Jump to content
Jimgate4

Aτυχημα...δεν ειχα διπλωμα!

Recommended Posts

Πριν 3 μερες με χτυπησε μια γυναικα οδηγος αυτοκινητου με το μηχανακι...Καθως ημνα σε ευθεια και κατευθυνομουν οριζοντιος η γυναικα κινουντα σε ευθεια ανηφορικα...υπηρχε διασταυρωση,εγω εφευγα κανονικα ενω αυτη ειχε στοπ,ημουνα και δεξια της...Παρ'ολα αυτα οταν ειδα τα φωτα εκοψα ταχυτητα αλλα εδειχνε οτι ειχε σταματησει,οταν λοιπον περασα απο μπροστα της ξεκινησε αποτομα και με εριξε κατω,μου ζητησε συγνωμη με ρωτησε αν θελω βοηθεια ομως αρνηθηκα,δεν ειχα διπλωμα και δεν βρισκομουν στον τοπο διαμονης μου...με χτυπηματα στα ποδια ευτηχως,απλες πληγες σηκωθηκα αλλα δεν εδωσα τα στοιχεια που μου ζητουσε φοβηθηκα να μη το πει στους γονεις μου,να μην εχω μπλεξιματα με την αστυνομια...Παρ'ολα αυτα ειπα το ονομα μου κ απο που ειμαι...Μενω σε χωριο και με καποιο τροπο εμαθε κ το επιθετο μου,ετσι σημερα δεχθηκακε στο σταθερο ενα τηλεφωνημα και ζητουσα την μητερα μου η οποια απουσιαζε,η αδερφη μου της ειπε να παρει το μεσημερι...Δεν ξερω τι μπορει να συμβει,αν ζητησει χρηματα γιατι της εσπασε ο προφυλακτηρας και να εκβιασει οτι θα με παει δικαστικος διαφορετικα γιατι δεν εχω διπλωμα!ειμαι σε απογνωση και οι γονεις μου ακομη δεν ξερουν τιποτα...Παρακαλω καποιος να με βοηθησει και να μ πει πως εχουν τα πραγματα και τι μπορει να γινει!Ευχαριστω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αν ειναι οπως τα λες και δεν κρυβεις/αγνοεις κατι, πιθανον να θελει να δει αν εισαι καλα.Τα στοιχεια σου λογικα τα βρηκε απο την πινακιδα σου εφοσον την φορουσες.

Το μηχανακι ειναι ασφαλισμενο τουλαχιστον? Πιθανον να θελει να κανει δηλωση με καποιο αλλο μελος της οικογενειας σου πυο εχει διπλωμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν ειναι οπως τα λες και δεν κρυβεις/αγνοεις κατι, πιθανον να θελει να δει αν εισαι καλα.Τα στοιχεια σου λογικα τα βρηκε απο την πινακιδα σου εφοσον την φορουσες.

Το μηχανακι ειναι ασφαλισμενο τουλαχιστον? Πιθανον να θελει να κανει δηλωση με καποιο αλλο μελος της οικογενειας σου πυο εχει διπλωμα

Για την ακριβεια εχω μηχανακι ομως αυτη τη στιγμη ειναι συνεργειο...Το συγκεκριμενο ομως δεν ηταν δικο μου!Ηταν ενος φιλου ο οποιος δεν εχει πινακιδες πανω...:S Δεν ξερω,ειχε πανικοβληθει αυτην,δε νομιζω να ειπε στον αντρα της τι ακριβως συνεβη και οτι χτυπησε καποιο παιδι με το μηχανακι!Το εκρυψα το γεγονος,θεωρησα οτι δε θα συμβει κατι και παρακαλεσα απλα να προσπεραστει αλλα.....:S

οι γονεις σου ξερουν οτι εχεις μηχανακι ή το εχεις κρυφα??

Εχω δικο μου,οχι ομως την παρουσα φαση...ειναι συνεργειο!το μηχανακι ηταν ενος φιλου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να γίνει sticky για αυτούς που είναι 14 και θέλουν μηχανάκι μπας και έρθουν στα ίσα τους.

Καλά ξεμπερδέματα φίλε! :closedeyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελπιζω να μην καπνιζεις γιατι θα ειναι δυσκολο να σου φερνουν τσιγαρα...ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ!

Παραλιγο και να γελασω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλήτερα να μιλήσεις μαζί της να δεις τι θέλει, αλλιώς θα μίνεις με την αμφιβολία και το φόβο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παρτην τηλεφωνο εσυ!

ρωτα την τι θελει...αμα θελει να δει αν εισαι καλα μιλα τις λιγο και πες τις ολα οκ!

αμα θελει ντε και καλα τους γονεις μπορει να να ψαχνεται και για τον προφυλακτηρα της!

παντως το σιγουρο ειναι οτι δεν θα τα ακουσεις απο τους δικους σου εφοσον γνωριζουν οτι κυκλοφορεις μς μηχανακια!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να γίνει sticky για αυτούς που είναι 14 και θέλουν μηχανάκι μπας και έρθουν στα ίσα τους.

Καλά ξεμπερδέματα φίλε! :closedeyes:

Tι εννοεις ρε φιλε?Οδηγαω 2τροχο απο κουνια και δεν εφταιγα στην συγκεκριμενη περιπτωση...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

+1 και επίσης καλύτερα να μιλήσεις και στους γονείς σου! Πιστεύω οτι προτιμούν να το μάθουνε απο σένα παρά απο κανένα ξέμπαρκο! Μπορεί και να το εκτιμήσουν κιόλας και να έχει καλύτερη επίπτωση στην τιμωρία σου....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

είμαι ο μόνος που ελπίζει οι γονείς του πιτσιρικά να πουλήσουν το μηχανάκι του, να τον βάλουν τιμωρία κανά δίμηνο σπίτι και να πληρώσουν και τον προφυλακτήρα της άλλης;;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

είμαι ο μόνος που ελπίζει οι γονείς του πιτσιρικά να πουλήσουν το μηχανάκι του, να τον βάλουν τιμωρία κανά δίμηνο σπίτι και να πληρώσουν και τον προφυλακτήρα της άλλης;;;

δεν ειναι απαραιτητο!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όχι βέβαια, σύντροχε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κρίμα, δεν πειράζει, κουράγιο.....Αξίζει να τα περνάς όλα αυτά και να γίνεσαι αντικείμενο χλευασμού πανελλήνια επειδή δεν έχεις ενα γαμω-δίπλωμα και ενα νόμιμο μηχανάκι???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλήτερα να μιλήσεις μαζί της να δεις τι θέλει, αλλιώς θα μίνεις με την αμφιβολία και το φόβο...

το σκεφτηκα να το κανω αλλα διστασα!!

Κρίμα, δεν πειράζει, κουράγιο.....Αξίζει να τα περνάς όλα αυτά και να γίνεσαι αντικείμενο χλευασμού πανελλήνια επειδή δεν έχεις ενα γαμω-δίπλωμα και ενα νόμιμο μηχανάκι???

Αν μπορουσα να εχω διπλωμα θα το ειχα...σε ενα χρονο απο τωρα μπορω να βγαλω για 50c.c.

Δεν νομιζω οτι γινομαι θυμα χλευασμου διοτι σε πολλους ισως εχουν συμβει παρομοια!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν χρειαζετε να ειμαστε κακοι με το παιδι...Δεν νομιζω οτι ειναι ο μονος που οδηγαει χωρις διπλωμα.Και εσεις το ειχατε κανει καποτε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε παρτην ενα τηλεφωνο να σου φυγει η απορια!

αυτη σε τρακαρε και θα βγει και απο πανω?

ενταξει δεν εχεις διπλωμα και τα σχετικα μαλακια σου μεγαλη αλλα να φερθει και αυτη λογικα!

παντως αμα θελει λεφτα γιατι καταλαβαι οτι δεν εχεις διπλωμα τοτε το αλλαζουν πολλα.....και οχι μονο ενας προφυλακτιρας! :_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον loykas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το να μην ανεβω σε μηχανακι και το να μεινω 2 μηνες σπιτι δεν μπορει να μου το επιβαλει κανενας να το τηρησω...Δεν ειμαι παιδακι του καναπε και του pc αλλα ουτε και κανα κωλοπαιδο μες στην καφριλα...Μενω σε χωριο της χαλκιδικης κανω αποσταση 15 χιλιομετρων για να παω σε μια κομωπολη οπου πηγαινω και σχολειο εκει...εκει ειναι οι φιλοι μου,ολα εκει,εκει η κοπελα μου...δε θα μπορουσα να εμενα εδω!!Και ποτε οταν φτασω στην ηλικια σας δεν προκειται να γυρισω να πω κατι τετοιο σε οποιοδηποτε πιτσιρικο,θα του πω να προσεχει γιατι υπαρχουν και απροσεκτοι οδηγοι,γιατι το διπλωμα δε σε κανει οδηγο!!Απο τα 4 μου ηθελα μηχανακι,ειναι οτι αγαπαω πιο πολυ στη ζωη μου και δεν μπορει να μου το στερησει κανεις,δε με νοιαζουν οι επιπτωσεις,ζω το ονειρο μου καθημερινα και ειμαι προσγειωμενος...τωρα ομως ετυχε εκεινο που μου λεγανε,εσυ μπορει να προσεχεις οι αλλοι ομως...?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν έφταιγες για το τρακάρισμα, αλλά όταν είσαι χύμα στο κύμα υπάρχουν επιπτώσεις.

Καλά ξεμπερδέματα, μακάρι να βάλεις μυαλό.

Επίσης,

δε με νοιαζουν οι επιπτωσεις

ειμαι σε απογνωση και οι γονεις μου ακομη δεν ξερουν τιποτα...Παρακαλω καποιος να με βοηθησει και να μ πει πως εχουν τα πραγματα και τι μπορει να γινει!Ευχαριστω...

αποφάσισε.

Τροποποιήθηκε από τον Le Flwr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Απο τα 4 μου ηθελα μηχανακι,ειναι οτι αγαπαω πιο πολυ στη ζωη μου και δεν μπορει να μου το στερησει κανεις,δε με νοιαζουν οι επιπτωσεις,

Απο αυτο και μόνο.... :wallbash::worshippy: :worshippy: :na_mB: :na_mB:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μυριζεις τρολια απο χλμ οπως λεει και η υπογραφη σου :closedeyes:

ον τοπικ τωρα:

φιλε ελπιζω το μαθημα να σου γινει παθημα οταν τελικα ξεμπερδεψεις.

δεν θελω να το παιξω καποιος ουτε και εγω εχω διπλωμα(του χρονου γινομαι 16 και θα το αποκτησω) αλλα τουλαχιστον αμα και οταν τα σκατωσω μεχρι τοτε, δεν θα τρεχω σε φορουμς να ζητω βοηθεια στο τι να κανω...

μην ξεχναμαι:

:popcorn:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το να μην ανεβω σε μηχανακι και το να μεινω 2 μηνες σπιτι δεν μπορει να μου το επιβαλει κανενας να το τηρησω...Δεν ειμαι παιδακι του καναπε και του pc αλλα ουτε και κανα κωλοπαιδο μες στην καφριλα...Μενω σε χωριο της χαλκιδικης κανω αποσταση 15 χιλιομετρων για να παω σε μια κομωπολη οπου πηγαινω και σχολειο εκει...εκει ειναι οι φιλοι μου,ολα εκει,εκει η κοπελα μου...δε θα μπορουσα να εμενα εδω!!Και ποτε οταν φτασω στην ηλικια σας δεν προκειται να γυρισω να πω κατι τετοιο σε οποιοδηποτε πιτσιρικο,θα του πω να προσεχει γιατι υπαρχουν και απροσεκτοι οδηγοι,γιατι το διπλωμα δε σε κανει οδηγο!!Απο τα 4 μου ηθελα μηχανακι,ειναι οτι αγαπαω πιο πολυ στη ζωη μου και δεν μπορει να μου το στερησει κανεις,δε με νοιαζουν οι επιπτωσεις,ζω το ονειρο μου καθημερινα και ειμαι προσγειωμενος...τωρα ομως ετυχε εκεινο που μου λεγανε,εσυ μπορει να προσεχεις οι αλλοι ομως...?

Φιλαράκι να στο θέσω αλλιώς. Επιλέγεις να οδηγάς χωρίς δίπλωμα,το δίπλωμα όντως δεν σε κάνει οδηγό αλλά σε καλύπτει νομικά αν γίνει η στραβή. Αν αντί να πεταχτεί η γυναίκα με το αυτοκίνητο είχε πεταχτεί ένα παιδί τότε οι γονείς σου επειδή δεν έχεις δίπλωμα-ασφάλεια θα αναγκάζονταν να πουλήσουν το σπίτι σας. Το καταλαβαίνεις αυτό που σου λέω; ΘΑ ΜΕΝΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΣΠΙΤΙ! χωρίς τίποτα! θα πληρώνατε μια ζωή!!!

Σχολείο να πηγαίνεις με το λεωφορείο ή να σε πηγαίνουν οι γονείς οι δικοί σου ή κάποιου γείτονα μαζί με το δικό του το παιδί.

Και εννοείται ότι μπορούν να σου επιβάλλουν να μην οδηγήσεις και να μείνεις σπίτι οι γονείς σου. Γονείς σου είναι και είσαι ακόμα παιδί! Αλλά για να σου έχουν πάρει σε τέτοια ηλικία μηχανάκι δείχνει το πόσο ανεύθυνοι είναι και οι ίδιοι!!! Ντροπή και αίσχος!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ενταξει δεν εχεις διπλωμα και τα σχετικα μαλακια σου μεγαλη αλλα να φερθει και αυτη λογικα!

παντως αμα θελει λεφτα γιατι καταλαβαι οτι δεν εχεις διπλωμα τοτε το αλλαζουν πολλα.....και οχι μονο ενας προφυλακτιρας! :_thumbsup:

δε ξερω...το σκεφτομαι!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εννοείτε ότι θα βγει από πάνω. Φταίει δεν φταίει ο άλλος δεν έχει δίπλωμα και ασφάλεια, άρα φυσικά και θα βγει η γυναίκα από πάνω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα