Jump to content
μάθο...

Μακρυ ταξίδι με μοτοσυκλετα

Μακρυ ταξιδι...  

82 ψήφοι

1. 1. Τα γουσταρεις τα μακρυνα ταξιδια;

• Παρα παρα πολυ
      69
    • Ναι,δεν τρελλαινομαι,αλλά ναι
      9
    • Ετσι κι ετσι,ουτε ναι ουτε οχι
      0
    • Μπααα,οχι για μενα
      1

Recommended Posts

motorcycle-silhouette.jpg

Για πολλους ενα μακρυ ταξιδι με τη μοτοσυκλετα ισως και να ειναι ο σκοπος του μοτοσυκλετιστη!Αυτη η μυσταγωγια της οργανωσης εως την υλοποιηση και τις αναμνησεις που θα κρατησεις,αποτελουν κατι εως και "ιερο"!Αλλοι,δεν τρελλαινονται κιολας...Το θεμα μας ειναι αυτο "Μακρυ Ταξιδι με μοτοσυκλετα"...Να παρεις τη μοτοσυκλετα σου-ανεξαρτητου παρεας ή οχι-και να φυγεις ενα μακρυνο ταξιδι....Τι σημαινει για σενα;:_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον mAthosalas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Tα γουσταρω τα μακρυνα,ναι.Αν και δεν το κανω συχνα,και τωρα πλεον ψαλιδιζεται ακομα πιο πολυ,λογω συγκυριας και υποχρεωσεων.Παιρνω ζωη για μηνες,και χαλαρωνει το μυαλο φερνοντας στη σκεψη το ταξιδι που εκανα.Οξυγονο ειναι τα ρημαδια.... :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι να λεμε τωρα, ενας απο τους λογους που καβαλαω ειναι για εμενα...απλα ειναι ονειρο ζωης αυτα τα ταξιδια... :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

M αρεσουν παρα πολυ τα ταξιδια με μηχανη. Πιο πολυ ομως τα κοντινα, δηλαδη μεσα Ελλαδα. Για εξωτερικο, με αρεσουν αλλα δεν τρελενομαι. Θα θελα πολυ να γυρισω τα Βαλκανια.

Υ.Γ Επισης, θα θελα να παω ενα κοντινο ταξιδακι Βουλγαρια με ενα enduro (π.χ husaberg Fe 450, το αγαπημενο μου) και φουλ εντουραδικο εξοπλισμο, και να παταω ξερογκαζα μεσα στις πολεις.... πραου, πραου :2funny::2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι να λεμε τωρα, ενας απο τους λογους που καβαλαω ειναι για εμενα...απλα ειναι ονειρο ζωης αυτα τα ταξιδια... :)

Το... αυτό :_thumbsup:

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου (όταν άρχισε να κάνει σχέδια για μηχανάκια), αυτό είχα στο μυαλό μου. Δεν το κατάφερα όμως ακόμα, δεν θα το καταφέρω ποτέ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μακρύ ταξίδι....πόνος στην μέση...νο κοκο για 2-3 μέρες (προσπαθώ να τα ξεκολήσω από την σέλα...ενίωτε προσπαθώ να βγάλω την σέλα από τον πάτο μου)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μακρυ ταξιδι μπορει να γινει και εντος Ελλαδος, το θεμα ειναι ποσο μακρυα θα "ταξιδεψει" το μυαλο σου απο την καθημερινοτητα και ολα τα κοινα...

Οσο για πραγματικα μακρινα ταξιδια (σε χλμ) μου εχουν μεινει ακομα η Νορβηγια, Ασια και η Αμερικη :whistling: για να κλεισω το wish list μου.

Το... αυτό :_thumbsup:

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου (όταν άρχισε να κάνει σχέδια για μηχανάκια), αυτό είχα στο μυαλό μου. Δεν το κατάφερα όμως ακόμα, δεν θα το καταφέρω ποτέ.

Γιατι τετοια απογοητευση? Ποτε δεν ειναι αργα για να "φυγεις"

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

... ονειρο ζωης!...αλλα ολα συναρτηση χρονου και χρηματος!...ποιος σημερα με οικογενεια , υποχρεωσεις μπορει να ξεφυγει εστω και μια μερα απ τη καθημερινοτητα!..πικρα!... αλλα οσο ζω ελπιζω! :_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενας απο τους πρωτους λογους που καβαλαω μοτοσυκλετα...

Μεχρι στιγμης..καλα παμε...

keep riding :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μυσταγωγία, προγραμματισμός, όνειρο, πλούτος παραστάσεων, για μένα ο ακρογωνιαίος λίθος του μοτοσυκλετισμού.

DSC01505.jpg1.jpg2.jpgDSC02076.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μακρυ ταξιδι μπορει να γινει και εντος Ελλαδος, το θεμα ειναι ποσο μακρυα θα "ταξιδεψει" το μυαλο σου απο την καθημερινοτητα και ολα τα κοινα...

Οσο για πραγματικα μακρινα ταξιδια (σε χλμ) μου εχουν μεινει ακομα η Νορβηγια, Ασια και η Αμερικη :whistling: για να κλεισω το wish list μου.

Γιατι τετοια απογοητευση? Ποτε δεν ειναι αργα για να "φυγεις"

Ξέρω τι λέω... :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο τοτε που καταλαβα οτι η μηχανη/μηχανακι δεν ειναι για κοντρες το εριξα στις βολτες και πραγματικα υστερα απο καθε μια νιωθω αλλος ανθρωπος μπορει η πιο μακρινη που εχω κανει μεχρι τωρα να ειναι μολλις 200 χλμ αλλα εχω ακομα μπροστα μου :_thumbsup::_thumbsup:

καποια μερα θα βγω και εγω με το ονειρο ζωης ( goldwing) και τοτε δεν θα υπαρξουν ορια στις βολτες μου :wub:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σαν βγεις στο πηγαιμο για την ηθακη,να ευχεσαι να ναι μακρυς ο δρομος...

νομιζω πως ειναι μεσα στο dna μας.

ενα παραξενο πραγμα ομως,καθε που τελειωνει ενα ταξιδι,ηδη σκευτομαι το επομενο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

"Τα γουσταρεις τα μακρυνα ταξιδια;"

Oχι απλα "Παρα παρα πολυ"..

Ειναι ο ΛΟΓΟΣ! που ακομα οδηγω μοτο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα ταξίδια με τη μηχανή λειτουργούν σαν φορμάτ... Δεν έχω πάει και πολύ μακριά, αλλά και στα ''ταξιδάκια'' που βαράω κατά καιρούς ξεσκαρτάρει το μυαλό μου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα μεγάλα ταξίδια ειναι σαν το ζεν...παλιά κατέβαινα Θεσσαλονίκη Κόρινθο μέσα από Πίνδο, έκανα 800 χλμ αντί για 500 μόνο και μόνο για να μην τελειώσει...κάθε χλμ που περνάει καθαρίζει λίιγο ακόμα το μυαλό την καθημερινότητα...Πρέπει να έχεις ισορροπία μέσα σου για να κάνεις μεγάλα ταξίδια ή να κάνεις μεγάλα ταξίδια για να αποκτήσεις ισορροπία...φέτος σχεδιάζω το πρώτο μου μεγάλο ταξίδι ΜΟΝΟΣ 4500 χλμ 10 μέρες, έχω πολύ να σκεφτώ πάνω σ’αυτό το θέμα, οπόυε όταν γυρίσω υποσχομαι σχετικά ανάλυση...για πιο πολλά απευθυνθείτε στον Ταξιδευτή...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σίγουρα είναι ότι καλύτερο για μένα, ευτυχώς συμφωνεί και η γυναίκα μου...Κάποτε σε μια από αυτές τις φοβερές υποθετικές ερωτήσεις "τι θα έκενες αν σου κάθονταν το τζόκερ;" είχα απαντήσει ότι θα αρμάτωνα την μηχανή μου και θα γύριζα τον κόσμο από άκρη σε άκρη, χαλαρά χωρίς να σκέφτομαι χρονοδιαγράμματα και επιστροφές...

Εντελώς πρακτικά μετά από τα 2 μεγάλα ταξίδια που έκανα, η αίσθηση που είχα στη επιστροφή ήταν ότι ήμουν γεμάτος και "χορτάτος", όχι ότι δεν ήθελα και άλλο, αλλά μπορούσα να μην σκέφτομαι "αχ μια μερούλα ακομα ρε συ".Θυμάμε στην επιστροφή με το καράβι ότι προσπαθούσαμε να ξαναφέρουμε στο μυαλό μας όλες τις εικόνες και τις μέρες μία μία αλλά ηταν πολύ δύσκολο. Ειδικά πέρσι μετά από 8 χώρες σε 18 μέρες με διαφορετικό νόμισμα, γλώσσα, κουλτούρα, ήμουν εντελώς εξιταρισμένος και χαμένος ταυτόχρονα... :thumbsup::mB_kalo_e::_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αποδραση απο την ρουτινα της ζωης ειναι το μακρυ ταξιδι για μενα.

Πεφτουν οι μασκες και ερχεσαι αντιμετωπος πρωτα με τον εαυτο σου υστερα

με τον συναναβατη αν υπαρχει και μετα με τους συνταξιδιωτες σου.

Η οδηγηση σε καινουρια τοπια , η συναντηση με "ξενους" αλλα και η αισθηση

του αγνωστου ειναι αυτη που με συναρπαζει.

Μακαρι να ειμαστε καλα για να ταξιδευουμε παντα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπααα,οχι για μενα .

Δε ξερω ακομα δεν μου εχει κανει κλικ αυτη η φαση , του ταξιδιου δεν ειμαι φάν γενικα , οχι μονο με μοτο αλλα και με αλλα μεσα δε πεταω και τη σκουφια μου..!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν δεν κανεις μεγααααλες βολτες ή και ταξιδια τοτε ποιος ο λογος να εχεις μοτο??? Ειπαμε χρειαζομαστε

τα ταξιδια με τη μηχανη ,αγαπαμε τα ταξιδια με την μηχανη, Εχουμε αναγκη τα ταξ....

-τι?αστε με καλα ειμαι , ....θελουμε τα ταξ....

-Ελα που σου λεω ,ωρα για το φαρμακο!!!

-Δεν θελω !με κανει και κοιμαμαι, θελω ταξιδι!!!

-Κατσε εδω που σου λεω

-ΑΑ!!@#$@ :crazy::aggressive:

Μακρύ ταξίδι....πόνος στην μέση...νο κοκο για 2-3 μέρες (προσπαθώ να τα ξεκολήσω από την σέλα...ενίωτε προσπαθώ να βγάλω την σέλα από τον πάτο μου)

Ε αυτο δεν ειναι σελα !!! ειναι..........................

ΣΕΡΒΙΕΤΑ!!! :2funny: :2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειναι ο ΛΟΓΟΣ! που ακομα οδηγω μοτο!

Δηλ. ρε Θανάση, αν δεν πήγαινες μεγάλα ταξίδια, θα σου αρκούσε το Vitara; :rolleyes:

Σίγουρα είναι ότι καλύτερο για μένα, ευτυχώς συμφωνεί και η γυναίκα μου...

Κάνε τα λοιπόν τώρα, Γιώργο, που έχεις μόνο τη συμφωνία της γυναίκας σου. Γιατί, σε περίπτωση παιδιού (ή παιδιών) θα χρειάζεται και η συμφωνία της πεθεράς σου :grin:

Βέβαια υπάρχει και η λύση του side car :tooth:

Λοιπόν, για μένα το μακρινό ταξίδι με μοτοσυκλέτα είναι κάτι σαν τον ... οργασμό. Δεν μπορείς να μιλάς, άμα δεν το έχεις ζήσει.

Μέχρι Κωνσταντινούπολη έχει φτάσει η χάρη μου. Με το XT όμως:

post-2767-1193905119_thumb.jpgpost-2767-1193905428_thumb.jpg

Τροποποιήθηκε από τον Αιγαιοπλόος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλ. ρε Θανάση, αν δεν πήγαινες μεγάλα ταξίδια, θα σου αρκούσε το Vitara; :rolleyes:

:yes: :yes: :yes:

(Mαζι με το XR, βεβαιως-βεβαιως!! :winking: )

Τροποποιήθηκε από τον black_hawk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα