Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2005 (τροποποιήθηκε) Caberg 104 SOLO Mat black Best helm in France 05. De mporo na po oti exo parapono. Ola ta lefta einai to esoteriko giali iliou! ...kai auto( UVEX FX) gia mesa sti poli!!! Τροποποιήθηκε Αύγουστος 18 , 2005 από τον Sarevock Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2005 Μόνο για SCHUBERTH,ARAI και NOLAN ξέρω και θα απαντήσω πάνω σε αυτά τα 3 που είχα..... ARAI :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
katemis 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2005 endourokranos LAZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2005 Ξέρει κάποιος να μου προτείνει κάποιο κράνος της UVEX για μοτοσικλέτα τύπου Varadero,BMW,V-Strom ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aggelos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2006 εγω ψηφιζω ΜΟΜΟ helmets πολυ καλη ποιοτητα και ειναι και τα πιο designατα...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
morfeas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2006 afou dokimasa ta panta katelixa sta AGV....eimai arketa ikanopoiimenos.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BUSA MAKIS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2006 Μαγκες ριχτε μια ματια στο www.louis.de Το κρανοσ μου το πηρα μιση τιμη απο οτι τοχει η yamaha εδω Κρανος μπουφαν γαντια μποτες ολα απο κει τα πηρα και ολα εκτος απο το κρανος ηταν απο γερμανικες εταιρειες εργοστασια (μπουφαν 600 κορντουρα μακρυ δοκιμασμενο 100% αδιαβροχο με ενισχυσεις παντου και εσωτερικη χειμωνιατικη επενδυση 140 ευρω μαρκας rolleff kai γαντια μποτες παρα πολυ καλα αδιαβροχα και πολυ καλα το χειμωνα 70 ευρω!!!! Probiker δεν υπαρχει αντιπροσωπος στην Ελλαδα ενω ολα ειναι δοκιμασμενα στο γερμανικο περιοδικο Mottorad (απο τα καλυτερα στην Ευρωπη) Οχι θα τα πληρωσω εδω χρυσα <{POST_SNAPBACK}> Πολύ καλό είδα όμως με μια προχ.ματιά το φίλτρο της Κ+Ν το εχει 94€ και εγω το πήρα 70€. Πάντος επιδή θα είμαι από 1-3-06 ως 10-3-06 στο Βερολίνο θα πάω από εκεί,έχει 2 υποκαταστήματα. Ίσως το UVEX HELIX RS το έχει πιο φθηνά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Π.Γ.Α. 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2006 SHOEI XR1000 με 1000..... Από τότε που το φόρεσα ξέχασα τι πάει να πεί θόρυβος αντίσατση του αέρα και άλλα ποταπά ζητήματα που με απασχολούσαν πριν.... Μονόχρωμο με 350 € αξίζει με το παραπάνω τα χρήματά του..... Δεν θα έμπαινα στον κόπο να το συγκρίνω με κάποιο άλλο, μιας και η εμπειρία μου σε κράνη είναι μικρή. Μα από κάτι άλλα, ονόματα δε λέμε οικογένειες δε θίγουμε, που κατα καιρούς έχω δοκιμάσει απέχει έτη φωτός..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexandros 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2006 Στα Schuberth, Arai, Shoei οι τιμές είναι εξωφρενικές για ένα αξιοπρεπές μοντέλο. Έτσι κατέληξα σε Uvex wing RS σε τιμή λιγότερο από 300 Ευρώ. (Μονόχρωμο) Άλωστε στις ταχύτητες που κινούμαι δε χρειάζομαι και το πιο αεροδυναμικό κράνος που κυκλοφορεί στην πιάτσα. (Όχι ότι έχω πρόβλημα με τον αέρα). Πολύ καλή επιλογή για τα χρήματα που δαπάνησα. Πάντως όταν πρόκειται για ασφάλεια δεν συζητάμε για open face κράνη. Όπως επίσης για ηχομόνωση δεν κάνουν τα ανοιγόμενα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ilio 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2006 (τροποποιήθηκε) Εγω εχω uvex supersonic και το διαλεξα αναμεσα σε παρα πολλα κρανη και ηταν ποιο ομορφο,ωραια αισθηση και πολυ καλη ζελατινα φορεσα και ενα arai ενως φιλου τωρα τελευταια κ θαμπωσε!δεν το πιστευα σε τοσο ακριβο κρανος.Το δικο μ εκανε 499.. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 22 , 2006 από τον ilio Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
touristas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2006 <<<<<<<<<<<<<<AAAYTO ...... SHOEI XR1000 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2006 Εγω παιδιά όσο είχα το BEVERLY είχα αγοράσει κράνος το BAYARD FOCUS κράνος made in German με πολύ καλή ποιότητα και άψογο στην εφαρμογή του. Τώρα όμως με την νέα μηχανή κι αφού τα χιλιόμετρα ανεβαίνουν άρχισαν να υπάρχουν προβλήματα. Μετά απο πολύ ψάξιμο στην ελληνική αγορά κατέληξα στο κράνος που είναι τέλειο στο κεφάλι μου και με εκπληκτική ποιότητα και δεν είναι άλλο απ΄το SHOEI XR-1000. Το παρήγγειλα σε μονόχρωμο απ΄το ίντερνετ κόστος 300 τελική τιμή και παρήγγειλα επίσης ζελατίνα smoke έξτρα κόστος 39 ευρώ. Μόλις σήμερα τα παρέλαβα και είμαι ευτυχισμένος (κατά λάθος το έγραψα και σε άλλο πόστ). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2006 Εγω παιδιά όσο είχα το BEVERLY είχα αγοράσει κράνος το BAYARD FOCUS κράνος made in German με πολύ καλή ποιότητα και άψογο στην εφαρμογή του. Τώρα όμως με την νέα μηχανή κι αφού τα χιλιόμετρα ανεβαίνουν άρχισαν να υπάρχουν προβλήματα. Μετά απο πολύ ψάξιμο στην ελληνική αγορά κατέληξα στο κράνος που είναι τέλειο στο κεφάλι μου και με εκπληκτική ποιότητα και δεν είναι άλλο απ΄το SHOEI XR-1000. Το παρήγγειλα σε μονόχρωμο απ΄το ίντερνετ κόστος 300 τελική τιμή και παρήγγειλα επίσης ζελατίνα smoke έξτρα κόστος 39 ευρώ. Μόλις σήμερα τα παρέλαβα και είμαι ευτυχισμένος (κατά λάθος το έγραψα και σε άλλο πόστ). <{POST_SNAPBACK}> Από ποιά ιστοσελίδα το αγόρασες;; kostas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GN_AZ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2006 Έτσι κατέληξα σε Uvex wing RS σε τιμή λιγότερο από 300 Ευρώ. (Μονόχρωμο) Άλωστε στις ταχύτητες που κινούμαι δε χρειάζομαι και το πιο αεροδυναμικό κράνος που κυκλοφορεί στην πιάτσα. (Όχι ότι έχω πρόβλημα με τον αέρα). Τώρα με μπέρδεψες ρε φίλε. Εγώ πήρα το Wing RS II πολύχρωμο και το πλήρωσα 399? στα Moto Market ενώ το μονόχρωμο το δίνουν 338?. Απ'ότι ρώτησα η μόνη διαφορά που έχουν τα RS I και RS II είναι οι χρωματισμοί οπότε μιλάμε για το ίδιο μοντέλο. Όσο για την αεροδυναμική το κράνος έχει μια φτερούγα πίσω που θα έκανε και για αυτοκίνητο (ΨΕΜΜΑ) και της οποίας την χρησιμότητα έχω διαπιστώσει ουκ ολίγες φορές. Το θεωρώ από τα καλύτερα αεροδυναμικά κράνη και τα περιοδικά το κατατάσουν στα κορυφαία της κατηγορίας του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bonepeeler 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2006 (τροποποιήθηκε) Χτες έγινε παραγγελία για ένα X-lite 901 από Αμερική. Μονόχρωμο,γκρι.Ξενίζει λίγο αλλά μόλις διαβάσετε τιμή θα μείνετε. Του κουτιού έτσι; Με pinlock,υποσιάγωνο και επιρίνιο(ή όπως το λένεαυτό το μαραφέτι για τη μύτη). Μαζί με μεταφορικά διαβάστε τιμή: 100 ευρώ Πήραμε τα τελευταία 5 με κάτι φίλους. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 15 , 2006 από τον bonepeeler Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2006 Το εξολοκληρου απο carbon της UVEX το εχετε δει?Ειναι κατ αρχην παναλαφρο (1 κιλο) Απο αεροδυναμικη κτλ στοιχεια πιστευω ειναι σαν το δικο μου το UVEX V1 (που ειναι σαν το RS χωρις την αεροτομη :D ) Γνωστος που το εχει μου ειπε τα καλυτερα.Ειχα πριν λεει το ανοιγομενο Ν100 της Nolan και τωρα που πηρα αυτο βρηκα το φως μου!!! Με το Nolan λεει ειχα κατι πονοκεφαλους μετα απο μεγαλο ταξιδι,φασαρια και κουνηματα απο τον αερα.(Ηταν και 1,5 κιλο) Παντως μετα απο το Long Way Round που βλεπω αυτη την στιγμη (οχι τωρα ρε...τωρα ειμαι στην δουλεια :D ) το επομενο κρανος θα ειναι σιγουρα το Arai Tourex και ακομα ποιο σιγουρο οτι θα αγοραστει απο ιντερνετ (620? εδω...360? στο ιντερνετ!!!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2006 Χτες έγινε παραγγελία για ένα X-lite 901 από Αμερική. Μονόχρωμο,γκρι.Ξενίζει λίγο αλλά μόλις διαβάσετε τιμή θα μείνετε. Του κουτιού έτσι; Με pinlock,υποσιάγωνο και επιρίνιο(ή όπως το λένεαυτό το μαραφέτι για τη μύτη). Μαζί με μεταφορικά διαβάστε τιμή: 100 ευρώ Πήραμε τα τελευταία 5 με κάτι φίλους. <{POST_SNAPBACK}> Φίλε δώσε το λίνκ αν μπορείς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2006 είχα το NOLAN N100 (κλασσικό γκρι) το οποίο και το έκλεψε ενας καλοθελητης (που να σου σφωνωσει στο κεφάλι και να τρεχεις στους μαστόρους). Πολύ ικανοποιημένος (καλή αισθηση με το εσωτερικό υλικό, πολύ καλή εφαρμογη στο τσερβέλο μου, λίγος θόρυβος έως και τα 130-140). Το αντικατέστησα με AGV Airtech 05 (μεσαία σειρά της AGV) και μεχρι τωρα πάνω κάτω τα ίδια απο ποιότητα και ανεση.... ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ειναι να βάλουν ενα μαο-επιρηνειο το κέρατο μου το τραγιο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
artech 85 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2006 ...ενα μαο-επιρηνειο... <{POST_SNAPBACK}> Καλημέρα! :) Τι είναι το μαο-επιρήνειο; :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tangoman 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2006 UVEX WING RS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2006 UVEX WING II RS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tangoman 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2006 UVEX WING II RS <{POST_SNAPBACK}> Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2006 Τι θα γίνει με σένα ρε Tangoman; Ποιος αντιγράφει ποιον; (Μόνο στο αργό χρώμα της VFR έκανες λάθος) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
afrolykos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2006 αντε να βαλω και γω εφερα το schuberth s1 απο γερμανια απλο και λειτουργεικο κρανος μονοχρομο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fox Tango India 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2006 Το καλύτερο κράνος είναι αυτό που εφαρμόζει σωστά στο κεφάλι σου και παράλληλα αντέχει η τσέπη σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες