George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2012 Τιμη; για το δικο σου φουλ εξτρα,πλυσιμο κερωμα σιλικονες κτλ 15 ευρω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimijo 786 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2012 Στο παπι 8 Ενω στο Αφρικα 15 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tonygk 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2012 καλησπέρα είδα που συζητάτε για συνεργεία, μήπως ξέρετ κανα καλό συνεργείο για modenas και για yamahα στον πειραιά? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimijo 786 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2012 Tonygk έχεις πμ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmasDynamik 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2012 Καλησπέρες :D . Λοιπόν ήρθε η ώρα το krissaki να πάει για service και θα ήθελα κάποιος φορουμίτης να μου προτείνει κάποιο ΚΑΛΟ-ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ συνεργείο που να ασχολείται και με τα modenas, κατά προτίμηση κοντά στους Αμπελόκηπους (Αθήνα) αλλά δεν με πειράζει να το πάω και αλλού αρκεί να γίνει δουλειά, για αλλαγή αναλώσιμων (μπουζί, φίλτρα λαδιού και αέρος, λάδια, τακάκια κλπ), για ένα γενικό τσεκ απ στο μηχανάκι (βαλβίδες πχ κλπ) και τσεκ απ των ηλεκτρικών (ή πρέπει να πάω σε εξειδικευμένο ηλεκτρολόγο;). Με ενδιαφέρει πρωτίστως να γίνει ΣΩΣΤΗ δουλειά και κατά δεύτερον με όσο το δυνατό μικρότερο κόστος ( ζούμε σε δύσκολους καιρούς βεβαίως, αλλά θέλω να πληρώσω για σωστή και καλή δουλειά και όχι αέρα κοπανιστό). Για τα παραπάνω ποια θεωρείτε μια λογική τιμή, χωρίς να υπολογίζουμε τυχόν έξοδα για ανταλλακτικά στα ηλεκτρικά και γενικότερα; Θα μου πείτε αναλώσιμα αλλάζεις μόνος σου και δεν πληρώνεις εργασία. Θα σας πω πως είμαι ολίγον άσχετος και φοβάμαι να βάλω χέρι πχ στα φρένα για αλλαγή τακάκια. Και εκτός από το λάδι που μπορώ να βρω πάνω-κάτω κάτι ακριβώς για το παπί μου, φίλτρα και μπουζί (ψάχνοντας στον Γκούγκλη τον φίλο μας) βλέπω πολλά μα δεν ξέρω ποιο από όλα κάνει καλύτερα για το kriss. Οπότε αν είναι δυνατόν να μου προτείνετε καλά και σχετικά φτηνά φίλτρα λαδιού-αέρος και μπουζί θα ήμουν χαρούμενος . Στο θέμα του συνεργείου τώρα, αναρωτιέμαι αν τα ανταλλακτικά τα παίρνει το μαγαζί ή πρέπει να τα προμηθευτώ ο ίδιος, οπότε ψάχνω και ένα καλό κατάστημα. Όσον αφορά συγκεκριμένο συνεργείο, διαβάζοντας και προηγούμενες σελίδες είδα καλά λόγια για τον Σταθόπουλο, ο οποίος με εξυπηρετεί αρκετά, λόγω απόστασης, αλλά αναρωτιέμαι αν ασχολείται με τα ηλεκτρικά και αν ασχολείται με modenas. Link, υποδείξεις, πμ, και απαντήσεις όλα ευπρόσδεκτα. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas_36 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2012 Πριν 2 χρόνια έγινε η αγορά του CBF!Έκτοτε άρχισα να ψάχνω καλό συνεργείο και ένας φίλος μου πρωτείνει την ATS MOTO!ΟΚ λέω λίγο μακρυα αλλά χαλάλι αν είναι καλοί!Πρώτο servis στα 6000 km πέρνω τηλ. συνενοούμε με τον Παναγιώτη που είχα και τίς καλύτερες συστάσεις πάω την μηχανή μου δίνει άλλο για να κινηθώ παραλαμβάνω την μηχανη όλα άψογα καλύτερα απο καινούργιο δεν πίστευα οτι ήταν το μηχανάκι μου αυτό!Δεν πίστευα οτι βρήκα τέτοιο συνεργείο!Κάποια στιγμη γύρο στα 13000 km στο φρενάρισμα ακούω ένα τακ στο λαιμό,οκ το ρουλεμάν τιμονιού θέλει σφίξιμο και γινετε το μοιραίο στενη επαφή με κουτάκια με αποτέλεσμα σπασμένο μουτρο,πλαινό fairing μανέτα και ποδόφρενο.Το μηχανάκι καρφί στην ATS! Αρχίζει η περιπέτεια!! Το μηχανάκι το πήρα μετά απο 6 μήνες(για να μην μακρυγορώ).Υποτίθετε το μπροστινό πηγε για έλενχο καλύμπρας για τυχόν ζημία το τακ στο λαιμό ακόμα υπάρχει,υποθέτω & μου είπαν ότι το έλυσαν για να πάει αρα υποθέτω οτι το ρουλεμάν έπρεπε να σφιχτει(διορθώστεμε αν κάνω λάθος)και οι βάσεις των πλαινών fairing στραβές με αποτέλεσμα τα πλαινά πλαστικά με το μούτρο να αφήνουν κενά και απο την μια πλευρά ακουμπούσαν στο ντεπόζιτο και απο την άλλη πλευρά είχαν απόσταση που χώραγε χέρι μέχρι τον καρπό περίπου!! Ξανα πάω του δείχνω τα πλαστικα και μου απαντάει! Φέρτο να το λύσω να τα ισι(όξω)! 1ον:Αφού ρε φούστη μου αποζημιωθήκαμε γιατί να το ισιόσω το ρημάδι? 2ον:Γιατί είπαμε δεν το είδες και μου το παρέδωσες έτσι? Ώραίο συνεργείο καθαρό όπως είπαν και οι προηγούμενοι,κάθετη μονάδα,μόνιτορ να βλέπεις το μηχανάκι στο συνεργείο αλλά είναι μεγάλο πρόβλημα όταν βλέπεις τα μισά!Και μην ξεχάσω στο συνεργείο έχει σίγουρα έναν μηχάνικο και όσες φορές πήγα οι ιδιοκτήτες του στον χώρο υποδοχής!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2012 Μακριά από ats! Eίχα πάει το xr gia service στα μπροστινά και την επόμενη έσταζε λάδια!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jeronimo.G 251 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2012 Για πλύσιμο υπάρχει κάποιο να βγάζει τα πάντα από μάκα κυρίως + κάτι ελάχιστες εκδορές απο τα κλειδιά στην τιμονόπλακα ? Αθήνα κοντά νέο κόσμο η ηλιούπολη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
roussel 452 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2012 CHS.........μονο για harley Ποιο είναι αυτό; Εγώ το πηγαίνω στον Κάρολο στον Άγιο Δημήτριο. Μόνο καλά ακούω για αυτόν , μεχρι του ότι είναι ο καλύτερος μηχανικός στην Ελλάδα, μέχρι το ότι όταν δούλευε στη χάρλευ και πήγε με άλλους μηχανικούς επίσκεψη στο μιλγουόκι ανακάλεσαν εξαιτίας μιας παρατήρησής του μια φουρνιά σπορτστεράκια. Δε ξέρω αν αληθεύει ξέρω μόνο ότι δε μου πήρε λεφτά για αλλαγή λαδιών κινητήρα, κιβωτίου, φίλτρου και τακάκια. Και για αλλαγή τέσσερις φλάντζες στη μία κεφαλή μου την έκανε σε πάρα πολύ καλή τιμή. Απόλυτα ευχαριστημένος δεν νομίζω να τον αλλάξω ποτέ. Εδώ θέλω να προτείνω ένα πλυντήριο http://www.motoclinic.gr/%CF%80%CE%BB%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CE%BC%CE%BF%CF%84%CE%BF%CF%83%CF%85%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CF%84%CF%8E%CE%BD.php Είναι και συνεργάτης της χάρλευ οπότε λέει πολλά αυτό. Μία φορά την πήγα πρόσφατα και για απλό πλύσημο και έμεινα ευχαριστημένος. την επόμενη θα την πάω για το μεγάλο πρόγραμμα και θα επανέλθω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hideto 151 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2012 Πλυντήρια: Μιας και πρόσφατα ανακάλυψα το θέμα κι έψαχνα για νεο πλυντήριο, πήγα στο Dirty Moto Wash (Καισαριανή) χθες. Τα έχουνε πει όλα οι πρηγούμενοι. Τέτοιο πλύσιμο δεν έχω ξαναδει.Σχολαστικότατος ο Μπάμπης. Καμία σχέση με όσα πλυντηρια έχω πάει ως τώρα. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα! Επειδή ο άνθρωπος δουλεύει με ραντέβου (και καλά κάνει για μένα), μην ξεχνάτε να το κανονιζετε απο πριν. Συνεργεια: Το V-Strom το πηγαίνω απο την αρχή στο MOTO SPIRIT (Στάθης Σταθόπουλος). Και πάλι μονο καλά λόγια εχω να πω για τον Στάθη και το προσωπικό του. Αυτό που μου άρεσε περισσότερο είναι η διάθεση να σου εξηγήσει και να σου λύσει ο,τι απορία έχεις, πάντα μεσα στα πλαισια που μπορεί. Όταν λεω "μπορεί", αναφέρομαι στον εκάστοτε φόρτο εργασίας, όχι στην έλλειψη διαθεσης. Το συνεργείο του είναι κι εξουσιοδοτημένο για Yamaha Διευθυνση: Μαυρομιχάλη 163 (ψηλά, σχεδόν στη Λ. Αλεξάνδρας), Αθήνα 210 6441 954 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
keith-Aou 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2012 Καλησπερα παιδες... ψήνομαι πολύ τώρα τελευταία να πάρω το V7 racer της moto guzzi (όχι άμεσα αλλά στο προσεχές μέλλον να είμαστε καλά...) αλλά έχω ακούσει ότι η αντιπροσωπεία που το φέρνει κ κάνει κ τα service υποτίθεται, βάζει μέσα απο scouτερακι piaggio ως kymco και άλλα διάφορα... το θέμα μου είναι αν γνωρίζει κανείς κάτοχος moto guzzi τι γίνεται απο service στην αντιπροσωπεία ή όπου αλλού έχει ? ή εγώ είμαι ο περίεργος!!! αφορμή για την ερώτηση είναι τα διάφορα που ακούω σε συζητήσεις με φίλους π.χ. "ωραίο μηχανάκι αλλά ποίος θα στο φτίαχνει'' κ.α. θα ήθελα κ μια γνώμη κ απο εδώ μέσα, έτσι για να το διασταυρώσω καλύτερα... Ευχάριστω εκ τον προτέρων Υ.Γ. - Σε ένα άλλο topic θα ήθελα να ανοίξω κ ένα συγκριτικό ανάμεσα στο V7 Racer κ το Thruxton της Triumph Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
petran256 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2012 Καλησπέρα παιδιά.Κανα αξιόπιστο συνεργείο Ζωγράφου κ γύρω για να κάνω το Sprinter μου service ξέρετε;Θέλω κάποιο που να εμπιστεύεστε με κλειστά μάτια.Ευχαριστώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsi0u 530 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2012 Σκέφτομαι να βγάλω άπειρη χολή για ένα συνεργείο αλλα είμαι ακόμα σε σκέψεις,αν και πρέπει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
petran256 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2012 Εχει κανεις καμια γνωμη για το motoplace στη Στουρναρη κ Μαρνης;Βλαστακης Π λεγεται ο μαστορας.Ειναι καλος; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jeronimo.G 251 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2012 Eπίσημο συνεργείο κawasaki με προσιτές τιμές Αθήνα ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chriskara13 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2013 γνωριζει καποιος καλο συνεργειο-σερβις SYM στην περιοχη Ζωγραφου-Γουδι-Αμπελοκηποι;;;; Ο Μαντης στην Μεσογειων ειναι καλος;;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chriskara13 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2013 κανεις βρε παιδια;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2013 Κανά πλυντήριο για μηχανάκια υπάρχει στην Πάτρα βρε παιδιά? Εσείς οι Πατρινοί που τα πλένετε τα δικά σας? Δυστυχώς δεν μπορώ να το πλύνω στην αυλή :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jeronimo.G 251 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2013 γνωριζει καποιος καλο συνεργειο-σερβις SYM στην περιοχη Ζωγραφου-Γουδι-Αμπελοκηποι;;;; Ο Μαντης στην Μεσογειων ειναι καλος;;;; O Μαντης ειναι πολυ καλος και οικονομικος και γνωστης. Εκει παω το σουζουκι απο τοτε που το πηρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2013 Καλημέρα σε όλους. Να μην ανοίγω καινούριο θέμα. Ψάχνω μηχανουργείο στη Θεσσαλονίκη όσο πιο κοντά στην Τούμπα γίνεται. Θέλω να μου ξεβιδώσουν μια βίδα που έχει μουλαρώσει και δεν ανοίγει με τίποτα!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2013 Έλα up λέμε!!! Άντε μωρέ Σαλλλλονικείς! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snoop_aloop 302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2013 ξερει κανεις κανενα πλυντηριο diy με μαρκες κοντα στο μαρουσι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2013 ξερει κανεις κανενα πλυντηριο diy με μαρκες κοντα στο μαρουσι? Δεν συμφέρει ρε συ... Πήγα στην Πάτρα και έδωσα ένα 2ευρω και πάλι άπλυτο έμεινε γιατί ούτε σφουγγάρι δίνουν, ούτε πανάκι για να το στεγνώσεις μετά. Με κανά 4άρι το πλένεις σε πλυντήριο και γλυτώνεις και την όλη διαδικασία Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bikefun 2.829 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2013 O Μαντης ειναι πολυ καλος και οικονομικος και γνωστης. Εκει παω το σουζουκι απο τοτε που το πηρα Για το "πολύ καλός" δεν θα διαφωνήσω, αλλά για το "οικονομικός"... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaggosGLX 497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2013 Πλυντήρια: Μιας και πρόσφατα ανακάλυψα το θέμα κι έψαχνα για νεο πλυντήριο, πήγα στο Dirty Moto Wash (Καισαριανή) χθες. Τα έχουνε πει όλα οι πρηγούμενοι. Τέτοιο πλύσιμο δεν έχω ξαναδει.Σχολαστικότατος ο Μπάμπης. Καμία σχέση με όσα πλυντηρια έχω πάει ως τώρα. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα! Επειδή ο άνθρωπος δουλεύει με ραντέβου (και καλά κάνει για μένα), μην ξεχνάτε να το κανονιζετε απο πριν. Συνεργεια: Το V-Strom το πηγαίνω απο την αρχή στο MOTO SPIRIT (Στάθης Σταθόπουλος). Και πάλι μονο καλά λόγια εχω να πω για τον Στάθη και το προσωπικό του. Αυτό που μου άρεσε περισσότερο είναι η διάθεση να σου εξηγήσει και να σου λύσει ο,τι απορία έχεις, πάντα μεσα στα πλαισια που μπορεί. Όταν λεω "μπορεί", αναφέρομαι στον εκάστοτε φόρτο εργασίας, όχι στην έλλειψη διαθεσης. Το συνεργείο του είναι κι εξουσιοδοτημένο για Yamaha Διευθυνση: Μαυρομιχάλη 163 (ψηλά, σχεδόν στη Λ. Αλεξάνδρας), Αθήνα 210 6441 954 Απο αυτα που γραφεις ακουγεται παρα πολυ καλος. Ξερεις αν μπορει να επισκευασει/συντηρησει HONDA (το GLX θελει τα μαζεμα του) αν ειναι να το παω εκει/ (λογω αποφασης ιδιοκτητη πολυκατοικιας στην οποια μενω πλεον δεν εχω χωρο για να το συντηρω μονος μου και δεν ειναι λυση να το εχω λυμενο στο πεζοδρομιο καθως κυκλοφορουν και λωποδυτες) ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες