panos moto 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2011 φιλε μου εγω θα σου προτινα το cbf 1000 το κανουριο η το παλιο μικρες οι διαφορες εχει γκαζι φορτονετε σαν γαιδουρι στριβει ανετα κ για πλακα.το εχω γιαυτο στο λεω κδεν χρειαζεσε κ τοσα λευτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
shadowhunter 426 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2011 Αναφέρθηκαν πολλές προτάσεις οπότε θα τις πάρω μία - μία: 1) Multistrada 1200 -> Το ξαναείπα... αν είχα τα λεφτά ΘΑ το έπαιρνα (την έκδοση touring με τις ohlins & ABS) . Όμως ΔΕΝ τα έχω και δεν το παίρνω...απλά. 2) Vstrom 1000 - KLV 1000 -> Το ίδιο μηχανάκι με περισσότερα άλογα μεν ΑΛΛΑ ακόμα χειρότερα φρένα (από το 650) & αποκλειστικά χωρίς ΑBS; Δεν υπάρχει περίπτωση... 3) R1200GS -> Το μόνο που με προβληματίζει είναι πως όλοι μου λένε για μοντέλα 2008 και μετά... και αυτά παίζουν από 10.500€ με 32.000+ km ή στα 13.000€ για αυτά με περίπου 15.000km. Αξίζει να πάει κανείς σε παλιότερο (προ facelift & λοιπόν αλλαγών) για τα λιγότερα χιλιόμετρα ή είναι προτιμότερο ένα από τα τελευταία (μετά facelift) και ας έχει περισσότερα χιλιόμετρα (30.000+); 4) Super Tenere 1200 -> Πολλά λεφτά για λίγο μηχάκι (ταπεινή μου άποψη, η Yamaha πρέπει να αναθεωρήσει) Έτσι κι αλλιώς δεν το έφτανα ποτέ οικονομικά και δεν το έψαξα παραπάνω το θέμα (ίσως και να άλλαζα γνώμη...ίσως και όχι). 5) Tiger 800 -> Μεγάλη συμπάθεια μου... έχει όσα θέλω (94hp, άνετες θέσεις και για τους δύο, πλαίσιο γρανίτης -σε video review κάναν λόγο για πιο στιβαρό πλαίσιο και μεγαλύτερα όριο στις στροφές από το 990 SMT !!) και μπορώ να το πάρω και καινούριο... Αλλά είναι ολοκαίνουριο μοντέλο με ότι αυτό συνεπάγεται σε θέματα αξιοπιστίας (έχουμε καταντήσει beta testers των εταιρειών) συν το ότι δεν ξέρω πότε θα είναι διαθέσιμο το ABS μοντέλο.. Έχουμε και ένα deadline για να το δηλώσουμε στο 36ωρο 6) ΚΤΜ 990 SMT -> Ωραίο μεν (θα το ήθελα με ABS οπότε πάλι δεν βγαίνω οικονομικά) αλλά "touring" με τόσο μικρή αυτονομία... δεν είναι. Σαν το VFR1200 ένα πράγμα. Εσένα Παναγιώτη θα σου απαντήσω ξεχωριστά... Tiger 1050 -> Το ίδιο μ' εσένα πιστεύω και εγώ γι' αυτό και δεν το είχα στις αρχικές μου επιλογές. Αν πάλι μου δωθεί η ευκαιρία για test ride δεν θα πω όχι. Vstrom 650Α (το δικό μου ντε!) -> Φαντάζομαι πως εννοείς αυτές τις βαλίτσες . Σε φάρδος είναι ίδιες με τις Givi που φοράω... άσε που αν τελικά κρατήσω το Strom για να το φέρω στα μέτρα μου θέλω νέες αναρτήσεις και φρένα... Και όλοι μας ξέρουμε ότι είναι λεφτά που -αν ποτέ- πουλήσεις τη μηχανή δεν τα παίρνεις πίσω... Να δώσω 1.500 - 2.000€ (δεν ξέρω πόσο κάνουν οι βαλίτσες & αν έρχονται Ελλάδα) και πάλι να μου λείπουν τα άλογα στα ανηφορικά κομμάτια -με πλήρη φόρτο-; Varadero -> Μηχανή με το βάρος και το πλαίσιο -βρακί- του Varadero εμένα με φοβίζει. Δεν ξέρω πόσο βελτιώνεται το μηχανάκι με μια άλλη ανάρτηση, αλλά και πάλι παραείναι "παλιό " για τα γούστα μου. Η ιδέα περί 2η μηχανής πάντα στροβιλίζει στο μυαλό μου αλλά υπάρχουν 2 προβλήματα: 1) Ο κύριος λόγος που θέλω να αλλάξω το Strom είναι η έλλειψη δύναμης σε μεγάλα ταξίδια -με πλήρη φόρτο κ.λ.π-. Να πάρω τι ως δεύτερο (με 6.000€); Ένα street για να ξεκαυλώνω στον επαρχιακό ή ένα -παλιότερο- on/off για να μου βγάζει τα ταξίδια; Θα γούσταρα ένα Street Triple R ( ή μια Ducati 796, δεν με χαλάει :P) & ένα R1200GS (ή το Multi 1200) αλλά δεν βάζω πουθενά το Vstrom στην εξίσωση όπως βλέπεις. Γιατί μπορεί να τα κάνει και τα δυο καλά αλλά στο ταξίδι που ξεχωρίζει εμένα μου πέφτει λίγο... Βάλε τώρα και το οικονομικό μέσα..και βράσε ρύζι. 2) Δύσκολες εποχές για να συντηρείς 2 αυτοκίνητα και 3 δίκυκλα (έχω και τον καθημερινό "εργάτη" μου το Crypton R)... Εν κατακλείδι... και πάλι οι προτιμήσεις μου -θεωρητικά- είναι 2: ΒΜW R1200GS 2008+ (μεταχείρα) ή Triumph 800 (ή το XC) κούτα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
intruder 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2011 suzuki bandit 1250?κ αν πας σε μεταχειρω σου μενει κ ενα καλο ποσο για μεγαλο ταξιδι.κ δεν καιει κ πολυ......κ σαν γαιδουρι φορτωνεται (σε χωμα καπως δυσκολο το βλεπω) αλλα σε επαρχιακο δυκτιο οκ δεν εχει κ την πιο σκληρη αναρτηση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Spyrious 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2011 (τροποποιήθηκε) Φαντάζομαι προτιμάς πιο όρθια θέση οδήγησης και δεν ανέφερες το k1200s.Πάντως εφόσον το vstrom το ξέρεις και σου αρέσει,μτχ 1000άρι βρίσκεις σε πολύ καλές τιμές.Οπότε θα μπορούσες εύκολα να του αναβαθμίσεις τα φρένα (έχουν βάλει και δαγκάνες από gsxr μερικοί,συν μια ακτινική τρόμπα φρένου) και θα γίνει σούπερ.Και σου περισσεύουν και χρήματα για άλλες αναβαθμίσεις... πχ http://www.stromtrooper.com/dl-1000-specific/32494-upgrade-dl1000k8-front-brakes.html http://www.stromtrooper.com/general-v-strom-discussion/60429-dl1000-gsxr-calipers.html http://www.stromtrooper.com/dl-1000-specific/41559-gsxr-brakes-strom.html Τροποποιήθηκε Απρίλιος 4 , 2011 από τον Spyrious Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2011 Για το Caponord που κάπου είδα να αναφέρεται, καλό χρυσό μηχανάκι σε στήσιμο και απόδοση, αλλά το να καλύπτεις με αυτό πεντακοσάρες χιλιμέτρων ημερησίως με πλήρες φορτίο, ανήκει στην σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας. Ωπ!!!κανεις ΤΕΡΑΣΤΙΟ λαθος σ'αυτο Παναγιωτη...Προσωπικα επειδη το εχω ζησει,δικαβαλος και τριβαλιτσος...βγαζεις οσα χιλιομετρα αντεχουν οι αναβατες...Το caponord εχει την ΒΑΣΙΛΙΚΗ ανεση ΚΑΙ τον κινητηρα και το πλαισιο να σε παει μονοκούκι ΟΠΟΥ και ΟΣΟ ΜΑΚΡΥΑ αντεχεις... oι 3 φωτο που βαζω ειναι απο τετοια ταξιδια και μαλιστα θεωρω οτι το ειναι ενα απο τα ιδανικα μοτο για τετοιες καταστασεις...τα ειχαμε πει καποτε για το Capo(τι με χαλασε)...ομως εαν διορθωθουν τα παιδικα του"κακως κειμενα" παιρνεις ενα κορυφαιο megaOn-Off... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DRAKE 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2011 Ωπ!!!κανεις ΤΕΡΑΣΤΙΟ λαθος σ'αυτο Παναγιωτη...Προσωπικα επειδη το εχω ζησει,δικαβαλος και τριβαλιτσος...βγαζεις οσα χιλιομετρα αντεχουν οι αναβατες...Το caponord εχει την ΒΑΣΙΛΙΚΗ ανεση ΚΑΙ τον κινητηρα και το πλαισιο να σε παει μονοκούκι ΟΠΟΥ και ΟΣΟ ΜΑΚΡΥΑ αντεχεις... Εγώ τώρα αν μιλήσω για το Κάπονορντ προβλέπω αυτοεξορία άλλα δυο χρόνια, οπότε... Βασίλη αγορίνα μου, έλα, πάρτο όποτε θέλεις, βάλε και την γυναίκα πάνω και πήγαινε να το δοκιμάσεις όπου θέλεις και όπως θέλεις! Έχει καταντήσει ανέκδοτο πια αυτό με τα Κάπονορντ... Α...έχω και έναν ανορθωτή καβάτζα στην μπαγκαζιέρα σε περίπτωση που μείνεις πουθενά. Τον αγόρασα τότε, παλιά, που πίστευα ότι διάβαζα στα φόρουμ. 7 χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του ακόμα φοράει τον μαμα ανορθωτή! Κοίτα να δεις κάτι σενάρια επιστημονικής φαντασίας που ζω... Υ.Γ Όποιος επιθυμεί μπορώ να του εξηγήσω αναλυτικά, πως με το εξωφρενικό ποσό των 300 ευρώ "μεταμόρφωσα" το Κάπονορντ σε υπεραξιόπιστο μηχάνημα. Ένα αυτοκόλλητο Honda του λείπει μονο για να πειστούν και οι πλέον δύσπιστοι... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2011 ................ Εσένα Παναγιώτη θα σου απαντήσω ξεχωριστά................................. Vstrom 650Α (το δικό μου ντε!) -> Varadero -> ........................... Εν κατακλείδι... και πάλι οι προτιμήσεις μου -θεωρητικά- είναι 2: ΒΜW R1200GS 2008+ (μεταχείρα) ή Triumph 800 (ή το XC) κούτα... Για τις μαμά βαλίτσες του στρώματος, είχα την εντύπωση πως μπαίνουν χωνευτά κάτω απο τις εξατμίσεις όπως στα Χόντα, μάλλον έκανα λάθος. Για το Ντέρο, όντως μεταμορφώνεται σε απίστευτο βαθμό με σωστές αναρτήσεις, και στον τομέα κράτημα (που πονάει), και στους τομείς φρένα-άνεση που είναι ήδη κορυφαίο και γίνεται άριστο. Όντως είναι παλιάς κοπής πλέον, αλλά στον τομέα χιλιομετροφαγίας κρατάει ακόμα τα σκήπτρα της κατηγορίας. Για το GS σου το είπα απο την πρώτη στιγμή, κρατάει σήμερα τα σκήπτρα σε συνολική απόδοση, αν δεν είχα ήδη αυτά που εχω, θα ήταν κατά πάσα πιανότητα η επιλογή μου. .....ομως εαν διορθωθουν τα παιδικα του"κακως κειμενα" παιρνεις ενα κορυφαιο megaOn-Off... Προς θεού, δεν αμφισβητώ την ικανότητα, η δυνατότητα να το κάνει καθημερινά και ανελειπώς επι δεκαπέντε μέρες με προβληματίζει.... Σε αυτά τα κακώς κείμενα αναφέρομαι καρτνιά μου....... ...................................Ένα αυτοκόλλητο Honda του λείπει μονο για να πειστούν και οι πλέον δύσπιστοι... Καλά, είπαμε, αλλά εσύ το ξεχείλωσες............... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2011 3) R1200GS -> Το μόνο που με προβληματίζει είναι πως όλοι μου λένε για μοντέλα 2008 και μετά... και αυτά παίζουν από 10.500€ με 32.000+ km ή στα 13.000€ για αυτά με περίπου 15.000km. Αξίζει να πάει κανείς σε παλιότερο (προ facelift & λοιπόν αλλαγών) για τα λιγότερα χιλιόμετρα ή είναι προτιμότερο ένα από τα τελευταία (μετά facelift) και ας έχει περισσότερα χιλιόμετρα (30.000+); Οτι ηταν να "βγαλει" ενα μοντελο '04- '05- '06- '07- θα το ειχε ηδη βγαλει, οποτε, κατα τη γνωμη μου, αφου το ψαξεις καλα, προχωρα αφοβα! (Π.χ. στο δικο μου, στα 7 χρονια και στα 47.000, εχω αλλαξει μονο δισκο συμπλεκτη.. Ε, απο ενα σημειο και μετα, παιζει το ρολο του και ο.. "πανδαμάτωρ"! ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
shadowhunter 426 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2011 Το πρώτο βήμα μόλις έγινε... η αγαπημένη μου DoLly τράβηξε για άλλες πολιτείες (από τα βουνά στη θάλασσα). Εύχομαι στο φίλο Δημήτρη που την αγόρασε να την ευχαριστηθεί όσο και εγώ. Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2011 Άντε, καλή απόφαση............ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2011 Το Caponord απλά τα σπάει. Το έπαιρνα ΧΑΛΑΡΑ και είναι και γαμώ τα εργαλεία.. το μοτέρ του είναι Rotax ¨ασπαστο και το στήσιμο του καταπληκτικό. Δεν έχω ακούσει κάτι κακό για την αξιοπιστία τους. Φίλος μου σιδεροφάγος έχει περάσει αισίως με ένα τέτοιο τα 100.000km Και το βρίσκεις σε πολύ καλές τιμές σε μεταχειρισμένο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
loukilouk 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2011 Αν μου επιτρέπετε να πω και εγώ την γνώμη μου, νομίζω ότι σίγουρα υπάρχουν πολλά μηχανάκια που μπορούν να καλύψουν τις ταξιδιωτικές σου ανησυχίες και μακάρι κάθε τόσο να μπορούσα να έχω τέτοιες "σπαζοκεφαλιές", όπως το τι να πάρω... Η αλήθεια είναι παντως ότι μετά την τελευταία μου επιλογή είμαι τόσο καλημένος που δεν με νοιάζει ποιο καινούριο μοντέλο κυκλοφόρησε, πόσα άλογα, ποσα φράγκα κτλ. Το καλύτερο όμως είναι ότι συμφωνεί και η γυναίκα μου και ακολουθεί ενθουσιασμένη παντού... τελευταία έκανε 4500χλμ πάνω στο ΚΤΜ γυρνώντας τα Βαλκάνια από ορεινό επαρχιακό δίκτυο (όχι πάντα άσφαλτο...) με 8-10 ώρες οδήγησης καθημερινά ή ανά 2 μέρες...για 17 μέρες...Το 990 του 06 φορτωμένο μπούνια, έστριβε φρέναρε και επιτάχυνε απίστευτα ενώ και στο χώμα, παρά το φόρτωμα ήταν κυρία... Ίσως να μην ειναι η καλύτερη λύση για αυτά που ψάχνεις αλλά μην πεις ποτέ ότι το απέρριψες λόγο άνεσης, μη δυνατότητας φόρτωσης και αξιοπιστίας... Το μούλτι και το 990 Smt θα τα πρότεινα ανεπιφύλακτα...φοβερό στήσιμο, όμορφα, ερωτεύσιμα... Τέλος για το θέμα αξιοπιστία να πω ότι το 990 με άφησε έξω από την Σόφια (10ευρώ ζημιά...) αλλά μην μασάτε όλα μένουν,ρωτήστε και το φιλαράκι που με ΄σωσε τότε(ξέρει αυτός... ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
shadowhunter 426 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2011 Σήμερα έπεσε test ride... Το καβάλησα, το γουστάρισα, το παράγγειλα... Με κάποια εξτραδάκια θα μου βγει και ποιο touring απ' ότι είναι πραγματικά. Αποκαλυπτήρια με τη παραλαβή :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aris xj 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2011 καλοταξιδος ο αγγλος..? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2011 Σήμερα έπεσε test ride... Το καβάλησα, το γουστάρισα, το παράγγειλα... Με κάποια εξτραδάκια θα μου βγει και ποιο touring απ' ότι είναι πραγματικά. Αποκαλυπτήρια με τη παραλαβή :) Καλοταξιδη Βασιλη :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2011 Kαλοταξιδο, οτι και αν διαλεξες!! :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2011 Με το καλο να ερθει στα χερια σου , ετσι πολλα καινουργια μηχανακια Να πα να γ και η κριση και ολα μια ζωη την εχουμε!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2011 Aντε με το καλο να το παρεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2011 ψηφιζω fjr μη σε απασχολει καθολου το πενταρι σασμαν.. ειναι πολυυυ μακρυ ολο το σασμαν του Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2011 προσωπικη μου γνωμη μιας και εκανα προσφατα τεστ-ραιντ τον καινουργιο τιγρη τον 800αρι,θεωρω το v-strom πολυ ανωτερο με μονη εξαιρεση την ροπη και την δυναμη του τιγρη. τωρα μια απορια προς το δια ταυτα το moto guzzi stelvio γιατι δεν επαιξε σαν επιλογη που καλυπτει ολα τα κριτηρια??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
shadowhunter 426 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2011 Ανέβηκα πάνω και βολεύτηκα με τη μία, κούμπωσα πάνω του. Ο ήχος του μοτέρ μου γαργαλούσε τ' αυτιά, μια ηχητική πανδαισία, όταν στρωθεί (κάτσε να πέσει στα χέρια μου λέμε, με βλέπω την άλλη μέρα να το πάω για 1ο service ) και μπει η Arrow θα αγριέψει και σε χροιά... το πλαίσιο του γρανίτης, υπάκουο σε κάθε μου επιθυμία... ο κινητήρας στροφάριζε χωρίς κομπιάσματα πουθενά, άνοιγε χωρίς σκορτσαρίσματα από όποια σχέση.. κραδασμοί μηδέν (για το συνηθισμένο στον V2 κορμί μου)... οι αναρτήσεις το κρατούσαν βιδωμένο στο -κακό- οδόστρωμα... Όπως διαφήμιζε κάποτε η Honda ένα κουτί της (το ΗRV?) JOY MACHINE! Σίγουρα από ένα all-rounder δεν μπορείς να επιθυμείς να είναι άριστο παντού, διαπίστωσα ότι από ανεμοπροστασία πάσχει (γι' αυτό και αβίαστα παράγγειλα και τη μεγάλη ζελατίνα με τους ρυθμιστές καθώς και τις χούφτες που δεν έχει το street μοντέλο) αλλά αυτά που θα μου στερήσει στις υψηλότερες ταχύτητες, θα μου το ανταποδώσει απλόχερα στο ορεινό στροφιλίκι. Άλλωστε με πάνω από 140 σταθερά δεν ταξιδεύω (δεν βρίσκω το λόγο) οπότε με τα εξτραδάκια που του έβαλα ελπίζω να ανταποκριθεί αξιοπρεπώς στις ταξιδιωτικές μου ανησυχίες. Ευτυχώς βρέθηκε 1 κούτα λευκό ABS και περιμένω οσονούπω να ανέβει Θεσσαλονίκη από Αθήνα. Ευελπιστώ ότι το αργότερο στην αρχή της επόμενης εβδομάδας θα το έχω στα χέρια μου (έχουμε και ένα 36ωρο που μας περιμένει). Κάπως έτσι θα είναι (λείπει το κεντρικό σταντ που επίσης πρόσθεσα)... Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές και τις πολύτιμες συμβουλές σας :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DRAKE 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2011 Καλοτάξιδο και αγρατζούνιστο Βασίλη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 Aλλος ενας τρικυλινδροερωτευμενος Να το χαρεις οσο δεν περνει, να σου ειναι καλοριζικο κ να σε "γεμισει" παντου.... α κ με το καλο να το δεχτεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 Άντε καλοτάξιδο!!! Να το ευχαριστηθείς το τιγράκι!! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Maggellanos 1.549 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 Kαλοριζικο και καλοταξιδο να ειναι... Πιστευω πως εκανες καλη επιλογη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες