Jump to content
FOURNARIS

Τοποθετηση εξτρα φωτα φρενων & σταθμευσης σε βαλιτσα Κappa52

Recommended Posts

Ε δεν παίζεσαι :)

Να σε δω με topcase+leds στο gsxr και τι στον κόσμο!! :mB_kalo_e:

Ontopic είχα κάνει κάτι παρόμοιο στην παλιά μου μηχανή (aprilia pegaso :_zeppelin: ) αλλά εσύ με ξεπέρασες κατά πολύ!! :worshippy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εύγε πολύ ωραία δουλειά και άριστο αποτέλεσμα!

Σε ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας και βέβαια +1 ! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στην πρίζα θα σε βάλω! :tooth:

Την επόμενη φορά που θα έχει μουντό καιρό (από Οκτώβριο και μετά δηλαδή...), σκέψου να συνδέσεις τα δεξιά led με το δεξί φλας και τα αριστερά led με το αριστερό φλας. Αν βάλεις τις κατάλληλες διόδους ώστε να μην ανάβουν τα φλας όταν πατάς φρένο και να μην ανάβουν τα στοπ κάθε φορά που βγάζεις φλας, θα γίνει πολύ ολοκληρωμένη πατέντα! Απλά τα led θα δουλεύουν σαν φλας (θα αναβοσβήνουν δηλαδή) μόνο όταν δεν πατάς φρένο. :smoke:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φουρναρη ,πως και δεν εβαλες μεσα στην βαλιτσα λεντοταινια ωστε να σου αναβει με το πορειας και να εχεις φως και προτιμησες λεντακι με μπαταρια?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πετραν ομορφο κ πρακτικο :_thumbsup:

να σε ρωτησω μιας κ βλεπω οτι το κατεχεις το ηλεκτρολογικο....

ψηνεσαι να ερθεις μια κυριακη στη στυλιδα να περασουμε παρεα τα bi-xenon projectors

που εχω αγορασει?θα φαμε κ τα παϊδακια μας θα πιουμε τις μπυρες μας.....

τι λες?

:blush2: :blush2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πολυ καλη δουλεια, μπραβο!!!!

αν και στη αρχη ειπα τι παει να κανει???? θα φενεται χαλια,

το αποτελεσμα με διεψευσε πληρως!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σωστός ο φούρναρης! Καλή φάση!!!

Χαίρομαι το μεράκι σου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στην πρίζα θα σε βάλω! :tooth:

Την επόμενη φορά που θα έχει μουντό καιρό (από Οκτώβριο και μετά δηλαδή...), σκέψου να συνδέσεις τα δεξιά led με το δεξί φλας και τα αριστερά led με το αριστερό φλας. Αν βάλεις τις κατάλληλες διόδους ώστε να μην ανάβουν τα φλας όταν πατάς φρένο και να μην ανάβουν τα στοπ κάθε φορά που βγάζεις φλας, θα γίνει πολύ ολοκληρωμένη πατέντα! Απλά τα led θα δουλεύουν σαν φλας (θα αναβοσβήνουν δηλαδή) μόνο όταν δεν πατάς φρένο. :smoke:

Επειδη γεφυρωσα τα αριστερα και δεξια led της πεδησης μεταξυ τους ειναι λιγακι δυσκολο πλεον. Πολυ κοψε ραψε βρε παιδι μου. Πιο ευκολο ειναι να παρω μια ιδια λεντοταινια δωδεκαβολτη σε πορτοκαλι χρωμα και να τη βαλω αναμεσα στις δυο που εβαλα. Αλλα μετα η βαλιτσα θα φερνει περισσοτερο σε χριστουγεννιατικο δεντρο :lol:

Μ'αρεσει ομως ο τροπος που σκεφτεσαι, απο εδω και περα πριν να κανω κατι θα σε παιρνω τηλ να το συζηταμε :yes:

φουρναρη ,πως και δεν εβαλες μεσα στην βαλιτσα λεντοταινια ωστε να σου αναβει με το πορειας και να εχεις φως και προτιμησες λεντακι με μπαταρια?

Δεν το σκεφτηκα ειναι αληθεια αλλα ειναι ευκολο να γινει με ασπρη λεντοταινια

πετραν ομορφο κ πρακτικο :_thumbsup:

να σε ρωτησω μιας κ βλεπω οτι το κατεχεις το ηλεκτρολογικο....

ψηνεσαι να ερθεις μια κυριακη στη στυλιδα να περασουμε παρεα τα bi-xenon projectors

που εχω αγορασει?θα φαμε κ τα παϊδακια μας θα πιουμε τις μπυρες μας.....

τι λες?

:blush2: :blush2:

Κυριακο ειναι που δεν πινω μπυρες βρε παιδι μου. Με τη δευτερη (για να μη σου πω με την πρωτη) εχω γινει γκολ :D

Βασικα ασχολουμαι γιατι γουσταρω, εχω κανει και ενα εργαστηριο στην πυλωτη σουπερ και διοχετευω εκει αρκετη απο την ενεργεια μου.

Δεν ειναι οτι ξερω πολλα απο ηλεκτρολογικα. Σιγα σιγα μαθαινω.

Πολύ ωραία η πατέντα σου! Μπράβο! :_thumbsup:

Η μικρή σου στη φωτό βοήθησε καθόλου; :)

Ναι το καμαρι μου κρατουσε τη λαμπα για να κανω τις συνδεσεις κατω απο την ουρα της μοτοσυκλετας και μετα για να βγαλω φωτογραφια την εβαλα να πατησει μπροστινο φρενο. Τα καταφερε περιφημα παντως.

Η επομενη δουλεια παντως θα ειναι το συμμαζεμα του cub90 που αγορασα προσφατα για τη Θαλεια και φαινεται δεξια στις φωτογραφιες ξεβρακωμενο απο τροχους και πλαστικα.

Τροποποιήθηκε από τον FOURNARIS

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πέτρο, αυτό που έκανα διαφορετικά εγώ είναι σύνδεση με jack τριπλής επαφής κάτω απο την σέλα ώστε να μπορεί να βγεί η βαλίτσα αν χρειαστεί. Είναι πολύ εύκολο να το κάνεις, κόβεις τα καλώδια που τράβηξες κάτω απο την σέλα, βάζεις θηλυκό στην μία άκρη και αρσενικό στήν άλλη και είσαι έτοιμος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κυριακο ειναι που δεν πινω μπυρες βρε παιδι μου. Με τη δευτερη (για να μη σου πω με την πρωτη) εχω γινει γκολ :D

Βασικα ασχολουμαι γιατι γουσταρω, εχω κανει και ενα εργαστηριο στην πυλωτη σουπερ και διοχετευω εκει αρκετη απο την ενεργεια μου.

Δεν ειναι οτι ξερω πολλα απο ηλεκτρολογικα. Σιγα σιγα μαθαινω.

ναι αλλα δεν μου απαντησες...θα ερθεις μια βολτιτσα σακατ να τα περασουμε τα φωτα παρεα? :blush2:

δεν κανω πλακα...μιλαω σοβαρα.....ερχεσαι μια κυριακη πρωι ξεμπερδευουμε τρωμε τα μπιφτεκολουκανικοπαϊδακια

χτυπαμε κ απο μια μπυρα κ απογευμα επιστρεφεις κατερινη.....1μιση ωρα δρομος ειναι......

:help::_hi: :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα