Jump to content
g.papas

Βροχή και κράνος

Recommended Posts

Κάνεις τη βολτίτσα σου και τσουυυυπ, βροχή!!!

Αρχίζεις τα %!@$#@!.....

Η ζελατίνα αρχίζει να γεμίζει σταγόνες (μου τι δίνει απίστευτα πολύ) και δεν έχεις και γάντια μαζί σου για να τη καθαρίσεις

Λες να ανοίξεις τη ζελατίνα αλλα οι σταγόνες καρφώνονται μέσα στο μυαλό σου

Τι κάνεις?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ... μολις την σκουπισεις απλα την γ@μησες.!

Η εχεις υαλοκαθαριστηρακι στο μικρο δαχτυλο οπως εχουν μερικα γαντια...ή το αγοραζεις εξτρα.

ή ανεβαζεις ταχύτητα :)

κατα τα αλλα...δεν υπαρχει αλλη λυση

απλα ΜΗΝ ΤΗΝ ΣΚΟΥΠΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν έχεις καλό κράνος (και κατ' επέκταση ζελατίνα), το κρατάς κλειστό και αφήνεις τον αέρα να διώχνει τις σταγόνες.

Αν το κράνος είναι "τσουκάλι χωρίς χερούλι", βράσε όρυζα, ό,τι και να κάνεις, τον έχει πιεί κανονικά.

Λύση: Πας και αγοράζεις ένα σοβαρό κράνος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@Ravendark μια φορά που καθάρισα με το δάχτυλο πραγματικά το μετάνιωσα :Ρ

Σε μεγάλες ταχύτητες είναι αλλιώς

Στη πόλη είναι πιο πολύ μπελας το πιστεύω που δε μπορείς να ανοίξεις και πολύ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπομονη και καλη ζελατινα θελει.Το δαχτυλο το δοκιμασα προσφατα για καμια 400χλμ βροχη,και μονο χειροτερα γινονταν τα πραγματα... :blink: Λες να κανουμε καμια πατεντα στο γαντι??? :think:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω εχω ενα πανακι μπροστα μου στο τανκμπαγκ (αυτο που καθαριζω τη ζελατινα του κρανους πριν το φορεσω).

Κανω μια ετσι το βγαζω σκουπιζω τελειωσα.

Και μετα βεβαια αν συνεχισει η βροχη δεν το ξαναβαζω μεσα αλλα το στριμωχνω αναμεσα στην σελα και στα αυτα μου ωστε να το εχω ευκολα προσβασιμο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω εχω ενα πανακι μπροστα μου στο τανκμπαγκ (αυτο που καθαριζω τη ζελατινα του κρανους πριν το φορεσω).

Κανω μια ετσι το βγαζω σκουπιζω τελειωσα.

Και μετα βεβαια αν συνεχισει η βροχη δεν το ξαναβαζω μεσα αλλα το στριμωχνω αναμεσα στην σελα και στα αυτα μου ωστε να το εχω ευκολα προσβασιμο.

Εχεις καλο παντελονι τουλαχιστον,ή κατεβαινεις με μουλιασμενα π@π@ρι@???????? :whistling:

Τροποποιήθηκε από τον icelover

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η λύση του Φούρναρη είναι η καλύτερη, αντι για πανάκι εγώ έχω ένα κομμάτι δέρμα πάνω απο το ταμπλο. Υπάρχουν όμως και γάντια με ένα μικρό μάκτρο καθαριστήρα στον δείκτη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και αν ποτίσει ύστερα από 2-3-4-5 φορές σε ένα ταξίδι που έχεις χρησιμοποιήσει το δερμάτινο αυτό πανί τι γίνεται?

Την ώρα που οδήγας αφήνεις τα χέρια και το στραγγίζεις?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχεις καλο παντελονι τουλαχιστον,ή κατεβαινεις με μουλιασμενα π@π@ρι@???????? :whistling:

Μετα απο αρκετες φορες που την πατησα με πολλη βροχη πλεον τα αδιαβροχα δεν τα βγαζω απο τη βαλιτσα οποτε δεν τιθεται μουλιασματος γιατι ηδη τα φοραω την ωρα που βρεχει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειδου η λυση:

και...

Τωρα τι και πως, παραπανω δεν ξερω, ισως να εχει στα comments κατι, αλλα δεν προλαβαινω να κοιταξω τωρα.

Μονο μη με ρωτησετε πως το βρηκα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα και από εμένα

Θα ήθελα να θέσω και άλλη μία παράμετρο. Σε περίπτωση βροχής (με όλα τα προβλήματα στη ζελατίνα που περιγράφονται παραπάνω) θεωρήστε να φοράς και γυαλιά μυωπίας και να θολώνουν !!!! Για εμένα προσωπικά, ο συνδυασμός αυτός από μόνος του είναι ανασταλτικός παράγοντας για να οδηγώ υπό βροχή. Γενικότερα δηλαδή, εσείς τί κάνετε όταν θολώνουν τα γυαλιά οράσεως μέσα στο κράνος;;;

Φιλικά

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

είμαι τόσο μα τόσο άχρηστος άνθρωπος ,που όποτε οδηγώ με βροχή σκέφτομαι να μην σκουπίσω με το χέρι την ζελατίνα....αλλά πάντα το κάνω....μου την δίνουν οι σταγόνες....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λες να κανουμε καμια πατεντα στο γαντι??? :think:

Λεγεται glove rain wiper...δες ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ

το βρισκεις ευκολα και φθηνα!Η καλυτερη λυση ειναι αν θελουμε κατι εντελως καταλληλο και προσαρμοσιμο σε γαντι :_thumbsup:...και αν δεν θελουμε τοτε υπαρχουν γαντια που εχουν τετοιο "κολπακι πανω ετοιμο...πιο ακριβη λυση και θα πρεπει να εχεις ειδικο γαντι...

2009_Power_Trip_Womens_Dakota_Gloves.jpg

Η λύση του Φούρναρη είναι η καλύτερη, αντι για πανάκι εγώ έχω ένα κομμάτι δέρμα πάνω απο το ταμπλο.

...δίπλα στον καφε που ειναι κατω απο το A/C;Μιλαμε για αααααανεση το Varadero...αν δεν εχεις ομως varadero με ΤΑΜΠΛΟ;:mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειδου η λυση:

και...

Τωρα τι και πως, παραπανω δεν ξερω, ισως να εχει στα comments κατι, αλλα δεν προλαβαινω να κοιταξω τωρα.

Καλα τα σπαει το εν λογω σπρευ... αλλα αντε βρες ποιο ειναι :surrender:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω δεν καταλαβα γιατι δεν σκουπιζουμε με το χερι η με το γαντι. Που ειναι το κακο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δοκίμασέ το και θα καταλάβεις αμέσως το γιατί.

Γίνεται ΠΟΛΥ χειρότερα, αφού στην ουσία δεν διώχνεις το νερό, αλλά τις σταγόνες τις απλώνεις πάνω στη ζελατίνα και όλη η εικόνα διαθλάται παντού.

Τροποποιήθηκε από τον sorath

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ μέχρι τώρα μία φορά έχω οδηγήσει υπό πολύ βροχή και δεν χρειάστηκε καθόλου να καθαρίσω το κράνος.

δεν με ένόχλησε καθόλου.

θέμα ζελατίνας?γιατί πολύ γρήγορα δεν πήγαινα... :uglystupid2: :uglystupid2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λεγεται glove rain wiper...δες ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ

το βρισκεις ευκολα και φθηνα!Η καλυτερη λυση ειναι αν θελουμε κατι εντελως καταλληλο και προσαρμοσιμο σε γαντι :_thumbsup:...

Τέτοιο έχω κι εγώ και είναι πολύ χρήσιμο. Ότι γάντι και να φοράς, αυτό μπορείς να το χρησιμοποιήσεις. ;)

Ειδου η λυση:

Πολύ καλό φαίνεται.

Αφού όμως διώχνει τόσο έντονα το νερό, μετά πώς σκουπίζεις τα μυγάκια από το κράνος;... :think:

(και κάτι ακόμη.... πώς το βρήκες;;;;... :tooth: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω παλι γιατι με το γαντι το σκουπιζω και καθαριζει μια χαρα:think:

Οπως επισης φοραω και γυαλια και δεν θολωνουν αν εχεις αφησει μια μικρη χαραμαδα στην ζελατινα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειδου η λυση:

και...

Καλόοοο... δεν χαλάει το σπρέυ αυτό την UV επίστρωση της ζελατίνας; δεν την θολώνει καθόλου;

Από που μπορούμε να το προμηθευτούμε; γνωρίζεις την ονομασία του προϊόντος;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα και από εμένα

Θα ήθελα να θέσω και άλλη μία παράμετρο. Σε περίπτωση βροχής (με όλα τα προβλήματα στη ζελατίνα που περιγράφονται παραπάνω) θεωρήστε να φοράς και γυαλιά μυωπίας και να θολώνουν !!!! Για εμένα προσωπικά, ο συνδυασμός αυτός από μόνος του είναι ανασταλτικός παράγοντας για να οδηγώ υπό βροχή. Γενικότερα δηλαδή, εσείς τί κάνετε όταν θολώνουν τα γυαλιά οράσεως μέσα στο κράνος;;;

Φιλικά

Φιλε μου και εγω ομοιπαθης εδω με γυαλια, αλλα δεν εχω κανενα προβλημα να θολωνουν τα γυαλια. Συνηθως βαζω και τη βλακιτσα που κραταει τα χνωτα μακρια απο τη ζελατινα, αρα και τα γυαλια. Μια καλη λυση ειναι να ανοιγεις ελαχιστα αν μπορεις τη ζελατινα. Αλλιως ειναι συνηθως θεμα καλου αερισμου του κρανους(?) υποθετω...

Τέτοιο έχω κι εγώ και είναι πολύ χρήσιμο. Ότι γάντι και να φοράς, αυτό μπορείς να το χρησιμοποιήσεις. ;)

Πολύ καλό φαίνεται.

Αφού όμως διώχνει τόσο έντονα το νερό, μετά πώς σκουπίζεις τα μυγάκια από το κράνος;... :think:

(και κάτι ακόμη.... πώς το βρήκες;;;;... :tooth: )

Δεν κρατηθηκες, ετσι; :rotfl:

Καλόοοο... δεν χαλάει το σπρέυ αυτό την UV επίστρωση της ζελατίνας; δεν την θολώνει καθόλου;

Από που μπορούμε να το προμηθευτούμε; γνωρίζεις την ονομασία του προϊόντος;

Το συγκεριμενο ειναι αυτο cm-c32.jpg?_ex=200x200&s=0&r=1:knife:

Το λεει σε ενα απο τα comments στο βιντεο, τωρα που το κοιταξα.

Με μια προχειρη αναζητηση βρηκα προιοντα οπως αυτο και αυτο και αυτο που πιστευω μπορουμε να τα προμηθευτουμε πιο ευκολα.

Για το ενδεχομενο να προκαλεσουν καποια αλλοιωση στο υλικο της ζελατινας να ενα αντιστοιχο θεμα σε ξενα φορα... ADVRider

Να και τι λεει ενας για τα μυγακια:

I use this and can't fault it - expensive, but one can lasts a long time.

Plexus

The coating also makes it much easier to wipe bugs off, appears to fill in small scratches to some degree, and makes the visor less susceptible to minor scratches IME.

απο αυτο το θεμα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα