Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2013 Ειχα ερθει τελη ιουλιου δικαβαλος... Αρκετα ωραια ηταν Με εστειλαν σε μια παραλια 1 χλμ πριν το φισκαρδο. ειχε 300μ περιπου χαλικοδρομο και μετα αλλα τοσα περπατημα και βγαινεις σε μια μικρη παραλια με βοτσαλο και κρυσταλλο νερα. ειχε και λιγο κοσμο. πως λεγεται εκει,ξερουμε? ο δρομος που εμπαινες ηταν απεναντι απο ενα με κεραμικα στα δεξια οπως πας προς φισκαρδο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalampokas 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2013 (τροποποιήθηκε) επιστροφή και για εμάς τους Ληστές-μικρό και μεγάλο (Τούμπανος και εγώ) από το πανέμορφο νησί. μετά από γύρω στα 800 χλμ. που έγραψα μπορώ να πω ότι μου άρεσε πραγματικά: ωραίες μοτοδιαδρομές-παραλίες και όλες πάνω κάτω στην 1 ώρα (έμενα Σάμη που κατά τη γνώμη μου είναι το καλύτερο μέρος αν θέλεις να κάνεις καλές βόλτες και σε όλα τα σημεία του νησιού). ακολούθησα κατά ένα μεγάλο ποσοστό το πλάνο του χάρτη του συνονόματου Θανάση και δεν έκανα άσχημα ! έπαιξε και μονοήμερη Ιθάκη και πραγματικά το άξιζε 100 % ! λοιπόν ξαναπήγαινα άνετα και την προτείνω ανεπιφύλακτα την νήσο (μας έκανε και 2 "κουνηματάκια", αλλά χαλάλι της χαχα) Τροποποιήθηκε Αύγουστος 26 , 2013 από τον kalampokas 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 Αλατιές. Μια μίνι-παραλία, στο Βόρειο κομμάτι του νησιού. Η πρόσβαση γίνεται απο το χωριό Μάγγανος και απλά ακολουθούμε ταμπέλες. Κατεβαίνουμε αρκετά εως την θάλασσα, μεσα απο πανέμορφο δρόμο γεμάτο κέδρους, κυπαρίσσια, πεύκα... οκ, αυτή η γκρεμίλα είναι δίπλα..... Οι Αλατιές ειναι στις παρακάτω φωτό, και υπάρχει μία και μοναδική ταβέρνα εκει. Η παραλία είναι πολυ μικρή, αλλά σπάνια έχει πολυ κόσμο.... Είναι ηλίου φαεινότερο, απο ΠΟΥ προήλθε η ονομασία της περιοχής.... Και με μια ευχάριστη έκπληξη... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2013 ...μπήκαν και οι χρωστούμενες φωτό απο Αλατιές στο προηγούμενο πόστ. B) Και άλλη μία χθεσινή, με ξημέρωμα πάνω απο Μύρτο. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2014 Όταν δειτε αυτη την πινακίδα, θα είστε ήδη επάνω στο επίκεντρο του σεισμού της 3/2/2013... http://www.mybike.gr/topic/70283-σεισμός-στην-κεφαλονιά-61r/page__fromsearch__1 Αντε να δούμε τι μας επιφυλάσσει η συνέχεια. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2014 Ναι φίλε μου, αυτήν λέω, τον ιδρώτα που είχα ρίξει ακόμη τον θυμάμαι...Αλλά όχι απλά άξιζε τον κόπο, μαγεία... Η παραλία πέρα του ότι είναι μαγική είναι και prive, αυτό μου αρέσει. Σκέψου εγώ είχα πάει 20-25 αυγούστου αν θυμάμαι καλά και δεν είχα πάνω από 30 άτομα. α, σκάσανε και κανα δυο σκάφη μετά. Μαγεία μαγεία...Μόνο τα σκαλοπάτια είναι μανούρα, αλλά λόγου του όλου πακέτου έχουν κι αυτά τη χάρη τους... στην πλατια αμμο λιγο ακομα και θα επαιρνα την εμακ να με μαζεψει... Η κεφαλονια γ@μ@ει :mB_kalo_e: Επαθα πλακα (και υπερκοπωση) με την Πλατια Αμμο τετοια παραλια δεν εχω ξαναευχαριστηθει τοσο! Ο σεισμός προκάλεσε κατολίσθηση, η οποία συμπαρέσυρε όλη την πλαγιά και μερος του τοιχου στο πάρκινγκ. Εξαφανίστηκαν πλέον τα ξύλινα σκαλοπάτια + οι νεροσωλήνες που ειχαν μπεί. Η παραλία δεν εχει πρόσβαση πλέον, και ειναι άγνωστο ΑΝ θα γινει κατι ωστε να ξανα-κατεβουμε κατω... Εμειναν μόνο τα αρχικα σημεία που εχουν τσιμέντα, αλλά ειναι λίαν επικίνδυνο ακομη και να κατεβει κάποιος για φωτό εκει. Η παραλία κατα μηκος, εχει γεμισει με βραχους που επεσαν απο πάνω. Ανατρέξτε σε προηγουμενες σελίδες, υπάρχουν φωτό πως ηταν πριν τον σεισμό. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2014 Άντε να συνεισφέρω κι εγώ... 24-08-2010... Από τις πιο ωραίες διακοπές που έχω κάνει... Να πως ήταν τότε η παραλία: Κι ένα πολύ απλό μπιτσόμπαρο στο οποίο κατανάλωσα πολλά mojito... Πετανοί... Αλήθεια υπάρχει ακόμη; 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2014 Αν θυμαμαι καλα απο το καλοκαιρι που πηγα,ναι υπαρχει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2014 Αίνος. Το μαύρο βουνό μας, που ειναι και Εθνικός Δρυμός. Μαύρο, διότι το κεφαληνιακό έλατο ειναι.......σκούρο. Φωτό λίγες + καλές, απο σημερινη ανάβαση στην κορυφή Μέγας Σωρός (1628μ.) 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2014 Θαναση Αινο πρεπει να ερθω να ανεβουμε με μοτο... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2014 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2014 Βόρεια και Δυτική Κεφαλονιά, με ελικόπτερο. Κατα μηκος της ακτογραμμής.... B) Όπου θέλετε, τσιμπάτε το ελικοπτεράκι στο πλάι, και το μετακινειτε αλλού... :) http://www.tripinview.com/#/presentation/44/?video=21327 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος.Κ 133 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2014 Ωραιότατο το link innova 04... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xristina_07 158 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2014 Γενικά πως τα πάει το νησί μετά το σεισμό? Υπάρχει πρόοδος στις ζημιές ή μπα? Το οδικό δίκτυο? Σκεφτόμαστε το καλοκαίρι να περάσουμε από Κεφαλονιά και θα ήθελα να είμαι ενημερωμένη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2014 Κι ένα πολύ απλό μπιτσόμπαρο στο οποίο κατανάλωσα πολλά mojito... Πετανοί... Αλήθεια υπάρχει ακόμη; Οχι. Η κατολίσθηση εφτασε μεχρι εκει που ειναι τα φουσκωτα στρωματα. Και ο δρόμος για να κατεβεις, ειναι πλέον καθαρός ,αλλά οι πλαγιές απο πάνω κατεβασαν πολλά υλικά. Ελπίζω να μην κουνησει μεσα στο καλοκαίρι. Γενικά πως τα πάει το νησί μετά το σεισμό? Υπάρχει πρόοδος στις ζημιές ή μπα? Το οδικό δίκτυο? Σκεφτόμαστε το καλοκαίρι να περάσουμε από Κεφαλονιά και θα ήθελα να είμαι ενημερωμένη. Να έρθετε + στειλε ΠΜ να κερασω κανα.........παστοκύδωνο ! :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: Οι δρόμοι ειναι οκ, όμως απαιτουν διπλάσια προσοσχη σε αρκετα σημεια. Εχουν απομεινει ανεπισκευαστοι σε σημεια + υπάρχουν κορδελες / μπετοβεργες / φαροι γαι τη νυχτα κλπ. τραγικά.... Γενικά, σχεδον τιποτα δεν θυμιζει σεισμό εκτος απο 2 σημεια. Τον Χαρακα πανω απο το Μυρτο (οπου επισκευαζεται και ο Μυρτος ειναι κλειστός ) και ολη η περιοχη της Παλικής / Ληξούρι. Το υπόλοιπο νησι, ειναι ανεπαφο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stratos 650 858 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2014 Σ' αυτά τα μέρη χρειάζεται να κουβαλάς μια σωστή καμεράκλα με έναν αξιόλογο φακό και να μη σταματάς να φωτογραφίζεις. Έτσι και δεν μας φάει τα λίγα λεφτά που έμειναν το αίσθημα τότε είναι σίγουρος προορισμός 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2014 (τροποποιήθηκε) Τον Χαρακα πανω απο το Μυρτο (οπου επισκευαζεται και ο Μυρτος ειναι κλειστός) Διάβαζα πριν μερικές μέρες ότι θα τον ανοίξουν τον Αύγουστο και ότι θα κλείσει πάλι για να συνεχίσουν τις εργασίες από Σεπτέμβρη, εσύ που είσαι κάτω τι ακούς, ισχύει? Α άκουσα ότι θα μπει και βαπόρι Πάτρα-Σάμη, ξες τίποτα? και μια φωτό από τις περσινές τσάρκες με τον Αρχιερέα της Χόνδα Κεφαλονιά καλοκαίρι 2013, πάνω από τη Μονή Κηπουραίων (φαίνεται λίγο, δίπλα απ τον αριστερό μου αγκώνα) έξω από το Ληξούρι, με θέα το απέραντο γαλάζιο του Ιονίου Τροποποιήθηκε Ιούλιος 2 , 2014 από τον Apisteftos 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2014 Εντελώς off topic αλλά η Ιθάκη τι λέει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2014 Εντελώς off topic αλλά η Ιθάκη τι λέει; δεν νομίζω να είναι για πάνω από 1-2 μέρες, έχω να πάω και χρόνια βέβαια, ο Θανασης την έχει πιο πρόσφατη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2014 Διάβαζα πριν μερικές μέρες ότι θα τον ανοίξουν τον Αύγουστο και ότι θα κλείσει πάλι για να συνεχίσουν τις εργασίες από Σεπτέμβρη, εσύ που είσαι κάτω τι ακούς, ισχύει? Παει για μεσα Ιούλη... Ναι, θα ξανακλείσει απο Σεπτέμβρη. ΟΝ -ΟΦ ο Μυρτος... Α άκουσα ότι θα μπει και βαπόρι Πάτρα-Σάμη, ξες τίποτα? Αγνωστο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2014 Εντελώς off topic αλλά η Ιθάκη τι λέει; Ισάξια της Κεφαλονιάς. Μικρότερο νησι, αλλά ορεινό. Αποστασεις ανθρωπινες, ολα ειναι μαζεμενα στο Βαθυ, οι παραλίες ειναι μια χαρά,και υπάρχει πληθωρα δωματιων για όλα τα βαλάντια. Το πρόβλημα ειναι η συνδεση / μεταβαση με Πάτρα / Κεφαλονιά + Λευκάδα + Αστακό. θελει καλό προγραμματισμό + τσεκαρισμα τα δρομολόγια, διοτι ειναι λίγα και ΔΕΝ υπάρχει πλέον η γραμμη Πάτρα-Κεφαλονιά (που εξηπηρετουσε πολυ τους Θιακούς) . Ποστ 110 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2014 (τροποποιήθηκε) μοιαζει υπεροχο μερος..! πραγαμτικα δεν εχω ερθει ποτε! οι κριτικες σας με βαζουν σε σκεψεις να ρωτηξω το κολληταρι μου αν δεχεται επισκεψεις με κρυφτο ετσι ωστε να μου εξασφαλισει καννα ρατζο στην αυλη του.. Υ.Γ. η αληθεια ειναι οτι φοβουμαι να ερθω μη με σαμποταρει ο επισκοπος της χονδα.. αλλα δε φοβαμαι θα εχω δικλιδα ασφαλείας τον ΑΣΙΣΤΑΝΤ του 666 απιστεφτο Τροποποιήθηκε Ιούλιος 2 , 2014 από τον Denzo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2014 Το πιθανότερο είναι να την επισκεφτώ για διακοπές. Δεν πιστεύω πως υπάρχει νησί ισάξιο της Κεφαλονιάς πάντως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2014 Το πιθανότερο είναι να την επισκεφτώ για διακοπές. Δεν πιστεύω πως υπάρχει νησί ισάξιο της Κεφαλονιάς πάντως. γιατι το λες αυτο. και η ζακυνθος καλη ειναι. απλα σε αυτα τα νησια δεν νιωθεις οτι εισαι σε νησι. δεν εχουν διαφορες απο μεγαλες πολεις. κατα τα αλλα σου προσφερουν πολλα και ειναι καλο αυτο. περυσι εκανα το γυρο της ζακυνθου. την κεφαλονια δεν την εχω γυρισει ολοκληρη εχω παει μεχρι φισκαρδο απο την μια μερια και απο την αλλη μεχρι σκαλα. αργοστολι - ληξουρι δεν εχω παει. πολυ καλες παραλιες και τα δυο νησια 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2014 Το λέω επειδή από τα νησιά που έχω επισκεφτεί , μόνο Κεφαλονιά και Κρήτη θα μπορούσα να ζήσω. Δεν έχω κάποιο άλλο κριτήριο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες