Jump to content
ALX™

13ο 36ωρο στην Κρήτη by ΑLX

Recommended Posts

Eίναι παράδοση κάθε χρόνο, να γράφω τα σχόλια για το 36ωρο που πέρασε, και φυσικά θα το κάνω και φέτος. Ελπίζω να με ανεχτείτε (για ακόμα μία φορά) :D

Όλα λοιπόν ήταν έτοιμα. Τα πράγματα στο σπίτι κι εγώ περίμενα να έρθει η σύζυγος από τη δουλειά, για να κατηφορίσω προς το λιμάνι. Αυτό έγινε γύρω στις 7μμ και φτάνοντας εκεί, είδα με χαρά πολύ κόσμο από νωρίς.

img7863large.jpg

img7865large.jpg

(7:30μμ)Απόγευμα στο λιμάνι του Πειραιά.

Εκεί άρχισαν τα γνωστά. Χειραψίες και γέλια με τους γνώριμους 36ωρήτες, αλλά και συστάσεις με καινούριους ανθρώπους, που είτε χρησιμοποιούν κι αυτοί το mybike, είτε απλά είναι νέα μέλη του 36ώρου.

Έτσι μετά από λίγη κουβεντούλα ανεβήκαμε στο πλοίο και ασφαλίσαμε τις μοτοσυκλέτες. Πάντως το να βλέπεις ένα γκαράζ γεμάτο μοτοσυκλέτες, είναι φοβερή εικόνα! :thumbsup:

img7867large.jpg

(8:30μμ) λίγο πριν την αναχώριση. Ολίγον καλλιτεχνική βραδινή φωτό. (μην σας ξεγελάει η φωτεινότητά της. Κοιτάξτε την ώρα που τραβήχτηκε) :whistling:

Η ώρα ήταν κάπου 9 παρατέταρτο κι εγώ καθόμουν στο κατάστρωμα (πάνω πάνω, που είναι ανοιχτό και επιτρέπεται το τσιγάρο, παρέα με κάποιους φίλους από το moto.gr αλλά και τον γνωστό Πασχάλη Τσαρούχα, συζητώντας...τι άλλο? Τα περί διαδρομής, παιχνιδιού και roadbook.

Εκεί με περίμενε μια πολύ ευχάριστη και απρόσμενη έκπληξη. Ένα χέρι με χτύπησε στη πλάτη, και αμέσως μετά ακούστηκε μια γνωστή φωνή να με ρωτάει: "θά'ρθεις κι εσύ 36ωρο φέτος?" Γυρίζω πίσω και βλέπω τον baba (το παιδί που είχε τρακάρει και δεν θα ερχόταν λόγω μέσης όπως είχα γράψει)

Δεν το πίστευα! Τον είχα χαιρετήσει φεύγοντας από τη δουλειά, και μου ευχήθηκε να περάσω καλά. Και εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στο πλοίο ο σκύλος ο μαύρος! Ένιωθε καλύτερα και δεν ήθελε να το χάσει με τίποτα, κι έτσι, φόρτωσε τη μοτό με πράγματα, και ήρθε στο λιμάνι. Πλήρωσε τα εισιτήρια στα εκδοτήρια και ανέβηκε στο πλοίο.

Εκεί, συνεννοήθηκε με τους Guzaioυς oι οποία τελικά των συμπεριέλαβαν στο 36ωρο παιχνίδι, ξέροντας τι προσπάθεια έκανε για να μην το χάσει...και θα ήταν άδικο να τον άφηναν εκτός παιχνιδιού. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για έναν συνεπέστατο 36ωρίτη που εδώ και 9 χρόνια συμμετέχει ανελλιπώς!

img7871large.jpg

(9:25μμ)

img7873large.jpg

Σάββατο πρωί 6:30πμ Λίγο πριν οι μοτοσυκλέτες ξεχυθούν στο λιμάνι του Ηρακλείου. Τα "άλογα" ήταν έτοιμα να καλπάσουν στην Κρητική γη!

img7874large.jpg

Σάββατο 6:41πμ Στο λιμάνι του Ηρακλείου πια, λίγο πριν πάμε στο σημείο εκκίνησης.

img7876large.jpg

7πμ Παλιό λιμάνι. Ο χώρος της εκκίνησης.

img7880large.jpg

7πμ Χαμογελαστά πρόσωπα πριν την εκκίνηση. (ο baba σε πρώτο πλάνο με την R100GS P/D)

img7881large.jpg

Μια φωτό στα όργανα, να μην ξεχάσουμε τα χιλιόμετρα και φύγαμε για εκκίνηση.

8:25πμ έδειχνε το ρολόι όταν περάσαμε την ράμπα και ξεκινήσαμε για τον γύρο της Κρήτης μαζί με τον baba.

img7883large.jpg

9:21πμ Πρώτη φωτογραφία στο Δικταίου Άνδρο.

img7885large.jpg

img7884large.jpg

10πμ Το παιχνίδι του 36ωρου. Eκεί δημιουργήθηκε ένα μπέρδεμα με την συμμετοχή του Θοδωρή (baba) στο παιχνίδι, καθώς τα παιδιά της Guzzi που ήταν εκεί, δεν είχαν ενημερωθεί και δεν τον είχαν στην λίστα συμμετεχόντων. Κάποια στιγμή μάλιστα, είδα τον Θοδωρή πολύ τσατισμένο, γιατί του είπαν ότι θα συμμετάσχει...εκτός συναγωνισμού! Έτσι, δεν περίμενε μαζί μου να κάνει το παιχνίδι. Του την είχε δώσει τόσο πολύ που δεν τον άφηναν να κάνει το παιχνίδι, που έφυγε σχεδόν αποφασισμένος να μην συνεχίσει. Πήγε στο σημείο που κατέγραφαν τον χρόνο μας, κι εκεί βρήκε τον Πέτρο της Guzzi και του εξήγησε τι έγινε. Τελικά ο Πέτρος τον ηρέμησε και του είπε πως δεν θα τον αφήσουν εκτός παιχνιδιού. Τελικά, βρήκαν την φόρμα και γύρισε πίσω και το έκανε.

Στο μεταξύ σε εμένα μου είπε να φύγω γιατί δεν ήξερε πόσο θα καθυστερούσε εκεί, ξέροντας ότι ήθελα να μην μείνω κι άλλο πίσω. Ήδη φύγαμε αργά στην εκκίνηση, χάσαμε και πολύ χρόνο με αυτά και μ'αυτά, οπότε... κι εγώ έφυγα μόνος.

img7887large.jpg

11:03πμ 2η φωτό στην Μονή Αρετίου και συνάντηση για πρώτη φορά με τους Astrahanηδες :D

img7888large.jpg

11:26πμ Ελούντα.΄Ένα από τα μοναδικά μέρη που μου άρεσε στην Ανατολική Κρήτη. Φτάνοντας σε αυτή τη πόλη, άρχισε και το γλίστρημα. Ως εκεί, ήταν πολύ καλά, αλλά όπως διαπίστωσα, η κακή πρόσφυση έφτανε μέχρι και την Ιεράπετρα.

img7891large.jpg

12:20μμ 3η φωτό Ρίζα. Είχα περάσει τα κομμάτια που έμοιαζαν με βιομηχανική περιοχή μετά την Ιεράπετρα. Ένας δρόμος πραγματικά επικίνδυνος, αφού μπαινόβγαιναν φορτηγά από δεξιά και αριστερά. Μεγάλη προσοχή λοιπόν και πορεία Δυτικά.

img7892large.jpg

Ένα ωραίο σημείο της διαδρομής που δεν αντιστάθηκα να σταματήσω να τραβήξω μερικές φωτό. Μέχρι εκείνη την ώρα και για πολύ ώρα πριν, είχα πάψει να συναντιέμαι με άλλες 36ωρες μοτοσυκλέτες. Δεν έφτανα κανέναν, δεν με έφτανε κανένας, πράγμα που με έκανε να πιστέψω κανά δυο φορές, ότι μάλλον χάθηκα. Βέβαια το roadbook μου έλεγε ότι πήγαινα κανονικά. Το σίγουρο πάντως ήταν, πως δεν ήμουν πρώτος, αφού κάποιος άλλος γνωστός με busa είχε φύγει αρκετή ώρα νωρίτερα από μένα στην εκκίνηση, και άρα ήταν μπροστά.

img7895large.jpg

img7899large.jpg

1:52μμ Αγ.Βαρβάρα, στην αλλαγή του roadbook και αναμονή έως τις 2:30 που το πήραμε.

Φτάνοντας εκεί, είδα όπως το περίμενα, δύο μηχανάκια παρκαρισμένα, αλλά κανέναν τριγύρω. Το ένα ήταν busa, αλλά όχι το γνωστό μαύρο busa του Σπύρου και ήταν και ένα Vstrom 650. Όπως αποδείχτηκε μετά, το busa ήταν όντως του Σπύρου, αφού είχε αλλάξει το παλιό του με ένα καινούριο. Το Vstrom από την άλλη, ήταν του paitos που όπως με πληροφόρησε, είχε μπλέξει με τον busaίο και πήγαινε μαζί του. Έτσι, μόλις πήραμε το καινούριο roadbook, ξεκινήσαμε παρέα για την υπόλοιπη διαδρομή, πηγαίνοντας κάπως γρήγορα.

img7900large.jpg

3:21μμ 4η φωτό στο Αρκάδι και συνέχεια προς την επόμενη.

img7906large.jpg

Φαράγγι (ένα από τα πολλά που περάσαμε!)

img7909large.jpg

img7912large.jpg

img7913large.jpg

Ακολούθησε η τρομερή διαδρομή της ανάβασης από την χώρα των Σφακίων προς τα βόρεια, που ήταν το καλύτερο κομμάτι της διαδρομής από θέμα δρόμου, ορατότητας και πρόσφυσης. Εκεί που με πούλησε η κάμερα και έμεινε από μπαταρία, χάνοντας ότι βίντεο είχε τραβήξει! :(

4:40μμ 5η και τελευταία φωτό στο Φραγκοκάστελο, και στάση για νερό και...ρακές στο απέναντι πανέμορφο μαγαζί!

img7918large.jpg

6:01μμ Τερματισμός 1ης μέρας στο ξενοδοχείο Santa Marina στην Αγ.Μαρίνα Χανίων.

img7920large.jpg

Το έλιωσε το busa ο Σπύρος και ο paitos βοηθά στη λίπανση της αλυσίδας!

img7921large.jpg

Τα πρώτα μηχανάκια στο τερματισμό. Δημήτρης με το KTM 950 Super Enduro, paitos με το Vstrom, ALX με το GS 1150 και Σπύρος με το busa που δεν φαίνεται στη φωτό.

img7922large.jpg

Το ξενοδοχείο. Καινούριο και χλιδάτο!

img7926large.jpg

Paitos και Δημήτρης στην πτέρυγα του ξενοδοχείου που θα κοιμόμασταν.

img7932large.jpg

Μια άποψη της θέας του δωματίου μου. Πανέμορφος και ο περιβάλλον χώρος του ξενοδοχείου.

img7936large.jpg

img7937large.jpg

Κι αφού κάναμε το μπανάκι μας και αλλάξαμε, νωρίς νωρίς, άνοιξε ο μπουφές με τα πλούσια φαγητά τις απίθανες σαλάτες και τα γλυκά.

img7938large.jpg

Το εστιατόριο πριν πέσουν... οι πεινασμένες 36ωρες ακρίδες! :2funny:

img7940large.jpg

Η υπόγεια διάβαση που ένωνε τις πτέρυγες του ξενοδοχείου.

img7941large.jpg

...και όλο και τερμάτιζαν μοτοσυκλέτες.

img7948large.jpg

Ο paitos κανόνισε και για μια Κρητική βραδιά με λύρα και λαούτο!!! (όπως και κάτι 5λιτρες παγωμένες ρακές που τις τιμήσαμε δεόντος!!!) :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

img7949large.jpg

Μια καλλιτεχνική φωτό ακόμα με τον κήπο του ξενοδοχείου τη νύχτα.

img7955large.jpg

...κι άλλη μία το σούρουπο.

Τέλος πρώτης μέρας.

img7956large.jpg

Κυριακή πια, και νωρίς νωρίς όλοι για πρωινό.

img7958large.jpg

Οι 36ώροι δεν είναι μόνο σιδερόκωλοι...αλλά και καλλιτέχνες! Εδώ οι καλλιτεχνικές ανησυχίες του earthdog :D

img7961large.jpg

Κάποιοι άρχισαν να φεύγουν νωρίς νωρίς. Γύρω στις 7 και 10 πμ

img7962large.jpg

Ενώ άλλοι... δεν είχαν πάει καν στις μοτοσυκλέτες τους που τους περίμεναν καρτερικά στο πάρκινγκ

img7963large.jpg

Εντελώς Joe Bar λέμε το εργαλείο! :D

img7964large.jpg

Τελειώνοντας το πρωινό μου, πηγαίνω στην πτέρυγα του ξενοδοχείου να πάρω τα πράγματα και τη μοτοσυκλέτα, ώστε να κατέβω στο σημείο εκκίνησης. Μάλιστα για να μην ξαναπηγαίνω από κει, πήρα σφραγίδα εκκίνησης στις 7:30, αλλά πήγα στο πάρκινγκ να περιμένω τον Θοδωρή να φύγουμε μαζί. Του είχα υποσχεθεί πως την δεύτερη μέρα, δεν θα πηγαίναμε με το παλαβό ρυθμό της πρώτης, και ότι θα την κάναμε εντελώς τουριστικά. Ο Θοδωρής βέβαια που είναι πολύ επιρρεπής στο να αργεί στα ραντεβού του, ήταν έτοιμος στις 8:30πμ :_zeppelin: Την ώρα που ξεκινήσαμε δηλαδή.

Εκεί άρχισε να λαβαίνει χώρα κι ένα ωραίο σκηνικό που μου έβγαλε αρκετό γέλιο αργότερα που το έμαθα.

Κάποιοι με είχαν δει να σφραγίζω το χαρτί μου στις 7:30 και από αυτούς το έμαθαν κάποιοι που παίζουν το παιχνίδι του να φτάνουν πρώτοι στον τερματισμό της κάθε ημέρας, επειδή γενικώς οδηγούν σβέλτα. Έτσι έφυγαν άρον άρον, να προλάβουν τον ALX που είχε ξεκινήσει. Όταν βέβαια με συνάντησαν να κατεβαίνω προς Ελαφόνησο ενώ αυτοί ήδη ανέβαιναν, μάλλον ηρέμησαν :D

Eμείς φτάσαμε στις 9:40πμ στην 6η φωτό και πρώτη της δεύτερης μέρας.

img7966large.jpg

Και μαζί μας έφτασαν κι άλλοι... (σε πρώτο πλάνο, ο ducpilot με το κλασσικό του 900άρι SS)

Σε μια από τις πολλές στάσεις για φωτό που κάναμε, βγήκαν και οι παρακάτω...

img7968large.jpg

img7969large.jpg

img7970large.jpg

img7971large.jpg

img7972large.jpg

img7973large.jpg

img7974large.jpg

img7976large.jpg

img7979large.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

img7978large.jpg

Ατενίζοντας τη θέα.

img7980large.jpg

Που ήταν φανταστική.

img7981large.jpg

...κι ο baba να μελετάει το roadbook μου.

img7985large.jpg

10:35πμ 7η φωτό στη Σούγια.

img7987large.jpg

11:18 8η φωτό στη Παλαιοχώρα.

img7990large.jpg

Όπου βγάλαμε μερικές φωτό ακόμα

img7994large.jpg

...και αράξαμε και για ένα καφεδάκι, αφού είχαμε αρκετό χρόνο μπροστά μας ακόμα. Η αλλαγή του roadbook θα γινόταν σε 2 ώρες από τη στιγμή της τελευταίας φωτό, και θέλαμε λιγότερο από ώρα να φτάσουμε εκεί. Οπότε ένα καφεδάκι μιας ώρας, ήταν ότι έπρεπε! Φεύγοντας από Παλαιοχώρα, είδα γραμμένο σε ένα τοίχο με κόκκινο σπρέι και μεγάλα γράμματα, την ατάκα "Eγέμισε ο τόπος συκιές" και γελούσα για τα επόμενα 5 χιλιόμετρα! :2funny:

img7997large.jpg

12:47μμ Στην Ανώσκελη πήραμε το καινούριο roadbook.

img8002large.jpg

img8000large.jpg

2:02μμ η επόμενη φωτό στο Ελαφονήσι (9η).

img8004large.jpg

img8007large.jpg

Μια φωτό σε ένα πολύ ωραίο σημείο με τρομερή θέα!!!

img8008large.jpg

img8009large.jpg

img8013large.jpg

3:19μμ Το τέλος της μέτρησης των χιλιομέτρων. Σε ένα πάρκινγκ, αρκετά χιλιόμετρα πριν το Ηράκλειο (νομίζω 170 περίπου) τελείωνε η μέτρηση των χιλιομέτρων. Παραδώσαμε τα χαρτιά μας και συνεχίσαμε για την λίμνη Κουρνά όπου έπρεπε να βγάλουμε μια ακόμα φωτογραφία. Την τελευταία του διημέρου.

img8010large.jpg

Αγάπες και φιλιά με την Γερμανίδα μου :D

img8015large.jpg

img8018large.jpg

4:26μμ Η τελευταία φωτό (10η) στη λίμνη Κουρνά.

img8017large.jpg

img8019large.jpg

Η λίμνη με τα πολύ όμορφα και γραφικά μαγαζάκια, όπου μας δελέασαν να καθίσουμε και να απολαύσουμε τους Κρητικούς μεζέδες, αφού είχαμε άπλετο χρόνο για να πάμε στο Ηράκλειο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

img8022large.jpg

Οι Κρητικοί μεζέδες...

img8023large.jpg

...και τα αρπακτικά :lol: (baba και Stager) ο φωτογράφος (δηλαδή εγώ) και ο Αλέξης (teharada σε άλλα φόρουμ) που ήταν στην παρέα μας.

img8024large.jpg

7:10μμ Kαι μετά τους μεζέδες...ο τερματισμός στο παλιό λιμάνι του Ηρακλείου, όπου και είχαμε ξεκινήσει.

img8030large.jpg

Κι άλλοι "τελειωμένοι" :lol:

img8032large.jpg:wub:

Η Γερμανίδα μου που μου χάρισε ακόμα ένα απροβλημάτιστο 36ωρο, παρά το λιώσιμο που της κάνω στη διαδρομή. :wub: (το έβδομο της και το 9ο μου συνολικά!!!)

Και τέλος, μια πανοραμική φωτό 360° του χώρου τερματισμού!

panoramiki.jpg

Άντε και του χρόνου μάγκες (που θα είναι επετειακό για μένα. 10 χρόνια 36ωρα! :yes: )

ΥΓ: Κι όπως είπα και αλλού, το καλύτερο 36ωρο που έχω κάνει και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά της Guzzi που κουράστηκαν για να φτιάξουν ένα ακόμα πετυχημένο 36ωρο που είχε μεγάλο βαθμό δυσκολίας οργάνωσης σε σχέση με τα άλλα και χρειάστηκαν εβδομάδες ολόκληρες σκληρής δουλειάς για να είναι άψογο!!!!

Guzzaίοι... ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!! :worshippy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπράβο ALX, πανεμορφα, να είσαι καλά να πας και του χρόνου για να μας δίνεις ιδέες για εκδρομές...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...πανεμορφα Αλεξη!....πλουσιο φωτορεπορταζ!.... μπραβο σε ολους τους συμμετεχοντες ! :clapping2:

...αντε και στα δικα μας καποτε! :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάλι μας έφτιαξες ρε Άλεξ..............

Ελπίζω να κάνουν και ένα με εκκίνηση κάπου Βόρεια, να το κάνουμε παρέα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πολύ ωραία.να ρωτήσω τι έκανες στο κεντρικό στάντ?και από του χρόνου θα ακολουθήσω. :_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον Pilgrimage

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mια αυτοσχέδια πατέντα για τον καταλύτη από ανοξείδωτη διάτρητη λαμαρίνα. (όταν είναι κλειστό το σταντ, δεν αφήνει πέτρες κτλ να χτυπάνε τον καταλύτη)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κατά 1ον :respekt:

Κατά 2ον, εξήγησε συνοπτικά και σε μας τους άσχετους :blush2: βρε Άλεξ τί ετσί 36ωρο. :tomato: Δηλ. τί ισχύει, σε τί στυλ και με τί σκοπό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mια αυτοσχέδια πατέντα για τον καταλύτη από ανοξείδωτη διάτρητη λαμαρίνα. (όταν είναι κλειστό το σταντ, δεν αφήνει πέτρες κτλ να χτυπάνε τον καταλύτη)

έξυπνο... :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν κατάλαβα καλά, μιλάμε για 850 km μετρημένα (κάπου 1000 συνολικά).

Την πρώτη μέρα μέτρησα 560 km σε 9,5 ώρες!

Βρε συ, το κάνεις να φαίνεται εύκολο!

Από κατάταξη πως πήγαμε; Βγήκαν τα αποτελέσματα; Πως πήγες στην επιμέρους βαθμολόγηση; ΛΕΓΕΕΕΕΕ

Και του χρόνου!

Φίλε, Sartzenian, ... (δεν υπάρχει εμότικον, δεν υπάρχουν λέξεις...) Σ'ευχαριστούμε για το «μάθημα» που μας δίνεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αποτελέσματα και βαθμολογίες, την προσεχή Τετάρτη (όχι σήμερα)

Στο μεταξύ έλιωσα στο PC χτες για να ετοιμάσω το video του διαγωνισμού. 6,5 ώρες. :_zeppelin: Σήμερα το παραδίδω με τις φωτό στη λέσχη και αύριο θα προσπαθήσω να το ανεβάσω στο γιουτούμπι. 15 λεπτά είναι και πιστεύω με τα κόψε ράψε έκανα καλή δουλειά. Μου τα χάλασε μόνο το μουσικό κομμάτι που κάτι έφταιγε και μου έκοβε τα τραγούδια κάπου και έμενε χωρίς ήχο. Τεσπα... πολύ λίγα δευτερόλεπτα όλα αυτά. Κατά τ' αλλα ΟΚ το video και το μοντάζ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΜΠΡΑΒΟ καταρχάς για την συμμετοχή σου

στις φώτο στο τραπέζι είναι με το μπλουζάκι KOOLαnτζα motocyclist Ο ΑΛΕΞΗΣ ο τεχεραντα και δεξια του και απέναντί σου ο χαρηςΧΧ απο το περιοδικο ΜΟΤΟ

Τροποποιήθηκε από τον JKEFAL

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τελεια η περιγραφη και οι φωτο ALX! (με συνελαβε κι ο φακος σου! :thumbsup: )

παντα ομορφα χιλιομετρα να 'χεις!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπραβο ρε Αλεξ οπως καθε χρονο με το φωτορεπορταζ να εισαι καλα να το κανεις για χρονια,και παντα πρωτος στο ξενοδοχειο καθαρμα.Αντε και του χρονου να ειμαστε καλα για το 10ο δικο σου και 5ο δικο μου.cheers.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπραβο Αλεξανδρε για το πλουσιο φωτορεπορταζ και γενικα μπραβο σε ολους οσους συμμετειχαν! :respekt:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα