Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2010 (τροποποιήθηκε) Ένα μεγάλο πρόβλημα που έχω κατά καιρούς αντιμετωπίσει σε πολυήμερα ταξίδια, ειδικά για εξωτερικό, είναι το "ποιό μπουφάν να φορέσω". Έχει τύχει να αναγκαστώ να αγοράσω μπουφάν στο Μιλάνο γιατί οι προβλέψεις για κακοκαιρία δεν επαληθεύτηκαν και έλυωνα απο τον ιδρώτα. Πρόσφατα στο ταξίδι στη Νότια Ιταλία, έφυγα απο Καβάλα με καρεκλοπόδαρα μέχρι Ηγουμενίτσα, και στην Ιταλία ήταν καλοκαίρι. Να κουβαλάω διπλά μπουφάν, απλά δεν "παίζει", ειδικά δικάβαλος. Εδώ και καιρό λοιπόν ψαχνόμουνα για ένα μπουφάν που:Να είναι ποιοτικό.Να είναι 100% αδιάβροχο.Να έχει πολλούς αεραγωγούς.Να μεταμορφώνεται εύκολα απο χειμερινό σε ανοιξιάτικο - καλοκαιρινό.Να μην χρειάζεται να πουλήσω ένα νεφρό για να το πάρω. Ψάξε-ψάξε λοιπόν, βρήκα στο Μοτομαρκετ τα MACNA. Δεν τα ήξερα, δεν τα είχα ξαναδεί, αλλά εντυπωσιάστηκα και απο την ποιότητα, και απο τις δυνατότητες προσαρμογής που σου δίνουν. Ειδικά το GEO που παρήγγειλα, έχει ολόκληρο τμήμα που αφαιρείται αποκαλύπτοντας αεριζόμενο διχτυωτό απο κάτω του. Το άλλο μοντέλλο που φέρνει, το OASIS, δεν έχει αυτή τη δυνατότητα, αλλά έχει πολλούς αεραγωγούς σε χέρια, στέρνο, πλάτη. Ένα ακόμα σύν, βγαίνουν και σε ενδιαφέροντες χρωματισμούς, πέραν του κλασσικού μαύρου. Με τιμές 280 και 220 Ε, θεωρώ πως είναι πολύ φτηνά για αυτά που δίνουν. Περισσότερα ΕΔΩ και ακόμα περισσότερες εντυπώσεις σε λίγες μέρες που θα το παραλάβω (λόγω "ειδικού" χρώματος περιμένω να μου το φέρει απ' έξω). Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 10 , 2012 από τον Παναγιώτης Κ. Καταχώριση ετικετών 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costas 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2010 +650000000000000 :_thumbsup: Ποντάκι από μένα για τη μπουφανάρα, που το βρήκες ρε φίλε; Χρόνια αναρρωτιόμουν γιατί κανένας δεν σκέφτεται να κατασκευάσει ένα τέτοιο μπουφάν και κατά καιρούς είχα ψιλοψαχτεί αλλά τίποτα. Ψήνομαι άσχημα για ένα τέτοιο και δη για το κόκκινο - ανθρακί! Εσύ τι χρώμα το πήρες; Αναμένω εναγωνίως feedback όσον αφορά ποιότητα, προστασίες, αδιαβροχοποιηση και εξαερισμό για να το παραγγείλω! :worshippy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fw_siak79 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2010 Φαίνονται πολύ καλά. Έριξα κ εγώ μια ματιά στο link σου, γιατί το μπουφάν που έχω κλείνει πενταετία κ σιγά σιγά θέλει αντικατάσταση. Ρίξε ενα review μετά από κάποια χλμ αν είναι να τα δούμε κ από κοντά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Capdi 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2010 Tα δοκιμασα τη πρωτη μερα που τα εφεραν..Απο ποιοτητα φαινονταν σουπερ, η εφαρμογη και η τεχνολογια κατασκευης απλα αψογη... Το μονο που δε με ενθουσιασε ηταν οι προστασιες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnny 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2010 Με γεια Πανο αλλα εμεις με τα γυμνα δεν τα χρειαζομοστε αυτα τα μπουφαν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2010 Η τιμη σιγουρα ειναι σουπερ γι'αυτα που υποσχεται. Αναμενουμε εντυπωσεις! (Α! Και με γειες! ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2010 (τροποποιήθηκε) Και αυτά εδώ μ'αρέσουν Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 19 , 2010 από τον Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas75 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2010 Ολα πολύ ωραία αλλά εγώ είμαι της άποψης ότι αν δεν το δοκιμάσω επάνω μου, δεν το αγοράζω! Και από ότι βλέπω δεν υπάρχει εισαγωγέας για την Ελλάδα... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2010 Και αυτά εδώ μ'αρέσουν Το θεωρείς απαραίτητο να σπαμάρεις σε ένα ενημερωτικό θέμα που ενδιαφέρει πολύ κόσμο. Αν ο καθένας ποστάρει εδώ ό,τι του αρέσει ή δεν του αρέσει, πάει, χάθηκε η μπάλλα............... Έλεος.................... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2010 1. Να είναι ποιοτικό. 2. Να είναι 100% αδιάβροχο. 3. Να έχει πολλούς αεραγωγούς. 4. Να μεταμορφώνεται εύκολα απο χειμερινό σε ανοιξιάτικο - καλοκαιρινό. 5. Να μην χρειάζεται να πουλήσω ένα νεφρό για να το πάρω. - οι περισσοτερες εταιρειες εχουν μπουφαν 4 εποχων στις σειρες τους ... Το Revit STRADA H2o εχει αφαιρουμενη χειμερινη επενδυση και 6 αεραγωγους σε πλατη - μανικια- στηθος . Το ignition ειναι δερματινο με 2 διαφορετικες επενδυσεις , 1 θερμ. και 1 αδιαβροχη / αντιανεμικη . ΟΤΑΝ βγαινουν οι επενδυσεις μενει μονο το "καλοκαιρινο" διχτυ με τμηματα δερμα για προστασια και αντοχη στην τριβη.... - Η Bering εχει επισης μπουφαν με επενδυση + δικτυωτα πανελ + αδιαβροχο καλυμα EMergency . - να μη συνεχισω σε αλλες εταιρειες οπως η IXON και η RSTaichi. Το μονο καλο ειναι πως το MotoMarket αρχισε να φερνει φτηνα προιοντα (να τα αντεχει η τσεπη μας) Ολα πολύ ωραία αλλά εγώ είμαι της άποψης ότι αν δεν το δοκιμάσω επάνω μου, δεν το αγοράζω! Και από ότι βλέπω δεν υπάρχει εισαγωγέας για την Ελλάδα... ΤΟ σημαντικοτερο απο ΟΛΑ !!!!! Οπως και με τα γαντια... Τα μοτο-μπουφαν ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ μπουφαν για Σκι- Ορειβασια ...Πρεπει να "εφαρμοζουν" και να "καθονται" αψογα.... ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΤΡΟΝ καποιων εταιρειων ΔΕΝ κανουν για ΟΛΟΥΣ τους σωματοτυπους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2010 Ολα πολύ ωραία αλλά εγώ είμαι της άποψης ότι αν δεν το δοκιμάσω επάνω μου, δεν το αγοράζω! Και από ότι βλέπω δεν υπάρχει εισαγωγέας για την Ελλάδα... Διάβασε λίγο καλύτερα, τα φέρνει λέμε το μοτομάρκετ (αποκλειστικός εισαγωγέας). Πας, δοκιμάζεις, αγοράζεις................. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nnd 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2010 Το θεωρείς απαραίτητο να σπαμάρεις σε ένα ενημερωτικό θέμα που ενδιαφέρει πολύ κόσμο. Αν ο καθένας ποστάρει εδώ ό,τι του αρέσει ή δεν του αρέσει, πάει, χάθηκε η μπάλλα............... Έλεος.................... και αυτα που ποσταρε για μηχανη ειναι απο οτι καταλαβα :cheers: παντως με ενδιαφερει και εμενα κατι τετοιο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2010 Και αυτά εδώ μ'αρέσουν Κι αυτά ωραία είναι ρε παιδιά, γιατί? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spinas 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2010 - οι περισσοτερες εταιρειες εχουν μπουφαν 4 εποχων στις σειρες τους ... Το Revit STRADA H2o εχει αφαιρουμενη χειμερινη επενδυση και 6 αεραγωγους σε πλατη - μανικια- στηθος . Το ignition ειναι δερματινο με 2 διαφορετικες επενδυσεις , 1 θερμ. και 1 αδιαβροχη / αντιανεμικη . ΟΤΑΝ βγαινουν οι επενδυσεις μενει μονο το "καλοκαιρινο" διχτυ με τμηματα δερμα για προστασια και αντοχη στην τριβη.... Για παραδειγμα πηγα δοκιμασα το Strada H2o και απλα δεν περιμενα να ειναι τοσο καλη η ποιοτητα αλλα με διεψευσε!!Επενδυση πολυ καλη οπως και οι προστασιες σε αγκωνες-ωμους-πλατη και μονο με 185 ευρουλακια Οπως και με τα γαντια... Τα μοτο-μπουφαν ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ μπουφαν για Σκι- Ορειβασια ...Πρεπει να "εφαρμοζουν" και να "καθονται" αψογα.... ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΤΡΟΝ καποιων εταιρειων ΔΕΝ κανουν για ΟΛΟΥΣ τους σωματοτυπους Ακριβως φιλε μου.Σε Dainese οταν ειχα δοκιμασει το νουμερο μου ηταν 54 και ακριβως μετα δοκιμαζα κατι αλλες μαρκες(Richa,Alpinestars) και το νουμερο μου ηταν 56. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2010 Γιατί το θέμα αναφέρεται σε συγκεκριμένα μπουφάν (τα Macna) συγκεκριμένης χρήσης (4 εποχών). Τώρα αν νομίζετε ότι κολλάνε κάπου, πάω πάσσο και την συγνώμη μου......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2010 Θα πάω σήμερα να τσεκάρω στο ΜΟΤΟΜΑΡΚΕΤ, πάντως. Είδα και τα γάντια τους είναι πολύ ωραία! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2010 Πριν 3 χρόνια μαζί με την μηχανή είχα πάρει και ένα μπουφάν Revi't που είχε δυο επενδύσεις: μια θερμική και μια αδιάβροχη. Είτε τις φορούσες και τις δύο είτε την μία από τις δύο όποια ήθελες. Ήταν πάρα πολύ καλό και μου άρεσε, αλλά το καλοκαίρι δεν έκανε... Ήταν βαριά βαριά μέχρι Μάιο... Αυτά που λες παναγιώτη φοριούνται όντως καλοκαίρι; είναι διάτρητα ή έχουν απλά αεραγωγούς όπως έχουν τα μπουφάν από πάρα πολλές άλλες εταιρίες;;; Η τιμή τους πάντως φαίνεται σούπερ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2010 Μιχάλη, το GEO που πήρα είναι πιο "καλοκαιρινό" απο το OASIS, αλλά τελείως καλοκαιρινό δεν θα το έλεγα. Όταν το πάρω στο τέλος του μήνα, θα ποστάρω λεπτομερείς φώτο με λεπτομέρειες που δεν φαίνονται στο site τους. Ποιοτικά πάντως φαίνεται να είναι κορυφαίο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2010 εγω τσιμπησα στο fc-moto to Revit Navigator πριν κανα διμηνο, που επισης εχει 6 αεραγωγους και διπλες επενδυσεις και πιαστρακι για τον γιακα για να ειναι ανοιχτος το καλοκαιρι...Παντως θυμαμαι οτι ειχε και μοντελα η revit που εβγαινε και ολοκληρο το στηθος μπροστα οπως λεει ο φιλτατος ΠαναγιωτηςΚ για τα macna Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SONY 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2010 αυριο παω να παρω για μενα και την κυρά μου φίλε Πανο Τα μπουφανακια τα δοκιμασα σημερα και απλα ΤΑ ΣΠΑΝΕ! παμε για μπουφαν και πανταλονια...και ειμαστε ΚΟΜΠΛΕ! ασε που κοιτουσα να παργγείλω REVIT από fc-moto σε κοντινη τιμή αλλα αυτα απλά τα ΣΠΑΝΕ ! παω για το ΟΑΣΙΣ γιατι καλοκαιρινο έχουμε και οι δύο ;) εσυ ρε φιλε να ρωτήσω πιο χρώμα πήρες που δεν υπήρχε δηλαδη; γιατι εγώ είδα οτι ειχε ολα τα χρωματα εκει ;) και παλι θενκς! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2010 Με γειες Παναγιωτη.Εχει κι ωραια σχεδια μια ματια που εριξα και ΚΥΡΙΩΣ και γ@μω τα χρωματα!!!να μας πεις εντυπωσεις απο ποιοτητα απο κοντα τι λεει και αν αυτο το "all seasons" ανταποκρινεται ή μουφα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2010 Με το καλο Παναγιωτη να το παραλαβεις και να μας πεις εντυπωσεις. Εγω δοκιμασα τα χειμερινα γαντια της εταιρειας, Macna LAVA λεγονται και ειναι μισο δερμα μισο Cordura με "υαλοκαθαριστηρα" στον αριστερο δεικτη. Με αυτα ηρθα στην Ιταλια. Στα 50€ τα βρισκω σαν μια παρα πολυ τιμια και αξιολογη λυση. Επισης μου ειναι πιο ανετα απο τα Bering που ειχα αφου σ'αφηνουν ν'ανοιξεις περισσοτερο την παλαμη και να χειριστεις καλυτερα το φρενο και το συμπλεκτη.Επισης η θερμικη επενδυση που εχουν μου δινει μια ωραια αισθηση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2010 Κανα νεο εχουμε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2010 Το περιμένω απο μέρα σε μέρα να μου το φέρει ο Αϊ-Βασίλης............... (λόγω απογραφής) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2010 Το περιμένω απο μέρα σε μέρα να μου το φέρει ο Αϊ-Βασίλης............... (λόγω απογραφής) Κανει κι ο Αη Βασιλης απογραφη? :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες