pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2014 (τροποποιήθηκε) Αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι καταφέρατε να αρχίσετε τα μπινελίκια απο το τηλέφωνο το γεγονός ότι ζητάει όσα ευρώ θέλει παραπάνω δεν τον κατατάσσει στους κακούς μηχανικούς απο μόνο του. αν εσένα και κάθε εσένα την έκανε πένα την μότο σου ή στην έφερνε πίσω χρέπι τότε να το συζητούσαμε. ελεύθερη αγορά είναι όσα ήθελε σου ζήτησε όπως είπες βρήκες και φθηνότερα ποιος ο λόγος να κάτσεις να του πείς ένα σωρό πράγματα μέχρι στο τέλος να αρχίσετε τα καντήλια? δεν σε ικανοποίησε η τιμή πές ενα ευχαριστώ πολύ και κλείσε το τηλέφωνο όμορφα και ωραία. δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο επειδή θα του έλεγες εσύ 5 επιχειρήματα αυτός να αλλάξει τιμολογιακή πολιτική και δικαίωμα του στην τελική. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 23 , 2014 από τον pit_hal 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toympano 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2014 Αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι καταφέρατε να αρχίσετε τα μπινελίκια απο το τηλέφωνο το γεγονός ότι ζητάει όσα ευρώ θέλει παραπάνω δεν τον κατατάσσει στους κακούς μηχανικούς απο μόνο του. αν εσένα και κάθε εσένα την έκανε πένα την μότο σου ή στην έφερνε πίσω χρέπι τότε να το συζητούσαμε. ελεύθερη αγορά είναι όσα ήθελε σου ζήτησε όπως είπες βρήκες και φθηνότερα ποιος ο λόγος να κάτσεις να του πείς ένα σωρό πράγματα μέχρι στο τέλος να αρχίσετε τα καντήλια? δεν σε ικανοποίησε η τιμή πές ενα ευχαριστώ πολύ και κλείσε το τηλέφωνο όμορφα και ωραία. δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο επειδή θα του έλεγες εσύ 5 επιχειρήματα αυτός να αλλάξει τιμολογιακή πολιτική και δικαίωμα του στην τελική. Εχεις δικιο και βασικα εγω σε τετοιες περιπτωσεις αποφευγω τα πολλα πολλα απο το τηλεφωνο καθως δεν υπαρχει ουσια. Το προβλημα ομως ειναι οτι απο μονος του αιτιολογουσε την πανακριβη τιμη του με ψευδεις δηλωσεις. Η ψευδη του δηλωση ειναι οτι θα εκανε ρυθμιση βαλβιδων αναγκαστικα ενω στο manual αναφερει ελεγχος βαλβιδων στα χιλιομετρα αυτα . Στην ουσια το κοστος ειναι μια η αλλη καθως η ολη εργασια ειναι στο λυσε δεσε πλαστικα για να γινουν μια εκ των δυο εργασιων ή και οι δυο. Η μοναδικη διαφορα ειναι στην τιμη οπως μου ειπε, δηλαδη οτι θα με χρεωνε παραπανω αν ρυθμιζε τελικα βαλβιδες. Το θεμα ομως ξεφυγε αφου του ζητησα να μου βγαλει τιμη ανευ ελεγχου η ρυθμισης βαλβιδων, και η τιμη ηταν στα 105 ευρω. Δηλαδη αν ρυθμιζε βαλβιδες ποσα θα ζητουσε επιπλεον;; Αρα η απαντηση μου στα λεγομενα του ηταν επιβεβλημενη. Οταν βεβαια καταλαβε οτι στριμωστηκε απο μονος του με βαση αυτων που ελεγε, προτιμησε την οδο της απελπισιας και των υβρεων. Αν ομως εκανα αυτο που μου ζητησε δηλαδη να παω απο το μαγαζι , να τα λεγαμε απο κοντα ισως το θεμα να ειχε ξεφυγει περισσοτερο. Γιαυτο εκανα αυτο που τον ενημερωσα οτι θα κανω. Δηλαδη να μαθετε ολοι απο πρωτο χερι τα καμωματα του Τσαλικη Σπυρου και τον τροπο συμπεριφορα του σε περιπτωση που καποιος πελατης του διαφωνησει σε κατι μαζι του η οχι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2014 Flying, έχεις τη συγκεκριμένη νομοθεσία; Έχω φάει τον κόσμο και δεν έχω βρει τίποτα. Μέχρι να την έχω στα χέρια μου θεωρώ πως δεν ισχύει... Αν αναφέρεστε στο νόμο περί ανταγωνιστικότητας, Block Exempt Regulation (BER) που σε αποδεσμεύει από τις αντιπροσωπίες ΔΕΝ ισχύει δυστυχώς για τα δίκυκλα. Το έχουμε ψάξει με τους Βρετανούς συναδέρφους... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2014 Δεν ξέρω αριθμό-χρόνο άρθρου. Φαντάζομαι κάποιος που το ξέρει θα το ποστάρει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2014 Αναμένεται απάντηση για να δούμε και την άλλη πλευρά του λόφου. Αυτό που αδυνατώ να αντιληφθώ είναι προς τι το υβρεολόγιο. Απλά πράγματα, πόσο κοστίζει, τι συμπεριλαμβάνει, γνήσια αναλώσιμα και ανταλλακτικά (αν μπορούν να ελεγχθούν εφόσον δεν παρακολουθείς την εργασία), απόφαση και ή πάμε ή όχι. Αντιλαμβάνομαι πλήρως της αγανάκτηση του συμφορουμίτη και την έχω βιώσει νεότερος και προσωπικά σε παρόμοιες επαφές. Πλέον όχι βέβαια γιατί απλά δεν υπάρχει λόγος κατά τη γνώμη μου. Συνεργεία υπάρχουν και μάλιστα ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΑ ΑΡΙΣΤΑ ειδικά στην τεράστια Αθήνα, αν ψάξετε θα τα βρείτε στην επίσημη αντιπροσωπεία. Επίσης υπάρχουν και μη εξουσιοδοτημένα που έχουν ΑΡΙΣΤΕΣ υπηρεσίες και λογικότατες τιμές. Εγώ πάντα προτιμώ την προσωπική επαφή πάντως και ότι έχω να πω το λέω επιτόπου, αρκεί βέβαια να υπάρχει χρόνος και αντιλαμβάνομαι ότι δεν έχουν όλοι χρόνο. Όσο αφορά τώρα την ισχύ της εγγυήσεως όταν γίνονται εργασίες από ΜΗ εξουσιοδοτημένο συνεργείο απλά βρήκα με μια πρόχειρη αναζήτηση αυτό : http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=41379 Άν θέλετε ψάξτε το περαιτέρω. Όσο αφορά τον τίτλο του θέματος απλά από τα τόσα χρόνια εμπειρία θα πω ότι μας έχουν πάρει πρέφα με τη μούρλια μας και μας πατάνε κάτω στα πάντα όλα εν συγκρίση με τους 4 τροχούς. Ας μην αναφέρω συγκριτικά αναλωσίμων γιατί θα κλάψουμε αλλά......τα βίτσια πληρώνονται..... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2014 Πάντως αυτό το cbdάκι πρέπει να φοράει εξωτικά υλικά για να στοιχίζουν τα λαδόφιλτρα+μπουζί 40 ευρώ και τα τακάκια του 45 ευρώ.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2014 τα θυμάμαι Μάκη, το είχα το μηχανάκι 8,5 ευρώ μπουζί 13 το ένα λιτρο λάδι που παίρνει, αν μιλάμε για μαμά, αγορά από την αντιπροσωπεία, άνετα και κάπου στο 30άρι το ΜΑΜΑ φίλτρο αέρα, μπορεί και 40άρι, τόσο το είχα βρει έξω, με 10κάτι την είχα βγάλει καθαρή με ένα hiflo. Τώρα τα τακάκια, αν μιλάμε για μεταλλικά ΚΑΙ μαμά πάλι κάπου εκεί πάμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2014 30 το φίλτρο αέρα στο cbf? Μετά καθόμαστε και σχολιάζουμε γιατί ο κόσμος στρέφεται στα aftermarket ανταλλακτικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2014 για cbr 125 έλεγε ο a7xbilly στην αρχή πάντως, για αυτό τόσο έκανε, το χα ρωτήσει. προφανώς πολιτική των αντιπροσωπειών, παντού στον κόσμο αυτό γίνεται. στο δικό μου, χρειάστηκα πίσω δισκόπλακα. Τιμή Kawasaki 183 ευρώ. Τιμή braking και τακάκια δώρο 120. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2014 Cbr cbr τα ίδια σκατά είναι. Τι να πω,εμένα μου φαίνονται πανάκριβο το σέρβις πάντως στο πρώτο ποστ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2014 Μιλάνε για τον κανονισμό 1400/2002... http://eur-lex.europa.eu/legal-content/EL/TXT/HTML/?uri=CELEX:32002R1400&from=EN Θέλει προσεκτικό διάβασμα από κάποιον που κατέχει νομικά, κλπ. Το πέρασα στα γρήγορα και μου χτύπησε το ότι αναφέρει συνέχεια αυτοκίνητο, και πουθενά δίκυκλο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2014 Μιλάνε για τον κανονισμό 1400/2002... http://eur-lex.europ...02R1400&from=EN Θέλει προσεκτικό διάβασμα από κάποιον που κατέχει νομικά, κλπ. Το πέρασα στα γρήγορα και μου χτύπησε το ότι αναφέρει συνέχεια αυτοκίνητο, και πουθενά δίκυκλο... μια άχρηστη πληροφορία (που πιθανόν να μην έχει καν σημασία) είναι ότι ασφαλιστικά, το δίκυκλο θεωρείται αυτοκίνητο στην Ελλάδα :lipssealed: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2014 ενδεικτικά : ΜΠΑΤΑΡΙΑ YUASA-HONDA CBF250 (2004-2006) [YTX7L-BS] Μπαταρία YUASA για HONDA CBF250Εφαρμογή σε μοντέλα παραγωγής 2004-2006Κωδικός αριθμός : YTX7L-BS12Volt / 6AhΔιαστάσεις: 110mm x 67mm x 129mmΒάρος 2.3KgΚλειστού τύπουΠαρατεταμένη διάρκεια ζωής και ηλεκτρική απόδοσηΓνήσιο ανταλλακτικό με προδιαγραφές HONDA και εγγύηση ενός (1) έτουςMADE IN JAPAN Τιμή: 84,00EUR http://www.hondabike...006--p-694.html Μπαταρία Μοτοσυκλέτας Yuasa YTX7L-BS 12V 6AH 100CCA 35.00 € Με ΦΠΑ http://www.automotob...6ah-100cca.html 22 Δεκεμβρίου έβαλα μπαταρία.... μαντέψτε από που... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2014 έρε τουφεκισμό που χρειάζονται Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Λευκάδιος 327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2014 ενδεικτικά : http://www.hondabike...006--p-694.html http://www.automotob...6ah-100cca.html 22 Δεκεμβρίου έβαλα μπαταρία.... μαντέψτε από που... Δεν εχω διαβασει τα προηγουμενα ποστ,σχετικα ομως με το συγκεκριμενο:Φαινομενικα προκειται για το ιδιο προιον αλλά δεν είναι.Η μια μπαταρια κοστιζει 84 ευρω,ειναι φτιαγμενη στην Ιαπωνια και εχει εναν χρόνο εγγυηση.Η δευτερη ειναι Ταυλάνδης(ή Taiwan) και εχει εγγυηση τριων μηνων. Αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι οι μη Ιαπωνικές Yuasa ειναι μάπα.Στο μηχανακι μου εχω Yuasa Taiwan 4 και κάτι χρόνια και ήταν άψογη όλα αυτά τα χρόνια.Ομως αυτη την στιγμή δεν το χρησιμοποιω καθημερινά και σε συνδυασμο με την χαμηλή θερμοκρασία δείχνει σημαδια κοπωσης.Τα λεφτά της πάντως τα εβγαλε και όταν την αντικαταστησω όυτε καν θα ρωτησω πόσο κάνει η γνήσια 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2014 τα μηχανάκια του κουτιού έρχονται με τις ιαπωνικές "γιασα" όπως λέει ο ντομινάτορας υπάρχουν σημαντικά φθηνότερες οι γιασα εξ ταυλάνδης (ενδεχομένως να υπάρξουν και απομίμηση γιασα κίνας). φυσικά και δεν έχουν την ίδια ποιότητα κατασκευής, οι ιαπωνικές είναι ποιοτικότερες, το dt μου φοράει γιασα japan της μαμας του δεν έχει αλλαχθεί ποτέ απο το '05 που αγοράσθηκε καινούργιο πανε 9χρονάκια και παιζει ακινητοποιημένο για μεσοδιαστήματα ανα τον χρόνο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2014 Υπάρχουν και Κινέζικες πλέον. Εμένα πάντως η Τζαπάν μάνα πνέει τα λοίσθια ήδη μετά από 4 χρόνια και 5 μήνες με μεγάλες ακινησίες βέβαια, μία του ατυχήματος πολύμηνη και κάθε καλοκαίρι κανά μήνα δύο λόγο εξοχικού και άλλου μοτό. Εντάξει όχι και η καλύτερη μεταχείριση......ΔΕΝ θέλετε να ακούσετε τιμή Τζαπάν ..........θα μπεί άλλη φυσικά αν με τη φόρτιση δεν γιάνει...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2014 Έχει μια λογική... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2014 Ποιό από όλα φίλε μου ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2014 Αν θυμαμαι καλα στο εν λογω μαγαζι η διαφορα της ιαπωνεζικης απο την ταιβαν ηταν γυρω στα 10Ε... αυτο τουλαχιστον οταν αλλαξα τη δικια μου περσυ. οποτε και παλι δε δικαιολογειται η διαφορα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2014 Για τη διαφορά έλεγα σάββα, αν αλλαζουν οι κατασκευαστες. ΜΙΑ λογικη, φουλ δεν ξέρω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2014 Για τη διαφορά έλεγα σάββα, αν αλλαζουν οι κατασκευαστες. ΜΙΑ λογικη, φουλ δεν ξέρω! Αααα μάλιστα μεταξύ Ιαπωνικής αμιγώς,Κινέζικης κλπ. Δεν ξέρω φίλε μου και εγώ, θα δείξει, τίποτα πάντως δεν είναι αθάνατο, τέλος πάντων έχουμε φύγει και από το θέμα λίγο οπότε ας το αφησουμε εδώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toympano 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2014 Απαντηση περιμεναμε και απαντηση δεν πηραμε απο τον τσαλικη για την εν λογο συμπεριφορα του. Ηλπιζα οτι θα μπει στο κοπο να μπει κ να δικαιολογηθει εστω και ελαχιστα,αλλα μαλλον φαινεται οτι αγνοει ή ισως δεν πηρε στα σοβαρα που του ειπα οτι θα τον παραπεμψω στο λαικο δικαστηριο του φορουμ. Οπως και να χει κανενα προβλημα η ζωη συνεχιζεται, ευχομαι χρονια πολλα σε ολους τους συμφορουμιστες και ευτυχισμενος ο νεος χρονος.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jbfyou 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2014 μια άχρηστη πληροφορία (που πιθανόν να μην έχει καν σημασία) είναι ότι ασφαλιστικά, το δίκυκλο θεωρείται αυτοκίνητο στην Ελλάδα :lipssealed: Ο ορισμός του αυτοκινήτου σύμφωνα με την νομοθεσία: Παλιός νόμος Ν/1911 Αυτοκινήτο είναι «το δια μηχανικής δύναμης και όχι επί τροχιών κινούμενο όχημα ή τροχήλατον όχημα». Και ο νεώτερος νόμος Ν. 489/1976 το αυτοκίνητο είναι «το επί του εδάφους και όχι επί τροχιών με μηχανική δύναμη ή με ηλεκτρική ενέργεια κινούμενο όχημα, ανεξάρτητα αριθμού τροχών. Ως αυτοκίνητο θεωρείται και κάθε ρυμουλκούμενο όχημα συζευγμένο μετά του κυρίως αυτοκινήτου ή μη, ως και ποδήλατο εφοδιασμένο με βοηθητικό κινητήρα». Με βάση τον Κ.Ο.Κ. «αυτοκίνητο είναι το μηχανοκίνητο όχημα το οποίο χρησιμοποιείται για τη μεταφορά προσώπων ή πραγμάτων ή για τη ρυμούλκηση στις οδούς οχημάτων που χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά προσώπων ή πραγμάτων. O όρος αυτός δεν περιλαμβάνει τα οχήματα, όπως οι γεωργικοί ελκυστήρες, τα χρησιμοποιούμενα παρεμπιπτόντως μόνο για την οδική μεταφορά προσώπων ή πραγμάτων ή για ρυμούλκηση στις οδούς, οχημάτων που χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά προσώπων ή πραγμάτων». Όπως φαίνεται δεν γίνεται αναφορά σε αριθμό τροχών, επομένως θεωρείται και η μοτό αυτοκίνητο με την ευρεία έννοια καθώς ο ΚΟΚ διαχωρίζει στην συνέχεια όλα τα αυτοκίνητα στις επιμέρους κατηγορίες όπως φορτηγά, λεωφορεία κ.ο.κ αλλά τα θεωρεί αρχικά όλα αυτοκίνητα. Επίσης γίνεται αναφορά σε ανταλλακτικά όχι απαραίτητα γνήσια, αλλά εφάμιλης ποιότητας? Εδώ χρειάζεται σίγουρα όμως κάποιος νομικός να δώσει τα φώτα του.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2014 Νομικός χρειάζεται σίγουρα. Αγνοούμε πολλά βασικά όπως πως συνδέεται η κάθε εθνική νομοθεσία με την κοινοτική, κλπ. Καλύτερα να μην κάνουμε αυθαίρετες ερμηνείες... Θα μπερδευτούμε χειρότερα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες