steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2012 Πανε παρε απο το Βαρδαρη :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2012 αν βρεις παρε τις motolain ισος οτι καλυτερο εχω βρει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aris xj 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2012 Κάλλιο να δίνω 10€ και να παίρνω ένα που ξέρω θα αντέξει 2 βόλτες, παρά να δίνω 60άρες να πάρω καλό για να νομίζω ότι θα είναι για χρόνια! την λυση την εδωσες μονος σου...... περνεις ενα φθηνο και το αλλαζεις.... ααα καθε ενα αξαμηνο του κανεις και ενα τεστ...το φορας και φωναζεις την γυναικα με το λαστιχο και σε καταβρεχει.... αν βραχεις δινεις αλλο 20ρι... ΥΓ.οταν φοραμε αδιαβροχον δεν τριβομαστε δεν αεριζομαστε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2014 Ξέθαμα στο θεματάκι του οποίου ο τίτλος με εκφράζει απόλυτα διότι είναι Οκτώβρης ακόμα και έχω ήδη γίνει μούσκεμα δύο φορές εξαιτίας του γνωστού προβλήματος στεγανότητας που έχουν όλα σχεδόν τα αδιάβροχα παντελόνια στις ραφές στον καβάλο.Όταν μάλιστα βρέχει πολύ και ''λιμνάζει'' το νερό στη σέλα νιώθω σαν να μου γαργαλάει τα @@ και μου'ρχεται τρέλα Υπάρχει κανένα καλό και δοκιμασμένο αδιάβροχο παντελόνι για να το φοράω πάνω από το τζιν και να μη με προδώσει στοις πρώτες 5-10 φορές που θα το χρησιμοποιήσω;Και αν δεν κοστίζει και πολύ ακόμα καλύτερα! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eko 208 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2014 Tucano urbano, σε διαδρομή Κοζάνη - Αθήνα με βροχή έως παρά πολυ βροχή δεν έβαλε σταγόνα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bms 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2014 Και εγω ειμαι στο ψαξιμο για αδιαβροχο και βρηκα αυτο απο Νιτσεράδα. Ξερει κανεις κατι για αυτο το υλικο-αδιαβροχο? Πιστευω οτι αφου ειναι απο μαγαζι με ειδη εργασιας θα ειναι καλο. Το εχει παρει κανεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2014 Tucano urbano, σε διαδρομή Κοζάνη - Αθήνα με βροχή έως παρά πολυ βροχή δεν έβαλε σταγόνα 1.Δώσε link, 2.Πόσον καιρό το φοράς; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eko 208 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2014 1.Δώσε link, 2.Πόσον καιρό το φοράς; http://www.motorparts.com.gr/eshop/eksoplismos-anavati/adiavroxa/set-adiavroxa-534n-detail.html Το έχω 3 χρονια και δεν έχει βάλει σταγόνα, αλλα μετα το περσινό νομίζω οτι έβγαλε τα λεφτα του 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2014 Αρχικα, πιστευω γνωριζεις, πως το αδιαβροχο, μπαζει νερο στην περιοχη του καβαλου, απο την τριβη. Οταν τριβεται, χαλαει η θερμοκολληση, ή σκιζεται η εσωτερικη μεμβρανη. Αυτο συμβαινει ειτε οταν ριχνεις περπατημα φορωντας το αδιαβροχο, ειτε οταν ανεβοκατεβαινεις πολλες φορες στην μηχανη. Ακομα χειροτερο απο το περπατημα, ειναι το να ανεβοκατεβαινεις σκαλες φορωντας το. Αυτα τα λεω, γιατι οσο καλο, ή μουφα αδιαβροχο και να παρεις, αν η χρηση που γινεται εμπεριεχει καποια απο αυτες τις κινησεις, μην περιμενεις να κρατησει πολυ. Αρα εσυ ξερεις. Αν μπορεις συνηθως, να το φορας μονο ακριβως πριν καβαλησεις φευγοντας απο την δουλεια, και να το βγαλεις με το που φτασεις στο γκαραζ (ουτε καν σπιτι), δωσε 5 φραγκα παραπανω, να παρεις κατι καλο, και να σου κρατησει μια ζωη! (2-3-4 χρονια). Αν ομως, δεν σου δινεται συχνα αυτη η πολυτελεια, και χρειαζεται να ανεβεις σκαλες, να περπατησεις, να το φορας για ωρα χωρις να εισαι πανω στην μοτοσικλετα, ή αν χρειαζεατι να το φορας και να ανεβοκατεβαινεις ολη την ωρα στην μοτοσικλετα, τοτε παρε ενα με 10-15 ευρω, και να εισαι ετοιμος να το αλλαξεις ισως και πριν τελειωσει η σεζον. Εγω, που δουλευω ντελιβερι, και οταν βρεχει το φοραω αρκετες ωρες σερι, ειτε περιμενω ορθιος, ειτε πανω στο μηχανακι, ειτε με 30-40 ανεβα κατεβα στο μηχανακι, ειτε 4-5 ανεβα κατεβα σκαλες, διαλεγω καποιο φθηνο (~20 ευρω) και ξερω πως καθε χρονο θα χρειαστω καινουριο. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2014 Renegade,thanks για τις πληροφορίες.Δεν ήξερα ότι η χρήση διαδραματίζει τόσο σημαντικό ρόλο,Νομίζω πως μπορώ να το βάζω και να το βγάζω μόνο πάνω στη μηχανή...θεωρητικά τουλάχιστον,έτσι όπως το σκέφτομαι τώρα! Εko,τρία ολόκληρα χρόνια ρε θηρίο και τόσο σκυλί;;Έχεις πειράξει καθόλου τις ραφές; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2014 Ρε ομορφε πανε στα πρακτικερ και παρε ενα σετακι που εχει με 10 ευρω. Και δοκιμασμένο και εγγυημενο. Και αν το σκισεις δεν σε στεναχωρει....εχει και θερμολλολληση στις ραφες Ασε τα αδιαβροχα μαρκας για αυτούς που θελουν φιρμες ή το το φυσανε... Πληρώνουμε που πληρώνουμε καθε τι που αναφερει την λεξη "moto" ακριβα, και οταν δεν αξιζει ας μην πληρωνουμε και τα αδιαβροχα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2014 Tι μας λες; :P Έχει τέτοιο αξιοπρεπές αδιάβροχο το praktiker;;Ε θα το τιμήσω όταν ξαναπεράσω.Ελπίζω μόνο να είναι σκουρόχρωμο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2014 navy blue και το κλασσικο πρασσινοχακι http://www.praktiker.gr/p/adiavroxo-koustoumi-amtech-0-18mm-mple-xx-large-14203 πατα εκει που λεει τα χρωματα και θα τα δεις. Περα απο την πλακα.. για εντος των τοιχων ειναι μια χαρα.. Τωρα αν θες να πας τουρ στην ευρωπα, ναι οκ παρε κατι επωνυμο (μοτο) και ''πιο μελετημενο''(?) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2014 (τροποποιήθηκε) λιάκο έχει 2 ανοίγματα δεξιά και αριστερά για πρόσβαση σε παντελόνι(κανονικό) είχα και εγώ παλιά και σε καλοκαιρινό ιουνιάτικο μπουρίνι έχει παράσει το νερό απο τα ανοίγματα και μου μουλιασε τα @@ ριπαπα.....! καλό είναι.. αλλά σχεδιάστηκε για πεζούς και όχι για αναβάτες μοτοσυκλετών... καταθέτω εμπειρία επειδή το δοκίμασα τώρα για το καβάλο έχει δίκιο ο ALX(χάθηκε αυτή η ψυχή ελπίζω να είναι καλά) μετά απο 10-15 χρήσεις @@μιέται το καβάλο και τρυπάει, ενώ όλο το υπόλοιπο είναι μια χαρά το θέμα είναι να βρούμε κάποιον που κάνει στεγανές θυροκολλήσεις σε νάιλον να βάλει ένα μπάλωμα με παρόμοιο υλικό εκεί πάνω και να ησυχάσουμε μια και καλή Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 29 , 2014 από τον doctoras9 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2014 λιάκο έχει 2 ανοίγματα δεξιά και αριστερά για πρόσβαση σε παντελόνι(κανονικό) είχα και εγώ παλιά και σε καλοκαιρινό ιουνιάτικο μπουρίνι έχει παράσει το νερό απο Ισχυει, αλλα εγω 3 χρονια τωρα με 3 σετ δεν αντιμετοπισα καποιο θεμα. Τα παιρνω και αρκετα μεγαλυτερα (XL) και πεφτει και το πανοφορι και καλυπτει και τις τσεπες. :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eko 208 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2014 Εko,τρία ολόκληρα χρόνια ρε θηρίο και τόσο σκυλί;;Έχεις πειράξει καθόλου τις ραφές; Δεν έχω πειράξει τίποτα, απλώς μετα απο κανά δυο φτηνά που ηταν της πλάκας αποφάσισα να τα χώσω για ενα ζευγάρι και καλο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2014 Μία είναι η αδιάβροχη προστασία! Cabela's GORE-TEX® Guidewear® Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2014 Λεωνίδα , εγώ μπορω να ορκιστώ για το Richa που έχω εδώ και τρία περίπου χρόνια και πίστεψέ με έχει φάει άπειρη βρόχα αλλά με την χρήση ακριβώς που περιγράφει ο Renegade. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2014 Στην θεωρία, η χρηση που περιγραφω ως ορθη/προσεκτικη, ειναι εφικτη απο τους περισσοτερους. Ομως πρεπει να το εχεις υπ'όψιν σου ωστε να μην ξεχνιεσαι... Γιατι αυτη η "ελα μωρε μια φορα θα ανεβω στον 2ο με το αδιαβροχο/θα γυρισω 2 τετραγωνα απο το γκαραζ στο σπιτι" γινονται συνηθεια, και τα αδιαβροχα μας αφηνουν χρονους πολυ νωρις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2014 ο μονος τροπος να μην μπαζει νερο ειναι οταν ανεβενουμε να το τραβαμε πανω ωστε ο καβαλος να ακουμπαει τα π@@@@@α μας γιατι αν ειναι χαλαρα κατω μολις σηκωνουμε το ποδι αυτο τεντονει κ ανοιγει... γιαυτο πριν ανεβειτε τραβατετο πανω πανω 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2014 Σωστο και αυτο .. Καλημερααα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2014 Δηλαδη δεν υπαρχουν αδιαβροχα καλης ποιοτητας που να αξιζουν τα χρηματα που θα δωσουμε;Που να ειναι 10000000% αδιαβροχα και να μην χρειαζεται να τα αλλαξουμε παλι σε μικρο χρονικο διαστημα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2014 Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για τις χρήσιμες προτάσεις.Αρχικά λέω να αγοράσω τα φτηνά από το praktiker και στην πορεία βλέπουμε. Gouky,αν μπορείς δώσε link για το richa και πες τιμή! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2014 Richa rainwarrior. Αγορασμενα απο Μοτοδυναμικη. Δεν θυμαμαι τιμη ρε φιλε , πανε χρονια που τα αγορασα. Αν δεν κανω λαθος γυρω στο 80αρι το σετ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2014 εγώ έχω 2 σαν και αυτά που λέει ο Λιάκος πιο πίσω.Μια χαρά την έχω βολευτεί μέχρι στιγμής. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες