ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2010 (τροποποιήθηκε) Από σήμερα hondaκιας και τετρακύλινδρος Να πω οτι στις φοτο δεν εχω καθρεφτες γιατι τους εβγαλα για γυαλισμα, επισης τα ''κέρατα'' χρωματος νικελ διπλα στο φαναρι ειναι απο την μεγαλη ζελατινα την οποια εβγαλα αλλα δεν εχω το κλειδι για να βγαλω τα κερατα.. το κερατο μου.. Να πω και λιγα λογια πως μου φανηκε; στην αρχη ειναι ετσι :) και εξελισεται ετσι Α και ο κινητηρας αθορυβος να πω και κατι αλλο; ΦΡΕΝΑΡΕΣ! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 16 , 2010 από τον ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsadakias 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2010 Άντε και καλά, πολλά χιλιόμετρα!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2010 Αντε καλοριζικο, καλοταξιδο, καλοστριφτο, κα(β)λογκαζο και αγρατζουνιστο! :clapping: :clapping: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnny 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2010 Αντε καλες βολταρες!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
agnostos_xxx 101 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2010 (τροποποιήθηκε) Welcome to the 4cylinder club! Καλο ταξιδος φιλε και να κανεις πολλα και χαρουμενα χλμ μαζι της... Πολυ γουσταρω το συναισθημα μιας νεας αγορας...μπραβο φιλε! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 16 , 2010 από τον agnostos_xxx Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2010 Με γειες Γιαννη! Καλοβολτη η σφηκα σου! Να τη χαρεις οσο δεν παει αλλο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas_cbf 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2010 Καλες γυροβολιες και παντα ορθιος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2010 Eυχαριστω πολυ παιδια να σται καλα και καλες βολτες σε ολους! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2010 Ωωωωωωωωω καλορίζικο ρε Γιαννη!!! Καλόβολτο και καλοτάξιδο!!! Hondaκιας τώρα πια εεε; Αν και ξέρεις ότι μου άρεσε πολύ η προηγούμενη και η τωρινή είναι κούκλα!!! Σοβαρά τώρα αυτή η Honda είναι από τα πιο λιτά και όμως όμορφα γυμνά 600άρια... Να την χαρείς όσο δεν πάει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2010 Ωωωωωωωωω καλορίζικο ρε Γιαννη!!! Καλόβολτο και καλοτάξιδο!!! Hondaκιας τώρα πια εεε; Αν και ξέρεις ότι μου άρεσε πολύ η προηγούμενη και η τωρινή είναι κούκλα!!! Σοβαρά τώρα αυτή η Honda είναι από τα πιο λιτά και όμως όμορφα γυμνά 600άρια... Να την χαρείς όσο δεν πάει και οι δυο ωραιες ειναι αλλα αυτη εχει την μιση τιμη οπως και να το κανεις και ειναι και ποιο ποιοτικια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2010 Πωω!!Καλοριζικο καλογκαζωτο καλοταξιδο!!!Πιες του το αιμα!!!! Αυτο το Hornet στοιχειωνε τα ονειρα μου για πολυυ πολυ καιρο!!Ειδικα στο κοκκινακι που ειχε!!!Τωρα που εχει και πεσμενη τιμη ειναι πραγματικη ευκαιρια!!!Αν δεν ειχε και αυτη την καταναλωση....Θα ηθελα να γραψεις καποια στιγμη για αυτη οταν εχεις αρκετα στοιχεια!! Καλοστιφτο ειπα;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2010 Καλορίζικη με πολλά και καλά χιλιόμετρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2010 Αν δεν ειχε και αυτη την καταναλωση....Θα ηθελα να γραψεις καποια στιγμη για αυτη οταν εχεις αρκετα στοιχεια!! εξαρταται απο το χερι σου ποσο βαρυ ειναι :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TKM 801 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2010 Σωστή και έξυπνη επιλογή! Στη θέση σου πιθανότατα κι εγώ αυτό θα έπαιρνα! Καλοτάξιδος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2010 Πολυ καλη επιλογη Γιαννη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manos2 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2010 Κούκλα είναι. Καλορίζικος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2010 Συνονόματε καλορίζικη και καλοτάξιδη. _____________________________________________________________________________________________________________________ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2010 Καλοταξιδο το νεο σου μοτορι γιαννη. Να κανετε πολλα χιλιομετρα και να το ευχαριστηθεις. Λαστιχακια βλεπω οτι θα χρειαστεις πολυ συντομα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2010 Καλοταξιδο το νεο σου μοτορι γιαννη. Να κανετε πολλα χιλιομετρα και να το ευχαριστηθεις. Λαστιχακια βλεπω οτι θα χρειαστεις πολυ συντομα... αν ειμαι ησυχος το πισω θα με παει κανα μηνα ανετα το μπροστα εχει ακομα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2010 Μπραβο Γιαννη πολυ καλη επιλογη καλα χιλιομετρα να εχετε και ευχομαι να την ευχαριστηθεις οταν μπορεσεις και την μαθεις λιγο καλυτερα γραψε μια συγκριση πανω-κατω με το shiver ,θα ειναι πολυ ενδιαφερουσα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas_s 117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2010 Καλορίζικη με πολλά και καλά χιλιόμετρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aSSaSiN 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2010 Να την χαίρεσαι !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2010 (τροποποιήθηκε) καλορίζικο και πολλά καλά χιλιόμετρα αυτά τα αναλογικά κοντέρ ειναι τρέλλα, μπραβο έχει πιο μεγάλο τιμόνι ή μου φαίνεται? Τροποποιήθηκε Απρίλιος 16 , 2010 από τον Athan Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2010 Με γειες! Καλοβολτο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
magic-mike 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2010 Καλοριζικο και καλοταξιδο Γιαννη!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες