, αλλά σου εύχομαι να μην χρειαστεί να θυμηθείς ποτέ τα λόγια αυτών που απλά σου είπαν την αλήθεια για τις ευθύνες τις δικές σου και των γονιών σου. Καλή σου τύχη. + 1000 Οι γονείς σου και κυρίως εσύ πρέπει να καταλάβετε ότι κρατάς παράνομα στα χέρια σου ένα όπλο με το οποίο μπορείς να σκοτώσεις αλλά και να σκοτωθείς. Εύχομαι να μην το καταλάβετε με οδυνηρό τρόπο. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 8 , 2011 από τον tre 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kotsos_007 119 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 Αυτά τα οποία έγραψα ήταν ένα απο ένα πάτημα που πήρα απο την συγκεκριμένη περίπτωση... Δέν καταργιέμαι ούτε τον πιτσιρικά ούτε τους γονείς του ούτε κανέναν σε παρόμοια θέση... Απλά η καγκουριά είναι Ελληνικό στοιχείο και θέμα που δεν θα σβήσει ποτέ... Πάνε ορισμένα χρόνια που συνέβη ένα σκηνικό πάνω στην Λαμπράκη στην Θεσσαλονίκη (Τούμπα...). Όντας σταματημένη η αδερφή μου στο φανάρι, ήρθε ένα πιτσιρικάς καρφώθηκε στο αμάξι, σηκώθηκε και εξαφανίστηκε!!! Ωστόσο η άκρη βρέθηκε μιάς και τον τσακώσανε λίγο παρακάτω τον μικρό... ΑΛΛΑ!!! Ρωτάω γιατί να αντιμετωπίσω μία τέτοια κατάσταση εγώ την ώρα που πηγαίνω στην δουλειά μου...; Γιατί να πληρώσω την βιασύνη ενός πιτσιρικά που έχει όλο το μέλλον μπροστά του να πάρει δίπλωμα και να μην του την "λέει" κανένας; Και εγώ με δίκυκλα γεννήθηκα και μεγάλωσα αλλα μέχρι τα 16 μου, ήμουν πάνω σε ένα ποδηλατάκι και γούσταρα κιόλας... Το θέμα δεν είναι τί σκέφτεσαι πάντα για την πάρτη σου, αλλα λίγο και τους γύρω σου... Και άιντε τώρα να 'σαι 14, να σε πεταχτεί ένας πεζός απο το τίποτα να τον χτυπήσεις και να πάς να πείς στο δικαστήριο (αν δεν σε περιμαζέψουν πιό νωρίς), ΜΑ... Πέρασε με κόκκινο!!! Ή το οτιδήποτε...! Στο ΜΑ... θα σου έχουν αφαιρέσει και τον λόγο... Όλα αυτά τα γράφω, για να πώ οτι δεν είναι κάποιος χαζός που περιμένει να βγάλει το δίπλωμα του... Ούτε είναι μαγκιά το να είσαι 14 και μέσα στα παιδάκια που σουζάρουν με το ποδήλατο να σουζάρεις εσύ με το μηχανάκι... Μαγκιά σου είναι να ζείς την ηλικία σου έτσι όπως στην έχει δώσει η φύση και να ξές οτι κάθε πράγμα έρχεται στην ώρα του... Δεν το λέω για να "κράξω" μεμονωμένα... Όλα αυτά που λέω είναι επειδή απλώς βρήκα ένα "πάτημα"... Υ.Γ. Ακόμα και μέσα απο το όλο κράξιμο της υπόθεσης, ελπίζω να λάβεις πράγματα τα οποία θα σε βοηθήσουν στο να αναθεωρήσεις πολλά για την οδήγηση σου... Μην σε χτυπήσουν εγωιστικά, εκεί έχεις να χάσεις ακόμα περισσότερα... Υ.Γ.2 Είμαι ένα μικρό τρυφερό αγγελούδι... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimgate4 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2011 ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ...ΔΕ ΣΥΝΕΒΗ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ!Η ΤΥΠΙΣΣΑ ΠΗΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ!ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΚΟΛΟΓΩ ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΣΤΟΠ,ΗΤΑΝ ΣΕ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ ΑΝΤΙΘΕΤΑ...ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ Ν ΤΟ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΑΥΤΟ...ΕΓΩ ΣΗΚΩΝΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anubis 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2011 (τροποποιήθηκε) ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ... μπραβο φιλαρακο μου! τωρα προσοχοη και βαλε καλα στο μυαλο σου αυτα που σου ειπα. για να στα λεω κατι ξερω.μην ακους τις κριτικες καποιων απο εδω.θα σου συνιστουσα να διαβασεις το παρακατω κειμενο που εγραψε ο φιλος Παναγιωτης Κ. μεγαλυτερος μας και απο τους δυο τουλαχιστον διαβασε τι γραφει.κατι παραπανω απο εμας ξερει.θα το συνιστουσα σε ολους να το διαβασουνε.το κειμενο εχει νοημα και στην ζωη ετσι γινονται οπως τα περιγραφει παρακατω. Όταν ήμουν δεκαπέντε, ο πατέρας μου μου έσπασε το ποδήλατο γιατί είχα παρακούσει την συμβουλή του να μην γυρνάω βράδυ χωρίς φώτα. Όταν πήρα το πρώτο μου μηχανάκι (πενηνταράκι στα 19), περίμενα δύο εβδομάδες να έρθει το δίπλωμα και η ασφάλεια για να το βγάλω έξω απο την αυλόπορτα. Δύο ατελείωτες εβδομάδες, και το έκανα πενήντα χιλιόμετρα βόλτες μέσα στην αυλή γιατί αν τολμούσα να βγώ θα είχε την ίδια τύχη με το ποδήλατο. Και εννοείται ποτέ ξεκράνωτος. Οι παρέα περνούσε απο έξω (επίσης χωρίς δίπλωμα και αυτοί) και με πείραζε. Το ίδιο με πείραζε και αργότερα όταν ήμουν νόμιμος στα χαρτιά και φορούσα και κράνος που τότε ΔΕΝ ήταν υποχρεωτικό. Τον έναν απο την παρέα τον "βλέπεις" και εσύ συχνά, είναι ένα εκκλησάκι στις στροφές μπαίνοντας για Καβάλα. Ο άλλος κάπου στην Χαλκιδική, με την κοπελιά του......... πάνε είκοσι-τόσα χρόνια τώρα. R.I.P. Οι γονείς τους περήφανοι (τότε) που τα έδιναν όλα στα παιδιά τους........... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 18 , 2011 από τον Παναγιώτης Κ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2011 Αυτη τη φορα ησουν τυχερος αλλα μην παιζεις με την τυχη σου....να προσεχεις απο δω και περα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kotsos_007 119 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2011 ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ...ΔΕ ΣΥΝΕΒΗ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ!Η ΤΥΠΙΣΣΑ ΠΗΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ!ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΚΟΛΟΓΩ ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΣΤΟΠ,ΗΤΑΝ ΣΕ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ ΑΝΤΙΘΕΤΑ...ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ Ν ΤΟ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΑΥΤΟ...ΕΓΩ ΣΗΚΩΝΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ! Χαίρομαι αγορίνα μου... Να προσέχεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mpaokaras 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2011 για σας και απο μενα,μετα απο καιρο που παρακολουθω το θεμα,καταρχας μπραβο φιλε μου που ολα καλα και ολα ωραια,αφου δεν εγινε τιποτα μια χαρα εισαι. καταρχας,και εγω για να παρω το μιχανακι μου περιμενα να παω 16 να βγαλω διπλωμα και μετα το πειρα,και οταν το πειρα,περιμενα 1 μερα να μου βγει η ασφαλεια και μετα με αφησαν να το κυκλοφορισω. απλα θελω να μου λισετε μια απορια,ειστε εσυς στο δρομο και ερχομε εγω σε χτυπαω και σε σκοτωνω,ερχετε ενας χωρις διπλωμα,σε χτυπαει και σε σκοτωνει και αυτος,το οτι εγω εχω διπλωμα,δεν παει να πει οτι ειμαι και καλος οδηγος,και να σας πω την αληθια,οταν πειρα το μιχανακη μου,το διπλωμα το ειχα 4ης μηνες,οταν πειρα το μιχανακη,αφου καταφερα να το παω σπιτι ειμουν μια χαρα,το οτι εβγαλα διπλωμα δεν μου εμαθε να οδιγαω,πηγενα σε περιοχες που δεν ειχε κινιση ουτε κοσμο για 1 εβδομαδα οστε να μαθω το μιχανακη πως συμπεριφερετε. ενω ειχα διπλωμα,απο οδηγηση...τιποτα,δηλαδη αν χτυπουσα καποιον,τι θα γινοταν,θα ελεγε οκ ειχε διπλωμα? δεν μου εχει τυχει ποτε να με χτυπησει καποιος χωρις διπλωμα η γενικα να τρακαρω εγω η να με τρακαρουν. αλλα εξηγηστε μου σας παρακαλω.εκτος το οτι ειναι νομος να εχεις διπλωμα.ειπαρχει καποια αλλη διαφορα?γιατι οπως σας ειπα,οταν αγορασα το 1ο μου μιχανακη,ουτε εγω ξερω πως το πηγα σπιτι απο την τροχαια...ενω ειχα 4ης μηνες το διπλωμα!!!!για σας και απο μενα,μετα απο καιρο που παρακολουθω το θεμα,καταρχας μπραβο φιλε μου που ολα καλα και ολα ωραια,αφου δεν εγινε τιποτα μια χαρα εισαι. καταρχας,και εγω για να παρω το μιχανακι μου περιμενα να παω 16 να βγαλω διπλωμα και μετα το πειρα,και οταν το πειρα,περιμενα 1 μερα να μου βγει η ασφαλεια και μετα με αφησαν να το κυκλοφορισω. απλα θελω να μου λισετε μια απορια,ειστε εσυς στο δρομο και ερχομε εγω σε χτυπαω και σε σκοτωνω,ερχετε ενας χωρις διπλωμα,σε χτυπαει και σε σκοτωνει και αυτος,το οτι εγω εχω διπλωμα,δεν παει να πει οτι ειμαι και καλος οδηγος,και να σας πω την αληθια,οταν πειρα το μιχανακη μου,το διπλωμα το ειχα 4ης μηνες,οταν πειρα το μιχανακη,αφου καταφερα να το παω σπιτι ειμουν μια χαρα,το οτι εβγαλα διπλωμα δεν μου εμαθε να οδιγαω,πηγενα σε περιοχες που δεν ειχε κινιση ουτε κοσμο για 1 εβδομαδα οστε να μαθω το μιχανακη πως συμπεριφερετε. ενω ειχα διπλωμα,απο οδηγηση...τιποτα,δηλαδη αν χτυπουσα καποιον,τι θα γινοταν,θα ελεγε οκ ειχε διπλωμα? δεν μου εχει τυχει ποτε να με χτυπησει καποιος χωρις διπλωμα η γενικα να τρακαρω εγω η να με τρακαρουν. αλλα εξηγηστε μου σας παρακαλω.εκτος το οτι ειναι νομος να εχεις διπλωμα.ειπαρχει καποια αλλη διαφορα?γιατι οπως σας ειπα,οταν αγορασα το 1ο μου μιχανακη,ουτε εγω ξερω πως το πηγα σπιτι απο την τροχαια...ενω ειχα 4ης μηνες το διπλωμα!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
midnek 585 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2011 καταρχας,και εγω για να παρω το μιχανακι μου περιμενα να παω 16 να βγαλω διπλωμα και μετα το πειρα,και οταν το πειρα,περιμενα 1 μερα να μου βγει η ασφαλεια και μετα με αφησαν να το κυκλοφορισω. Για αυτήν τη ρημάδα την ασφάλεια γίνεται όλη η κουβέντα! Και πολύ καλά έκαναν οι δικοί σου και δεν σε άφησαν να βγείς στους δρόμους χωρίς αυτήν (υπεύθυνοι Vs ανέυθυνοι που λέγαμε πριν και κάποιοι χαλάστηκαν). Η ύπαρξη ή όχι διπλώματος δεν έχει να κάνει με το δυστύχημα. Αυτό (μακριά από μας) θα γίνει και στις δύο περιπτώσεις. Το θέμα είναι στις επιπτώσεις. Αν υπάρχει ασφάλεια (η οποία προαπαιτεί το δίπλωμα) τότε θα είναι πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ καλύτερα και για το θύμα και για τον θύτη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
faif 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2011 (τροποποιήθηκε) Πολλοί αντί να δώσετε καμιά σοβαρή συμβουλή κράζετε λες και δεν έχουμε κάνει λίγο-πολύ όλοι μας παρόμοιες μ@λ@κίες... Τέλος πάντων το θέμα είναι να καταλάβεις την παπαριά που έκανες φιλαράκο. Η οδηγός μπορεί απλά να τηλεφωνεί για να δει αν είσαι καλά, μη πάει το μυαλό σου κατευθείαν στο πονηρό. Αν και καλύτερα να μιλήσεις με τους γονείς σου ειλικρινά ώστε να φερθούν και αυτοί έξυπνα σε περίπτωση συζήτησης μαζί της. Ούτως ή άλλως η μ@λ@κία έγινε, το θέμα τώρα είναι να μη την πατήσεις άσχημα. ΑΝΑΝΕΩΣΗ: Μόλις διάβασα ότι τη γλύτωσες. Μη ξεχνάς όμως ότι έκανες μεγάλη Μ@ΛΑΚΙΑ και μη την ξανακάνεις, γιατί όπως λέει και η παροιμία "κάθε μέρα δεν είναι Πασχαλιά". Τροποποιήθηκε Ιούνιος 15 , 2011 από τον faif Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris76 334 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2011 Πολλοί αντί να δώσετε καμιά σοβαρή συμβουλή κράζετε λες και δεν έχουμε κάνει λίγο-πολύ όλοι μας παρόμοιες μ@λ@κίες... Τέλος πάντων το θέμα είναι να καταλάβεις την παπαριά που έκανες φιλαράκο. Η οδηγός μπορεί απλά να τηλεφωνεί για να δει αν είσαι καλά, μη πάει το μυαλό σου κατευθείαν στο πονηρό. Αν και καλύτερα να μιλήσεις με τους γονείς σου ειλικρινά ώστε να φερθούν και αυτοί έξυπνα σε περίπτωση συζήτησης μαζί της. Ούτως ή άλλως η μ@λ@κία έγινε, το θέμα τώρα είναι να μη την πατήσεις άσχημα. ΑΝΑΝΕΩΣΗ: Μόλις διάβασα ότι τη γλύτωσες. Μη ξεχνάς όμως ότι έκανες μεγάλη Μ@ΛΑΚΙΑ και μη την ξανακάνεις, γιατί όπως λέει και η παροιμία "κάθε μέρα δεν είναι Πασχαλιά". Όλοι μας έχουμε κάνει μ@λ@κίες αλλά ! ΤΟΤΕ δεν υπήρχε κανένας να μας πει φόρα κράνος , βάλε μπουφάν , φόρα γάντια . . . Δεν κυκλοφορούσαν τόσα πολλά αυτοκίνητα Δεν συναναστρεφόμασταν με μεγαλύτερους - πιο έμπυρους , για να μας συμβουλέψουν . . . Ότι μάθαμε το μάθαμε μόνοι μας ,με τον δύσκολο τρόπο ( χάσαμε φίλους , άλλοι σακατευτήκαν ,τσακίσαμε κεφάλια , χέρια , πόδια . . . ) ΑΛΛΑ εάν τύχαινε να μας πει κάτι κάποιος μεγαλύτερος - πιο έμπυρος , τον ακούγαμε ,δίναμε βάση , το ψάχναμε , προσπαθούσαμε να μάθουμε . . . ΔΕΝ το παίζαμε έξυπνοι , ούτε βγάζαμε γλώσσα , του στιλ ‘’δεν είσαι άξιος εσύ να με κρίνεις ‘’ Βάζαμε το κεφάλι κάτω και ακούγαμε , διότι δεν κρίνει εσένα αλλά τις πράξεις σου ! ! ! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2011 Να μιλισεις ειλικρινα,και να πεις αληθεια. Προσεχε αδερφε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2011 Ρε παιδια RELAX αν το παιδι δεν εχει διπλωμα θα βγαλει μην του την λετε ολοι εχει τον καιρο μπροστα του, ΣΑπο την στιγμη που τρακερνεις αν δεν εισαι υπο την επηρια αλκοολ σε καλυπτει η ασφαλεια αλλα μεχρι να παρεις τα λεφτα σου πισω τρεχα γυρευε πληρωνεις εσυ πρωτα τις ζημιες και μετα απο καιρο στα δινει η ασφαλεια και εκτος αυτου θα σου κανει μυνηση κ η αστυνομια επειδη δεν ειχες διπλωμα αλλα μεχρι να γινουν τα δικαστηρια θα εχεις βγαλει για απεριοριστο μπορει και το παιδι σου.... Τωρα θα απαντησω σε οσους πιστευουν πως το διπλωμα κανει τον οδηγο λετε μακακιες και το ξερετε το διπλωμα ειναι ενα χαρτι που σε κανει και καλα ικανο στην οδηγηση απο την στιγμη ομως που καβαλας μηχανακι πολυ πριν βγαλεις διπλωμα ξερεις να οδηγας αλλα οχι υπευθηνα εδω ειναι η διαφορακαι στο κεφαλι του καθενος γνωριζω πιτσιρικαδες που δεν εχουν διπλωμα και ειναι φρονιμοι με τις μοτοσυκλετες και γνωριζω καποιους που τα εχουν ολα και εχουν εκκλησακια.... Οποτε ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ timing και καυλας και εγω οδηγουσα 135 και ειχα διπλωμα για 50αρι και εγω τρακαρα εφαγα ενα σωρο σαβουρες αλλα ακομα οδηγαω αν δεν πεσεις δεν θα μαθεις Αυτα ειχα να πω Φιλικα παντα απο εναν 19αρη καγκουρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mhxanikos 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Ρε παιδια RELAX αν το παιδι δεν εχει διπλωμα θα βγαλει μην του την λετε ολοι εχει τον καιρο μπροστα του, ΣΑπο την στιγμη που τρακερνεις αν δεν εισαι υπο την επηρια αλκοολ σε καλυπτει η ασφαλεια αλλα μεχρι να παρεις τα λεφτα σου πισω τρεχα γυρευε πληρωνεις εσυ πρωτα τις ζημιες και μετα απο καιρο στα δινει η ασφαλεια και εκτος αυτου θα σου κανει μυνηση κ η αστυνομια επειδη δεν ειχες διπλωμα αλλα μεχρι να γινουν τα δικαστηρια θα εχεις βγαλει για απεριοριστο μπορει και το παιδι σου.... Τωρα θα απαντησω σε οσους πιστευουν πως το διπλωμα κανει τον οδηγο λετε μακακιες και το ξερετε το διπλωμα ειναι ενα χαρτι που σε κανει και καλα ικανο στην οδηγηση απο την στιγμη ομως που καβαλας μηχανακι πολυ πριν βγαλεις διπλωμα ξερεις να οδηγας αλλα οχι υπευθηνα εδω ειναι η διαφορακαι στο κεφαλι του καθενος γνωριζω πιτσιρικαδες που δεν εχουν διπλωμα και ειναι φρονιμοι με τις μοτοσυκλετες και γνωριζω καποιους που τα εχουν ολα και εχουν εκκλησακια.... Οποτε ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ timing και καυλας και εγω οδηγουσα 135 και ειχα διπλωμα για 50αρι και εγω τρακαρα εφαγα ενα σωρο σαβουρες αλλα ακομα οδηγαω αν δεν πεσεις δεν θα μαθεις Αυτα ειχα να πω Φιλικα παντα απο εναν 19αρη καγκουρα Νεαρέ, έχεις μαυρα μεσάνυχτα απο το πως δουλευουν οι ασφαλιστικες και λες ανοησιες. Για το κεφαλι σου κανε οτι γουστερνεις, με αυτα που γραφεις μπορει να κρεμασεις κοσμακη. Αν δεν έχεις το νομιμο δίπλωμα (και το εξτρα ασφαλιστρο για κατω των 24 η διπλωμα λιγωτερο απο ενα χρονο) καμια ασφαλιστικη δεν σε καλυπτει. Αυτα που λες για δικαστηρια ισχυουν μονο για το προστιμο και αυτο οχι παντα, εξαρταται απο τα κεφια του προεδρου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaros4 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Πες μας τι εγινε μεγαλε! Καλη τυχη,σου ευχομαι να πανε ολα καλα... Το -1 γιατι τι ειπε το παλικαρι δηλδη ελεος παρε τ +1 απο εμενα να στανιαρεις...κομπλεξ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vagner_xD 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Το -1 γιατι τι ειπε το παλικαρι δηλδη ελεος παρε τ +1 απο εμενα να στανιαρεις...κομπλεξ... Τι ψαχνεις ρε φιλε τωρα... Να'σαι καλα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitris1234 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 δεν καταλαβαίνω γιατί κράζετε τόσο το παλικάρι... αντί να το βοηθήσετε και να το ενημερώσετε να μην το ξανακάνει αρχίζετε τα - και το καλα να πάθεις δηλαδή αν έπεφτε και χτύπαγε(να μην γίνει ποτέ ρε φίλε και να προσέχεις πάντα) τα ίδια θα λέγατε και από ότι λέει το παλικάρι η άλλη έκανα την μαλα...ια..... ρε μάγκες αράξτε βοηθήστε ουσιαστικά και εσείς περάσατε αυτήν την ηλικία και ξέρετε πωσ σκεφτοντα.... γιατί τέτοιο μίσος ώρες ώρες???????????????????????????????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 καποτε και εγω ξεκινησα χωρις διπλωμα και μεσω mybike εμαθα τις συναιπιες καποτε... anyway ολοι καναμε τις μ@λ@κιες μας,ειτε λεγετε διπλωμα,ασφαλεια(ανεξαρτητως σοβαροτητος η μ@λ@κια ειναι μ@λ@κι@),τα μονα που πληρωνουμε σε αυτη τη ζωη ακριβοτερα ειναι τα γουστα μας οι χαζομαρες μας και οι κα@#$ μας. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Tι εννοεις ρε φιλε?Οδηγαω 2τροχο απο κουνια και δεν εφταιγα στην συγκεκριμενη περιπτωση... και εγω αεροπλανο στα ονειρα μου δεν εχω διπλωμα ομως! οπως δεν εχεις και εσυ, αρα αυτοματος σε κανει παρανομο, αρα αυτοματος σε κανει περισσοτερο ανοριμο στους τριγυρο σου αλλα και σε εμας που μας γραφεις το συμβαν, και για το πως να γλυτωσεις! Δηλαδη εισαι παρανομος, ουτε κρανος δεν ειχες, οδηγουσες αλλουνου μηχανη χωρις πινακιδα, διπλωμα δεν εχεις, και ρωτας εδω μεσα πως θα γλιτωσεις απο την κατασταση γιατι ουσιαστικα αυτην την απαντηση ψαχνεις πιστευω! Αρα μην σου φανει παραξενο που θα σου την πουμε (προσωπικα εγω στο λεω καλο προερετα!)! Βρες την γυναικα, μιλιστε πες το και στους γονεις σου, και αντιμετοπισε την κατασταση σαν σωστος αντρας που εισαι (εφοσον οδηγας απο κουνια που μας λες), και αποκαταστισε πληρως τις ζημειες στην γυναικα , που και στοπ να ειχε και φαναρι κοκκινο να περναγε εσυ θα φταις παντα που δεν εχεις διπλωμα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkalas 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 και εγω αεροπλανο στα ονειρα μου δεν εχω διπλωμα ομως! οπως δεν εχεις και εσυ, αρα αυτοματος σε κανει παρανομο, αρα αυτοματος σε κανει περισσοτερο ανοριμο στους τριγυρο σου αλλα και σε εμας που μας γραφεις το συμβαν, και για το πως να γλυτωσεις! Δηλαδη εισαι παρανομος, ουτε κρανος δεν ειχες, οδηγουσες αλλουνου μηχανη χωρις πινακιδα, διπλωμα δεν εχεις, και ρωτας εδω μεσα πως θα γλιτωσεις απο την κατασταση γιατι ουσιαστικα αυτην την απαντηση ψαχνεις πιστευω! Αρα μην σου φανει παραξενο που θα σου την πουμε (προσωπικα εγω στο λεω καλο προερετα!)! Βρες την γυναικα, μιλιστε πες το και στους γονεις σου, και αντιμετοπισε την κατασταση σαν σωστος αντρας που εισαι (εφοσον οδηγας απο κουνια που μας λες), και αποκαταστισε πληρως τις ζημειες στην γυναικα , που και στοπ να ειχε και φαναρι κοκκινο να περναγε εσυ θα φταις παντα που δεν εχεις διπλωμα! Σε καμια περιπτωση δεν αποκαθιστας καμια ζημια σε καμια γυναικα και ας μην εχεις διπλωμα απο τη στιγμη που φταιει αυτη.Σταματηστε να παραπληροφορειτε τον κοσμο μερικοι.Και εγω χωρις διπλωμα πηρα αποζημιωση οταν περασε ο αλλος απο το στοπ απλα το τραβηξα δικαστικως.Σταματηστε να λετε οτι σας κατεβει απο το κεφαλι σας.Εγκλημα να μην εχεις διπλωμα αλλα τα δικαιωματα σου πρεπει να τα ξερεις σε περιπτωση που γινει η στραβη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες