Jump to content

Recommended Posts

Οραιος ο Φουρναρης το περιποιηται το φουρναντερο. Μηπως ομως πρεπει ν'αρχισεις να ψαχνεσαι σιγα σιγα και για κανα σετ αναρτησεων γιατι απ'οσο θυμαμαι απο το ταξιδι στη λευκαδα τα εχει μεγαλη αναγκη...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αμα έχω ηλεκτρολογικό πρόβλημα, στον Φούρναρη θα πάω. Κι ας είναι στην Πιερία. Θα κάνω και το ταξιδάκι μου και όλα ωραία.

Πέτρο, τό 'χεις το δαιμόνιο _thumbsup.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να και ενα σχεδιαγραμμα: 0248oo.jpg

....ωραίος ο Πετράν ! Σχεδιάγραμμα..............''μπόμπα'' !! _thumbsup.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οπως καταλαβαινετε μου λειπει ενας σαρωτης οποτε και το σχεδιο φωτογραφια βγηκε :P

Αν καπου εχω κανει λαθος ή καποιος θεωρει οτι μπορει να προσθεσει κατι, ελευθερα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άριστο σχέδιο και εφαρμογή!!!

Ίσως το φορέσω το σύστημα και στο δικό μου, μιας και δεν έχει alarm...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εμενα μου φενεται μια χαρα και θα το εφαρμοσω στο παπι..

προτινω να γινει sticky το θεματακι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μπραβο πετρο!

σε λιγες μερες θα μου ρθουν τα φλας της μηχανης, θα το προσπαθησω αλλα θα δουμε γιατι μπαταρια δεν υπαρχει :waycon1:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχει και άλλα χρησιμα θεματα του Γιαννη στο φορουμ.

Βρες αυτο που μαζευει τα καλωδια στην μασκα,γιατι η μαμα τα εχει χυμα στο κυμα.

Μια και εχουμε το ιδιο μηχανακι να σου συστησω και εγω ενα σετ αναρτησεων.

Το ΜΚ1 εκει ποναει.Αντλια βενζινης επισης.

Οτι χρειαστεις ρωτα. :_thumbsup:

Υ.Γ μετα το καλοκαιρι ετοιμαζω χειρουργικη επεμβαση με σωθικά απο VTR1000(ο κινητηρας ηδη ειναι εδω :spiteful: ).

Κολαση το Βαρκαντερο θα γινει....... :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχει και άλλα χρησιμα θεματα του Γιαννη στο φορουμ.

Βρες αυτο που μαζευει τα καλωδια στην μασκα,γιατι η μαμα τα εχει χυμα στο κυμα.

Μια και εχουμε το ιδιο μηχανακι να σου συστησω και εγω ενα σετ αναρτησεων.

Το ΜΚ1 εκει ποναει.Αντλια βενζινης επισης.

Οτι χρειαστεις ρωτα. :_thumbsup:

Υ.Γ μετα το καλοκαιρι ετοιμαζω χειρουργικη επεμβαση με σωθικά απο VTR1000(ο κινητηρας ηδη ειναι εδω :spiteful: ).

Κολαση το Βαρκαντερο θα γινει....... :whistling:

Περαιτερω βελτιωση κινητηρα στο ντερο δεν νομιζω πως εμενα προσωπικα θα μου δωσει κατι.

Για τις αναρτησεις το σκεφτομαι αν βρω κανενα ελατηριο της προκοπης για πισω να το αλλαξω, οπως επισης και πιο χοντρα λαδια στο μπροστινο, αλλα για κομπλε δεν ειμαι, φευγει πανω απο το χιλιαρικο.

Μετα τη φουρια των γιορτων επισης παει για ρυθμιση καρμπυρατερ κτλ κτλ γιατι η καταναλωση του δεν συναδει με το ρυθμο οδηγησης μου.

(Αντλια βενζινης εχει αλλαχτει απο τον προηγουμενο)

Ευχαριστω παντως

:_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για τις αναρτησεις το σκεφτομαι αν βρω κανενα ελατηριο της προκοπης για πισω να το αλλαξω, οπως επισης και πιο χοντρα λαδια στο μπροστινο, αλλα για κομπλε δεν ειμαι, φευγει πανω απο το χιλιαρικο.

Μετα τη φουρια των γιορτων επισης παει για ρυθμιση καρμπυρατερ κτλ κτλ γιατι η καταναλωση του δεν συναδει με το ρυθμο οδηγησης μου.

:_thumbsup:

To 1000αρικο ειναι υπερβολη και μιλας προφανως για Ohlins.

Το να αλλαξεις μπροστα τα ελατηρια και σερβις συν ελατηριο πισω θα σου παει ενα 300αρι.

Με 500 αγοραζεις το Wilbers καινουρια,μπρος πισω και εχεις το πλεονεκτημα οτι μπορεις να τα παραγγειλεις και ''χαμηλωμενα'' :_thumbsup:

Οσο αφορα την καταναλωση αν δεν παιζει κατι απο αρρυθμια στον κινητηρα σου,εχεις χασει το παιχνιδι επειδη το ΜΚ1 καει τον αγλεουρα λογω καρμπυρατερ και 5ταχυτου κιβωτιου.

Εχε υπ οψιν σου οτι καιμε γυρω στο 30% παραπανω απο το ΜΚ2 που ειναι ψεκαστο. :wallbash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kαλη δουλεια και οι επεξηγησεις-φωτος! :_thumbsup:

(Ομως.. Το varadero δεν εχει διακοπτη alarm απο "μαμα"? :blink: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραια και καθαρη δουλεια Πετρο_thumbsup.gif

μια πολυ χρησιμη λειτουργια που θα επρεπε να εχουν ολες η μηχανες ανεξαρτητου κυβισμου

:mB_faskelo: στην TRIUMPH που εν ετη 2010 δεν εχει ακομα αλαρμ στο tiger!!!

sopase.gif να ενα + του tdmtongue.gif

Τροποποιήθηκε από τον HLIAS

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

sopase.gif να ενα + της ΥΑΜΑΗΑtongue.gif

ψαρωσες κατευθειαν..... ρε ηλια οι αγγλοι δεν βαλανε αλαρμ γιατι ειναι σιγουροι πως ποτε δεν θα μεινεις .... ξανα :mB_faskelo:

....ναναι καλα ο συναγερμος που το εχει ως εξτρα λειτουργια κ το σωζουμε :surrender:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ωραιο! θα το κανω στο μοδενας! (γιατι ευτυχως το cbf εχει) και μετα θα καψει οτι λαμπακι δεν εκαψε απο το 99 μεχρι σημερα... λαλαλα... :_rock-on: τελικα ειμαι αχρηστος. μονο απο ΠΙΣΙΑ κι εκτυπωσεις ξερω... :victory:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μπραβο ρε πετρο. :_thumbsup:

δεν μου λες δουλεια δεν εχει, γιατι τελευταια ολο με ηλεκτρολογικα στο μηχανακι εισαι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ψαρωσες κατευθειαν..... ρε ηλια οι αγγλοι δεν βαλανε αλαρμ γιατι ειναι σιγουροι πως ποτε δεν θα μεινεις .... ξανα :mB_faskelo:

....ναναι καλα ο συναγερμος που το εχει ως εξτρα λειτουργια κ το σωζουμε :surrender:

Βρε Μογλη τα αλαρμ δεν ειναι χρησιμο μονο οταν μενεις... παραδειγμα: η ΥΑΜΑΗΑ τοτε γιατι το βαζει; αφου ποτε δεν θα μεινεις,

ουτε απο βενζινη δεν μενεις με τις μικρες καταναλωσεις που εχει _innocent.giftongue.gif (τσουζει; τσουζει; )

Εντιτ: αυτο με τους συναγερμους δεν το γνωριζα οτι το εχουν σαν λειτουργια_thumbsup.gif

Τροποποιήθηκε από τον HLIAS

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βρε Μογλη τα αλαρμ δεν ειναι χρησιμο μονο οταν μενεις... παραδειγμα: η ΥΑΜΑΗΑ τοτε γιατι το βαζει; αφου ποτε δεν θα μεινεις,

ουτε απο βενζινη δεν μενεις με τις μικρες καταναλωσεις που εχει _innocent.giftongue.gif(τσουζει; τσουζει; )

με 1,7 την βενζινη δεν τσουζει..... ΠΟΝΑΕΙ :tease:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα