Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2013 Mάγκες, βοήθεια, δεν είμαι καλά ... ;Oλες είναι απο την ίδια εκδήλωση παρεμπιπτόντως (Glemseck Cafe racer event) Eπίσης, κρίμα είναι ρε πστ μου που αυτό το μηχανάκι δεν θα βγεί ποτέ στην παραγωγή, θα το αγόραζα χθές λέμε... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2013 6 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnjohn2 749 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2013 3,50 Χ 1,10 Χ 0,50 = Καλά είμαστε για χειμώνα...... :lol: Αυτό είναι θεμώνιασμα που λέμε.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2013 Αυτό είναι θεμώνιασμα που λέμε.. Δεν τον ξέρω τον όρο. Τί σημαίνει? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2013 Στοίβαγμα, εξ ου και η 'θημωνιά' Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2013 Goldwing 1800 είναι,αν δεν κάνω λάθος. Και τι εννοείς όταν λες ''τάφος'' ; εντιτ:Με πρόλαβε ο schumi... Πιο πολύ αυτοκίνητο με 2 ρόδες παρά μηχανή είναι αυτό. Γενικότερα είναι τάφος. Έτσι το βλέπω εγώ. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Technician 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2013 Εγώ πάλι θέλω ένα τέτοιο, κι εσείς καθήστε με τα χρεποανουσιοBMW σας!!! :P Ποιο μοντελο ειναι αυτο!?! Το ειχα δει παλια σε μια φωτο και λερωθηκα επι τοπου!!!! Το θελω προχτες!! Παιζει να ειναι και το μονο αμαξι που θα ελλατωνα τις βολτες με τη μηχανη... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2013 Ποιο μοντελο ειναι αυτο!?! Το ειχα δει παλια σε μια φωτο και λερωθηκα επι τοπου!!!! Το θελω προχτες!! Παιζει να ειναι και το μονο αμαξι που θα ελλατωνα τις βολτες με τη μηχανη... Fiat 131 Abarth. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ποιο μοντελο ειναι αυτο!?! Το ειχα δει παλια σε μια φωτο και λερωθηκα επι τοπου!!!! Το θελω προχτες!! Παιζει να ειναι και το μονο αμαξι που θα ελλατωνα τις βολτες με τη μηχανη... επειδη κι εγω ειμαι λατρης των αυτοκινητων αυτης της εποχης, αυτο ειναι το δικο μου dream car...Mazda RX4 και το Mirafiori φυσικα δεν θα με χαλουσε καθολου, οπως κι ενα Toyota Celica ST του 1968... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 8 , 2013 από τον ghostkon 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2013 Πιο πολύ αυτοκίνητο με 2 ρόδες παρά μηχανή είναι αυτό. Γενικότερα είναι τάφος. Έτσι το βλέπω εγώ. Προφανώς,δεν είναι για πίστα.Φαίνεται και με το μάτι. Με αυτό,μπορείς να ταξιδεύεις ώρες και ώρες,χωρίς να πιαστεί ο κώλος σου. Το ότι δεν έχει επαρκή γκάζια για πίστα,δεν πάει να πει ότι μπορείς να το χαρακτηρίσεις ''τάφο''. Αλλά δεν ξέρεις ούτε τι φρένα έχει,ούτε την δύναμη του.Πήγαινε κάν' το μια βόλτα όταν μεγαλώσεις (και μπορείς να κουμαντάρεις 400 κιλά) και έλα να το χαρακτηρίσεις ξανά. Μάθαμε την λέξη τάφος και την κοτσάρουμε όπου να 'ναι... 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnjohn2 749 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2013 Δεν τον ξέρω τον όρο. Τί σημαίνει? Είναι συνώνυμο του ντανιάζω που λένε.. Ντανιάζω ή θεμωνιάζω (τοποθετώ αντικείμενα σε ντάνα, στοιβάζω, όσο γίνεται πιο τακτοποιημένα, ομοειδή αντικείμενα)!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2013 Μηχανάκι που έχει όπισθεν, είναι τάφος με όλη τη σημασία της λέξεως!!! :rotfl: FIAT 131 Abarth Mirafiori!!! Έρωτας! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2013 Το goldwing, για αυτο που ειναι φτιαγμενο, ισως ακομα να ειναι το καλυτερο της κατηγοριας του... Ισως.. Γιατι μην ξεχναμε, ειναι Honda Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2013 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 8 , 2013 από τον Dant3 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2013 Ο έρωτας είναι τυφλος...τι να πούμε τώρα.... Για πολυθρόνα με ρόδες, απίστευτη σύλληψη Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2013 (τροποποιήθηκε) Το goldwing, για αυτο που ειναι φτιαγμενο, ισως ακομα να ειναι το καλυτερο της κατηγοριας του... Ισως.. Γιατι μην ξεχναμε, ειναι Honda Για χόνδα,καλά τα πήγε. Αφου μπόρεσε και έβγαλε μοτέρ,που μπορεί να ''τραβάει'' μηχανή τετρακοσίων κιλών... Γιατί εγώ,κάτι glx ήξερα ότι φτιάχνει. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 8 , 2013 από τον Μανώλης93 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2013 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2013 :shoot: :shoot: :shoot: :shoot: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2013 Προφανώς,δεν είναι για πίστα.Φαίνεται και με το μάτι. Με αυτό,μπορείς να ταξιδεύεις ώρες και ώρες,χωρίς να πιαστεί ο κώλος σου. Το ότι δεν έχει επαρκή γκάζια για πίστα,δεν πάει να πει ότι μπορείς να το χαρακτηρίσεις ''τάφο''. Αλλά δεν ξέρεις ούτε τι φρένα έχει,ούτε την δύναμη του.Πήγαινε κάν' το μια βόλτα όταν μεγαλώσεις (και μπορείς να κουμαντάρεις 400 κιλά) και έλα να το χαρακτηρίσεις ξανά. Μάθαμε την λέξη τάφος και την κοτσάρουμε όπου να 'ναι... Για αυτό ακριβώς το λέω, γιατί για την πίστα είναι τάφος. Χάρισε το μου, δε θα το καβαλήσω ούτε από περιέργεια. Αυτοκίνητο έχω. Και στρίβει καλύτερα από την 1800αρα βάρκα της φωτογραφίας. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lachaniaris 2.272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2013 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.985 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2013 Το εχω!!! Ειναι off topic ομως... 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thunderstickss 337 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2013 Για αυτό ακριβώς το λέω, γιατί για την πίστα είναι τάφος. Χάρισε το μου, δε θα το καβαλήσω ούτε από περιέργεια. Αυτοκίνητο έχω. Και στρίβει καλύτερα από την 1800αρα βάρκα της φωτογραφίας. Απορώ πως εκφέρεις άποψη εσυ σε αυτο το φόρουμ...Ούτε μηχανή έχεις, ούτε αυτοκίνητο(16 δεν είσαι;)..Και δεν μιλάω μόνο για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά και για πολλά άλλα που σε έχω δει να γράφεις σε αυτό το φόρουμ..Πχ για το πως θα συμπεριφερθεί κάποιος όταν εχει 600 κυβικά κάτω απο τα πόδια του.. Και μετά λες για τα off topic posts του Δημήτρη...Εξίσου off topic είστε και οι 2 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mars 538 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2013 (τροποποιήθηκε) Μεγάλε μην ποσταρεις τέτοια.... Ειναι απωθημένο. Και τα απωθημένα πονάνε. Και πονάνε περισσότερο όταν ομορφαινουν...(όχι βέβαια σε αυτό το χρωμα) Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 8 , 2013 από τον mars 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toumpas 383 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2013 Μεγάλε μην ποσταρεις τέτοια.... Ειναι απωθημένο. Και τα απωθημένα πονάνε. Και πονάνε περισσότερο όταν ομορφαινουν...(όχι βέβαια σε αυτό το χρωμα) Candy Red, το εγκαυλατικό! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
balakia 275 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2013 Το εχω!!! Ειναι off topic ομως... και οι zeppelin απο πισω ολα τα λεφτα! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες