adnis 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2010 λοιπόοοοον... πουλήθηκε το παπί, και από εχθές το απόγευμα είμαι κάτοχος ενός μαύρου klx250... μεταχειρισμένο με 1160 χιλιόμετρα (απ'ότι λέει το κοντέρ) και εγγύηση ακόμα σε ισχύ μιας και είναι μοντέλο 6/10. από εξοπλισμό έχει μία βαλίτσα givi 37lt και ένα συναγερμό. σήμερα το μεσημέρι θα το πάω για το πρώτο του service σε συνεργείο που συστήθηκε από φίλο mybiker... οι πρώτες εντυπώσεις είναι αρκετά καλές. γκάζι λογικό, αναρτήσεις πολύ καλές, και φρένα πολύ αξιόλογα... εξατμισούλα ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΘΟΡΥΒΗ σε σημείο που αναρωτιέσαι αν έχει κάτι... φωτογραφίες και περισσότερες εντυπώσεις αργότερα :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2010 καλοριζικο και ευχομαι να σε βολεψει αντε και η βαρυμποπη κοντα ειναι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ypopsifios 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2010 Με γειες!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2010 Αγρατσουνιστο φιλε και καλοταξιδο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2010 Μεγειες-μεγειες!!! Κανε του τις μοντες που πρεπει να αναπνευσει , τις κανει οποιοδειποτε σοβαρο συνεργειο της Kawa Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2010 Με γειες με γειες είσαι τώρα ΠΡΑΣΙΝΟΣ! Και που ΄σαι, άμα θέλεις να γνωρίσεις τα κατατόπια του Υμμητού εμείς εδώ είμαστε! εξατμισούλα ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΘΟΡΥΒΗ σε σημείο που αναρωτιέσαι αν έχει κάτι... Η απόλυτη χλιδή!! [Κι ας κόβει κάτι] Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2010 Καλοριζικο Αντωνη, καλη αλλαγη εκανες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
YAMAHAΚΙΑΣ 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2010 Καλοριζικο και καλως ηρθες στην οικογενεια των ψηλοφτερων! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2010 Με γειές! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2010 Καλορίζικο και καλές βόλτες!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adnis 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2010 ευχαριστώ, ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά :) τώρα περιμένω να περάσει λιγάκι η ώρα για να το πάω για το service του... μου είπε αν έχει χρόνο θα μου κάνει και την "απελευθέρωση" που παίρνει ;) ανυπομονώ να γνωρίσω και την "υπόλοιπη αθήνα" ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JasonXT 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2010 Ωραιος! Καλοριζικο, καλοβολοτο και καλολασποτο!!!! Αναμενουμε φωτος.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2010 Με γειες! Καλοβολτο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manos2 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2010 Καλορίζικο! Φώτο στο λαό! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiwRgoS-or-HayaS 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2010 με γεια το νεο σου μωρο! καλοταξιδο!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2010 Καλοτάξιδο να ναι και να το ευχαριστηθείς σε κάθε τεραίν.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eris 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2010 Kαλορίζικο φίλος... :_rock-on: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2010 Καλορίζικο και καλά χιλιόμετρα. ΥΓ. Καμία σχέση με το CBR που είχες μέχρι πρόσφατα. Πως και άλλαξες κατηγορία; ( απο street σε ΟΝ-ΟFF) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adnis 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2010 ευχαριστώ πολύ παιδιά :) Πήγα εχθές κ μου έκανε το service. (Πολύ καλή εντύπωση από το συνεργείο:) ευχαριστώ τον συνforumίτη που μου τον σύστησε ) τώρα (στα 1200 km) αρχίζω και το ανοίγω σιγά σιγά (σε λογικά πλαίσια). Ωραίο είναι, ευκολοδήγητο και παιχνιδιάρικο. μόνο σήμερα το πρωί μου κράταγε λιγάκι ψηλά το ρελαντί, αλλά με το που το έσβησα και το ξανάνοιξα σε ένα φανάρι, όλα καλά :) ωραία φρένα, και επιτέλους αναρτήσεις που όσο και να προσπαθήσεις δεν τερματίζουν ΠΟΥΘΕΝΑ μέσα στην πόλη!!! @ fzman είχα κάτι ιστορίες με τη μέση μου, και ήθελα μεγαλύτερες διαδρομές ανάρτησης. Επίσης ήθελα κάτι πιο "καθημερινό" με λογικό κόστος χρήσης-συντήρησης. αυτό και το γεγονός ότι το cbr δε το κινούσα και δε το χαιρόμουν όπως και όσο θα έπρεπε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2010 ευχαριστώ πολύ παιδιά :) Πήγα εχθές κ μου έκανε το service. (Πολύ καλή εντύπωση από το συνεργείο:) ευχαριστώ τον συνforumίτη που μου τον σύστησε ) τώρα (στα 1200 km) αρχίζω και το ανοίγω σιγά σιγά (σε λογικά πλαίσια). Ωραίο είναι, ευκολοδήγητο και παιχνιδιάρικο. μόνο σήμερα το πρωί μου κράταγε λιγάκι ψηλά το ρελαντί, αλλά με το που το έσβησα και το ξανάνοιξα σε ένα φανάρι, όλα καλά :) ωραία φρένα, και επιτέλους αναρτήσεις που όσο και να προσπαθήσεις δεν τερματίζουν ΠΟΥΘΕΝΑ μέσα στην πόλη!!! @ fzman είχα κάτι ιστορίες με τη μέση μου, και ήθελα μεγαλύτερες διαδρομές ανάρτησης. Επίσης ήθελα κάτι πιο "καθημερινό" με λογικό κόστος χρήσης-συντήρησης. αυτό και το γεγονός ότι το cbr δε το κινούσα και δε το χαιρόμουν όπως και όσο θα έπρεπε... Μερικές κρύες μέρες ή γενικά άμα του καπνίσει συμβαίνει να κρατάει για λίγο ψηλά το ρελαντί, τερτίπια του ψεκασμού είναι αυτά αλλά μετά απο λίγο επανέρχεται, νομίζω φυσιολογικό είναι.Μου το χει κάνει 3-4 φορές. ΑΜΑ καταφέρεις να τερματίσεις τις αναρτήσεις ειδικά μέσα στη πόλη θα σε παραδεχτώ!! Η μόνη περίπτωση που άκουσα ΓΚΑΠ απο μπροστά πίσω ανάρτηση οτι τερμάτισαν ήταν σε ένα άλμα που έκανα σε μια πίστα Motocross!! Και ήταν συμπαθητικό αλμα.. :D Σκέψου στο βουνό με λούκια, νεροφαγώματα, κοτρώνες κλπ σπάνια θα τερματίσει, σκληραίνει αρκετά προς το τέλος της διαδρομής η ανάρτηση, έχει καλή προοδευτικότητα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adnis 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2010 ΑΜΑ καταφέρεις να τερματίσεις τις αναρτήσεις ειδικά μέσα στη πόλη θα σε παραδεχτώ!! Η μόνη περίπτωση που άκουσα ΓΚΑΠ απο μπροστά πίσω ανάρτηση οτι τερμάτισαν ήταν σε ένα άλμα που έκανα σε μια πίστα Motocross!! Και ήταν συμπαθητικό αλμα.. :D Σκέψου στο βουνό με λούκια, νεροφαγώματα, κοτρώνες κλπ σπάνια θα τερματίσει, σκληραίνει αρκετά προς το τέλος της διαδρομής η ανάρτηση, έχει καλή προοδευτικότητα. Θα βάλω τη μέση μου να στείλει ευχαριστήρια επιστολή στην kawa :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2010 Mε γειεεες και χωστο και χωμα να γουσταρεις διπλά!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2010 Θα βάλω τη μέση μου να στείλει ευχαριστήρια επιστολή στην kawa :D Λογικά η πιο όρθια θέση οδήγησης μιας μοτοσυκλέτας ON - OFF δεν θα έπρεπε να επιβαρύνει περισσότερο την μέση σου μιας και όλο το βάρος σου πέφτει εκεί όλη την ώρα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2010 ΩΩΩΩ καλοβολτο φιλαρακι... καλοταξιδο... αληθεια εσενα θα σε δουμε σε κανεναν καφε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black sheep 565 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2010 εμενα παντως η μεση μου με το klx εχουν τσακωθει, δεν τα πανε και τοσο καλα. φταιει και το 1.90 βεβαια, το μηχανακι ειναι για πιο μικροσωμους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες