-
Δημοσιεύσεις
95 -
Εγγράφηκε
-
Τελευταία επίσκεψη
Πόντοι
1 NeutralΣχετικά με το μέλος bonepeeler
-
Κλάση
Γυρνάει δεν γυρνάει
- Γενέθλια 27/10/1983
Μέθοδοι Επικοινωνίας
-
Ιστοσελίδα
http://
-
ICQ
0
Άλλα Στοιχεία
-
Φύλο
Άνδρας
-
Τόπος
Athens
Η Μοτοσικλέτα μου
-
myBike: Κατασκ/ής
Suzuki
-
myBike: Μοντέλο
B-King
Ο Εξοπλισμός μου
-
Κράνος
AGV GP Tech
Η Μοτοσικλέτα των Ονείρων μου
-
dreamBike: Κατασκ/ής
Αλλος
-
dreamBike: Μοντέλο
Non Existent
-
dreamBike: Κυβισμός
5000
Πρόσφατοι επισκέπτες στο προφίλ
673 προβολές προφίλ
-
Απότην στιγμή που αγόρασα και ένα HJC R-PHA 10+,δεν ξαναφόρεσα το AGV. Έχει κάποια πολύ πολύ καλά αλλά έχει και κάποια κακά. Μόλις ακύρωσα την δημοπρασία του ebay. Δε μου πήγε να το δώσω. Όλη μέρα το σκεφτόμουν. Και το Shark Race-R Pro είναι από τασ καλύτερα κράνη που κυκλοφορούν.
-
Καλησπέρα σας. Μιάς και είμαι και εγώ για νέα αγορά κράνους, θα ήθελα να σου προτείνω να δεις οπωσδήποτε τα Shark Race-R Pro. Προσωπικά πουλάω ένα AGV Pista GP για να πάρω το Race-R Pro Carbon Guintoli.
-
Το μόνο σίγουρο είναι πως αν τελικά αγοράσεις το βασιλιά, δε θα το μετανιώσεις.
-
Εκεί μέσα έχω δει τα απολύτως χείριστα πράγματα που μπορείς να κάνεις στο μηχανάκι. Αν το θέλει για στροφιλίκια ας μη μπει. Οι περισσότεροι είναι ευθειάκηδες και κοντράκηδες. Βέβαι έχει και μερικά διαμαντάκια,άλλο πράγμα. Ποιό είναι το nick σου εκεί;Εμένα bonepeeler.
-
Σαν κάτοχος B-King και χωρίς να έχω οδηγήσει GSX1400 θα σου πω τη γνώμη μου. Αν είσαι ευχαριστημένος από το μηχανάκι σου κράτα το. Αν το έχεςι βαρεθεί για κάποιο λόγο και θες γυμνό με επιδόσεις, πάρε το B-King. Το μηχανάκι και στρίβει και πάει βόλτες και πίστα μπαίνει και για καφέ πάει και στην πόλη μπαίνει(αν και λίγο πιό δύσκολα εδώ). Ο κινητήρας είναι διαμάντι. Από έξτρα μπορείς να βρεις τα πάντα για να το φέρεις ακριβώς στα μέτρα σου και τα γούστα σου. Καίει αρκετά βέβαια αλλά φαντάζομαι πως θα έχεις κι εσύ θέμα με την κατανάλωσει. Το τεπόζιτο του βασιλιά έχει όμως 16,5 λίτρα χωρητικότητα. Επίσης αν σκέφτεσαι αξία μεταπώλησης,άσ'το καλύτερα. Πολύ δύσκολο να το δώσεις. Αν το πάρεις είναι παντρειά. Είναι αρκετά βαρύ αλλά μόλις ξεκινήσεις δεν το καταλαβαίνεις το βάρος. Για αυτόυς που λένε πως είναι άχρηστο σα μηχανάκι. Εγώ έχω πάει Μέγαρα/Σέρρες και είναι αστέρι. Εγώ είμαι κουλάδι. Έχω κάνει 1000χλμ για να φάω ένα μεσημεριανό. Έχω κάνει 600χλμ για να πιώ έναν καφέ. Έχω πάει και μέσα στην Αθήνα εν ώρα αιχμής πάμπολες φορές αν και το αποφεύγω γιατί μέσα στην κίνηση είναι πιό δύσκολα τα πράγματα. Αν δεν είχα μιά ατυχία φέτος θα είχα φύγει και εξωτερικό. Του χρόνου όμως,έφυγα. Τα μηχανάκια κάνουν τα πάντα. Εμείς τα βγάζουμε άχρηστα.
-
Κι εγώ είμαι μονίμως με τα τερατάκια που χοροπηδάνε. Σε κανένα φόρουμ δεν έχω βάλει κάτι άλλο. Κι έχω μέσο όρο μηνυμάτων 25 μηνύματα το χρόνο. :D
-
Ξεροψημένος εδώ.^_^
-
Δεν έχει bluray το ΧΒΟΧ. Εγώ πάντως προτιμώ το XBOX. To PS3 καθόλου δε μου άρεσε.
-
Carbon look βινύλιο / αυτοκόλλητο
Ο bonepeeler δημοσίευσε στο Θέμα του janabetis
Aftermarket / Accessories / ΕξοπλισμόςΑυτό τομαραφέτι θέλει οπωσδήποτε θερμοπίστολο; Το πιστολάκι της μάνας μου δεν κάνει; Και αν θελ'ησω να το βγάλω,θα βγει χωρίς να γίνει ζημιά; -
Δυστυχώς. :( :( :( Buell
-
Εγώ έχω το Bering Phantom.Το πρώτο μου δερμάτινο είναι.Έχει και εσωτερική επένδυση για να την βάζεις στα κρύα και για να μη μπαίνει ο αέρας από τις τρύπες. Πάντως σαν αίσθηση ασφάλειας δεν έχει καμιά σχέση με τις κορντούρες.
-
Πανελλήνια ΜΒ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΜΥΒΙΚΕ 2009 τελειωσε
Ο bonepeeler δημοσίευσε στο Θέμα του βοσκος
Συναντήσεις (Μελών και όχι μόνο)Ήμουν κι εγώ εκεί. :vv: Αλλά με τους Kawasaki. Πάντως γινόταν ένας πανικός το ΣΚ επάνω. Το Σάββατο ήρθαμε για γλυκό στο Αγνάντι. Τέλεια θέα.Μπράβο σε αυτόν που το διάλεξε. -
Εγώ το λέω μηχανάκι. Η μάνα μου τo λέει "μηχανάκι μας" και "μηχανάρα μας".Προσπαθώ χωρίς αποτέλεσμα να της κόψω το μας. Είναι δικό μου.Μόνο δικό μου. My preciousssss... :lol:
-
Aνταλλαγές διαφόρων πραγμάτων μεταξύ μελών.
Ο bonepeeler δημοσίευσε στο Θέμα του afrolykos
Μπλα-ΜπλαΧαρίζεται παλιά Βασική Παγκόσμιος Εγκυκλοπαίδεια Χάρη Πάτση. Δεν ξέρω πόσο παλιά είναι ακριβώς γιατί δε γράφει ημερομηνία. Την ανταλλάσω και με ένα router. Αν κάποιος την θέλει και δεν έχει ρουτεράκι,του την χαρίζω. Μόνο που θέλω να έρθετε να την μαζέψετε γιατί δε μπορώ να κουβαλάω ένα κάρο βιβλία. Αθήνα. -
Αν δεν τον ελεγαν οπως τον λενε, πως λες να τον ελεγαν;
Ο bonepeeler δημοσίευσε στο Θέμα του Oblivia
Posting GamesBrake
