Systematic 31 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2010 Κατοχος ενος street triple εδω και 2 χρονια και μπορω να πω πως του εχω αλλαξει τα φωτα σε μετατροπες(αναρτηση,εξατμισεις κ.λ.π).Ειναι το μονο πραμα πλεον που με κανει να νιωθω ομορφα και το μονο πραμα που με χαλαρωνει.Δεν κανω ουτε κοντρες ουτε σουζες αντε κανα μπαντιλικι.Ο λογος που ριχνω λεφτα στο triplaki ειναι γιατι θελω να εχω πολυ καλυτερα φρενα απο τα μαμα πολυ καλυτερες αναρτησεις και θελω να ειναι μοναδικο,να διαφερει απο τ αλλα.Που θελω να καταληξω,στα διαφορα σχολια διαφορων.Του στυλ ωχ εβαλες 6πιστονες θα το σπασεις στα δυο το μηχανακι θα λιωσουν οι δισκοι,α εβαλες ρυθμιζομενη αναρτηση,ελα μωρε δε μπαινεις πιστα,παρε αλλο μηχανακι και διαφορα τετοια.Καποιες φορες η ειρωνια κανει μπαμ.Και ναι δε μπαινω πιστα ε και?Δε θελω αλλο μηχανακι γιατι αυτο θα το κρατησω για οσο παει.Τι να πω ισως ειναι και μεσα στο μυαλο μου,αλλα τετοια πραματα δεν εχω πει σε κανεναν που θελει να αλλαξει την μηχανη του και να την κανει οπως γουσταρει αυτος.Παλι καλα που προλαβα και την οικονομικη κριση και εβαλα και την τελευταια πινελα στο μηχανακι,αχ αυτες οι 6πιστονες χαχαχαχαχα.Να στε ολοι καλα παιδια καλες βολτες και παντα ορθιοι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2010 Εκείνο με την ζήλια και την ψώρα το ξέρεις; Α, γειά σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2010 ....κλεισε τα αυτια σου ....αστους να σφυρανε ...και ριξε καμια φωτο να το γουσταρουμε! ...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2010 Εκείνο με την ζήλια και την ψώρα το ξέρεις; Α, γειά σου. +1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Systematic 31 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2010 ....κλεισε τα αυτια σου ....αστους να σφυρανε ...και ριξε καμια φωτο να το γουσταρουμε! ...... Ειναι χωρις τις 6πιστονες αλλα θα φορεθουν και αυτες γ@μω τα σωληνακια μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2010 Να το χαίρεσαι και άσε το ντουνια να λέει :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2010 Από νηπιακή ηλικία η ανθρώπινη φύση ρέπει στο κακό... Δυστυχώς... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2010 Άν και δεν είμαι fun της υπερβολικής μετατροπής μιας μηχανής, παρ' όλα αυτά όταν είναι ουσιώδης και λειτουργική δεν θα έλεγα όχι. Ένα παράδειγμα είναι όταν βελτιώνουμε τις αναρτήσεις, τα φρένα, και γενικά την ασφάλεια που μας έχει στερήσει το εργοστάσιο για λόγους κόστους, τότε είμαι σύμφωνος. Ακόμη θα έλεγα και οι επεμβάσεις στον κινητήρα πολλές φορές είναι θεμιτές,όταν παραμένει η μοτοσυκλέτα σε νόμιμα πλαίσια και κρατούν τον κινητήρα αξιόπιστο. Στον αντίποδα όλων αυτών βρίσκονται οι "υπερβολές" που σαν αποτέλεσμα έχουν το φαίνεσθαι και όχι την ουσία. Τα παραδείγματα είναι αρκετά και έχω διαφωνήσει με αρκετούς φίλους, όπως για παράδειγμα με τα xenon εκτός προδιαγραφών ή τους δίσκους φρένων σε παπιά που έχουν διαστάσεις και δύναμη να στρεβλώσουν πιρούνια αναρτήσεων και να γίνουν επικίνδυνα στον βομώ της καγκουριάς και της επείδηξης ή ακόμη και το άκουσα από τον αδερφό της συμπεθέρας μου οτι είναι καλό. Έλα όμως που πετάμε τα λεφτά μας σε κάποιους έξυπνους που πλουτίζουν στην δική μας ανάγκη για να χαρούμε αυτό που αγαπάμε. Καλά για αυτές τις Αμερικανιές, που μόνο εαν είσαι ανασφαλής και θέλεις να γυρίσουν να σε κοιτάξουν το κάνεις, και αναφέρομαι στην μόδα που ήθελαν αυτά τα μωβ φωτάκια κάτω από κινητήρες που σε έκαναν να φαίνεσαι σαν λατέρνα. Κ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2010 Το μοτό μας,είναι σαν την καλή πουτ@ν@. Οσο πιό πολύ φτιάχνεται,με εσώρουχα και με άλλα κολπάκια,τόσο πιό πολύ μας καβλ@νει.... Mαζί σου με 1000... ______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Systematic 31 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2010 Δε ξερω παιδια εγω παντως οταν βλεπω αλλους με μηχανες τους φτυνω για να μην τους ματιασω.Εκτος και αν ειναι κανας καγκουρας οποτε τρωει φτυσιμο κανονικο χαχαχα.Το triple παντως πασχει και σε φρενα και σε αναρτηση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2010 Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια!!! Αυτό να θυμάσαι και να ξέρεις για όλους αυτούς τους ξερόλες ;) Κάνε εσύ αυτό που γουστάρεις και αγαπάς, και όλα τα άλλα μην τα πολυ-λαμβάνεις υπόψην ;) Ααααααα.... Και η μηχανή σου είναι ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beverly300i 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2010 Η εγγλεζα σου ειναι μια κουκλα!!Ας τους να λενε οτι θελουν,γιατι για αυτο που μας ευχαριστει εμας δεν χρειαζεται να δινουμε λογαριασμο σε κανεναν!!!Καλες βολτες....και παντα ψηλα το κεφαλι!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koukou 280 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2010 ωραιο το μηχανακι σου. πολυ ωραιο..... φτου φτου φτου μην το ματιασω...το ειχα δει μια φορα στην αντιπροσωπεια οταν ειχες φερει ενα φλας αλλα δεν προλαβαμε να μιλησουμε καθολου.... Οπως επισης και σε μια εκδρομη που ειχε γινει προς την Δραμα. (:) αυτος που σου ειχε πει για το ποδι στο φρενο.) Οσο για το θεμα μας. Το μηχανακι ΣΟΥ ειναι δικο Σου θεμα και κανενος αλλου. Κανεις οτι γουσταρεις επειδη το γουσταρεις και για κανεναν αλλο λογο. μπορει να του ριξεις λεφτα δυσαναλογα απο την αξια του, αλλα αν αυτο ειναι που θες δεν πεφτει λογος σε κανεναν. το κανεις και γουσταρεις. Οταν ο αλλος αρχιζει τα πικροχωλα σχολια κατα πασα πιθανοτητα ειναι γιατι ζηλευει και οχι για καποιον αλλο λογο. ΥΓ: Ο Ζαχος λεει οτι εχεις το πιο τουμπανο triple..... Τον πιστευω ακραδαντα...... Keep it up....... ειναι Τουμπανο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimr1 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2010 Πιστεύω ότι πολλές φορές δεν είμαστε οι καλύτεροι ως προς τον σεβασμό της άποψης του άλλου. Κερδίζουμε χωρίς να το καταλαβαίνουμε όταν προσπαθούμε να μπούμε στον τρόπο σκέψης του συνανθρώπου μας. Αντίθετα όσο προσπαθούμε να πείσουμε για το σωστότερο των δικών μας προσωπικών επιλογών στη μοτο, γινόμαστε ολοένα και πιο μονολιθικοί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
siloo 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2010 +1 +1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetakias 43 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2010 Ειναι χωρις τις 6πιστονες αλλα θα φορεθουν και αυτες γ@μω τα σωληνακια μου. Η φωτογραφια που μας παρεθεσες νομιζω απαντα στο ερωτημα σου! Να την χαιρεσαι την κουκλα σου αδερφε, και πολλα και ορθια χιλιομετρα. Κουκλα εχω να πω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2010 +1 +434 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΕΙΤΡΟΥΗΤΟΣ 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2010 (τροποποιήθηκε) ναι ρε παιδια και εγω το εχω παρατηρησει αυτο! λενε ουφου μωρε καθεσε και ξοδευεις τα λεφτα σου στα μηχανακια γιατι δεν τα μαζευεις να παρεις κατι καλυτερο κτλ... γιατι ετσι γουσταρω! αυτο με ευχαριστει και επισης οταν το βελτιωνω ειτε εμφανισιακα, ειτε μηχανικα, ειτε λειτουργικα τοτε επιλεγω εγω τι θα του βαλω και ετσι εκτος του οτι παυει να ειναι τυποποιημενο,του δινεις χαρακτηρα!και διαφορετικοτητα και σε κανει να το αγαπησεις ακομα περισσοτερο γιατι το νιωθεις πιο κοντα σου εχει ακομα περισσοτερα στοιχεια απο το γουστο σου...δεν μπορω να το εξηγησω ακριβως αλλα καπως ετσι νιωθω οταν βελτιωνω κατι στο μηχανακι μου... @ Systematic κουκλι την εχεις κανει μπραβο! Τροποποιήθηκε Μάιος 27 , 2010 από τον ΑΛΕΙΤΡΟΥΗΤΟΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Systematic 31 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2010 ωραιο το μηχανακι σου. πολυ ωραιο..... φτου φτου φτου μην το ματιασω...το ειχα δει μια φορα στην αντιπροσωπεια οταν ειχες φερει ενα φλας αλλα δεν προλαβαμε να μιλησουμε καθολου.... Οπως επισης και σε μια εκδρομη που ειχε γινει προς την Δραμα. (:) αυτος που σου ειχε πει για το ποδι στο φρενο.) Οσο για το θεμα μας. Το μηχανακι ΣΟΥ ειναι δικο Σου θεμα και κανενος αλλου. Κανεις οτι γουσταρεις επειδη το γουσταρεις και για κανεναν αλλο λογο. μπορει να του ριξεις λεφτα δυσαναλογα απο την αξια του, αλλα αν αυτο ειναι που θες δεν πεφτει λογος σε κανεναν. το κανεις και γουσταρεις. Οταν ο αλλος αρχιζει τα πικροχωλα σχολια κατα πασα πιθανοτητα ειναι γιατι ζηλευει και οχι για καποιον αλλο λογο. ΥΓ: Ο Ζαχος λεει οτι εχεις το πιο τουμπανο triple..... Τον πιστευω ακραδαντα...... Keep it up....... ειναι Τουμπανο.... Πως δε θυμαμαι μετα πηγα για αλλαγη τακακια χαχαχα.Ο Ζαχος ολο με πειραζει αλλα αυτος ειναι τρελαμενος με την καλη εννοια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2010 Εκείνο με την ζήλια και την ψώρα το ξέρεις; Α, γειά σου. ....κλεισε τα αυτια σου ....αστους να σφυρανε ... θα σας απογοητεύσω αλλά δεν είναι ζήλια, μακάρι να ήταν.... Φθόνος είναι και είναι δυσδιάκριτη η διαφορά του με την πρώτη του ξαδέρφη , την ζήλια.... Δυστυχώς είναι πολυ χειρότερος και απεχθής ! Μην τους ακούς καθόλου φίλε, προχώρα με το αστέρι σου ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yannisdoul 291 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2010 Aστους να λενε Aστους να λενε Εκεινοι μονο μεσα τους θα κλαινε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2010 μην ακούς κανένα εκτός από το γούστο σου και την τσέπη σου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ratamahatta 581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2010 ναι ρε παιδια και εγω το εχω παρατηρησει αυτο! λενε ουφου μωρε καθεσε και ξοδευεις τα λεφτα σου στα μηχανακια γιατι δεν τα μαζευεις να παρεις κατι καλυτερο κτλ... γιατι ετσι γουσταρω! αυτο με ευχαριστει και επισης οταν το βελτιωνω ειτε εμφανισιακα, ειτε μηχανικα, ειτε λειτουργικα τοτε επιλεγω εγω τι θα του βαλω και ετσι εκτος του οτι παυει να ειναι τυποποιημενο,του δινεις χαρακτηρα!και διαφορετικοτητα και σε κανει να το αγαπησεις ακομα περισσοτερο γιατι το νιωθεις πιο κοντα σου εχει ακομα περισσοτερα στοιχεια απο το γουστο σου...δεν μπορω να το εξηγησω ακριβως αλλα καπως ετσι νιωθω οταν βελτιωνω κατι στο μηχανακι μου... @ Systematic κουκλι την εχεις κανει μπραβο! ετσι ακριβως ειναι,τα ιδια κανω και εγω για το εργαλειο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kazanakius 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2010 είσαι θεάαααά (Ψινακης style) Κουκλάρα την έχεις την Εγγλέζα σου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeOx 93 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2010 (τροποποιήθηκε) Νταξει η μοτο σ δεν υπαρχει απλα.... Κ-Ο-Υ-Κ-Λ-Α-Ρ-Α!!!!! Η ομορφοτερη Εγγλεζα ever!!! Να την χαιρεσαι!!! Υ.Γ. Το μονο εργοστασιακο επανω της ειναι οι καθρεφτες ??? Τροποποιήθηκε Μάιος 27 , 2010 από τον GeOx Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες