landscape 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2011 από την μια χαμογελάει και από την άλλη λυπάται...γιατί άραγε..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZoZeFiNa 115 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2011 εγκώ ντεν ξέρει ανεβάζει φωτο... Αν και δεν ειναι του θέματος μπορεί να μου πει κάποιος για να ανεβάσω και το δικό μου?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Falax 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2011 Ιδού ο κεφαλοπροστάτης μου!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2011 Το παλαιοτερο Airoh και το jet που εχω για οταν παιρνω το παπι της ξαδερφης στην Κατερινη Και το ενα απο τα δυο ΜΤ που εχουμε τωρα. Ιδιο μεγεθος ιδιο χρωμα και τα δυο: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2011 Το δικο μου.... της γυναικας.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZoZeFiNa 115 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2011 (τροποποιήθηκε) Uploaded with ImageShack.us από καλλιτεχνική πλευρά και με την βοήθεια του fournari!! :clapping2: Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 31 , 2011 από τον ZoZeFiNa 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
narutoboy 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2011 το δικο μου.. και σκεφτομαι να παρω.. 1. 2. 3. εχουν διαφορες στην τιμη με το 3ο να ειναι το πιο ακριβο. εσεις πιο προτεινετε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2011 (τροποποιήθηκε) Το καλυτερο φυσικα ειναι το Τ2 που ειναι SSL Carbon Kevlar κι ειναι 10 κατηγοριες πανω σε ασφαλεια-αεροδυναμικη απο το Κ3, το οποιο ειναι θερμοπλαστικο. Το Κ4 ειναι fiberglass κι ειναι καλο και ασφαλες κρανακι... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 31 , 2011 από τον yamahakias666 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
YAMAHAΚΙΑΣ 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2011 Το καλυτερο φυσικα ειναι το Τ2 που ειναι SSL Carbon Kevlar κι ειναι 10 κατηγοριες πανω σε ασφαλεια-αεροδυναμικη απο το Κ3, το οποιο ειναι θερμοπλαστικο. Το Κ4 ειναι fiberglass κι ειναι καλο και ασφαλες κρανακι... Αν δεν εχεις τα λεφτα για το Τ2...τοτε προτιμησε το Κ4 αντι για το Κ3...το εχω το κρανακι...ειναι σουπερ!! Και παναλαφρο...πολυ καλη ζελατινα αντιθαμπωτικη! Αψογο σου λεω και δεν εχει μεγαλη διαφορα στην τιμη απο το Κ3 νομιζω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Costas B 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2011 Εντος.......... .....και εκτος πολης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2011 δεν χρειαζετε φωτο το δικο μου xr 1000 ολη η ελλαδα το εχει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vaggelis89 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2011 Ολοκαινουριο!!!Πριν μια βδομαδα μου το φερανε απο γερμανια! :thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SeCReTSeQueNce 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2011 (τροποποιήθηκε) εδω και το δικο μουυ!! Uploaded with ImageShack.us Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 31 , 2011 από τον SeCReTSeQueNce Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2011 (τροποποιήθηκε) Πριν 2 μερες παρελαβε η μητερα μου το κρανος που της παρηγγειλα. 130 γιουρα. HJC Fs-10. Το δικο μου δεν το βαζω... Ντρεπομαι . Ειναι ενα απλο μαυρο XR-1000 Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 31 , 2011 από τον Alarm Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2011 (τροποποιήθηκε) Είνει το BELL M4R.Aγορασμένο από Καλλιρόης τώρα στις εκπτώσεις,πριν από λίγες μέρες.Πήγαινα με σκοπό να δοκιμάσω για να παραγγείλω μέσω internet αλλά μου άρεσε η τιμή κ το τσίμπησα,αν κ ήταν 3η επιλογή.Πήγαινα για το xr 1100.Αν το έχει κανείς καιρό,θα ήθελα ν'ακούσω εντυπώσεις από ταξίδι αλλά κ χρήση στην πόλη. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 1 , 2011 από τον efkola Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexzgt4 454 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2011 Φίλε efkola σήμερα θα πάω να το πάρω και εγώ(αυτό ή το carbon). έχω ακούσει τα καλύτερα!(ήσυχο με τέλεια ζελατίνα, πανάλαφρο και με 5 αστέρια στα test) . Όταν το δοκίμασα μου είχε κάτσει πολύ καλά. Επί του θέματος, από σήμερα το bell m4r! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexzgt4 454 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2011 Φίλε efkola σήμερα θα πάω να το πάρω και εγώ(αυτό ή το carbon). έχω ακούσει τα καλύτερα!(ήσυχο με τέλεια ζελατίνα, πανάλαφρο και με 5 αστέρια στα test) . Όταν το δοκίμασα μου είχε κάτσει πολύ καλά. Επί του θέματος, από σήμερα το bell m4r! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nnd 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2011 ακομα στο κουτακι του, περιμενει να βγει η γυναικα απο το συνεργειο να παει την πρωτη του βολτα :_innocent: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsi0u 530 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2011 :) Μπορει καποιος να μου πει ποιο ειναι αυτο το κρανος και τι τιμη εχει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas sm13 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2011 Παοδια καλο θα ηταν πιστευω να γραφατε και την μηχανη που εχετε η' ειχατε με το καθενα για να τα συνδυαζουμε στο μυαλο μας οπως επισης και την τιμη τους(των κρανων).... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2011 ακομα στο κουτακι του, περιμενει να βγει η γυναικα απο το συνεργειο να παει την πρωτη του βολτα :_innocent: Εμφανισιακα, ΣΚΙΖΕΙ!! Με γειες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JohnnyBoy 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2011 AGV K-3 απο που τα αυτοκολλητακια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2011 (τροποποιήθηκε) μόνος τα έφτιαξα... εκτος του Dakar που το αγορασα απο το μοναστιράκι Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 1 , 2011 από τον BlackmanGR Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JohnnyBoy 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2011 από την μια χαμογελάει και από την άλλη λυπάται...γιατί άραγε..... απο τα ωραιοτερα κρανη και ισως το μονο απο τα shoei της εποχης εκεινης που ειχε καποιο concept... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Africaptan 404 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2011 (τροποποιήθηκε) Nolan N 62 Και Premier κατι... το οποιο μαλλον παει προς πωληση. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 1 , 2011 από τον Africaptan Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες