KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2011 δεν την παλευεις φιλε Ρε παληκαρι μου ομορφο εισαι ανυπαρκτος. Πρωτη φορα σε βλεπω,σε ακουω,σε διαβαζω στη ζωη μου.Αν με εκραζε κανενα παλιο μελος ισως το συζηταγαμε,με εσενα κλαην μαην Τελικα τι ειχε ? Ιντερσαλονικα,τα περδεψα καθως εγραφα Ελλεινε αμουσε και ασχετε παλιοποζερα, μεγκα γκεη και ντροπη των ντελιβεραδων και της τουμπας ολοκληρης παλι βαριοσουνα το βραδυ και γραφεις σεντονια με μαλακιες....Εχω 3-4 φιλους και 10 γνωστους που εχουν καει απο την Ιντερσαλονικα και εχω και ανθρωπο μεσα στο χωρο (οπως ξερεις) ο οποιος ξερει καμμια χιλιες ακομα περιπτωσεις....:P :P Το οτι ειναι η μονη που δεν συμμετεχει στον φιλικο διακανονισμο τα λεει ολα. Ελεεινε φιλε μου,ειλικρινα στα αρ... μου κ η κωλοΙντερσαλονικα,κ ολες οι ασφαλιστικες.Αν μου εδιναν χαρτζιλικι θα τις αβανταρα.Τζαμπα,δεν εχει. Ξαναλεω για 4η φορα,πως εγω ειπα τη περιπτωση μου με το Sh 150(εκεινο το μαυρο που ειχα). Εγω σε 20 μερες πηρα κανονικοτατα 1,500 ευρω κ τελος. Τους αλλους τι τους εχει κανει αδιαφορω. Οπως επισης αδιαφορω κ για την βιωσιμοτητα της Ιντερσαλονικα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2011 (τροποποιήθηκε) Επειδη καποιοι μιλατε,ειτε απο αγνοια,ειτε απο αφελεια,ειτε απο σιγουρες ''πηγες''.Για ριξτε λοιπον μια ματια,και εξηγηστε μου που φαινεται οτι ειναι πνιγμενη στα χρεη,οτι κλεινει,οτι δεν εχει παραγωγη,οτι δεν πληρωνει αποζημιωσεις,κλπ.κλπ. Ο σύνδεσμός μου Και αναλυτικοτερα απο προηγουμενες χρησεις,για να υπαρχει και μετρο συγκρισης. Ο σύνδεσμός μου Εγω δεν ειμαι απο το νομικο τμημα της εταιρειας,και δεν υπερασπιζομαι την φημη της.Ειμαι επαγγελματιας ασφαλιστης,και συνεργαζομαι με πολλες εταιρειες,μεταξυ των οποιων και με αυτην,απο το 1996(η συνεργασια υπηρχε απο τον πατερα μου),και οσο θυμαμαι τον εαυτο μου,καθε χρονο κλεινει. Αυτα,περι οικονομικων στοιχειων,και αξιοπιστιας. Περι γενικης εντυπωσης,και διαχειρισης ζημιων,εξυπηρετηση κλπ, σας πληροφορω οτι απο το μεγαλο δειγμα περιστατικων ζημιων,που εχουν περασει απο τα χερια μου,παραπονα υπηρξαν και θα υπαρχουν,απο το συνολο των ασφαλιστικων εταιρειων.Η καθε ασφαλιστικη περιπτωση,ειναι διαφορετικη και εχει πολλες ιδιαιτεροτητες.Και οπως εχω ξαναγραψει,καμια ασφαλιστικη δεν ειναι ασπιλη και αμολυντη.Οπου μπορει και την παιρνει να ψαλιδισει,θα το κανει. Καμια φορα δεν ειναι θεμα πολιτικης της εταιρειας.Μπορει να ειναι θεμα,ενος ακαταλληλλου πραγματογνωμονα που εκανε ελλιπη εκθεση,μπορει να ειναι θεμα ενος ακαταλληλου διαχειριστη ζημιων που θελει να το ηρωποιηθει στα ματια των προϊσταμενων,κλπ,κλπ. Για αυτο σε καθε περιπτωση,φροντιζουμε να ενημερωνομαστε τι δικαιουμαστε να διεκδικησουμε μεσω του συμβολαιου μας,παρακολουθουμε στενα την εξελιξη της ζημιας,ειμαστε ειλικρινεις με τις απαιτησεις μας,και στο φιναλε υπαρχει και νομικη προστασια,και πολιτικα δικαστηρια. Οταν ειναι σαφης και καθαρη η ζημια,ανεξαρτητα απο την υπαρξη φιλικης δηλωσης ή οχι,απο την στιγμη που θα ειναι πληρης ο φακελος ατυχηματος με τιμολογια,αποδειξεις,κλπ,καμια σοβαρη εταιρεια δεν θα σε καθυστερησει ηθελημενα.Ο μεσος ορος ειναι στο 20ημερο για να παραλαβεις επιταγη ή μετρητο. Τι εγινε ρε ψευτομαγκες Γιαμαχακηδες,Σταυρακηδες,Παναγιωτηδες(Κ.)??? Ιcelover,αυτα τα στοιχεια ομως ειναι απλα μια εταιρικη εικονα.Που γραφει αν τον ασφαλιστη απο 8ωρο τον εκαναν 6ωρο?? Που γραφει αν απο 700 ευρω τον μηνα,τους κοψαν 100 ευρω? Που γραφει αν τα γραφεια τους εχουν να καθαριστουν 1 χρονο λογω απολυσης της καθαριστριας? Που γραφει αν τον υπαλληλο τον εχουν 3-4 ωρες υπερωρια χωρις αμοιβη?? Μολις βγηκε ενας επαγγελματιας ασφαλιστης με στοιχεια ισολογισμων απο επισημα εγγραφα,το κανατε γαργαρα το θεμα κ ποσταρετε σε αλλα παραδιπλα thread??? Γιατι το πνιξατε το θεμα??? Φιλαρακι κοντοχωριανε icelover η αποζημιωση εξαρταται κ απο το μπλα-μπλα που εχεις,το λεγειν,τη πειθω,τον προλογο που θα ριξεις,την ετυμολογια σου... Εμενα πχ στη ζωη μου 24 χρονια δεν με εχει πιασει κοτσο ουτε ο θεος.Εφαγα με μαγκια πολλα λεφτα απο κοσμο,αλλα λεφτα δεν μου εφαγε παλι ουτε ο Θεος. Δεν μπορει να ερθει σε μενα ο καρμοιρης ο πεινασμενος ο πραγματογνωμων της Ιντερσαλονικα που παιρνει 500 ευρω τον μηνα κ να με πουλησει προλογο. Θα μου πει μια παπαρια,θα του κανω επιτοπια τριπλα,κ θα τον στριμωξω στη γωνια(λεκτικα) Για τον πολυ απλο λογο οτι ξερω να μιλαω,στο μπλα-μπλα τον Κατεμα δεν μπορει να τον τουμπαρει ουτε ο πρωθυπουργος.Εκτος αν εχω μολις ξυπνησει κ δεν λειτουργω Τροποποιήθηκε Μάιος 1 , 2011 από τον KaTeMas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2011 Γιωργη,δεν γραφω ουτε για να υπερασπιστω την εν λογω εταιρεια,ουτε για να αντιπαρατεθω με κανεναν,ουτε θελω να πουλησω,ουτε ψαρευω κοσμο απο τα φορα οπως κανουν αλλοι ξυπνητζηδες,ουτε λεω πουθενα οτι ειναι η καλυτερη,και τι ειναι αυτα που λετε,και λοιπα παπατζιλικια,που συνηθιζονται στον χωρο που παιζω μπαλα.Εμμισθος δεν ειμαι,δεν εξαρτωμαι αμεσα απο αυτους δοξα τω θεω,και επισης εχω και εγω πολλα παραπονα απο πελατες και διαφορες υποθεσεις.Οπως εγραψα ειναι αδυνατον να ειναι ολοι ικανοποιημενοι,απο την καθε εταιρεια.Αυτο δεν θα γινει ποτε,και ειναι μεγαλη συζητηση,και δε φταινε μονο οι εταιρειες. Απλα παρεθεσα οικονομικα στοιχεια,προσωπικη γνωση των πραγματων,και εκτιμηση,γιατι αυτη την καραμελα με τα κλεισιματα,την βαρεθηκα καθε μερα.Αυτα ισχυουν ως σημερα,δεν υπογραφει κανεις τι θα γινει αυριο-μεθαυριο-μετα απο εναν χρονο,για κανεναν. Απλη παραθεση της πραγματικοτητας,τη συγκεκριμενη στιγμη.Τα συκα,συκα,και η σκαφη,σκαφη,που λενε και στο χωριο μου. Απο εκει και περα καθενας πραττει οπως θεωρει καλυτερα,πιστευει οτι θελει,και ειναι απολυτα σεβαστο.Και σε βεβαιωνω ουτε ωρες κοπηκανε,ουτε λεφτα ψαλιδισθηκαν,ουτε καθαριστριες απολυθηκαν.Αυτα βρωμανε απο πολυ νωρις,και δεν μενουν κρυφα... Για κατι κρατικοδιαιτες εταιρειες μεγαααλες,δεν βλεπω να γραφει κανεις,που αν σηκωσουμε οικονομικα στοιχεια,και δουμε ποσοι πηραν ποδι,και ποσα υποκαταστημτα εκλεισαν,θα γελαμε δυο μερες.Αλλα εκει εχουν ακριβα ασφαλιστρα,και ειναι το κρατος(το ποιο?) απο πισω βρεεεε.... Και για τις μεγαλες πολυεθνικες,επικρατει η πλανη οτι επειδη εχουν τον γιγαντα απο πισω,ρεει χρημα με το τσουβαλι,και συνεχεια για να βουλωνουν οι τρυπες στην Ελλαδα και στην καθε γ εθνικης χωρα.Αμ δε.Η μαρκιζα γραφει το ιδιο ονομα,αλλα το καθε τοπικο μαγαζι,ειναι ξεχωριστη οντοτητα,και δεν ιδρωνει το αυτι της μητρικης εταιρειας,αν στραβωσει η δουλεια στην Ελλαδα π.χ.Το κλειδωνει και παει για αλλα.Τοσο απλα,και εχει γινει στο παρελθον στην δικη μας αγορα,πολλες φορες.Να τα λεμε οπως ειναι,για ολους. Τελος παντων,στο φιναλε, μακαρι κανενας μας να μη μπλεξει,η αγορα εχει γινει πολυ δυσκολη,τα πραγματα ειναι στριμοκωλα και για τις αμιγως Ελληνικες εταιρειες και για τα παραρτηματα του εξωτερικου.Οποτε ας κοιταει ο καθενας τον κωλο του,ας αγοραζει οτι εκτιμαει οτι τον καλυπτει,και οτι μπορει να πληρωνει,και τελος.Η μπουγαδα θα καθαρισει μεχρι το 2012,αν και δυσκολα,και βλεπουμε τι θα γινει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2011 (τροποποιήθηκε) μπλα μπλα Ναι ρε συ Τζωρτζ θα φαω τον ελαχιστο ιντερνετικο μου χρονο να αντιπαρατεθω με τον φιλτατο Icelover για την Ιντερσαλονικα...Καπου μπερδευεσαι. :P Ετσι κι αλλιως αυτα που λεω εδω τα χω πει δια ζωσης και σε προσωπικο της ιντερσαλονικα και σε ασφαλιστες. Αρα τα περι ψευτομαγκιας ειναι παπαρολογιες. Απλα καιγεσαι στην βραδυνη και δεν εχεις τι να γραψεις και γραφεις παπαριες...:P Τροποποιήθηκε Μάιος 1 , 2011 από τον yamahakias666 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΗΛΙΑΣΚΤΜ 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2011 !75 ευρω το χρονο δινω στην Ιντερσαλονικα.Αν φύγω απο εκει που να παω;Ετσι και αλλιως η ασφαλεια άχρηστη ειναι στην Ελλαδα δεν ειναι διπλα σου οταν την χρειαστεις οποια και να ειναι αυτη.Γνωρίζει καποιος καμια τσαμπατσολα ασφάλεια απλα να μου δινει το σημα για τον νομο και εγω να πληρώνω ελάχιστα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toumpas 383 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2011 Η εφαρμογή της Anytime στο web μου έβγαλε 112Ε για 6μηνο στο 1000άρι. Στην Μινέτα πληρώνω 120Ε περίπου. Σιγά την διαφορά! τον Κατεμα δεν μπορει να τον τουμπαρει ουτε ο πρωθυπουργος.Εκτος αν εχω μολις ξυπνησει κ δεν λειτουργω Και ο Αχιλλέας μια γαμημένη φτέρνα είχε και να πως κατάληξε. Τάνα ζωή! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Revelator 248 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2011 Πάντως με τον φιλικό διακανονισμό έχουν γίνει πολλά τραγικά απο πολλές ασφαλιστικές. Πελάτης που δέχεται το φταίξιμο του κι επι τόπου κάνει φιλικό και μετά η ασφαλιστική επειδή υπάρχει ένα παραθυράκι ή μια χαραμάδα από την οποία ίσως να κατάφερνε να ξεγλιστρήσει να του μανουριάζει και να του κάνει τη ζωή δύσκολη επειδή δέχτηκε το φταίξιμο του. Μήπως γι αυτό η Ιντερσαλόνικα αρνείται να συμετέχει στο φιλικό διακανονισμό. Αν και συμφωνώ σε πολλά με τον συνφορουμίτη που σήκωσε τους ισολογισμούς θα πω όμως πως οι ισολογισμοί μαγειρεύονται πολύ άνετα και ειδικά στην χώρα μας. Εδώ μαγειρέψαμε ολόκληρο ισολογισμό του κράτος στον ισολογισμό μιας ασφαλιστικής θα σκαλώναμε!!! ...και για να μην παρεξηγηθώ ούτε dealer της είμαι αλλά ούτε και πελάτης της! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sn7per 70 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2011 Για τον πολυ απλο λογο οτι ξερω να μιλαω,στο μπλα-μπλα τον Κατεμα δεν μπορει να τον τουμπαρει ουτε ο πρωθυπουργος.Εκτος αν εχω μολις ξυπνησει κ δεν λειτουργω σιγουρα δεν την παλευεις φιλε... :uglystupid2: 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2011 σιγουρα δεν την παλευεις φιλε... :uglystupid2: Ρε φιλε,σε ξαναλεω για 2η φορα.Εισαι ανυπαρκτος,αορατος Αν με εκραζε κανενα παλιο μελος ισως-λεω ισως το ψιλοσυζηταγαμε.Με εσενα κλαην μαην Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sn7per 70 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2011 ακουμε που σε λεω, δεν την παλευεις καρβουνο, βρες κατι να ασχολιθεις 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2011 (τροποποιήθηκε) ακουμε που σε λεω, δεν την παλευεις καρβουνο, βρες κατι να ασχολιθεις Σκουπισε τη μιξα σου ρε τενεκε Τροποποιήθηκε Μάιος 1 , 2011 από τον KaTeMas 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2011 Χαλαρώστε ρε παιδιά... Μην το κάνετε προσωπικό το θέμα. Δεν έχετε κάτι να χωρίσετε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2011 Αδειας Πανο,οχι διπλωματος.......... Του διπλώματος Μάνο, του διπλώματος.......... προφανώς για να τσεκάρουν τα περι ηλικίας, πόσα χρόνια οδηγώ και αν έχω εμπλακεί σε ατυχήματα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bebis 121 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2011 Έκλεισε ιντερσαλόνικα στα 65 ευρά. Ξεφραγκιαστήκαμε και φέτος. Αχρείαστη να'ναι. Γνωρίζει καποιος καμια τσαμπατσολα ασφάλεια :2funny: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 Μολις εκανα 6μηνη στην anytime. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 (γράφω το... κοντό μου, χωρίς να έχω διαβάσει τα προηγούμενα) Είχα ρωτήσει τον ασφαλιστή μου, στην Ιντεραμέρικαν. Μου είπε ότι είναι συμβόλαια "κουτσουρεμένα", δηλαδή, έχουν τις βασικές καλύψεις και αφήνουν κάτι ψιλαδούρια απ'έξω. Το πρόβλημα μόνο είναι ότι στην "στραβή" μιλάς μόνο με τα Κεντρικά, και όχι με τους ασφαλιστές στα υποκαταστήματα, που μπορεί να έχεις κάποια "σχέση" μαζί τους. Αυτά ξέρω, αυτά είπα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 Θα σου ήταν κόπος να μας πληροφορήσεις τί ακριβώς είναι αυτά τα ψιλαδούρια; Να έχουμε τον νού μας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 Ίσα ίσα θα έλεγα ότι τα συμβόλαια της interamerican μέσω anytime έχουν ακριβώς ότι χρειάζεται από καλύψεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 (τροποποιήθηκε) Θα σου ήταν κόπος να μας πληροφορήσεις τί ακριβώς είναι αυτά τα ψιλαδούρια; Να έχουμε τον νού μας. Στο anytime το προγραμμα λεγεται economic, και περιλαμβανει Αστικη ευθυνη,Υλικες ζημιες απο ανασφαλιστο,και Οδικη Βοηθεια. Στην Ιντεραμερικαν, υπαρχει το αντιστοιχο με το anytime,που λεγεται moto simple, και το αμεσως επομενο που λεγεται Moto Classic,που εχει προσθετες καλυψεις απο τα αλλα δυο,τη νομικη προστασια,και τις Ιατρικες συμβουλες μεσω τηλ.γραμμης. Παραδειγμα με την δικη μου μηχανη,1137 κυβικα,2004,0 ζημιες,εδρα Φλωρινα. Αnytime-84.36 euros. Moto simple-90.90 euros. Moto classic-113.48 euros. Τροποποιήθηκε Μάιος 5 , 2011 από τον icelover Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 Θα σου ήταν κόπος να μας πληροφορήσεις τί ακριβώς είναι αυτά τα ψιλαδούρια; Να έχουμε τον νού μας. Παναγιώτη, δεν τα ξέρω, γιατί δεν τα ρώτησα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 Oσοι εχουν anytime δε χρειαζεται να ξερουν τα ψιλα γραμματα, δεν τρακαρουν ποτε επειδη ειναι συνετοι οδηγοι. Ξερουν οτι αν τρακαρουν θα αποζημειωθουν του Αγιου *76%$#@ ανημερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 Και για να γίνουμαι ποιο συγκεκριμενοι, το ιδιο προγραμμα στην anytime και το ιδιο πρόγραμμα στην εταιρεια μεσω ασφαλιστικού συμβουλου προσφερει τα εξης: Anytime: -Αστική ευθύνη προς τρίτους -Κάλυψη από ανασφάλιστο όχημα -Οδική Βοήθεια -Πυρκαγιά -Φυσικά φαινόμενα (καταιγίδα ή θύελλα, από πλημμύρα, χαλάζι ή χιόνι, καθώς επίσης από τυφώνα, λαίλαπα, ανεμοθύελλα, έκρηξη ηφαιστείου και σεισμό.) -Τρομοκρατικές ενέργειες(Καλύπτονται οι ζημιές από πυρκαγιά ή και έκρηξη, οι οποίες προκαλούνται άμεσα ή έμμεσα από τρομοκρατικές ενέργειες, μεμονωμένες ή μη.) -Ολική κλοπή -Προσωπικό ατύχημα οδηγού Ασφαλιστικός συμβουλος: -Αστική ευθύνη προς τρίτους -Κάλυψη από ανασφάλιστο όχημα -Πυρκαϊά -Πυρκαϊά από τρομοκρατικές ενέργειες -Ολική κλοπή -Ζημιές από καταιγίδα, θύελλα, σεισμό, πλημμύρα, χαλάζι -Ζημιές από στάσεις, απεργίες, οχλαγωγίες, διαδηλώσεις, πολιτικές ταραχές -Νομική προστασία οχήματος και οδηγού -Προσωπικό ατύχημα οδηγού -Οδική Βοήθεια -Παλαιότητα ανταλλακτικών -Ιατρικές Συμβουλές Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lost_angel 589 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2011 (τροποποιήθηκε) μολις συμπλιρωσα την φοραμα στο σιτε anytime.gr εκανα μια αναζητηση στο mybike για να δω τι παιζει και καποιος συνφορουμιτης εχει μηνει ευχαριστιμενος αλλα περα απο τις καταπληκτικες τιμες δεν βρικα τπτ 70ε kle 500 το εξαμηνο μαζι με οδικη... που μεχρι θες πλιρονα 140ε στην ιντερσαλονικα μαζι με οδικη το κοστος πευτει στο μισο επομενος μηπως εχει καποιο λακο η φαβα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! Τροποποιήθηκε Μάιος 26 , 2011 από τον lost_angel Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2011 εγω δεν εχω κανενα προβλημα μεχρι τωρα 1 αυτοκινητο+ μοτο στην anytime... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vdik 111 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2011 Δεν έχω εμπειρίες με αυτήν, αλλά βλέπω ότι λέει by interamerican! Άρα λογικά είναι οκ.. και με αυτές τις τιμές ΕΧΩ ΦΥΓΕΙ ΒΟΥΡ και εγώ! :vv: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες