Jump to content
μάθο...

Τρικαβαλο...επανω στη μοτο εχεις κανει;

Τρικαβαλο;  

125 ψήφοι

1. 1. Εχει τυχει ποτέ να ανεβεις 3καβαλο σε μοτο;

• Ναι αρκετες φορες
      31
    • Κανα δυο φορες κι αυτο ετυχε
      52
    • Μπα ποτέ!
      35
  2. 2. Δινεις συγκαταθεση για 3καβαλο;Στη μοτο σου ή σε αλλη μοτο;

• Οχι ειμαι αντιθετος!!!
      46
    • Μονο σπανιως αν συντρεχει λογος
      60
    • Ναι δεν εχω προβλημα σιγα...
      12

Recommended Posts

έχω κάνει μια φορά αλλά μετά από καμιά δεκαριά μέτρα πέσαμε γιατί ήμασταν κόκκαλοι :lipssealed: :lipssealed:

μου θυμίζει το ανέκδοτο που είναι πιτσιρικάς κάγκουρας φορτωμένος με δύο γκομενάκια, του κάνει σήμα γυναίκα τροχονόμος να σταματήσει και αυτός όπως περνάει της λέει "Που να σε βάλω μάτια μουυυυ" :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

χχχΧΧΑΧΧΧΑΧΧΑΧΑΧ το εχω κανει αυτο στουπα............τορα αν δεν ιταν μπατσινα και ηταν μπατσος πειραζει χαααχαχχαχ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Απιστευτο!Θα ηθελα να το δω η αληθεια ειναι!Θεα η θεια! :_hi:

Μας τελειωσε η ("θεα")-θεια, μολις περυσι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι ρε πιο μικρες φωτο βαλε...!!!Για να δουμε τι και πως... να γινουν τα ματια μας ετσι...

scary-eyes-dude-274.jpg

:2funny:

Επειδή φαντάζομαι πως δεν είναι τόσο διακαής πόθος σου να δείς την φάτσα μου πρίν απο δεκαπέντε χρόνια, πιστεύω πως αυτή είναι η φώτο που ζητάς Μάθο:

0011-1.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τρικαβαλο ε? μια και δυο?

Οταν καποτε ημουν και εγω γκομενος της γυναικας μου ηταν συνηθες φαινομενο να γυριζω απο Παγκρατι Προς Νεα Σμυρνη μετα την δουλεια της για κανα 3αρι και κατι χιλιομετρα με την κολλητη της γυναικας αναμεσα μας στο Transalp , αλλα νταξει γιατι δεν μετραει και τοσο γιατι η φιλη ειναι 50 κιλα με παλτο και μποτες κατω απο 1,60 και η γυναικα ενα τικ παραπανω απο 50 και 1,60 . Χαμπαρι δεν επαιρνα ουτε εγω ουτε το μηχανακι ,αμα λαχει και βολτα θα τις εβγαζα ετσι αλλα φοβομουν την κληση.

Ειναι σαν να εχεις ενα βουβαλοπαιδο φιλο σου απο πισω , αλλα που ξερει να καθετε στο μηχανακι

Τροποποιήθηκε από τον pantheman

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λιγες φορες με το παπι καποτε...τωρα δε παιζει να το κανω με τπτ, εκτος και αν πραγματικα κατσει τρελλη περιπτωση...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λιγες φορες με το παπι καποτε...τωρα δε παιζει να το κανω με τπτ, εκτος και αν πραγματικα κατσει τρελλη περιπτωση...

Μαλιστα... μετα απο κανα κλαμπακι δηλαδης τιποτε αν κατσει... :shades:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στη μηχανη οχι βεβαια!

σε ενα παλιο typhoon κ ενα yamaha mate που ειχε ο αδερφος μου κ λογω ηλικιας ναι αμε!

δεν εκανα μαλακιες βεβαια κ πηγαινα ομορφα.

αλλα στην μοτοσυκλετα ουτε που το χω σκεφτει!!!κ δεν προκειται!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι.... καλοκαίρι του ΄80 σε κατηφόρα μπλόκο της χωροφυλακής ...:lipssealed:τότε ,πίσω δεν υπήρχε περίπτωση να κάνουμε, μπροστά κλειστός δρόμος με τα τότε land rover που

είχανε ....δεν μας σταματήσανε για το τρικάβαλο :_zeppelin:....αλλά για θόρυβο από εξατμίσεις * ......ποια χαρτιά ; ασφάλεια δεν έπαιζε .....δίπλωμα δεν έπαιζε ....,

ταυτότητα δεν χρειαζόταν, ........μας ξέρανε ,.......22 μηχανάκια ..................μποτιλιαρισμένα, σαν να θέλεις να περάσεις ελιές από χωνί ........

μας πήρανε τις πινακίδες και μας είπανε να πάμε να βγάλουμε δίπλωμα ....και "άντε να μην το ξανακάνετε "...........

μία βδομάδα μετά ..φωνάξανε το πατέρα μου στο τμήμα ,να του πούνε ότι................ δεν είμαι ανήλικος ....και αυτό ήταν...και να προσέχει το παιδί :yeahright:

δύο χρόνια μετά ήρθε χαρτί για δικαστήριο ....πήρε αναβολή και έγινε τελικά μετά 1 χρόνο (τέλη 83) ...

είχα μπει στη ρέγουλα...τα πάντα όλα ,διπλώματα,άδειες κλπ κλπ ....αθώος ο κατηγορούμενος ....

* ο θόρυβος από την εξάτμιση ελεγχόταν από το αυτι του χωροφύλακα ...:knife:

αυτό ήταν ένα καλό τρικάβαλο ...............

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τρικάβαλο 4-5 φορές στο μηχανάκι μου για πολύ κοντινές αποστάσεις (Και στο παραμικρό σαμαράκι έβρισκε το παπί) για την πλάκα...

Αλλά από εδώ και πέρα το αποφεύγω όσο μπορώ...

Το χειρότερο όμως που έχω κάνει είναι να μπω σαν έκτο άτομο σε σμαρτάκι.... :uglystupid2:

Ένας ο οδηγός,2 στην θέση του συνοδηγού και άλλου τρεις όρθιοι στο πορτ παγκάζ κάναμε γωνία 90 μοιρών στον ουρανό του αυτοκινήτου :tease:

Προσπαθήσαμε να χωρέσουμε και έναν έβδομο αλλά τελικά δεν τα καταφέραμε :rotfl:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι.... καλοκαίρι του ΄80 σε κατηφόρα μπλόκο της χωροφυλακής ...:lipssealed:τότε ,πίσω δεν υπήρχε περίπτωση να κάνουμε, μπροστά κλειστός δρόμος με τα τότε land rover που

είχανε ....δεν μας σταματήσανε για το τρικάβαλο :_zeppelin:....αλλά για θόρυβο από εξατμίσεις * ......ποια χαρτιά ; ασφάλεια δεν έπαιζε .....δίπλωμα δεν έπαιζε ....,

ταυτότητα δεν χρειαζόταν, ........μας ξέρανε ,.......22 μηχανάκια ..................μποτιλιαρισμένα, σαν να θέλεις να περάσεις ελιές από χωνί ........

μας πήρανε τις πινακίδες και μας είπανε να πάμε να βγάλουμε δίπλωμα ....και "άντε να μην το ξανακάνετε "...........

μία βδομάδα μετά ..φωνάξανε το πατέρα μου στο τμήμα ,να του πούνε ότι................ δεν είμαι ανήλικος ....και αυτό ήταν...και να προσέχει το παιδί :yeahright:

δύο χρόνια μετά ήρθε χαρτί για δικαστήριο ....πήρε αναβολή και έγινε τελικά μετά 1 χρόνο (τέλη 83) ...

είχα μπει στη ρέγουλα...τα πάντα όλα ,διπλώματα,άδειες κλπ κλπ ....αθώος ο κατηγορούμενος ....

* ο θόρυβος από την εξάτμιση ελεγχόταν από το αυτι του χωροφύλακα ...:knife:

αυτό ήταν ένα καλό τρικάβαλο ...............

γιατι στη συγχρονη ελλαδα του 2011 πως νομιζεις οτι ελεγχεται ? :2funny: :2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα