ERmaios 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2010 Εχω 7 μερες περιπου που πηρα το μοτορι μου (KAWASAKI ER6 2008') και το χω στην πενα... Προχτές όμως την αφησα πίσω απο ένα αυτοκίνητο για 2 λεπτά να ρωτησω κατι σ ενα μαγαζι(2-3 μετρα απόσταση μιλάμε απο το αυτοκινητο..) και ο "πολύυυυ" προσεκτικός οδηγός φευγοντας με το κεφάλι στραμένο πίσω κανει οπισθεν και πηηηηγαινεεε μεχρι βρηκε το μοτορι μου και το βλεπω να πεφτει κατω...! Ακολουθησαν τα σχετικά μετά..αστυνομία και.. ασφαλειες... Με ένα πεσιμο θα χρειαστώ..: παστικά δεξια αριστερα (γρατζουνιές..), λεβγες ταχυτητων (στραβωσε), τιμονοπλακα (πηρε λίγο),πλαστικο πισω-πανω απο το φαναρι(γδαρθηκε), και μου γρατζουνισε και λίγο το καπακι απο το μοτερ.. ΕΛΕΟΣ... εφαγα τετοιο ξενέρωμα αλλα και τι ακουσε μολις τον ειδα να μου ριχνει κατω το μωρο μουυ.... ολα αυτα ευτυχως θα τα αντικαταστησω με καινουργια. αλλα το ξενερωμα ειναι ξενερωμα... ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΑ ΜΟΤΟΡΙΑ ΣΑΣ ΑΝΑΜΕΣΑ-ΠΙΣΩ-ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaniolas 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2010 Όντως ξενέρωμα... Μην αφήσεις να περάσει έτσι ο καιρός, να τους πρήξεις στα τηλέφωνα μέχρι να αντικατασταθεί όλη η ζημιά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iced 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2010 Φιλε μου σε καταλαβαινω... Γενικα βλεπω πολλους συναδελφους οτι πανε και τα κολλανε τα μηχανακια... Καπου φλερταρουμε με τις πιθανοτητες... Γενικα προσπαθω να την αφηνω σε μια πολυ σεβαστη αποσταση... Το καλο ειναι οτι τον ειδες, αλλιως.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MidNight 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2010 σε καταλαβενω που ξενερωσες αλλα πως αντισταθικες και δεν τον επιασες να τον σαπισεις :P πλακιτσα φυσικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
staff40 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2010 Μια φορά μου έχει τύχει δεν το έχω βάλει ποτέ άλλη φορά ανάμεσα από αυτοκίνητα..............τι να πει κανεις :ranting: Υπομονή φίλε όλα θα γίνουν μην στεναχώριεσαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ERmaios 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2010 Δεν ξέρω πως κρατήθηκα γιατι γεινκά ειμαι και λιγο οξυθυμος αλλα ακουσε κατι καντηλια και κατι ενοριες και εστρωσε επιδερμιδα.. και μου ζητησε συγνωμη..ΤΕΣΠΑ συμβαινουν αυτα αλλα τετοια γκαντεμία... 5μερες το χω το μοτορι.. Αυριο θα ρθει πραγματογνωμονας να τσεκαρει και να βγαλει φοτο τις ζημιες και σε κανα 10αρι μερες θα παρω τα λεφτα.. αντε να δουμε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nmakry 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2010 Άμα ο άλλος δεν ξέρει που πατάει ο ίδιος και το αυτοκίνητό του, και στην άλλη πλευρά γηπέδου να το αφήσεις, θα έρθει να πέσει πάνω σου! Δυστυχώς... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2010 Πραγματικα μεγαλη ατυχια να εχεις το μηχανακι 5 μερες και να σου τυχει κατι τετοιο. :( Για αυτο εδω παντως Δεν ξέρω πως κρατήθηκα γιατι γεινκά ειμαι και λιγο οξυθυμος αλλα ακουσε κατι καντηλια και κατι ενοριες και εστρωσε επιδερμιδα.. και μου ζητησε συγνωμη.. θα ελεγα κριμα, γιατι ΟΛΟΙ μας κανουμε λαθη και θεωρω δεδομενο οτι ο εν λογω οδηγος σε καμια περιπτωση δεν ηθελε να σου κανει ζημια. Τα μπινελικια οχι μονο δε βοηθανε, κανουν χειροτερη την κατασταση και με απροβλεπτες συνεπειες. Φιλικα και περαστικα στη μοτορα σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2010 Να μην σου ξανατύχει ούτε γρατζουνιά φίλε μου. Όσον αφορά τις 10 μέρες πληρωμής από την ασφάλεια, δεν είμαι όμως και πολύ σίγουρος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2010 Kοιτα να δεις: Και εγω πριν απο δυο τρεις ημερες εριξα με τον ιδιο τροπο ενα παλιο Daytona και του εκανα μια μικρη ζημια. Εσπασε ενα πλαστικο απο την αριστερη πλευρα διπλα στο φτερο. Προφανως και δεν ηθελα να το κανω ζημια οπως εγραψε και ο Γιωργος παραπανω. Ασε που τωρα πρεπει να ψαχνω να βρω πλαστικα για να του τα αντικαταστησω του ανθρωπου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ERmaios 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2010 Σιγουρα δεν εφταιγε παιδια ο ανθρωπος και τα μπινελικια δεν βοηθανε, αλλα μου κοπηκαν τα ποδια οταν την ειδα να πεφτει...ισως αντεδρασα λιγο αποτομα ειναι η αληθεια. Οσον αφορα τις ασφαλειες ειναι ακριβως το αντιθετο απο τα αυτοκινητα. Δδλ εγω θα παρω τα λεφτα απο την ασφαλεια μου η οποια στη συνεχεια θα τα παρει απο την ασφαλεια του αλλου. Ο ασφαλιστης και φιλος μου μου ειπε σε 10-15 μερες απο την στιγμη που θα την δει ο πραγματογνωμονας δλδ απο αυριο.. τελος παντων σημασια εχει οτι θα φτιαχτει καινουργιο οτι εχει χαλασει αλλα η αληθεια ειναι οτι θα ταλαιπωρηθω λιγακι.. :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2010 Σιγουρα δεν εφταιγε παιδια ο ανθρωπος και τα μπινελικια δεν βοηθανε, αλλα μου κοπηκαν τα ποδια οταν την ειδα να πεφτει...ισως αντεδρασα λιγο αποτομα ειναι η αληθεια. και αν στην έριχνε και δεν τον έβλεπες? Και την σήκωνε πάλι στην θέση της ? Και μετά απο 2 ώρες πήγαινες να φύγεις και ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ ΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΕΝ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ??? Λυπάμαι, αλλά είμαι 1000% μαζί σου Ερμαιε, και δεν συμφωνώ καθόλου με την ήπια οδό που είπαν οι προηγούμενοι συμφορουμίτες, μα καθόλου !!! Ουδέν προσωπικό, κουβέντα κάνουμε ε? Τότε τι μπινελίκια θα έριχνες ??? Γιατί όλοι οι κακομαθημένοι οδηγοί μας έχουν για μύγες ακόμη και ακίνητοι να είμαστε? Σόρρυ παιδιά, αλλά όταν βλέπω ακόμη και να μετακινούνε μηχανή , ΕΠΕΙΔΗ δεν χωράει ο κουβάς τους τους κράζω ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ERmaios 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2010 και αν στην έριχνε και δεν τον έβλεπες? Και την σήκωνε πάλι στην θέση της ? Και μετά απο 2 ώρες πήγαινες να φύγεις και ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ ΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΕΝ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ??? Λυπάμαι, αλλά είμαι 1000% μαζί σου Ερμαιε, και δεν συμφωνώ καθόλου με την ήπια οδό που είπαν οι προηγούμενοι συμφορουμίτες, μα καθόλου !!! Ουδέν προσωπικό, κουβέντα κάνουμε ε? Τότε τι μπινελίκια θα έριχνες ??? Γιατί όλοι οι κακομαθημένοι οδηγοί μας έχουν για μύγες ακόμη και ακίνητοι να είμαστε? Σόρρυ παιδιά, αλλά όταν βλέπω ακόμη και να μετακινούνε μηχανή , ΕΠΕΙΔΗ δεν χωράει ο κουβάς τους τους κράζω ! Οντως φιλος αυτο ηταν το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα.. το να μην ημουν εκει και την αντικριζα στη θεση της παλι αλλα με γρατζουνισμενα πλαστικα... απλα τωρα που βγαινουμε εξω ολοι οι οι 2τροχοι θελει προσοχη που θα αραζουμε τα μοτορια μας...οσο ζεσταινει ο καιρος τοσο τους βαραει μεσα στα αυτοκινητα και δεν προσεχουν καθολου...το ιδιο βεβαια ισχυει και στο δρομο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2010 Φιλε μου εφαγες μεγαλη ξενερα αλλα μην την αφηνεις να σε παρει απο κατω. εχεις χιλια δικια, οι κουτακιδες δεν μας βλεπουν ακομα και σταματημενοι να ειμαστε. Να τη φτιαξεις συντομα τη μηχανη σου και να τη χαρεις και αν χρειαστεις καποια βοηθεια ή πληροφορια μην διστασεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2010 (τροποποιήθηκε) και αν στην έριχνε και δεν τον έβλεπες? Και την σήκωνε πάλι στην θέση της ? Και μετά απο 2 ώρες πήγαινες να φύγεις και ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ ΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΕΝ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ??? Λυπάμαι, αλλά είμαι 1000% μαζί σου Ερμαιε, και δεν συμφωνώ καθόλου με την ήπια οδό που είπαν οι προηγούμενοι συμφορουμίτες, μα καθόλου !!! Ουδέν προσωπικό, κουβέντα κάνουμε ε? Τότε τι μπινελίκια θα έριχνες ??? Γιατί όλοι οι κακομαθημένοι οδηγοί μας έχουν για μύγες ακόμη και ακίνητοι να είμαστε? Σόρρυ παιδιά, αλλά όταν βλέπω ακόμη και να μετακινούνε μηχανή , ΕΠΕΙΔΗ δεν χωράει ο κουβάς τους τους κράζω ! Επείσης βλέπω πολλούς από εμάς να βάζουν το κολομηχανάκι τους για να κρατήσουν μια θέση για το κολοαυτοκίνητό τους θαρρείςκαι ο δρόμος είναι δικός τους. Πότε θα τους πάρει ο διάολος τους κολοέλληνες. Υπ' όψιν, έχω γκαράζ, αλλά δεν ξέρω όταν το βλέπω τρελαίνομαι. Τροποποιήθηκε Μάιος 16 , 2010 από τον nxcbr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ERmaios 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2010 Thanks ολους παιδες!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiwRgoS-or-HayaS 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2010 φιλαρακι σε καταλαβαινω ! :( το ιδιο εχω παθει και εγω με τη δικια μου μηχανη την πρωτη βδομαδα που την αγορασα (του κουτιου) + αλλες μεχρι τωρα! παλι καλα που εγινε μπροστα σου και θα πληρωσει η ασφαλεια! :) καλη αναρρωση στη καλη σου!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2010 ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΑ ΜΟΤΟΡΙΑ ΣΑΣ ΑΝΑΜΕΣΑ-ΠΙΣΩ-ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ! Κι ύστερα σου λένε να μην την ανεβάζεις στο πεζοδρόμιο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miss 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2010 Ακολουθησαν τα σχετικά μετά..αστυνομία και.. ασφαλειες... πάλι καλά να λες που δεν σηκώθηκε και έφυγε εισαι πολύ τυχερός και μην σκας για τέτοια θέματα σίγουρα ο άνθρωπος δεν ήθελε να σου κάνει ζημιά στην μοτο (εδω καλα καλα δεν την πρόσεξε καν!οπότε σίγουρα δεν υπήρχε δόλος) αλλά τουλάχιστον έμεινε για να πληρώσει τα σπασμένα και δεν την κοπάνησε εμεις να 'μαστε καλα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2010 Κι ύστερα σου λένε να μην την ανεβάζεις στο πεζοδρόμιο. πεζοδρομιο κ σε σημειο που δεν ενοχλεις ουτε πεζους αλλα ουτε περναει πολυ κοσμος... και οι ιδιοι οι περαστικοι μπορει να σου το ρηξουν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgespb 45 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2010 πεζοδρομιο κ σε σημειο που δεν ενοχλεις ουτε πεζους αλλα ουτε περναει πολυ κοσμος... και οι ιδιοι οι περαστικοι μπορει να σου το ρηξουν... τότε αυτοί πρεπει να έχουν κάνει ασφάλεια.. Ασφάλεια ζωης!!! χαχα πλακα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miss 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2010 Ρε παιδιά πως μπορεί ενας πεζός να σου ρίξει την μηχανή? δεν το εχω δει ούτε καν στο youtube! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anothercbrowner 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2010 ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΑ ΜΟΤΟΡΙΑ ΣΑΣ ΑΝΑΜΕΣΑ-ΠΙΣΩ-ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ! +1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2010 +1 Καλα εδω που τα λεμε και αναμεσα σε αλλες μηχανες δεν ειναι και τοσο ασφαλες!! :whistling: :2funny: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2010 Πω-πω ξενερωμα... :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες