Jump to content
Sign in to follow this  
ΓΙΑΝΝΗΣk

αγορα μεταχειρισμενης suzuki tl1000r μοντελο 2002

Recommended Posts

καταρχην γεια σας και απο μενα,αφου ειμαι νεος στην παρεα σας.ξερει κανεις αν πρεπει να προσεξω κατι ιδιαιτερο κατα την αγορα της μηχανης αυτης??δηλαδη,τι προβληματα βγαζει?

εχει καπου 60000χλμ και κατα τα λεγομενα του ιδιοκτητη φοραει κυλινδροπιστονα και εκκεντροφορους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αν θυμάμαι καλά για τα tl1000r λεγόταν πως είχαν προβληματικό πίσω αμορτισέρ, το οποίο όταν ζεσταινόταν αντιδρούσε τόσο περίεργα που είχε στείλει πολλούς αδιάβαστους.

Με aftermarket λυνόταν αυτό το πρόβλημα βέβαια.

Ωραίο μοτόρι πάντως.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν θυμάμαι καλά για τα tl1000r λεγόταν πως είχαν προβληματικό πίσω αμορτισέρ, το οποίο όταν ζεσταινόταν αντιδρούσε τόσο περίεργα που είχε στείλει πολλούς αδιάβαστους.

Με aftermarket λυνόταν αυτό το πρόβλημα βέβαια.

Ωραίο μοτόρι πάντως.

kai ετρεμε το μπροστινο στα πολλα χλμ...

και τεντωτηρες καδενας...

προσεξτε τα μτχ γιατι κυκλοφορουν απο σουπα αρκετα ( 4 στα 10 αναλογικα )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ιδιότροπο μηχανάκι, σίγουρα με χαρακτήρα αλλά όχι απαραίτητα καλό.

Όντως έχει θέμα με το πίσω αμορτισέρ και σε συνδιασμό με εκκεντροφόρια που λές και κυλινδροπίστονα μας κάνουν... ένα πουσαρισμένο κινητήρα, σε ιδιότροπο μηχανάκι... Δε ξέρω αλλά εγώ θα έμενα μακριά.

Η τιμή είναι καλή όμως.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ιδιότροπο μηχανάκι, σίγουρα με χαρακτήρα αλλά όχι απαραίτητα καλό.

Όντως έχει θέμα με το πίσω αμορτισέρ και σε συνδιασμό με εκκεντροφόρια που λές και κυλινδροπίστονα μας κάνουν... ένα πουσαρισμένο κινητήρα, σε ιδιότροπο μηχανάκι... Δε ξέρω αλλά εγώ θα έμενα μακριά.

Η τιμή είναι καλή όμως.

Συμφωνώ _thumbsup.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δηλαδη απο οτι καταλαβα εκτοσ απτον δυστροπο χαρακτηρα της,δεν τιθεται θεμα αξιοπιστιας λογω των χιλιομετρων που εχει(60000χλμ) ή του 'γαργαληματος' του κινητηρα.....σωστα?..μην μου ζηταει μετα κανενα χιλιαρικο για επισκευες!!!!!!

αν δεν ειναι τρακαρισμενο και εχει αλλαχτει και το πισω αμορτισερ ειναι οκ..

το αν ειναι τρακαρισμενο το καταλαβαινει μηχανικος μονο στα σιγουρα ε????

Υ.Γ.κατι που δεν με ενδιαφερει και τοσο πολυ,αλλα θελω την γνωμη σας.....μπορει να βγαλει 180 αλογα με εκκεντροφορους,κυλινδροπιστονα, και με after market εξατμισεις?ή ειναι μουφα..?? :yeahright:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Oύτε με τουρμπίνα δε βγάζει τόσα. Λήξις. Είμαι κάθετος.

Όμως... αυτό που λέμε και προφανώς δε το κατάλαβες(ή δε το είπαμε σαφώς) είναι οτι πουσαρισμένος κινητήρας με εκκεντροφόρους και κυλινδροπίστονα= κοντινή ημερομηνία λήξης. Ε άμα έχει και 60000 χλμ. νταξ... βγάζει μάτι.

Ο μάστορα μπορεί να σου πεί αν είναι χτυπημένο με μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας αλλά ΚΑΝΕΝΑΣ δε μπορεί να σου πεί σίγουρα(εκτός κι αν λύσει το μηχανάκι)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εάν σε ενδιαφέρει αυτή η μοτοσυκλέτα σου έχω απο γνωστο συμφορουμίτη με 3200 ευρό + εξατμίσεις + αναρτήσεις.

Μπορω να σε βοηθήσω με ΠΜ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://en.wikipedia.org/wiki/Suzuki_TL1000S

διαβασε εδω στο θεμα design flaws

διαβασε και στο θεμα reputation... :shock:

btw μεινε μακρια θα πω και εγω :)

Τροποποιήθηκε από τον agnostos_xxx

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν ξερω πόσο καλό ειναι το μηχανάκι,αλλά άμα ακούω για ανιγμένα μοτέρ.....τζιζζζζζζζζζζ :closed-topic:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κακή φήμη είχε δημιουργήσει το TL1000S.Στα πρώτα μοντέλα.τώρα για το TL1000R,το πίσω περιστροφικό αμορτισέρ όντως είναι περίεργο αλλά αν είσαι αρκετά βαρύς δεν θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα στην αρχή.Κυλινδροπίστονα της Yoshimura έχει;Επίσης αυτά τα μοντέλα πάσχουν από ηλεκτρικά.Διορθώνονται όμως.

Τροποποιήθηκε από τον Spyrious

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το μηχανακι, εχει στειλει πολλους αδιαβαστους..

Μακρυα! (Ασχετα αν η τιμη φαινεται καλη..)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ενα πανεμορφο 2κυλινδρο με απιστευτη δυναμη. δεν αμφισβητω κανενα απο τα παιδια και οπως λενε, σιγουρα ειναι ενα περιεργο μηχανημα...αλλα ειναι μαγευτικο!! :mellow:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραίο μηχανάκι αλλά για πολύ έμπειρους. 60000 χλμ για ένα πολύ καλά συντηρημένο μοτέρ είναι ΟΚ, για ένα κακoσυντηρημένο υπερβολικά πολλά. Όπως είπαν και τα παιδιά έχει πολύ περίεργο πίσω αμορτισέρ που αποδίδει χάλια και όταν ζεσταθεί καθόλου. Μπαίνει από GSXR 750 96-99 που θα το βρεις πολύ φθηνά από ebay, θέλει σίγουρα όμως επισκευή. Κατά τα άλλα, έχει κοντό μεταξόνιο και είναι πισώβαρο => πολύ τανκσλαπινκ ιδίως με γκάζι ανοικτό σε ανωμαλίες. Πολύ δυνατό μοτέρ αλλά αποδίδει ψηλά και μόλις αρχίσει το πανηγύρι επεμβαίνει ο κόφτης. Με πρόγραμμα, που μάλλον το δικό σου φοράει, όλα καλά αφού όλοι ανέβαζαν τον κόφτη. Πολύ βαρύ μηχανάκι, καίει τρελά, 180 άλογα αποκλείεται, ούτε καν 150, πολύ νευρικό και δύσκολο στον δρόμο. Πάρτο μόνο αν είσαι ερωτευμένος με την εξωτερική του εμφάνιση και τον (φοβερό) ήχο του. 2800€ είναι πολλά για μηχανάκι με ανοιγμένο μοτέρ, 2000€ είναι ποιο λογική. Με 3000-3500 παίρνεις R1 2001, CBR 954RR που είναι αλλού.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η αληθεια ειναι οτι μετα απο αυτα που μου γραψατε,εχω αρχισει να προσανατολιζομαι σε αλλες μηχανες....

πιο συγκεκριμενα κοιταω και για κανενα kawasaki zxr 900 και suzuki gsxr 600 ή 1000(αν βρω το τελευταιο σε καλη τιμη-κατασταση).θα ελεγα και για ducati ss750 ή 800, αλλα τα φοβαμαι λιγο λογω των τιμων που εχουν για τα ανταλλακτικα οπως επισης και γιατι δεν γνωριζω και για την αξιοπιστια τους..

θα δουμε....

θα σ'εδινα το SV 650 ...το μικρο αξιοπιστο ξαδερφακι του....ΑΛΛΑ το πουλησΑ! :bruce_h4h:

\

bp_sv650s_red.jpg

:) :)

ενα πανεμορφο 2κυλινδρο με απιστευτη δυναμη. δεν αμφισβητω κανενα απο τα παιδια και οπως λενε, σιγουρα ειναι ενα περιεργο μηχανημα...αλλα ειναι μαγευτικο!! :mellow:

ψιλοερωτευμενο σε κοβω και σενα με το TLR,ε?? :D

οντως πολυ ομορφο..και απο ηχο οπως προειπαν και τα παιδια...αλλο πραγμα......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η αληθεια ειναι οτι μετα απο αυτα που μου γραψατε,εχω αρχισει να προσανατολιζομαι σε αλλες μηχανες....

πιο συγκεκριμενα κοιταω και για κανενα kawasaki zxr 900 και suzuki gsxr 600 ή 1000(αν βρω το τελευταιο σε καλη τιμη-κατασταση).θα ελεγα και για ducati ss750 ή 800, αλλα τα φοβαμαι λιγο λογω των τιμων που εχουν για τα ανταλλακτικα οπως επισης και γιατι δεν γνωριζω και για την αξιοπιστια τους..

θα δουμε....

:) :)

ψιλοερωτευμενο σε κοβω και σενα με το TLR,ε?? :D

οντως πολυ ομορφο..και απο ηχο οπως προειπαν και τα παιδια...αλλο πραγμα......

Όταν το είχα δει το 98 ή 99 στο μοτο, έπαθα πλάκα.Αυτή την μηχανή θέλω είπα.¨Άργησα λίγα χρόνια αλλά τελικά πέρυσι το πήρα και σε πολύ καλή κατάστασή με λιγότερα απο 35000χλμ.Τρομερή ευκολία η ροπή σε όλες τις σχέσεις.Αν έχεις μια μικρή εμπειρία με μηχανές πάρτο.Αν θες κάτι ποιο σύγχρονο το sv650 θα σου αρέσει.Γενικά τα δικύλινδρα με την ροπή που έχουν είναι πιο ξεκούραστα.

Δες εδώ και το δικό μου να πάρεις μια ιδέα.

http://www.tlzone.net/forums/bike-pictures/118606-new-pics-my-tlr.html

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όταν το είχα δει το 98 ή 99 στο μοτο, έπαθα πλάκα.Αυτή την μηχανή θέλω είπα.¨Άργησα λίγα χρόνια αλλά τελικά πέρυσι το πήρα και σε πολύ καλή κατάστασή με λιγότερα απο 35000χλμ.Τρομερή ευκολία η ροπή σε όλες τις σχέσεις.Αν έχεις μια μικρή εμπειρία με μηχανές πάρτο.Αν θες κάτι ποιο σύγχρονο το sv650 θα σου αρέσει.Γενικά τα δικύλινδρα με την ροπή που έχουν είναι πιο ξεκούραστα.

Δες εδώ και το δικό μου να πάρεις μια ιδέα.

http://www.tlzone.net/forums/bike-pictures/118606-new-pics-my-tlr.html

πολυ ομορφη η μηχανη σου......αν επιτρεπεται σε τι τιμη την πηρες?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

3500 είχε πάει φρεσκοβαμμένη στα χρώματα που βλέπεις,με λάστιχα και full service.Δεν ήταν στην κατάσταση που την βλέπεις στις φωτό.Εξατμίσεις,undertail,hugger,grips,διπλή ζελατίνα,xenon projectors κλπ τα έβαλα μετά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα