Arispeed 299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2015 ολες οι πίστες προσφέρουν μέγιστη αδρεναλίνη ..................ασφάλτινες ,χωμάτινες .............πιατομπουζουκόπιστες κλπ........ 16 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_RR 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2015 πρωτη φορα σε πιστα μαζι με το φιλο Dant3 οκτωμβρη 14' 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snow 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2015 ας ανεβασω και εγω μερικες! πιστα καρτ νεο ρυσιο Σωτηρης -snow snow με το Ktm gkourv πριν παρει το rsv4 εγω παλι πιστα αιγινιου για ακομα πιο πολυ ποζερια! :) αυτα τα ολιγα! το big bang ακομα δεν το γλεντησα! 29 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2015 Να βάλω και εγώ! Με το αγαπημένο suzuki και το υπέροχο στυλ του μπαστακωμενου όρθιου καλόγερου που τόσο χαίρονται οι βόρειοι να κοροϊδεύουν. Το καλύτερο που κάνω, δυστυχώς δεν φαίνεται στις φωτό είναι το πως ανοίγω την γκαζιέρα... 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ampalos 138 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2015 Και δύο δικές μου από το CSS L1. Γόνατα κλπ ελπίζω από την επόμενη φορά που θα ξαναμπώ Μέγαρα. :Ρ 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2015 (τροποποιήθηκε) ... εστω και μια, οφειλω να βαλω και σε αυτο το θεμα! ..με τη πομπίνα στο σαλονι του Nürburgring GP λοιπον... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 30 , 2015 από τον IoannisPanagiotidis 21 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex21 694 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2015 https://youtu.be/e03kYyJEGOg high side σήμερα στις σερρες 23 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2015 @Alex21 πολυ τυχερος ησουν. ευτυχως δεν ειχες τιποτα χειροτερο. για πιο λογο εγινε? κακη ποιοτητα ασφαλτου? κοσμο δεν ειχε στο τρακ ντεη? 2-3 μηχανακια βλεπω μονο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex21 694 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2015 είχε πάρα πολύ κόσμο... ήμουν μπροστά για αυτό δεν φένονται πολλα μηχανάκια.... άνοιξα πάρα πολύ νωρίς το γκάζι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2015 Πωωω,δυνατο ηταν :D .Μπραβο παντως Αλεξ,πολυ ωραια το πας! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2015 Alex βαλε στο βιντεο περιγραφη απο ΔΔ "κατα-πληκτικο σωσιμο απο τον αλεξ στην κ3!!! (δε μετρησα ποια ειναι :P ) απιστευτη η ψυχραιμια που εδειξε ο αναβατης του ρο εξι, που με ακριβεια οδηγησε τη μοτο ωστε να αποφυγει την πτωση, ενω τον ακολουθουσε αλλος ενας που βρισκοταν ακριβως πισω του και ετσι γλυτωσαμε τα χειροτερα μπλα μπλα μπλα" οπως κανει και δεν ακουμε ουτε λιγο τα μηχανακια στο gp 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2015 (τροποποιήθηκε) Η στραβή απ ότι είδα πήγε να γίνει στην 5. Φουρκέτα και με μικρή σχετικά με άλλες στροφές ταχύτητα. Η γραμμή σου δείχνει να βασίζεσαι στη λιγοστή ροπή του r6 (είχα r6 και ξέρω ακριβώς το μοτέρ) με χαμηλές στροφές περίπου στις 5000 όπως το ακούω στον ήχο, στροφές στις οποίες το r6 δεν το λές και ΄΄σατανά΄΄ όμως παρόλα αυτά, σε ΄΄πουλάει΄΄ η πρόσφυση! Τι πήγε στραβά? Λάστιχα ή άσφαλτος? Ρωτάω γιατί ενόψει 16 Μαϊου που θα πάω κι εγώ, και επειδή δεν έχω ιδέα τι λέει η νέα άσφαλτος, να ξέρω τι να περιμένω πάνω κάτω! Ομως ωραία το πάς γενικά και με ρυθμό! Με λίγη περισσότερη φόρα στις στροφές και θα σπάσεις το 30 εύκολα κατά την γνώμη μου (32-34 σε κόβω, σόρρυ αν κάνω λάθος! Μη βαράς!). Βοηθάει πολύ το μηχανάκι ώς 600ρι αλλά αν δεν το πηγαίνει κάποιος με ροή και ρυθμό όπως εσύ, μπορεί να σε ΄΄θάψει΄΄ (στο χρονόμετρο εννοώ!) Τροποποιήθηκε Μάιος 3 , 2015 από τον Multijohn Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex21 694 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2015 Η στραβή απ ότι είδα πήγε να γίνει στην 5. Φουρκέτα και με μικρή σχετικά με άλλες στροφές ταχύτητα. Η γραμμή σου δείχνει να βασίζεσαι στη λιγοστή ροπή του r6 (είχα r6 και ξέρω ακριβώς το μοτέρ) με χαμηλές στροφές περίπου στις 5000 όπως το ακούω στον ήχο, στροφές στις οποίες το r6 δεν το λές και ΄΄σατανά΄΄ όμως παρόλα αυτά, σε ΄΄πουλάει΄΄ η πρόσφυση! Τι πήγε στραβά? Λάστιχα ή άσφαλτος? Ρωτάω γιατί ενόψει 16 Μαϊου που θα πάω κι εγώ, και επειδή δεν έχω ιδέα τι λέει η νέα άσφαλτος, να ξέρω τι να περιμένω πάνω κάτω! Ομως ωραία το πάς γενικά και με ρυθμό! Με λίγη περισσότερη φόρα στις στροφές και θα σπάσεις το 30 εύκολα κατά την γνώμη μου (32-34 σε κόβω, σόρρυ αν κάνω λάθος! Μη βαράς!). Βοηθάει πολύ το μηχανάκι ώς 600ρι αλλά αν δεν το πηγαίνει κάποιος με ροή και ρυθμό όπως εσύ, μπορεί να σε ΄΄θάψει΄΄ (στο χρονόμετρο εννοώ!) είχα καμιά 10κ στροφές πάνω αλλά το μηχανάκι μου δεν έχει την καμπύλη που έχουν τα ρ6 ανοίγει σχεδόν εντελώς ομοιόμορφα σε όλες τις στροφές. Άνοιξα πολύ νωρίς το γκάζι για αυτό γλίστρησα. Η άσφαλτος είναι τέλεια. Τόσο γύριζα 32-33 σταθερά όταν δεν με ενοχλούσαν και σε κάποιες γύρες έπεφτα στο 31 και έκανα καλύτερο χρόνο 1:30,9 … ναι παίρνει πάρα πολύ φόρα ακόμα. Θα ανέβω και εγώ στις 16. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2015 Α καλά! Τότε έπεσα εντελώς έξω!!! Τι λάστιχα φοράς? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex21 694 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2015 gp racer Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2015 Η φουρκετα που λες Τζόνι κι εγώ χωρίς να γνωρίζω από άλλους προσπαθούσα να την πάρω με διαφορετική γραμμή. Ξεκινούσα ανοικτά και πήγαινα στην κορυφή της στροφής. Άλλοι με είπαν ότι μπαίνεις πιο κλειστά στη συγκεκριμένη, μέχρι που μου το είπε και στο σχολείο που έκανα ο Λαουταρης. Κι όντως είναι καλύτερα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2015 Στις φουρκέτες (όπως και σε όλες τις γραμμές) δεν υπάρχει ΄΄σωστή΄΄ γραμμή. Υπάρχει εύκολη, δύσκολη, με φόρα, με γκάζι, fast in - skow out, slow in - fast out, επιθετική αμυντικη κτλ κτλ! Προσωπικά με βολεύει η βαθιά βουτιά, late apex και την ψιλοπουλάω στην έξοδο για να πάρω καλύτερη γραμμή για τις 6,7,8. Ισως και να χάνω χρόνο και να είναι χειρότερο έτσι βέβαια όμως ελάχιστα με ενδιαφέρει η συγκεκριμένη στροφή μιας και δεν τις γουστάρω τις φουρκέτες οπότε και ποτέ δεν την ΄΄έψαξα΄΄ και έδωσα βάση σε άλλες. Στην τελική... ας χάνω και ολόκληρο δεύτερόλεπτο στη συγκερκιμένη! Χ3στηκα! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_f3n 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2015 Κυριακη ηταν ωραια με πολυ ζεστη και ωραιο αερακι. Παρτε ενα κουνημενο βιντεο, αλλη φορα θα παιρνω και ενα monopod για στηριγμα. 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2015 Ωραίο βιντεάκι! Διαπιστώνω οτι πλέον η 7 θέλει να την περάσεις πάνω απο το κερμπ. Αυτό δεν θυμάμαι να ίσχυε με την παλιά χάραξη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2015 Κι εγώ περνούσα πάνω από το κερμπ πολλές φορές.Αν και δεν κάνει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2015 ελα Γερασιμε, εχουμε καποιες μαζι να ειχες πατησει και το REC καλα θα ηταν 21 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex21 694 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2015 29 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2015 ποζερά :) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2015 Είχε φωτογράφο στην πίστα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex21 694 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2015 ναι... είχε αρκετό κόσμο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες