TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2011 Διαβασα προσεκτικά και να πω τη γνώμη μου. Ένα μπουφάν πραγματικά είναι κάτι το πολύ προσωπικό και υποκειμενικό. Μπουφάν όπως αυτό που μας έδειξε ο Παναγιώτης είναι πολύ ενδιαφέροντα και έχουν κατασκευαστεί για έναν συγκεκριμένο σκοπό: Το ταξίδι σε κάθε είδους τεραίν και με κάθε καιρό. Φεύγεις δηλαδή πρωί άνοιξης με την υγρασία να τρυπάει και θες ένα ζεστό μπουφάν με επένδυση. Στην πορεία σε πιάνει και ένα ψιλόβροχο να είναι αδιάβροχο. Μετά όταν μεσημεριάζει το γυρίζει σε ζέστη. Βγάζεις επενδύσεις. Μετά κάνει ακόμα πιο ζέστη. Ανοίγεις και τέντα τους αεραγωγούς και είσαι μπόμπα. ¨Εχω προβάρει αντίστοιχα μπουφάν και πράγματι έχουν πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά. ΟΜΩΣ, η ταπεινή μου γνώμη είναι πως δεν κάνουν τέτοια μπουφάν για την πόλη. Οι λόγοι είναι διάφοροι. Καταρχήν πρόκειται για μπουφάν 3/4, μακρύ δηλαδή και λίγο πιο δύσχρηστο συνεπώς. Επιπλέον συνήθως έχουν ψηλούς γιακάδες, πράγμα που όσο ζεσταίνει είναι και πιο ενοχλητικό. Κατα τη γνώμη μου λοιπόν αξίζει αν κάποιος ταξιδεύει να πάρει ένα τέτοιο μπουφάν, θα το καταευχαριστηθεί! Πρέπει όμως για μέσα στην πόλη να έχει και ένα ΄΄μεσάτο΄΄ μπουφάν ελαφρύ με μια ελαφριά επενδυσούλα να μπορεί να το βαζοβγάζει εύκολα και να είναι εύχρηστο. Εγώ προσωπικά αυτή την τακτική ακολουθώ εδώ και χρόνια. ¨Εχω ένα καλό μπουφάν κορντούρα για τα ταξίδια μου (IXS Pathfinder) και για την πόλη ένα κοντό και ελαφρύ (IXON SISMIC) Αν έπρεπε να αντικαταστήσω την κορντούρα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ θα έπαιρνα ένα αντίστοιχο μπουφάν σαν αυτό που μας δείχνει ο Παναγιώτης γιατί είναι πιο ευπροσάρμοστο στις κλιματικές αλλαγές (πολύ χρήσιμο αυτό στα ταξίδια). Αν έπρεπε όμως να αντικαταστήσω το IXON θα έπαιρνα πάλι κάτι αντίστοιχο μεσάτο και ελαφρύ. ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν τι αγοράζουμε και για τί χρήση το θέλουμε.. Σημείωση: πολύ σημαντικό είναι και οι διαδρομές που κάνει κάποιος. Αν π.χ. χρησιμοποιεί περιφερειακές διαδρομές, δεν μπλέκει σε κίνηση, στο κέντρο μιας πολης, επίσης άλλο να μένεις Κρήτη, άλλο Θεσσαλονίκη κλπ. Νομίζω καταλαβαίνει κάποιος το πνεύμα μου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2011 Ένα μεγάλο πρόβλημα που έχω κατά καιρούς αντιμετωπίσει σε πολυήμερα ταξίδια, ειδικά για εξωτερικό, είναι το "ποιό μπουφάν να φορέσω". Έχει τύχει να αναγκαστώ να αγοράσω μπουφάν στο Μιλάνο γιατί οι προβλέψεις για κακοκαιρία δεν επαληθεύτηκαν και έλυωνα απο τον ιδρώτα. Πρόσφατα στο ταξίδι στη Νότια Ιταλία, έφυγα απο Καβάλα με καρεκλοπόδαρα μέχρι Ηγουμενίτσα, και στην Ιταλία ήταν καλοκαίρι. Να κουβαλάω διπλά μπουφάν, απλά δεν "παίζει", ειδικά δικάβαλος. Εδώ και καιρό λοιπόν ψαχνόμουνα για ένα μπουφάν που: 1. Να είναι ποιοτικό. 2. Να είναι 100% αδιάβροχο. 3. Να έχει πολλούς αεραγωγούς. 4. Να μεταμορφώνεται εύκολα απο χειμερινό σε ανοιξιάτικο - καλοκαιρινό. 5. Να μην χρειάζεται να πουλήσω ένα νεφρό για να το πάρω............................................................................ Διαβασα προσεκτικά και να πω τη γνώμη μου. Ένα μπουφάν πραγματικά είναι κάτι το πολύ προσωπικό και υποκειμενικό. Μπουφάν όπως αυτό που μας έδειξε ο Παναγιώτης είναι πολύ ενδιαφέροντα και έχουν κατασκευαστεί για έναν συγκεκριμένο σκοπό: Το ταξίδι σε κάθε είδους τεραίν και με κάθε καιρό. .................................................................... Πες τα χρυσόστομε.................. ...... δεν θέλει μυαλό, ματάκια να διαβάζεις θέλει................. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2011 (τροποποιήθηκε) Δεν έχω καμία σχέση με την εταιρεία πέρα απο το οτι αγόρασα ένα μπουφάν της, και, όπως και σε πολλά άλλα πράγματα μοτοσυκλετιστικού εξοπλισμού (διαφόρων εταιρειών) που έχω κατα καιρούς πάρει, θεωρώ πως είναι προς το συμφέρον όλων να δημοσιοποιήσω την γνώμη μου. Υποστήριξη και εγκώμιο δεν υπάρχει, υπάρχει μιά περιγραφή του πώς το είδα εγώ. Όποιος θέλει το κρατάει, όποιος θέλει το πετάει. To να πετάς χολή και κατηγορίες και μετά να λές χωρίς παρεξήγηση, είναι μία μαλακία και μισή. Εσύ βάλε λοιπόν αυτά που έχεις δοκιμάσει και πές μας τις απόψεις σου. Αλλά τα υπονοούμενα που αφήνεις είναι τουλάχιστον χαζά και κομπλεξικά. σε μια αναζητηση των δημοσιευσεων σου μπορει καποιος να διακρινει με μεγαλη ευκρινεια οτι οι "εξυπνες" αγορες που θελεις να μοιραστεις μαζι μας ειναι στην πλειοψηφια τους απο το Moto-Market... οποτε καταλαβαινεις οτι δεν υποβιβαζω τα προ'ι'οντα της MACNA Μου αρεσει η ειλικρινεια και η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ... κομπλεξ δεν υπαρχει κανενα οπως ουτε και αγνοια της αγορας και των προ'ι'οντων.... Απλα μη νομιζεις οτι ειμαστε ολοι 17-18 χρονων και κατεβαζουμε αμασητα πληροφοριες.... ΟΤΙ και να αγορασεις ευχομαι να το χαρεις σε ομορφα χιλιομετρα .... Υ.Γ. Δεν ειμαι κομμουνιστης , ουτε πολεμαω τις αλυσιδες και τις πολυεθνικες...Πιστευω οτι μιση αληθεια ειναι χειροτερη απο ψεμα... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 16 , 2011 από τον maxxdopa 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2011 Το οτι αγοράζω αρκετά πράγματα απο το ΜΟΤΟΜΑΡΚΕΤ είναι αποτέλεσμα της σωστής σχέσης ποιότητας τιμής πού έχω βρεί στα πράγματα που αγοράζω απο εκεί. Και στο ότι είναι το μεγαλύτερο μαγαζί σε ποικιλία στην Καβάλα. Αυτό όμως δεν με εμποδίζει να έχω κριτικό μάτι, ούτε φυσικά στο να συνιστώ και άλλες μάρκες που έμεινα ευχαριστημένος όπως το alpinestars Stella, τα ισοθερμικά dainese, το Dainese Drake air, το Bering sunrise και άλλα που δεν αξίζει τον κόπο να ψάχνω για να αποδείξω σε όποιον κακόπιστο πως δεν είμαι ελέφαντας................ 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
irakliszs 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2011 δηλαδή απο αυτα που λέτε, μου φαίνεται πως πιο πολύ θα βολευτεί κάποιος στην πόλη με 2 μπουφαν για καλοκαιρι/χειμώνα, παρά με ένα 3ων εποχών... το θέμα είναι μετά αν μπορέσεις να "χωρέσεις" στο ίδιο μπάτζετ 2 μπουφαν αντί για 1 χαμελαιοντα, κρατώντας την ασφάλειά/άνεσή σου σε καλά επίπεδα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2011 δηλαδή απο αυτα που λέτε, μου φαίνεται πως πιο πολύ θα βολευτεί κάποιος στην πόλη με 2 μπουφαν για καλοκαιρι/χειμώνα, παρά με ένα 3ων εποχών... το θέμα είναι μετά αν μπορέσεις να "χωρέσεις" στο ίδιο μπάτζετ 2 μπουφαν αντί για 1 χαμελαιοντα, κρατώντας την ασφάλειά/άνεσή σου σε καλά επίπεδα Καλώς ή κακώς η πιο συνολική λύση είναι αυτή. Δεν τα γλυτώνεις τα 400-450€ δηλαδή για να έχεις 2 μπουφάν ενώ με 250€ παίρνεις το 4 σε 1. Αν πάντως δεν σου περισσεύουν τα λεφτά πάρε τον χαμαιλέοντα και απλά θα κάνεις κάποιες υποχωρήσεις το καλοκαίρι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2011 σε μια αναζητηση των δημοσιευσεων σου μπορει καποιος να διακρινει με μεγαλη ευκρινεια οτι οι "εξυπνες" αγορες που θελεις να μοιραστεις μαζι μας ειναι στην πλειοψηφια τους απο το Moto-Market... οποτε καταλαβαινεις οτι δεν υποβιβαζω τα προ'ι'οντα της MACNA Μου αρεσει η ειλικρινεια και η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ... κομπλεξ δεν υπαρχει κανενα οπως ουτε και αγνοια της αγορας και των προ'ι'οντων.... Απλα μη νομιζεις οτι ειμαστε ολοι 17-18 χρονων και κατεβαζουμε αμασητα πληροφοριες.... ΟΤΙ και να αγορασεις ευχομαι να το χαρεις σε ομορφα χιλιομετρα .... Υ.Γ. Δεν ειμαι κομμουνιστης , ουτε πολεμαω τις αλυσιδες και τις πολυεθνικες...Πιστευω οτι μιση αληθεια ειναι χειροτερη απο ψεμα... Απο εχθες το βραδυ ενα γαιδουρι εχει παρκαρει μπροστα σε γκαραζοπορτα και δεν μπορει να βγει κανεις Καλεσα τροχαια και εχει φαει ηδη 2 κλησεις Αν ΠΑΛΙ αποψε δεν το παρει, θα του σκασω και τα 4 λαστιχα, ας ζησει και κανεις λαστιχας, ανθρωποι ειναι και αυτοι Φιλε μου τους εχεις δωσει πολυ αερα, αμα εισαι καλος εισαι και μακακας, ενω αμα δειξεις τρελα δεν θα σου μιλαει κανεις Δυστυχως ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΙ στην Ελλαδα, τους καλους τους καβαλανε Παλίκαρε τον Παναγιώτη τον ξέρω προσωπικά και κάτι τέτοιο που λες δεν παίζει με την καμία! ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ ΟΜΩΣ!!! Κατά καιρούς έχει ποστάρει 10-20 προϊόντα που αγόρασε και έμεινε ευχαριστημένος. Εδώ στην Καβάλα δεν έχει και μεγάλη ποικιλία καταστημάτων για να μπορέσεις να πάρεις από αλλού. Το Μοτομάρκετ είναι αυτό με την μεγαλύτερη ποικιλία, οπότε λογικό κάποια προϊόντα του να είναι από εκεί. Έχει δείξει όμως και πόσα άλλα από άλλα καταστήματα. Χωρίς να ξέρεις όμως ποστάρεις και προσβάλλεις και αφήνεις υπονοούμενα... Αν μη τι άλλο θα πρέπει να είσαι λιγάκι πιο προσεκτικός. (Μήπως τα παίρνω και εγώ από τον Παναγιώτη;;; μπορεί... μου κέρασε τον καφέ πριν λίγες μέρες...) δεν πάμε καθόλου καλά!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aromeo 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2011 (τροποποιήθηκε) Δυστυχως , δεν υπαρχει τζακετ "λιγο απ'ολα" .... ειναι σαν τους φιλους που εχω στην παρεα με σπαστο κρανος και λενε οτι "-εχω Full face και ανοιχτο κρανος 2 σε 1" περα απο το οτι φαινεται βαρυ, απο αποψη εμφανισης εγω δε θα ανεβαινα σε καμια μοτο με τετοιο μπουφαν... Δεν ξερω τι σχεση εχει ο Παναγιωτης με την εταιρεια και υπαρχει αυτη η "υποστηριξη" και το εγκωμιο , αλλα με 280-300 ευρω αυτη τη στιγμη αγοραζεις αρκετα αξιολογα μπουφαν απο εταιρειες κυρους που εχουν δοκιμαστει ... χωρις παρεξηγηση του κανουν δωρο μπουφαν -.- coolαρετε... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 16 , 2011 από τον aromeo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2011 Παλίκαρε τον Παναγιώτη τον ξέρω προσωπικά και κάτι τέτοιο που λες δεν παίζει με την καμία! ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ ΟΜΩΣ!!! Κατά καιρούς έχει ποστάρει 10-20 προϊόντα που αγόρασε και έμεινε ευχαριστημένος. Εδώ στην Καβάλα δεν έχει και μεγάλη ποικιλία καταστημάτων για να μπορέσεις να πάρεις από αλλού. Το Μοτομάρκετ είναι αυτό με την μεγαλύτερη ποικιλία, οπότε λογικό κάποια προϊόντα του να είναι από εκεί. Λεβεντιά μη με παιρνεις στα σοβαρα εμενα...κι εγω τα παιρνω... αλλα και να μην τα επαιρνα απο τοτε που ειχα 5 ποστ στο Mybike μπορουσα να καταλαβω αρκετα πραματα... Οπως και τα μελη που μονο τατουαζ motoraid δε χτυπησαν και ειχαν τα καλυτερα να πουν... Το μελος αυτο δεν το στοχοποιησα και γιαυτο μιλησα γενικα και εγραψα τη γνωμη μου (σε αυτο το δικαιωμα δε μπορεις να παρεμβεις) Χωρίς να ξέρεις όμως ποστάρεις και προσβάλλεις και αφήνεις υπονοούμενα... Αν μη τι άλλο θα πρέπει να είσαι λιγάκι πιο προσεκτικός. Μην ανησυχεις...δεν τρεχει τιποτα .... ποιος ειμαι εγω να χαλασω τις κλικες ? Υ.Γ. να ειμαι πιο προσεκτικος ε? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2011 Λεβεντιά μη με παιρνεις στα σοβαρα εμενα...κι εγω τα παιρνω... αλλα και να μην τα επαιρνα απο τοτε που ειχα 5 ποστ στο Mybike μπορουσα να καταλαβω αρκετα πραματα... Οπως και τα μελη που μονο τατουαζ motoraid δε χτυπησαν και ειχαν τα καλυτερα να πουν... Το μελος αυτο δεν το στοχοποιησα και γιαυτο μιλησα γενικα και εγραψα τη γνωμη μου (σε αυτο το δικαιωμα δε μπορεις να παρεμβεις) Μην ανησυχεις...δεν τρεχει τιποτα .... ποιος ειμαι εγω να χαλασω τις κλικες ? Υ.Γ. να ειμαι πιο προσεκτικος ε? Πες μας ότι σου φάνηκε απειλή τώρα αυτό να τρελαθώ!!! Και που κολλάνε οι κλίκες; και για ποια κλίκα συγκεκριμένα μιλάς τώρα; Φυσικά και έχεις το δικαίωμα της γνώμης σου, αλλά όταν δεν προσβάλλεις τον συνομιλητή σου. Και εσύ δεν μίλησες καθόλου γενικά όπως λες... ειδικά αναφέρθηκες! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Desert Eagle 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2011 Coll-αρετε ρε μάγκες δεν αξίζει να τρώγεστε... με τα "λόγια" δεν βγαίνει τίποτα...!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2011 Coll-αρετε ρε μάγκες δεν αξίζει να τρώγεστε... με τα "λόγια" δεν βγαίνει τίποτα...!!! εχεις δικιο φιλε μου ... δεν επρεπε να πω τιποτα απο αυτα... δεν ηξερα οτι υπηρχε περιπτωση να εκφερω μια προσωπικη αποψη / γνωμη και θα πεφταν οι "συνηγοροι" να με φανε... Πανω απο ολα κριμα που χαλασε το thread... θα "προσεχω" στο μελλον να μην παραφερθω και να μην ειμαι πνευμα αντιλογιας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2011 Πώς γίνεται ρε παιδί μου με εσένα να πέφτουν πάντα οι ΄΄συνήγοροι΄΄ Λές να είναι επειδή είσαι: ειρωνικός, εκνευριστικός, προσβλητικός κλπ?? Δοκίμασες ποτέ να πεις με πιο ωραίο τρόπο στον άλλον την άποψη σου και σου επιτέθηκε? Στο ένα θέμα εδώ του Παναγιώτη τον λες υποκριτή και απατεώνα, οτι τα παίρνει για να προωθήσει προϊόντα μιας εταιρείας και σε άλλο θέμα παραδίπλα οτι όποιος έχει όνειρα (έστω θερινής νυχτός) για ταξίδια και χιλιόμετρα είναι ψεύτης και υποκριτής? Ποιός είσαι εσύ ρε μεγάλε τιμητή των πάντων? Κόψε λίγο και κάνε και καμιά αυτοκριτική, άντε γιατί πήξαμε απο ΄΄τσαμπουκάδες΄΄ εδω μέσα και συνομοσιολόγους και ΄΄έξυπνους΄΄. Άμα γουστάρεις να την πεις σε κάποιον και να τον προσβάλλεις έλα σε καμιά βόλτα να του την πεις απο κοντά να πιάσει και τόπο. να γνωρίσεις κιόλας κανέναν απο αυτούς που προσβάλλεις μπας και αλλάξεις γνώμη. Και γενικώς άμα έχεις νευράκια δεν πας κάπου αλλού να ξεσπάσεις καλύτερα? 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2011 σκεψεις μου... εδω ορισμενοι ακομα και οταν προσβαλουν αλλους η ακομα και οταν θιγουν θρησκειες εθνος κλπ και διαμαρτυρεσε οτι πρεπει να τηρουν τους κανονες συμπεριφορας σου λενε οτι το φορουμ δεν εχει λογοκρισια και αδικα κλαιγεσε και κανενας συντονιστης δεν βαζει τα πραγματα στην θεση τους!!! θα πρεπει επομενως να σεβομαστε την αποψη του συνομιλητη μας να λεμε την διαφορετικη δικια μας αποψη αλλα και βεβαιως να μην χαραχτηρειζουμαι τον συνομιλιτη μας απο την αποψη του! ορισμενοι εχουν παρεξηγησει την ευγενεια που ο αλλος δειχνει οταν δεν τους απανταει στο ιδιο υφος και ηθος και το θεωρουν αδυναμια!!! καλο λοιπον ειναι ορισμενοι να μαζευτουν και αν δεν μπορουν να το κανουν οι ιδιοι ,ας τους μαζεψουν οι διαχειρηστες αν θελουν να εχουν εν φορουμ που να εχει αξιολογα ατομα..... συγμωμη για την παραθεση μου σε ολα τα παιδια που συζητουν το ολο θεμα για το μπουφαν 4 σε 1 και για το σπαμ....αλλα ειναι αδικο σε καποιον που λεει την γνωμη του για το μπουφαν που εκεινος αγορασε και μας λεει τις εντυπωσεις του να του καταλογειζουν και προθεση!!! σορυ παιδια αν ισως υπερβαλω και μην πεταχτει κανεις τωρα να μου πει για τα ορθογραφικα μου αλλα ελπιζω να δει την ουσια το οτι ολοι πρεπει να σεβομαστε ο ενας τον αλλον!!!! και εγω συμφωνω παντως οτι το ιδανικο θα ηταν καθε εποχη αλλα και σε χωρο που κινουμεθα [ πολη,επαρχιακο δικτυο η αυτοκινητοδρομο ]να εχουμαι και το αναλογο μπουφαν γιατι οπωσδηποτε θα ειναι πιο ολοκληρομενη η προστασια μας αλλα πολλες φορες προσπαθουμαι να τα συνδιασουμαι ολα αυτα σε ενα λογω οικονομιας.πειστευω οτι και αυτο γεινετε αν θα κανουμαι καποιες υποχωρησεις και προσαρμοσουμαι και την οδηγηση μας αναλογα!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwrgos2012 254 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2011 (τροποποιήθηκε) πραγματικά συμφωνω με τον gs500f. Θα ήθελα να πω όμως πως όσο καιρό είμαι γραμμένος στο φορουμ καθώς είμαι και χρήστης που τις περισσότερες φορές μα αρέσει να διαβάζω τις απόψεις των αλλων και να μαθαίνω από παλαιότερους, καθότι νέος σχετικά στον χώρο, και λιγότερες φορές να γράφω, έχω παρατηρήσει ότι μερικοι που είναι γραμμένοι στο φόρουμ είναι μόνο για να ειρωνεύονται, να πουλάνε μαγκιά και να χαλάνε το κλίμα της κουβέντας, ίσως αυτοί με κάποια μορφή ψηφοφορίας θα έπρεπε να βγαίναν από το φορουμ, τραβηγμένο αλλά δεν βλέπω άλλη λύση. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 17 , 2011 από τον giwrgos2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2011 Tελικα το μπουφαν ειναι 4 εποχων;Δηλαδη Καλοκαιρι και Χειμωνα θα το φορας ή θα γινεται τζαμπα σαματάς; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
irakliszs 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2011 Tελικα το μπουφαν ειναι 4 εποχων;Δηλαδη Καλοκαιρι και Χειμωνα θα το φορας ή θα γινεται τζαμπα σαματάς; εμένα μου σχηματιστηκε η εντυπωση οτι σε μια διαδρομή μια χαρά θα ειναι για το καλοκαίρι, αλλά για καταστάσεις κίνησης στην αθηνα+φανάρια κλπ δεν κάνει :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wildbilly 1.471 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2011 Μάγκες γεια χαρά, Τα καλά του ιντερνετ στην καθημερινή μας ζωή. Εσείς δοκιμάζετε και μας λετε τη γνωμη σας και μεις οι υπόλοιποι επηρρεαζόμαστε και πράττουμε ανάλογα. Είδα το μπουφανάκι σ’αυτό το ποστ και μου φάνηκε αξιόλογο. Πήγα λοιπόν εχθές να το δοκιμάσω και από κοντά μιας που στην Κόρινθο δεν υπήρχε. Για να είμαι ειλικρινής πρώτα είδα ένα ανάλογο μπουφανάκι 4 εποχών της IXS, με μεγάλες τσεπες μπροστά που βγαίνουν και γίνονται αεραγωγοί, όπως επίσης και πίσω. Ωραίο μπουφάν, καλή ποιότητα, γνωστό brand name, ίσως από τα καλύτερα, αλλά είδα και το macna geo και πραγματικά είναι συγκρίσιμο σε ποιότητα, έχει έξυπνες λύσεις, αφαιρούνται οι επενδύσεις, οι προστασίες είναι οκ, το ντηζάιν λίγο υπερβολικό αλλά ασυνηθιστο και μοντέρνο, έχει ωραίες λεπτομέρειες στα φερμουάρ κτλ και η τιμή είναι πολύ καλή (λίγο φθηνότερη από το IXS). Προς στιγμη αμφιταλαντεύτηκα μεταξύ των δύο, αλλά υπερίσχυσε η πολυμορφικότητα του ρούχου και του ότι ταιριάζει περισσότερο με το κράνος μου (καλά μη βαράτε). Λοιπόν, φόρεσα λοιπόν το καινούριο μου μπουφανάκι (σε μαύρο χρώμα) και γύρισα Κόρινθο. Μου έκανε καλή εντύπωση αφού παρόλο που είχε κρυάκι (περίπου 10 βαθμούς) και φορούσα μονο ένα ισοθερμικό από μέσα, δεν κρύωσα καθόλου. Στο τέλος της διαδρομής έφαγα και ένα ψιλόβροχο, μου φαίνεται λοιπόν οτι το τεστ ήταν επιτυχημένο. Πολύ καλή εντύπωση μου έκανε η εφαρμογή και το στησιμο του μπουφάν στον αέρα, αφού δεν "κουνάει" καθόλου...Πάντως για πόλη με 40 βαθμούς σίγουρα θα είναι βαρύ, αλλά για μένα που το θέλω για ταξιδιωτική χρήση θα είναι ότι πρέπει. Μένει μόνο να το δοκιμάσω σε κρύο κρύο και σε ζέστη ζέστη (αν αντέχει στο πολύ κρύο και αν είναι εύχρηστο το βάλε-βγάλε του αφαιρούμενου τμηματος). Αυτά, όσο πιο αντικειμενικά γίνεται και απο μένα (και όχι δεν τα παίρνω από το μοτομαρκετ, ήταν η πρώτη φορά που πάτησα το ποδάρι μου εκει μεσα)... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toumpas 383 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2011 Έλεος ξεκολάτε με τις ελληνικού τύπου βεντέτες. Το τι σου είπε αυτός και τι του απάντησες και αν στα αλήθεια είσαι 2 μέτρα με μακρυα ξανθά μαλλιά μυώδεις κτλπ ούτε και αυτό μας ενδιαφέρει. Ξεκολάτε με τις ανταπαντήσεις και περάστε σε άλλο επίπεδο ΦΟΡΟΥΜ. Ιτσ νοτ γιορ νειμπορχουντ καφενές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
err 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2011 παιδιά αν ξέρετε κάτι για γυναικείο 4 εποχών για την κοπελα σχετικά ποιοτικό εκεί γύρω στα 200 ευρώ θα εκτιμούσα προτάσεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2011 παιδιά αν ξέρετε κάτι για γυναικείο 4 εποχών για την κοπελα σχετικά ποιοτικό εκεί γύρω στα 200 ευρώ θα εκτιμούσα προτάσεις Πολυ ποιοτικο, οχι σχετικα http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Revit-Siren-Jacket/SubProducts/Revit-Siren-Jacket-0001 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2011 Δοκίμασες ποτέ να πεις με πιο ωραίο τρόπο στον άλλον την άποψη σου και σου επιτέθηκε? Σορυ για το οφτοπικ αλλά τι μου θυμισες με αυτο.... ηθελε καποιος να βρισει μια γειτονισσα,η οποια δεν ηταν και του Πανεπιστημιου...Κατεβαινει λοιπον τής χτυπα την πορτα και της λεει "Μπορειτε σας παρακαλω αν εχετε την καλωσυνη να εξετασετε το ενδεχομενο ερωτικης επαφης,σεξουαλικα καυτη και ποθητη κυρία μου,επιτυγχανοντας ενδεχομενως με τον τροπο αυτο εις οφελος των κοντινων συγκατοικων σας την αποφυγη υπερβολικης διογκωσης των γεννητικων αδενων μας;"........................ εχοντας στο μυαλο του την εκφραση "Αει γ@μησου μωρη κ@ριολα μας εχεις πρηξει τα @ρχιδια"... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LordVeyron 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2011 ενημερωτικά φοράω εδώ και 4 μήνες το GEO MACNA,έχω μείνει ΑΡΙΣΤΑ ευχαριστημένος,και πολύ αποδοτικό και στις βροχές και στις επενδύσεις.. Δεν ξέρω εάν το πήρες τελικά γιατί είδα διάφορες απαντήσεις.αλλά ελπίζω να το χαίρεσε γιατί είναι πραγματικά τρομερό μπουφάν,εγώ το πήρα με 200 ευρώ και έχω παραγγείλει και το κάτω μέρος απο παντελόνι , είναι πολύ καλό και πάλι μόνο καλά λόγια :) Κράνος και προστατευτικά πάντα :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atopos 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2011 Εγω να ρωτησω κατι αλλο ως ασχετος επι του θεματος? Τι παραπανω προσφερει ενα μπουφαν "3/4" απο ενα "μεσατο"?Εχουν τοση αισθητη διαφορα στο κρυο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2011 Εγω να ρωτησω κατι αλλο ως ασχετος επι του θεματος? Τι παραπανω προσφερει ενα μπουφαν "3/4" απο ενα "μεσατο"?Εχουν τοση αισθητη διαφορα στο κρυο? Ναι, το μεσάτο αφήνει ακάλυπτη την ........... νεφραμιά. Ειδικά αν το μηχανάκι είναι λίγο σκυφτό ή αν έχει μπαγαζιέρα, που οι στροβιλισμοί είναι εύκολο να σου κάνουν "μπασίματα" στην μέση. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες