Jump to content
μάθο...

Τρικαβαλο...επανω στη μοτο εχεις κανει;

Τρικαβαλο;  

125 ψήφοι

1. 1. Εχει τυχει ποτέ να ανεβεις 3καβαλο σε μοτο;

• Ναι αρκετες φορες
      31
    • Κανα δυο φορες κι αυτο ετυχε
      52
    • Μπα ποτέ!
      35
  2. 2. Δινεις συγκαταθεση για 3καβαλο;Στη μοτο σου ή σε αλλη μοτο;

• Οχι ειμαι αντιθετος!!!
      46
    • Μονο σπανιως αν συντρεχει λογος
      60
    • Ναι δεν εχω προβλημα σιγα...
      12

Recommended Posts

Η μοτοσυκλετα ειναι για εναν...αντε δυο...Ομως μερικες φορες(μερικες;;;)βλεπουμε και 3 πανω...Εσυ εχει ανεβει ποτέ τρικαβαλο;Πώς εγινε;Και κυριως πώς αισθανθηκες εσυ;Αβολα;Μια χαρα δεν τρεχει και τιποτα;...Γιααα λεγε...:mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Το 1 και το 2

Ένα καλοκαίρι ήμασταν 3 κολλητοί με ένα μηχανάκι (το δικό μου) και όπου πηγαίναμε, πηγαίναμε 3κάβαλο :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ένα καλοκαίρι ήμασταν 3 κολλητοί με ένα μηχανάκι (το δικό μου) και όπου πηγαίναμε, πηγαίναμε 3κάβαλο :tooth:

Διακοπες Μυκονο;...:mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κανα δυο φορες κι αυτο ετυχε

Οχι ειμαι αντιθετος!!!

Σα μικρος και αμυαλος ειχα κανει κατι τρικαβαλακια σε καποιες περιεργες καταστασεις , το πιο ωραιο ηταν με δυο φιλες οταν ειχε κλεισει ενα μαγαζι και φυγαμε να παμε σπιτι τους , τροχονομος μετα απο κατι μετρα.. μας ειδε εκανε γρηγορα ενα :_thumbsup: και μετα εβαλε το χερι στα ματια του μεχρι να περασουμε :rolleyes:

Παντως απο το '06 εχω να παρω 3καβαλο και σιγουρα δε προκειται να ξανανεβασω τους κολητους μου...

3 μαντραχαλαδες στα +/-80 κιλα ειναι to much για να κουμανταρεις ενα μηχανακι..!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τρικαβαλο με παπι το 1987 για να παμε στον καλαμο στον αλεκο. ξεκαρφωτα εντελως ουτε κρανος ουτε μπουφαν καλοκαιρι γαρ. επιστροφη μετα και στουπι στο μεθυσι :kaaaala: . αλλα φτασαμε ευτυχως. τα τρικαβαλα ηταν εποχη παπιου. :mB_faskelo: στα μουτρα μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και γω έκανα αρκετά με το παπί στο λύκειο λόγω έλλειψης μέσου & χώρου, και 3κάβαλο και τετρακάβαλο(3 στη σέλα ενας στη σχάρα :P)..

Πλέον τα έχω κόψει και είμαι αντίθετος,

καλύτερα να τσοντάρουν όλοι απο 3 ευράκια αν παίζουν αφραγκίες και όσοι δεν χωράνε να πάρουν ταξάκι.. ;)

Κλασσικη ατάκα τροχαίου.. Κατεβείτε να σας μετρήσω!!!! :crazy::crazy::crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

έχω κάνει μια φορά αλλά μετά από καμιά δεκαριά μέτρα πέσαμε γιατί ήμασταν κόκκαλοι :lipssealed: :lipssealed:

μου θυμίζει το ανέκδοτο που είναι πιτσιρικάς κάγκουρας φορτωμένος με δύο γκομενάκια, του κάνει σήμα γυναίκα τροχονόμος να σταματήσει και αυτός όπως περνάει της λέει "Που να σε βάλω μάτια μουυυυ" :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το πλεον τρελο και(φυσικα) ΑΞΕΧΑΣΤΟ! ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ τους αναβατες τρικαβαλο, ηταν το 1990, οταν πηρα πανω στο ΧΤ, την (τοτε) 50χρονη μανα μου μαζι με μια 65χρονη θεια μου!!

Α-ΞΕ-ΧΑ-ΣΤΟ!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια φορά με το παπί, και έπρεπε να τους πάω και τους 2 γρήγορα κάπου, ενώ δεν υπήρχε άλλο μετ. μέσο.

Αλλιώς με τίποτα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχω κανει πααααρα πολλες φορες ,αλλα σε πιο παλιες εποχες ,τωρα πια κομμενα αυτα

μονο σε καμια ,ειδικη ,σπανια και "αθωα" περιπτωση ισως

αποκορυφωμα ολων ,5καβαλο σε vespa 50αρα για μια αποσταση 3 χιλιομετρων ,οταν μας ειδε η παρεα που μας περιμενε μειναν ολοι με το στομα ανοιχτο ,φυσικα γυρισαμε κιολας μετα ,εντωμεταξυ μεχρι να πετυχουμε ισορροπια σαν φιδι πηγαιναμε :_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εδω και τουλαχιστον 6-7 χρονια κοψαμε τα πολλα παλαβα, αλλα θυμαμαι 2 χαρακτηριστηκες περιπτωσεις: μολις τελειωσαμε το λυκειο και ζουσαμε ενα ανεμελο καλοκαιρι βγαιναμε καθε βραδυ στα ηλεκτρονικα-κεφε-BAR-PUB-ποδοσφαιρακια-μπιλιαρδα-ουζερι-χασαποταβερνα και οτι αλλο ηταν εκεινο το μαγαζι βαριομουν να κανω 2 δρομολογια να παω σπιτι τα γειτωνακια μου και φιλους μου και ανεβαιναμε και οι τρεις στο μολις στωμενο Townmate 100! που ειχα τοτε. Το δευτερο που θυμαμαι ηταν μια χιονισμενη μερα γυρω στο '03-'04 πανω σε ενα πατεντα Chappy με μοτερ Townmate 100cc (δεν ηταν το μοτερ απο το κανονικο μου παπι, ειχα 2-3 μοτερ καβα τοτε) να κοβουμε βολτες με 2 φιλους μου σαν αρκουδες και συνολικο βαρος 250 κιλα σε δρομους και βουνα, πολυ πεσιμο και πολυ γελειο (αλλοι φιλοι οχι αυτοι απο την πρωτη ιστορια)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1,2 εγινε μια φορα και αυτο επειδη ηταν θυλικα...με την μηχανη που εχω τωρα με τιποτα...ακομα και με το δικαβαλο ξενερωνω ωρες ωρες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αμα αρχιζω να γραφω ιστορις τρικαβαλου με το Ζ125,Γ" Γυμνασιου κ Α'Λυκειου θα μιλαω μεχρι αυριο... Κ τα πιο πολλα δεν ακουγονται κ πιστευτα...

1)Τελη 2000.Χρωστανε 2 Ρωσοποντιοι λεφτα σε ενα φιλαρακι μου.3καβαλο στο Ζ,παμε Κορδελιο να παρουμε τα λεφτα

2)2000 παλι,Επανωμη για μπανιο 3καβαλο στο Ζ

3)2000 παλι,κατι Αλβανοι τη πεσαν σε γκομενα φιλου.3καβαλο στο Ζ,παμε στη καφετερια που αραζανε στη Περραιβου για κλωτσομπουνια

4)2000 παλι.Πλακωσαν κατι τυποι ενα φιλαρακι στις σφαλιαρες κ του κλεψαν το ΝΟΚΙΑ 3210 αν θυμαμαι καλα.3καβαλο στο Ζ,πηγαμε σε εναν τυπο να το παρουμε πισω αλλα ηταν λαθος ατομο

5)2001 Γενεθλια μου,ολοι οι φιλοι σπιτι.2 απο αυτους δεν βλεπαν μπροστα τους απο τα ξιδια.Φορτωμα κ τους 2,να τους πεταξω σπιτι

6)2001 Ερχονται τα Πρωτα ξαδερφια μου απο Λονδινο πρωτη φορα Ελλαδα στη ζωη τους.Φορτωμα κ τους 2 στο Ζ,κ 100χλμ βολτα μες στη πολη τα παντα(Καστρα,Αρετσου,κεντρο,Ναβαρινο,λιμανι κτλ)

7)2001 τη τοτε γκομενα μου κ τη κολλητη της μαζι απο Τουμπα στο Καλοχωρι να βρουμε μια φιλη τους

8)Βαρεθηκα να γραφω

Πραγματικα αμετρητα δικαβαλα,πανω απο 100 σιγουρα!Κ ολα ειναι μια ξεχωριστη ηλιθια ιστορια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η μια και μοναδική φορά που πηρα τρικάβαλο ήταν το καλοκαίρι του 09 για μια απόσταση 3χλμ γιατί δεν υπήρχε άλλος τρόπος... Πάντως είμαι αντίθετος και εύχομαι να μην ξαναχρειαστεί :pray:...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το πιο γαματο 3καβαλο το εχει κανει ο συχωρεμενος φιλος μου ο Dillinger το 85.

Ρεκτιφιαρισμενο 72αρι παπι,αστρωτο με 3 ατομα επανω.

Ρε μ@λ@κα που πας με 3 ατομα αστρωτο μηχανακι?

Γιατι ρε τι εγινε?Ο μηχανικος μονο μου ειπε να μην ανοιγω πάνω απο 40 χλμ........... :2funny: :2funny: :2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καθε μερα σχεδον (τους γιου στο σχολιο)

Αλλα θυμαμαι και ενα επωδυνο το 1980 στην παραλια του Αλεποχωριου με ενα αυτοματο Piaggio Si που σε γουβα μας ασπασε το μπροστινο και βρεθηκαμε να σερνομαστε μετα μαγιο στην ασφαλτο ,εχω ακομα σημαδια. :vava:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα