-TRANE- 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2018 εντελως τυχαια ακουσα αυτο απο DEATH Εφαγα κολλημα,και τωρα το μαθαινω κιθαρα.4-5 ακουσα απο death αυτο μου εκατσε πολυ καλα στο αυτι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2018 Την 16/03/2018 at 11:30 ΜΜ, το μέλος -TRANE- έγραψε: εντελως τυχαια ακουσα αυτο απο DEATH Εφαγα κολλημα,και τωρα το μαθαινω κιθαρα.4-5 ακουσα απο death αυτο μου εκατσε πολυ καλα στο αυτι! Όλος ο δίσκος έχει ενσωματωθεί στο DNA μου 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2018 Εγώ προτιμώ τα πέντε πρώτα τους αλλά και αυτό είναι ωραίο album, πιο τεχνικό... κρίμα που πέθανε τόσο νέος αυτός ο άνθρωπος, είχε πολλά να προσφέρει στη metal σκηνή. Και για να μην ξεμακραίνουμε πολύ... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
-TRANE- 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2018 Γενικά δεν ειμαι πολυ φαν των death metal τραγουδιων. Πιο πολύ μαρεσει να ειναι τεχνικο το κομματι στο θεμα κιθαρας κυριως για να το παιζω μετά στη κιθαρα εφοσον μου τραβαει το ενδιαφερον. Πηρά ηλεκτρική κιθάρα και το μοναδικο κομματι που ειχα ακουσει μεχρι τοτε ψιλο-μεταλ - ροκ ηταν το crazy train, μετά απο 2 χρόνια εμαθα ολοκληρο το holy wars απο megadeth χωρις σολο μονο ρυθμικά,και πλεον εχω μαθει σχεδον τα παντα απο megadeth,pantera,anthrax και iced earth(αν και jon schaffer δεν τον προλαβαινω στα πιο πολλα :P ) και η αληθεια ειναι επειδη αρχισα να βαριεμαι τα ιδια και τα ιδια,ακουω ολο και πιο πολυ opeth,behemoth και διαφορα αλλα death παρολο που δε μου τραβαν το ενδιαφερον στο κιθαριστικο κομματι,σαν τραγουδια ειναι πολυ ωραια! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2018 Ωραίος! Ρίξε μια ματιά/αυτιά και εδώ,παίζουν πιο τεχνικό death metal συγκριτικά με την πλειοψηφία των death metal συγκροτημάτων που είναι πιο brutal. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thanos89 328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2018 (τροποποιήθηκε) Για fun to play κοίτα και αυτό. Έχει κάτι περίεργα μετρήματα και επικό σόλο. Και κάτι σε πιο progressive death από τους Άγγλους. Το outro με την δικαση και το καθαρό στην κιθάρα όλα τα λεφτά. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 18 , 2018 από τον Thanos89 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2018 πριν 5 ώρες, το μέλος -TRANE- έγραψε: Γενικά δεν ειμαι πολυ φαν των death metal τραγουδιων. Πιο πολύ μαρεσει να ειναι τεχνικο το κομματι στο θεμα κιθαρας κυριως για να το παιζω μετά στη κιθαρα εφοσον μου τραβαει το ενδιαφερον. Πηρά ηλεκτρική κιθάρα και το μοναδικο κομματι που ειχα ακουσει μεχρι τοτε ψιλο-μεταλ - ροκ ηταν το crazy train, μετά απο 2 χρόνια εμαθα ολοκληρο το holy wars απο megadeth χωρις σολο μονο ρυθμικά,και πλεον εχω μαθει σχεδον τα παντα απο megadeth,pantera,anthrax και iced earth(αν και jon schaffer δεν τον προλαβαινω στα πιο πολλα :P ) και η αληθεια ειναι επειδη αρχισα να βαριεμαι τα ιδια και τα ιδια,ακουω ολο και πιο πολυ opeth,behemoth και διαφορα αλλα death παρολο που δε μου τραβαν το ενδιαφερον στο κιθαριστικο κομματι,σαν τραγουδια ειναι πολυ ωραια! :D Είσαι σε καλό δρόμο ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2018 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 (τροποποιήθηκε) Πόσο καύλα είναι οι φούστηδες, για κανένα live δεν έρχονται όμως...Τελευταία τους είδα με τον Barker όταν είχαν έρθει για το Puritanical... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 19 , 2018 από τον gkourv 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tassos71GR 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 μια γεύση από First Fragment με τον Dominic ''Forest'' Lapointe στο μπάσο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2018 (τροποποιήθηκε) Να παινέψω λίγο το, πάντα, υπο κατασκευή σπίτι μου. (info, στο.... info του βίντεο) Τροποποιήθηκε Μάρτιος 27 , 2018 από τον seatcowl 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2018 Την 3/28/2018 at 0:03 ΠΜ, το μέλος seatcowl έγραψε: Να παινέψω λίγο το, πάντα, υπο κατασκευή σπίτι μου. (info, στο.... info του βίντεο) Δικιά σου μπάντα; Ωραίο, Opeth-ικό ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2018 Πολύ καλή δουλειά όντως! Κάτι μου λέει ότι γουστάρεις Akercocke Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2018 (τροποποιήθηκε) και το σημερινό μου contribution @21:42 Τροποποιήθηκε Απρίλιος 3 , 2018 από τον gkourv 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2018 Την 28/3/2018 at 0:03 ΠΜ, το μέλος seatcowl έγραψε: Να παινέψω λίγο το, πάντα, υπο κατασκευή σπίτι μου. (info, στο.... info του βίντεο) Τελειωσε και το ξαναβαλα καπακι. Μπραβο μαν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2018 (τροποποιήθηκε) Και αφού ''βαρύναμε'' λίγο το κλίμα με την ωραία μπάντα του seatcowl με τα riffs που σέρνονται, βάζω τη σπουδαία αυτή γκρουπάρα...μικρότερος ψιλοαντιπαθούσα το doom αλλά υπάρχουν διαμάντια από κάποιες μπάντες. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 3 , 2018 από τον efkola 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2018 πριν 1 ώρα, το μέλος gkourv έγραψε: Δικιά σου μπάντα; Ωραίο, Opeth-ικό ;) Πες με και "μπάντα"...! Μόνος μου γρατζουνάω τα πάντα. πριν 1 ώρα, το μέλος kpapageo έγραψε: Πολύ καλή δουλειά όντως! Κάτι μου λέει ότι γουστάρεις Akercocke Ε ναι, οι Akercocke ειναι απο τις αγαπημένες μπάντες...! αν και τα πράγματα που θα ήθελα να παίξω είναι πιο κοντά σε άλλους ήχους... πριν 28 λεπτά, το μέλος Χ έγραψε: Τελειωσε και το ξαναβαλα καπακι. Μπραβο μαν. Thank you, thank you... δακρυα στα μάτια μου, ρίγη συγκίνησης, και μια ελαφρυά ενόχληση στο εσώρουχο... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2018 (τροποποιήθηκε) πριν 3 ώρες, το μέλος seatcowl έγραψε: και μια ελαφρυά ενόχληση στο εσώρουχο... Για να μην ειμαι off-topic... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 3 , 2018 από τον Χ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
-TRANE- 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2018 Μερικα κοβερ που εχω κανει με τραγουδια που μαλλον σας αρεσουν. Μερικα πραγματα πριν τα δειτε :P 1ον Το κανω για χαβαλε.Ουτε σοβαρα ουτε επαγγελματικα προφανως (Φαινεται απτη περουκα :P ) 2ον Εικονα και ηχος ειναι απο κινητο.Το auto focus θα σας κουρασει λιγακι .Προφανως υπαρχουν κιθαριστικα λαθοι αλλα δε μασαμε.Και το editing επισης ειναι ελαχιστο! Δε θελω σχολια για το δωματιο :P Σε γενικες γραμμες καποια ειναι πολυ καλα σαν συνολο μερικα μαπε :P Το αγαπημενο cover και το πρωτο μου με αυτην την 'custom' κιθαρα που ειχα φτιαξει στα χναρια του eddie van halen και την frankestrat. To ακουσα live απο μπαντα με κοβερακια και απευθειας το εμαθα γιατι το γουσταρα! Το παρακατω τραγουδι το εμαθα οταν εβλεπα to black sails και μετα εψαχνα λιγο τους πειρατες στο google :P Φοβερο song! To παρακατω με δυσκολεψε αφανταστα Αυτο ειναι χθεσινο :P αλλαξα ενισχυτη και δυστυχως η κιθαρα δεν ακουγεται οσο θα θελα.Και βαριεμαι να το ξαναγυρισω :P Kαι καποια αλλα χυμα! Πολυ παλια.Με την τοτε ψηφιακη καμερα που ειχα canon ixus 700 2-3 πραγματα για το τελος. Το holy wars ειναι το αγαπημενο μου τραγουδι για κιθαρα .&- 2 φορες τη βδομαδα γυρναω τη κιθαρα σε standard μονο και μονο για αυτο το song.Eιδικα το ρυθμικο κατα τη διαρκεια του main solo με τρελενει! Παιζω ρυθμικα,σπανια παιζω σολο,μονο τα ευκολακια. Ιced earth επισης δυσκολευομαι πλεον γιατι με πιανει πονος στο δεξι χερι! Αυτα.Εχω κιαλλα αλλα βαριεμαι να τα ποσταρω! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2018 πριν 1 ώρα, το μέλος -TRANE- έγραψε: Μερικα κοβερ που εχω κανει με τραγουδια που μαλλον σας αρεσουν. Μερικα πραγματα πριν τα δειτε :P 1ον Το κανω για χαβαλε.Ουτε σοβαρα ουτε επαγγελματικα προφανως (Φαινεται απτη περουκα :P ) 2ον Εικονα και ηχος ειναι απο κινητο.Το auto focus θα σας κουρασει λιγακι .Προφανως υπαρχουν κιθαριστικα λαθοι αλλα δε μασαμε.Και το editing επισης ειναι ελαχιστο! Δε θελω σχολια για το δωματιο :P Σε γενικες γραμμες καποια ειναι πολυ καλα σαν συνολο μερικα μαπε :P Το αγαπημενο cover και το πρωτο μου με αυτην την 'custom' κιθαρα που ειχα φτιαξει στα χναρια του eddie van halen και την frankestrat. To ακουσα live απο μπαντα με κοβερακια και απευθειας το εμαθα γιατι το γουσταρα! Το παρακατω τραγουδι το εμαθα οταν εβλεπα to black sails και μετα εψαχνα λιγο τους πειρατες στο google :P Φοβερο song! To παρακατω με δυσκολεψε αφανταστα Αυτο ειναι χθεσινο :P αλλαξα ενισχυτη και δυστυχως η κιθαρα δεν ακουγεται οσο θα θελα.Και βαριεμαι να το ξαναγυρισω :P Kαι καποια αλλα χυμα! Πολυ παλια.Με την τοτε ψηφιακη καμερα που ειχα canon ixus 700 2-3 πραγματα για το τελος. Το holy wars ειναι το αγαπημενο μου τραγουδι για κιθαρα .&- 2 φορες τη βδομαδα γυρναω τη κιθαρα σε standard μονο και μονο για αυτο το song.Eιδικα το ρυθμικο κατα τη διαρκεια του main solo με τρελενει! Παιζω ρυθμικα,σπανια παιζω σολο,μονο τα ευκολακια. Ιced earth επισης δυσκολευομαι πλεον γιατι με πιανει πονος στο δεξι χερι! Αυτα.Εχω κιαλλα αλλα βαριεμαι να τα ποσταρω! Είσαι θεός :-D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2018 (τροποποιήθηκε) El numero dos, ξανά δικό μου κομμάτι, για αυτούς που η νονά δεν τους έφερε τη λαμπάδα He-Man που ήθελαν. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 7 , 2018 από τον seatcowl 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2018 http://www.athensvoice.gr/culture/music/435129_oi-rotting-christ-synelifthisan-sti-georgia-os-satanistes-kai-pithanoi Έτσι για συμπαράσταση στην γκρουπάρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Moustardas 355 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2018 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες