asterixx 61 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2010 Με την ευκαιρεία αυτού του thread μήπως κάποιος πρέπει να μας ξαναθυμίσει πως (πρέπει) να κάνουμε Quote (παράθεση) σε κάποιο μήνυμα ..?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2010 Με την ευκαιρεία αυτού του thread μήπως κάποιος πρέπει να μας ξαναθυμίσει πως (πρέπει) να κάνουμε Quote (παράθεση) σε κάποιο μήνυμα ..?? πατας απαντηση δεξια χαμηλα στο ποστ που θες να κανεις παραθεση κ γραφεις κατω απο τα γραφομενα του προηγουμενου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2010 Για τους απάνθρωπους και κακώς διαμερισμένους φόρους κτλ, δεν συμφώνησα ποτέ. Συμφωνώ με μέτρα όμως σαν αυτό (και δεν το βλέπω εισπρακτικό μέτρο) Όταν δεν σέβεσαι, πρέπει να φοβάσαι. Γι' αυτό και τα υπέρογκα πρόστιμα για κράνος, ζώνη κτλ σε σχέση με την Γερμανία ας πούμε. Ο Γερμανός αν δεν βάλει ζώνη (ΑΝ λέμε το ξεχάσει) θα πληρώσει πρόστιμο 20€) Ο Έλληνας αν δεν βάλει ζώνη (ακόμα κι αν το θυμηθεί έγκαιρα να την βάλει) θα φάει πρόστιμο 300€ .............................. Ξέρεις κανέναν μεγαλοσχήμονα να φοβάται? Εδώ είναι το πρόβλημά μας φίλε Αλέξανδρε. Γιατί προσωπικά δε γουστάρω να είμαι μόνο εγώ και οι όμοιοί μου υπόλογοι έναντι του εκάστοτε "Νόμου" και ο τάδε ή ο δείνα δυνατός και έχων τα μέσα να κάνει ό,τι γουστάρει και να μην τον πιάνει η τσιμπίδα ποτέ. Δηλαδή το βρίσκεις σωστό να πληρώσεις πρόστιμο για μια εξάτμιση που έκανε θόρυβο και ο πρώην υπουργός που τα τσέπωσε και το είπε και δημόσια να κυκλοφοράει ελεύθερος περιγελώντας μας? Δεν εκνευρίζεσαι μ' αυτές τις διακρίσεις? Όταν τους δω όλους φυλακή, τότε ναι. Θα σεβαστώ τα πάντα. Μέχρι τότε αρνούμαι να είμαι ο μλκ της υπόθεσης. Όχι άλλο πια. Αλλιώς δεν υπάρχουν για μένα νόμοι να τους σεβαστώ (άσχετα αν υποχρεωτικά θα τους υποστώ μέχρι εκεί που δεν μπορώ να κάνω κάτι). Το θέμα είναι ότι οι Έλληνες δεν σέβονται και ούτε φοβούνται. Για να φοβηθείς, πρέπει να νιώθεις καυτή την ανάσα του άλλου, κάτι που δεν κάνει η Αστυνομία μας. Δεν είναι δυνατόν να είναι όλη μέρα στους δρόμους και να μην γράφουν τους ακράνωτους μόλις τους βλέπουν. Εχτές στη Ρόδο, περνάει το περιπολικό της τροχαίας με κόκκινο και επειδή δεν είχε που να πάει, έκοψε και αυτούς που είχαν πράσινο. Και επειδή πέρασαν αυτοί με κόκκινο, πέρασαν από πίσω τους άλλοι δύο με κόκκινο. Είναι φαύλος κύκλος, ο Έλληνας δεν σέβεται τους νόμους, ακόμα και αν η δουλειά του είναι η τήρηση και επιβολή των νόμων. Αυτό ακριβώς Χρήστο, τά 'πες όλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DrDoom 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2010 (τροποποιήθηκε) Εγώ έχω να κάνω μία απλή ερώτηση. Γιατί το παπάκι μου που λέει στην άδεια 86dB, και με την αλλαγμένη εξάτμιση βγάζει 92dB, είναι παράνομο, ενώ ένα harharley με τη μαμά εξάτμιση και την άδεια να γράφει 96db είναι νόμιμο στα +4dB από εμένα τον παράνομο?????? Όταν είναι πχ Husqwarna ή KTM, κάνει εξαίρεση το αυτί μας και είναι πιο υποφερτός ο θόρυβος??? Εγώ δηλώνω υπέρ του ενιαίου ορίου θορύβου σε όλα τα μηχανοκίνητα.... Αλλά μάλλον έχω άδικο... Αυτιά είχα να πω. Πάω να συνεχίσω το ψάξιμο για μία πιο "φασαριόζικη" εξάτμα... εντιτ Υ.Γ. Τα νούμερα είναι τυχαία.. Υ.Γ.2 Και οι μάρκες είναι τυχαίες... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 19 , 2010 από τον DrDoom Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2010 Εγώ έχω να κάνω μία απλή ερώτηση. Γιατί το παπάκι μου που λέει στην άδεια 86dB, και με την αλλαγμένη εξάτμιση βγάζει 92dB, είναι παράνομο, ενώ ένα harharley με τη μαμά εξάτμιση και την άδεια να γράφει 96db είναι νόμιμο στα +4dB από εμένα τον παράνομο?????? Όταν είναι πχ Husqwarna ή KTM, κάνει εξαίρεση το αυτί μας και είναι πιο υποφερτός ο θόρυβος??? Εγώ δηλώνω υπέρ του ενιαίου ορίου θορύβου σε όλα τα μηχανοκίνητα.... Αλλά μάλλον έχω άδικο... Αυτιά είχα να πω. Πάω να συνεχίσω το ψάξιμο για μία πιο "φασαριόζικη" εξάτμα... εντιτ Υ.Γ. Τα νούμερα είναι τυχαία.. Υ.Γ.2 Και οι μάρκες είναι τυχαίες... Η απάντηση είναι απλή νομίζω. Μπορεί να έχει ίδιο επίπεδο θορύβου το παπί σου κι ένα Boeing 747? Μηχανοκίνητο είναι κι αυτό. Τάξη μεγέθους δηλαδή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2010 Δεν μπορώ να καταλάβω αυτήν την συζήτηση... Γιατί θα πρέπει να υπάρχει όλη αυτή η αντίδραση και η συζήτηση εφ όλης της ύλης, περί κοινωνίας, πολιτικών, και μπουρδέλου, όταν μιλάμε για κάτι τόσο απλό: Δεν πρέπει να έχουμε θόρυβο μέσα στις πόλεις, είναι θέμα υγείας! Πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβετε? Γιατί θα πρέπει να κάνει θόρυβο το μηχανάκι που κυκλοφορούμε? Γιατί σκάσαμε 1000 ευρώ για εξάτμιση και με το έτσι θέλω? Καμιά εταιρία εξατμίσεων δεν δικαιολογεί τόσο θόρυβο, εσείς γιατί? Για να συνέλθουμε λίγο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2010 (τροποποιήθηκε) Δεν μπορώ να καταλάβω αυτήν την συζήτηση... Γιατί θα πρέπει να υπάρχει όλη αυτή η αντίδραση και η συζήτηση εφ όλης της ύλης, περί κοινωνίας, πολιτικών, και μπουρδέλου, όταν μιλάμε για κάτι τόσο απλό: Δεν πρέπει να έχουμε θόρυβο μέσα στις πόλεις, είναι θέμα υγείας! Πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβετε? Γιατί θα πρέπει να κάνει θόρυβο το μηχανάκι που κυκλοφορούμε? Γιατί σκάσαμε 1000 ευρώ για εξάτμιση και με το έτσι θέλω? Καμιά εταιρία εξατμίσεων δεν δικαιολογεί τόσο θόρυβο, εσείς γιατί? Για να συνέλθουμε λίγο... επισης δεν πρεπει να υπαρχει διαφθορα στην πολιτικη αλλα υπαρχει... δλδ πιο πολυ ΣΕ ενοχλει μια ελευθερη εξατμιση παρα τα μυρια € που μας εχουν φαει ολοι αυτοι οι ραγιαδες..... προσωπικα δεν με καιει το οτι θα πρεπει να αλλαξω την εξατμα... ΑΛΛΑ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΣΗΜΑΔΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΘΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ... ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ...ΧΑΡΤΙ ΓΙΑ ΕΔΩ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ Κ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΑ ΥΠΟΜΕΝΕΙ Κ ΝΑ ΛΕΕΙ "ΕΤΣΙ,ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ......" μαλλον εχει αποβλακωθει ο κοσμος...εχει ξεχασει MIESENS,εχει ξεχασει βατοπεδια,εχει ξεχασει 1002 πραγματα..... κ αυτο το ντου δεν θα αργησει να ερθει κ θα ειναι απο απλο κοσμο που θα προτιμησει σφαξει το συστημα παρα να τον σφαξουν για τους υπολοιπους που σκυβουν κεφαλι κ λενε "ναι σε ολα παρτε μας τα παντα" keep sleeping Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 19 , 2010 από τον kyko Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DrDoom 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2010 (τροποποιήθηκε) @ Kostas-MotoLover Νομίζω ότι δεν είναι απλή.... Ίσως παρερμήνευσες το τί εννοούσα με την λέξη μηχανοκίνητα. Λάθος μου. Ας μην επεκταθώ καν στα αμάξια και ας μείνουμε στα μηχανάκια/μοτοσυκλέτες. :) Δεν συγκρίνω τόοοοοοοσο χαοτικά πράγματα. Και για να μιλήσω και με παράδειγμα, στην ίδια τάξη μεγέθους, και μιας και άρχισα και με τα Harley, γιατί να μην κάνει τον ίδιο θόρυβο και το ΜΤ-01 ή μια BMW 1200, ή το Tiger1050 κ.ο.κ.? Δηλαδή, γιατί ο ένας να είναι νόμιμος στα 90dB και ο άλλος όχι με ίδιας τάξης μεγέθους μηχανή? εντιτ Αλλιώς ας θεσπιστούν όρια ανά κατηγορία. πχ <150cc το πολύ ΤΟΣΑ1 dB <350cc το πολύ ΤΟΣΑ2 dB kok Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 19 , 2010 από τον DrDoom Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2010 @ Kostas-MotoLover Νομίζω ότι δεν είναι απλή.... Ίσως παρερμήνευσες το τί εννοούσα με την λέξη μηχανοκίνητα. Λάθος μου. Ας μην επεκταθώ καν στα αμάξια και ας μείνουμε στα μηχανάκια/μοτοσυκλέτες. :) Δεν συγκρίνω τόοοοοοοσο χαοτικά πράγματα. Και για να μιλήσω και με παράδειγμα, στην ίδια τάξη μεγέθους, και μιας και άρχισα και με τα Harley, γιατί να μην κάνει τον ίδιο θόρυβο και το ΜΤ-01 ή μια BMW 1200, ή το Tiger1050 κ.ο.κ.? Δηλαδή, γιατί ο ένας να είναι νόμιμος στα 90dB και ο άλλος όχι με ίδιας τάξης μεγέθους μηχανή? Έχει ένα Point ο φίλταρος......γιατί να θεωρούμαι εγώ/εσυ/ο παραδίπλα με τα 88/90/96 db παράνομος και ο τάδε με το πχ harley νόμιμος όταν βγάζει 110db από την μάνα του? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DrDoom 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2010 Έχει ένα Point ο φίλταρος......γιατί να θεωρούμαι εγώ/εσυ/ο παραδίπλα με τα 88/90/96 db παράνομος και ο τάδε με το πχ harley νόμιμος όταν βγάζει 110db από την μάνα του? Νομίζω το εντιτ που έκανα είναι ίσως η χρυσή τομή κατά τη γνώμη μου, την όχι και τόσο ταπεινή..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2010 Έχει ένα Point ο φίλταρος......γιατί να θεωρούμαι εγώ/εσυ/ο παραδίπλα με τα 88/90/96 db παράνομος και ο τάδε με το πχ harley νόμιμος όταν βγάζει 110db από την μάνα του? Γιατί πολύ απλά στο υπουργείο είναι όλοι τους μπαγλαμάδες και παίρνουν σαν μέτρο μόνο το τι λέει ο κατασκευαστής. Βλέπε db αναγραφόμενα στην άδεια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2010 (τροποποιήθηκε) επισης δεν πρεπει να υπαρχει διαφθορα στην πολιτικη αλλα υπαρχει... δλδ πιο πολυ ΣΕ ενοχλει μια ελευθερη εξατμιση παρα τα μυρια € που μας εχουν φαει ολοι αυτοι οι ραγιαδες..... προσωπικα δεν με καιει το οτι θα πρεπει να αλλαξω την εξατμα... ΑΛΛΑ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΣΗΜΑΔΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΘΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ... ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ...ΧΑΡΤΙ ΓΙΑ ΕΔΩ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ Κ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΑ ΥΠΟΜΕΝΕΙ Κ ΝΑ ΛΕΕΙ "ΕΤΣΙ,ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ......" μαλλον εχει αποβλακωθει ο κοσμος...εχει ξεχασει MIESENS,εχει ξεχασει βατοπεδια,εχει ξεχασει 1002 πραγματα..... κ αυτο το ντου δεν θα αργησει να ερθει κ θα ειναι απο απλο κοσμο που θα προτιμησει σφαξει το συστημα παρα να τον σφαξουν για τους υπολοιπους που σκυβουν κεφαλι κ λενε "ναι σε ολα παρτε μας τα παντα" keep sleeping Έχω την εντύπωση οτι είσαι εκτός θέματος... Την "επανάσταση" σου απέναντι στο "καθεστώς" που λες, θα την κάνεις σπάζοντας μου τα @ρχιδια με την καραμούζα σου? Δεν το καταλαβαίνω αυτό, είμαι χαζός! Τι σχέση έχει η πειθαρχία που πρέπει να έχουμε σε κάποια πράγματα ως έννομοι πολίτες, με τις μίζες και όλα αυτά? Βοήθεια! Με αυτή την λογική, ας τα κάνουμε επιτέλους όλα πο@τανα, να τα κάψουμε όλα και όλα από την αρχή... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 19 , 2010 από τον vittorio Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2010 Τα Harley παντως κι ολα αυτου του τυπου ερχονατι στην Ευρωπη με ταπες/quiet core για να παρουν αδεια , αλλα οι πιο πολλοι τις βγαζουν συνηθως με το που το αγορασουν . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2010 http://www.opengov.gr/yme/?p=178 6. Τα έντυπα των καρτών ελέγχου θορύβου χορηγούνται από τις αρμόδιες Υπηρεσίες Μεταφορών και Επικοινωνιών των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων στα Ιδιωτικά ΚΤΕΟ και τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία, τα οποία καταβάλλουν ειδικό τέλος για την αγορά τους, το ύψος του οποίου ορίζεται σε ποσοστό 15% επί του ποσού που θα καταβάλλεται από τους κατόχους των οχημάτων για τη διενέργεια ελέγχου θορύβου στα Δημόσια ΚΤΕΟ, όπως αυτό καθορίζεται κάθε φορά με την ως άνω κοινή υπουργική απόφαση. Το ποσό αυτό αποτελεί έσοδο του κρατικού προϋπολογισμού. αν το ερμηνεύω σωστά, ο συνεργάς την αγοράζει στο 15% της αξίας της, και την πουλάει στο 100% ! και αν κάνει ''τσιριμονιά'' έπεται πρόστιμο ! όλοι κερδισμένοι !!! και ο συνεργάς + το Δημόσιο. εμεις τους πληρώνουμε... αφήστε τα ντεσιμπέλ + δείτε το ζουμί ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2010 ..ας τα κάνουμε επιτέλους όλα πο@τανα, να τα κάψουμε όλα και όλα από την αρχή... Νot a bad idea!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2010 Δεν μπορώ να καταλάβω αυτήν την συζήτηση... Γιατί θα πρέπει να υπάρχει όλη αυτή η αντίδραση και η συζήτηση εφ όλης της ύλης, περί κοινωνίας, πολιτικών, και μπουρδέλου, όταν μιλάμε για κάτι τόσο απλό: Δεν πρέπει να έχουμε θόρυβο μέσα στις πόλεις, είναι θέμα υγείας! Πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβετε? Γιατί θα πρέπει να κάνει θόρυβο το μηχανάκι που κυκλοφορούμε? Γιατί σκάσαμε 1000 ευρώ για εξάτμιση και με το έτσι θέλω? Καμιά εταιρία εξατμίσεων δεν δικαιολογεί τόσο θόρυβο, εσείς γιατί? Για να συνέλθουμε λίγο... Αν δε σ' ενοχλεί που κάποιοι εδώ και δεκαετίες ΣΟΥ κατέστρεψαν τη χώρα που ζεις, ΣΟΥ κατέστρεψαν το παρόν και το μέλλον και υποθήκευσαν την υπόλοιπη ζωή των παιδιών ΣΟΥ, επειδή απλά γουστάρουνε να υπάρχει ατιμωρησία για τους ίδιους, δεν καταλαβαίνω γιατί να εφαρμόζονται νόμοι-τιμωρίες μόνο για ΜΑΣ. Γιατί μη μου πεις ότι θα βρεθεί αστυνομικός να γράψει ισχυρό πρόσωπο για οποιοδήποτε παράπτωμα. Εν πάσει περιπτώσει, μπορεί εσύ να έχεις τον τρόπο σου και να μη σ' αγγίζουν αυτά που συμβαίνουν γύρω μας. Τουλάχιστον ας σεβαστείς τις δικές μας ανησυχίες αντί να μας κάνεις παρατηρήσεις να συνέλθουμε. Για τον αντικαπνιστικό νόμο που βγήκανε με τον τσαμπουκά οι μαγαζάτορες και τον γράψανε κανονικά ξαναβγάζοντας τα τασάκια, γιατί δε λες τίποτα? Εκεί δεν πρέπει να ισχύει η υπακοή? Αν όχι, γιατί να ισχύσει για τις εξατμίσεις πχ? Το πιάνεις το νόημα φαντάζομαι. Φαύλος κύκλος και η λύση είναι μία: ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ. Αισθάνεσαι ότι τό 'χουμε ως χώρα και μας έλειπαν οι εξατμίσεις για να ολοκληρωθούνε οι μεταρρυθμίσεις? Γιατί δεν ξεκινάνε απ' τα σοβαρά και επικίνδυνα για την υπόσταση του Έθνους και ξεκινάνε απ' τα είσονος σημασίας? Για να μας θολώνουν τα μάτια απλά. Φιλικά πάντα. Υ.Γ. ΔΕΝ έχω εξάτμιση που να κάνει θόρυβο, άρα δεν αντιδράω σκεπτόμενος την πάρτη μου. Μάλιστα με ενοχλούν ιδιαίτερα όσοι περνούν (κυρίως νυχτιάτικα) ξεσηκώνοντας τον κόσμο και το θεωρώ σαφώς παράνομο. Αλλά... Απλά μου τη δίνει όλο αυτό το χαρατσομάνι προς τον κοσμάκη και το δήθεν να γίνουμε Ευρω-πέοι. Στις ρεμούλες όμως είμαστε Ελληναράδες. Εκεί γιατί δεν γινόμαστε Ευρωπαίοι? Ή έστω Βενεζουέλα? επισης δεν πρεπει να υπαρχει διαφθορα στην πολιτικη αλλα υπαρχει... δλδ πιο πολυ ΣΕ ενοχλει μια ελευθερη εξατμιση παρα τα μυρια € που μας εχουν φαει ολοι αυτοι οι ραγιαδες..... προσωπικα δεν με καιει το οτι θα πρεπει να αλλαξω την εξατμα... ΑΛΛΑ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΣΗΜΑΔΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΘΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ... ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ...ΧΑΡΤΙ ΓΙΑ ΕΔΩ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ Κ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΑ ΥΠΟΜΕΝΕΙ Κ ΝΑ ΛΕΕΙ "ΕΤΣΙ,ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ......" μαλλον εχει αποβλακωθει ο κοσμος...εχει ξεχασει MIESENS,εχει ξεχασει βατοπεδια,εχει ξεχασει 1002 πραγματα..... κ αυτο το ντου δεν θα αργησει να ερθει κ θα ειναι απο απλο κοσμο που θα προτιμησει σφαξει το συστημα παρα να τον σφαξουν για τους υπολοιπους που σκυβουν κεφαλι κ λενε "ναι σε ολα παρτε μας τα παντα" keep sleeping Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2010 και ο συνεργάς + το Δημόσιο. εμεις τους πληρώνουμε... αφήστε τα ντεσιμπέλ + δείτε το ζουμί αυτο λεμε αλλα μερικοι νομιζουν οτι δεν εχουν σχεση το ενα με το αλλο... εδω λεμε οτι πανε να μας κανουν ρομποτακια κανονικα κ οτι κ το θεμα του θορυβου ειναι ενα ακομη γεγονος προς την κατευθυνση αυτη κ αυτοι εκεεειιιιιι....τον χαβα τους.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2010 (τροποποιήθηκε) Έχω την εντύπωση οτι είσαι εκτός θέματος... Την "επανάσταση" σου απέναντι στο "καθεστώς" που λες, θα την κάνεις σπάζοντας μου τα @ρχιδια με την καραμούζα σου? Δεν το καταλαβαίνω αυτό, είμαι χαζός! Τι σχέση έχει η πειθαρχία που πρέπει να έχουμε σε κάποια πράγματα ως έννομοι πολίτες, με τις μίζες και όλα αυτά? Βοήθεια! Με αυτή την λογική, ας τα κάνουμε επιτέλους όλα πο@τανα, να τα κάψουμε όλα και όλα από την αρχή... Δηλαδή αν έχεις πέσει μέσα σε χαβούζα, θα βγάλεις σεμαίν ν' απλώσεις στον τοίχο δίπλα σου? Δηλαδή οι πολιτικοί δεν είναι πολίτες και δε θά 'πρεπε να είναι έννομοι? Να πού κολλάει Ναι, ένα reset χρειάζεται. Σε συνδυασμό με ένα καλό ξεσκαρτάρισμα. Αλλιώς θα ελπίζουμε και για τα επόμενα 10.000 χρόνια. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 19 , 2010 από τον Kostas-MotoLover Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2010 Τον αράπη κι αν τον πλένεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2010 Διαβασα αρκετα αλλα οχι ολα τα ποστ, ρε παιδια και που το κανουν τι να λεει;;;; παλι θορυβο θα εχουμε, θα πηγαινουν ολοι να βγαζουν την καρτα στα συνεργεια με την μαμα και μετα θα βαζουν την αλλη.... και ερωτω... Θα γραφει επανω η αδεια με ΠΟΙΑ εξατμιση μετρηθηκε ή οχι;;; αν δεν γραφει κουκουρουκου κυριοι, εαν γραφει τοτε το μετρο θα μπορει να δουλεψει και μακαρι να δουλεψει... Οσο για aftermarket κτλ που λενε καποιοι, αν την εχεις οπως την δινει η εταιρεια με τις προδιαγραφες της δεν θα υπαρχει προβλημα, για αυτο και για καθε μοντελο βγαζουν αλλη εξατμιση, βγαινει με βαση την μοτοσυκλετα και τα ορια σε db που εχει απο τον κατασκευαστη της! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2010 (τροποποιήθηκε) επισης -στου κουφου την πορτα οσο θελεις βροντα -παρτο αυγο κ κουρεφτο -χ*σε ψηλα κ αγναντευε Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 19 , 2010 από τον kyko Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2010 επισης στου κουφου την πορτα οσο θελεις βροντα παρτο αυγο κ κουρεφτο χ*σε ψηλα κ αγναντευε και κοίτα τη πώς πέφτει. (Ολόκληρη την παροιμία Κυριάκοοοοο). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2010 Ρε παιδια το θεμα τωρα δεν νομιζω πως ειναι πολιτικο, ας ηρεμισουμε λιγακι δηλαδη τωρα τσακωνοματε μεταξυ μας, αυτοι που εχουμε εξατμιση και αυτοι που δεν εχουμε τι να πω.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2010 (τροποποιήθηκε) και κοίτα τη πώς πέφτει. (Ολόκληρη την παροιμία Κυριάκοοοοο). αν την κοιταξω πως πεφτει πολυ φοβαμαι οτι θα την μυρισω κιολας... κ αν την μυρισω ξερεις τι θα συμβει μετα απο την ευωδια... θα πεσω κ πανω της :tooth: Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 19 , 2010 από τον kyko Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2010 Ρε παιδια το θεμα τωρα δεν νομιζω πως ειναι πολιτικο, ας ηρεμισουμε λιγακι δηλαδη τωρα τσακωνοματε μεταξυ μας, αυτοι που εχουμε εξατμιση και αυτοι που δεν εχουμε τι να πω.... Μάλλον δεν ισχύει για όλους αυτό. Κι εγώ που είμαι υπέρ το μέτρου έχω άφτερ εξάτμιση (την οποία όμως την επέλεξα επειδή δεν θορυβεί) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες