Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Γαμωτο, πανω που ειπα να αγορασο εξατμηση... Κατσικια :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Εσύ όλο αγοράζεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 H μαλακία στο όλο θέμα είναι μία...γιατί πχ κάποιος με 90db που έβαλε μια aftermarket εξάτμα και πήγε στα πχ 96 να τρώει καμπάνα και ο άλλος με τα εργοσταστιακά 99db να την βγάζει καθαρή.... Είναι παράλογο και δεν βγάζει νόημα το όλο σκεπτικό τους... Πας υποτίθεται να μειώσεις την ηχορύπανση όχι να τα τσεπώσεις μεσιέ.......ε κάνε το σωστά και εκεί για αρμεγμα θα πας? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Νομίζω πάει αναλογικά, δεν γίνεται τώρα το παπί να επιτρέπεται να έχει τα ίδια db με ένα δικίλυνδρο Πρέπει να υπάρχουν αυτές οι διαβαθμίσεις αλλιώς αν έκαναν όλοι τον ίδιο θόρυβο, θα την είχαμε γαμήσει. Σκέψου 1000 παπιά να κάνουν όλα θόρυβο στα 90 ντεσιμπέλ και σύγκρινε τα με 10 ή 100 drz που κάνουν θόρυβο στα 95... ποιός θα κάνει πιο πολύ φασαρία? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Νομίζω πάει αναλογικά, δεν γίνεται τώρα το παπί να επιτρέπεται να έχει τα ίδια db με ένα δικίλυνδρο Πρέπει να υπάρχουν αυτές οι διαβαθμίσεις αλλιώς αν έκαναν όλοι τον ίδιο θόρυβο, θα την είχαμε γαμήσει. Σκέψου 1000 παπιά να κάνουν όλα θόρυβο στα 90 ντεσιμπέλ και σύγκρινε τα με 10 ή 100 drz που κάνουν θόρυβο στα 95... ποιός θα κάνει πιο πολύ φασαρία? 89 παρακαλώ..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 χαρακίρι του έκανες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 χαρακίρι του έκανες μαμά τόσο είναι με τo Γιοσομούρι με κόβουν οι νέει κανονισμοί για 2 db .....96 έχω. Ε δεν ειναι μαλακία αυτό? Και σκάει το XR400 με 98 ή 102 δεν θυμάμαι από την μάνα του και είναι κομπλέ..... 400κκ και μονοκύλινδρα και τα 2......γιατί εγώ να πετάξω 1000 ευρώ στα σκουπίδια ? Είμαι υπέρ του όλου σκηνικού με την μείωση του θορύβου......αλλά γαμιόσαντε για ακόμα μία φορά και κάνουν παπατζοδουλειές Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgespb 45 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 μαμά τόσο είναι με τo Γιοσομούρι με κόβουν οι νέει κανονισμοί για 2 db .....96 έχω. Ε δεν ειναι μαλακία αυτό? Και σκάει το XR400 με 98 ή 102 δεν θυμάμαι από την μάνα του και είναι κομπλέ..... 400κκ και μονοκύλινδρα και τα 2......γιατί εγώ να πετάξω 1000 ευρώ στα σκουπίδια ? Είμαι υπέρ του όλου σκηνικού με την μείωση του θορύβου......αλλά γαμιόσαντε για ακόμα μία φορά και κάνουν παπατζοδουλειές 98 το 400 και το δικο μου που ειναι 600 γραφει 101db εν στάση στην άδεια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
speedking 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2011 Προφανώς όταν βγήκε η άδεια της μηχανής, δεν τους ένοιαζε να γράφονται τα db, αν δεν κάνω λάθος το Bandit V είναι τουλάχιστον 14ετίας μοντέλο και όλοι ξέρουμε πως πριν 14 χρόνια στην Ελλάδα, δεν περνούσαν καλά καλά, ούτε τα αμάξια ΚΤΕΟ (τρόπος του λέγειν) Σε παρακαλω...οχι και 14ετιας...20ετιας πλεον!! Κατασκευη το 1991 και πρωτη αδεια στην Ελλαδαρα ΜΑΣ το 1999!! Δλδ εγω τωρα κανω οσο θορυβο γουσταρω?!?!? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GUZZISTAS 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2011 Οταν αρχίσει το κράτος να με σέβεται σαν πολίτη και σταματήσει να με κοιτάζει σαν την κότα με τα χρυσά αυγά και το γεμάτο πορτοφόλι, τότε θα σεβαστώ κι εγώ τις όποιες υποχρεώσεις... Οσο συνεχίζεται η λαμογιά και το ψέμα, ΚΤΕΟ κλπ είναι αστεία για μένα.... Μάρέσει που μερικοί ανυπομονούν και επευφημούν... "επιτέλους"... Οτι νάναι..... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spinas 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2011 Σε παρακαλω...οχι και 14ετιας...20ετιας πλεον!! Κατασκευη το 1991 και πρωτη αδεια στην Ελλαδαρα ΜΑΣ το 1999!! Δλδ εγω τωρα κανω οσο θορυβο γουσταρω?!?!? Ουτε και μενα γραφει στην αδεια.Για ψαξε καλυτερα, για το ταμπελακι καπου εκει στο τιμονι (τουλαχιστον στο δικο μου εκει ειναι) εκει γραφει ταδε dB στις ταδε στροφες και λογικα απο κει θα βγαινει ακρη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
speedking 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2011 Ουτε και μενα γραφει στην αδεια.Για ψαξε καλυτερα, για το ταμπελακι καπου εκει στο τιμονι (τουλαχιστον στο δικο μου εκει ειναι) εκει γραφει ταδε dB στις ταδε στροφες και λογικα απο κει θα βγαινει ακρη... ΤΠΤ..μονο αριθμος πλαισιου και αριθμος μηχανης! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2011 Οταν αρχίσει το κράτος να με σέβεται σαν πολίτη και σταματήσει να με κοιτάζει σαν την κότα με τα χρυσά αυγά και το γεμάτο πορτοφόλι, τότε θα σεβαστώ κι εγώ τις όποιες υποχρεώσεις... Οσο συνεχίζεται η λαμογιά και το ψέμα, ΚΤΕΟ κλπ είναι αστεία για μένα.... Μάρέσει που μερικοί ανυπομονούν και επευφημούν... "επιτέλους"... Οτι νάναι..... Αν δεν το περάσεις ΚΤΕΟ δεν θα μπορείς να βγάλεις ασφάλεια... ανασφάλιστος θα κυκλοφορείς; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anubis 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2011 Οταν αρχίσει το κράτος να με σέβεται σαν πολίτη και σταματήσει να με κοιτάζει σαν την κότα με τα χρυσά αυγά και το γεμάτο πορτοφόλι, τότε θα σεβαστώ κι εγώ τις όποιες υποχρεώσεις... Οσο συνεχίζεται η λαμογιά και το ψέμα, ΚΤΕΟ κλπ είναι αστεία για μένα.... Μάρέσει που μερικοί ανυπομονούν και επευφημούν... "επιτέλους"... Οτι νάναι..... καπως ετσι ηθελα και εγω να γραψω την γνωμη για το θεμα. Αν δεν το περάσεις ΚΤΕΟ δεν θα μπορείς να βγάλεις ασφάλεια... ανασφάλιστος θα κυκλοφορείς; καποιο παραθυρακι θα υπαρξει.εδω και χωρις διπλωμα που λεγανε δεν μπορεις να βγαλεις ασφαλεια βγαζεις κανονικα.στην χωρα της μιζας και του βυσματος ολα γινονται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sunblock 387 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2021 11 Χρόνια μετά και ακόμα περιμένω το "τέλος στον υπερβολικό θόρυβο των εξατμίσεων". Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2021 3 είναι τα χρόνια από το 2018 και όχι 11 αλλά η ουσία είναι ποιος σε πείραξε με την εξάτμιση του για να τον επαναφέρουμε στην τάξη; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2021 πριν 6 ώρες, το μέλος klab έγραψε: 3 είναι τα χρόνια από το 2018 και όχι 11 αλλά η ουσία είναι ποιος σε πείραξε με την εξάτμιση του για να τον επαναφέρουμε στην τάξη; Θα πας με το χιλιοτριακοσο έξω από το σπίτι του “παραβάτη” και θα ρίξεις μερικούς κοφτές με τη δίκη σου ξεταπωτη, εγώ πάντως θα το ήθελα πολύ. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sunblock 387 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2021 Την 26/5/2021 at 11:38 ΠΜ, το μέλος klab έγραψε: 3 είναι τα χρόνια από το 2018 και όχι 11 αλλά η ουσία είναι ποιος σε πείραξε με την εξάτμιση του για να τον επαναφέρουμε στην τάξη; Το thread άνοιξε 18 Οκτ 2010. Άρα είναι 11 τα χρόνια. Με πείραξαν όλοι όσοι έχουν εξάτμιση για αποκλειστική χρήση πίστας και περνάνε κάτω από το παράθυρό μου σε κάθε ώρα της μέρας, αρχίζουν να βαράνε 3 συναγερμοί αυτοκινήτων, η γάτα σπινιάρει πανικόβλητη πάνω στα μπούτια μου, το μωρό ξυπνάει κλαίγοντας, και πάει λέγοντας. Την 26/5/2021 at 6:27 ΜΜ, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Θα πας με το χιλιοτριακοσο έξω από το σπίτι του “παραβάτη” και θα ρίξεις μερικούς κοφτές με τη δίκη σου ξεταπωτη, εγώ πάντως θα το ήθελα πολύ. Εκτός του ότι δε μπορώ να βρω τον κάθε τυχαίο περαστικό, και δεν έχω χιλιοτρακοσό, θα έπρεπε να λειτουργεί η νομοθεσία αντί να πρέπει να γινόμαστε Punisher για να βρούμε το δίκαιο μας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stray 128 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2021 (τροποποιήθηκε) Φταίμε κι εμείς αλλά φταίνε κι οι κατασκευαστές που συναγωνίζονται ποιος θα βάλει το χειρότερο έκτρωμα πάνω στα σύγχρονα μοντέλα του. Τεράστια, αντιαισθητικά τελικά, σαν θερμοσίφωνες, που σε σπρώχνουν να παρανομείς, θέλοντας και μη. Πολύς κόσμος δεν είναι ότι θέλει να ενοχλεί, ούτε τον ενδιαφέρει να μειώσει το βάρος ή να πάρει ισχύ. Μόνο να φύγει αυτό το τερατούργημα από την μοτοσυκλέτα του. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 27 , 2021 από τον Stray 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2021 πριν 1 ώρα, το μέλος sunblock έγραψε: Το thread άνοιξε 18 Οκτ 2010. Άρα είναι 11 τα χρόνια. Πω πω στραβομάρα, το ζάχαρο με έχει καταστρέψει 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.877 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2021 Δεν έχω θέμα με τις εξατμίσεις (και εγω έχω) αλλά τουλάχιστον με σιγαστήρα... Έφτασα πλέον σε σημείο που αν με βάλεις να βγάλω τον σιγαστήρα και να πάω βόλτα μέχρι Μηλίνα πχ και να ξαναγυρίσω πίσω θα έχω βουητό στα αυτιά στο τέλος. Πάντως απο άσχημες εξατμίσεις μηχανών θα σταθώ στο GSXR του 2018....ούτε το σφυρί του Thor να ήτανε αυτό το πράμα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες