janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2011 Τα εύσημα στον vittorio που με ενημέρωσε. Παίδες το ξέρει κανείς το μέρος; Πότε θα πάμε για καφέ; http://www.facebook.com/pages/The-Bikers-Cafe-Thessaloniki/200388649981389 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2011 Περασα εξω απο το μαγαζι το Πασχα. Ειχε εγκαινια πριν 2 βδομαδες νομιζω. Ροκ φαση κι'ετσι ναουμ. Οποτε θέλετε παμε για καφε, απο τεταρτη απογευμα και μετα :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2011 Πολυ χαρλεϋ και λοιπα οξαποδω παιζουν. Maybe in another life Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2011 Πολυ χαρλεϋ και λοιπα οξαποδω παιζουν. Maybe in another life Άρα μπορούμε να πάμε, να αναβαθμισθεί ............... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George.doc 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2011 Έι ψιτ, παρασκευοσαββατοκύριακο να κανονίσετε ε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2011 Και γώ πέρασα και το είδα. Όντως πολύ Harley απ' έξω και rock φάση το μαγαζί, το οποίο με ξενέρωσε γι αυτό και δεν έκατσα. Αλλά υπήρχαν και μερικά Stromατα και κάνα δυό SS. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George.doc 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2011 Τί μας χαλάει ρε παιδιά που έχει χάρλεϋ απ έξω αν είναι ωραίο το μαγαζί..? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2011 Καλή φάση! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.papas 1.004 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2011 Πέρασα και εγώ και αν και είναι χαλρεοκατάσταση έχει μια augusta σε φάση έκθεση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Feygatos... 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2011 Παιδιά κέντρο είναι η Σαλαμίνος?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.papas 1.004 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2011 da. Λιμάνι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John The Son 295 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2011 Και γώ πέρασα και το είδα. Όντως πολύ Harley απ' έξω και rock φάση το μαγαζί, το οποίο με ξενέρωσε γι αυτό και δεν έκατσα. Αλλά υπήρχαν και μερικά Stromατα και κάνα δυό SS. Οι χαρλεαδες πηγαν να το κανουν χαρλεαδικο.. Κατα τα αλλα το μαγαζι ειναι bikers kafe.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2011 (τροποποιήθηκε) Οι χαρλεαδες πηγαν να το κανουν χαρλεαδικο.. Κατα τα αλλα το μαγαζι ειναι bikers kafe.. οταν λες harleadiko τι εννοείς??? και οταν λες biker cafe τι εννοεις ?? πια ειναι η διαφορα τους?? υπαρχει και κακγουραδικο? στροματαδικο? σκουτεραδικο ψιλοφτεραδικο κτλ κτλ??? edit¨απο οτι βλεπω απο τις φωτο ο ιδιοκτητης εχει harley λογικο οποτε να εχει και 5 harley απεξω απο φιλους..... ποια ειναι η διαφορα biker cafe με χαρλεαδικο? ( ΥΓ χαρλεαδικο ειναι λεξη φαντασιας βεβαια αλα δεν πειραζει) Τροποποιήθηκε Μάιος 14 , 2011 από τον A.K.A. SonIC Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2011 οταν λες harleadiko τι εννοείς??? και οταν λες biker cafe τι εννοεις ?? πια ειναι η διαφορα τους?? υπαρχει και κακγουραδικο? στροματαδικο? σκουτεραδικο ψιλοφτεραδικο κτλ κτλ??? edit¨απο οτι βλεπω απο τις φωτο ο ιδιοκτητης εχει harley λογικο οποτε να εχει και 5 harley απεξω απο φιλους..... ποια ειναι η διαφορα biker cafe με χαρλεαδικο? ( ΥΓ χαρλεαδικο ειναι λεξη φαντασιας βεβαια αλα δεν πειραζει) Η συντριπτική πλειοψηφία των χαρλεάδων είναι "ιδιαίτερη" περίπτωση. Δεν το λέω αρνητικά αλλά γενικότερα συγκεκριμένου στυλ... Στις υπόλοιπες μηχανές ας πούμε θα βρεις αναβάτες από κοστουμάκιδες μέχρι χίππιδες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2011 (τροποποιήθηκε) Τι λέτε ρε παιδια? Τι χαρλεάδες και χίπηδες και μαλακίες? Έχει σημασία!? Τα παιδιά έχουν κάνει ενα εξαιρετικό χώρο και με αυλή μπροστά και πατάρι με stage για βραδιές ροκ με απίστευτη διακόσμηση, ένας χώρος που έλειπε απο την πόλη, που είναι γεμάτη με άθλιες, ανούσιες καφετερίες! Για μένα θα ένα μέρος που θα πηγαίνω συχνά...κι ας έχει και απ έξω παρκάρει "υπερωκεάνιο"! Αν είναι δυνατόν... Ο επόμενος καφές εκεί... Τροποποιήθηκε Μάιος 14 , 2011 από τον vittorio 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
intruderas 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2011 γιατι τετοιο κομπλεξ ρε παιδια με αυτους που οδηγουν το συγκεκριμενο ειδος διτροχου?μηπως εχει εφευρεθει μηχανοβιομετρο?να ξερουμε δηλαδη ποιος ειναι πιο μηχανοβιος απο τον αλλον anyway σε ολο τον κοσμο παντως οι χαρλεαδες θεωρουνται οι πιο hardcore αναβατες.με αρκετες χιλαδες χιλιομετρα (ευθειας) στο ενεργητικο τους. ας μην κολλαμε σε ταμπελες του στυλ (χαρλεαδες,μπεμβακηδες κα) ολοι ειμαστε μοτοσυκλετιστες και θα πρεπει να υπαρχει η αναλογη αμιλα και συμπαθεια μεταξυ μας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2011 Η μονη περίπτωση να μου είναι ανιτπαθές να πίνω μπυρίτσα πλάι σε χαρλεά είναι ... ο χαρλεάς να είναι hell angels μέλος. Κάτι που ισχύει για τους περισσότερους χαρλάδες εδώ Θεσσαλονικη. Είναι κκκκολλημένοι λέμε! Όποιος έχει βρεθεί σε μέρος μαζί τους θα το έχει αντιληφθεί. Ίσως κι σε αυτό να βασίζεται το ''κακο'' όνομα των χαρλεάδων στο μοτοσυνάφι. Κατά τα υπόλοιπα, το μαγαζάκι μου τράβηξε το ενδιαφέρων αλλά θα περιμένω να δώ πως ''το πάει'' κιολλας. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2011 Μέσα και εγώ Άσχετο, δεν ξέρω αν ισχύει αλλά έχω την εντύπωση ότι το μαγαζί είναι κάποιου των Ducatisti. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xatzakos 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2011 μεσα για καφεδαρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gympowas 341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2011 (τροποποιήθηκε) :_thumbsup: http://www.youtube.com/watch?v=1JzVwH10gAo&feature=related Τροποποιήθηκε Μάιος 14 , 2011 από τον gympowas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ifaman 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2011 ...ένας εκ των ιδιοκτητών είναι φιλαράκι μου! ...ο χώρος έγινε για να φιλοξενήσει όλους όσους αγαπούν τις μοτοσικλέτες ...όλων των ειδών, χωρίς περιορισμούς! ...το μαγαζί είναι υπέροχο και αξίζει να πάτε έστω και μια φορά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΗΛΙΑΣΚΤΜ 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2011 Ροκ μαγαζι απλα καταπληκτικό.Στο λιμανι Σαλαμινος 6.Καλη κατάσταση για το σινάφι μας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2011 Να κλειστει MEGA CAFE στο bikers λοιπον ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telixristos 231 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2011 έχω πάει (και μάλιστα έτυχε να πέσω στα εγκαίνια χωρίς να το ξέρω). Μου άρεσε αρκετά και θα ξαναπάω σίγουρα. Χαρλευ είχε αλλά no problem από την μεριά μου, είχε και άλλες μηχανές μέσα στο μαγαζί(πχ Busa). Κάθε σάββατο έχει live. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες