Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2010 (τροποποιήθηκε) Για πειτε μου...... Σημερα το πρωι πηρα κατι και ηθελα τη γνωμη σας.... Λετε να μου βγει καλο; . . . . . . Τροποποιήθηκε Απρίλιος 15 , 2010 από τον Ταξιδευτής Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adnis 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2010 νικόλα μιλάμε για αγορά, ή για σκέψεις;;; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2010 Γ@μάτο φαίνεται...η ποιότητα βαφής πρέπει να χύνει,ε?Μόνα μειονεκτήματα αυτονομία και βάρος...Το οδήγησες? Για πέ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelino46 145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2010 Πες μας και ποσο κανει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2010 Σε καλό και ακριβό!!!! άντε ΜΕ ΓΕΙΕΣ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
taskon 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2010 καλοριζικο και καλοταξιδο με εμφαση στο ταξιδο!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2010 Με γεια το BMW Νικόλα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2010 Kαλοταξιδος Νικόλα.Να το χαρεις περισσοτερο απο ολα σου τα μοτορια ως σημερα σού ευχομαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2010 Ωρε....δε το ΠΙΣΤΕΥΩ!!! Πουλησες την ντουκο και το classic VFR για το νεο;;;; ή προσθεσες και αυτο;;;;;; :0 Αν απλα το εκανες βολτα....ε μαλλον σε καλο θα σου βγει... :D ..να παψεις να το σκεφετσαι και να κρατησεις αυτα που αγαπας :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2010 πες μας αν το πηρες τελικα να σου πουμε τα καλοριζικα αν ειναι παντως απο real photo φαινεται πολυ πιο ομορφο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anothercbrowner 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2010 To χαμόγελο τα λέει όλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2010 Τιντούτο ρε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JasonXT 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2010 Καλοταξιδο, καλοριζικο και αγρατζουνιστο!!!! Πολυ ομορφο.............παρα πολυ ομορφο!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2010 Ε;;; Τι;;; Πως;;; Γιατι;;; Οτι και να ειναι, εισαι ωραιος!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2010 Αδερφια ΜΗΝ τρελλαινεστε... :) Δεν ειπα οτι το αγορασα... Ο μονος που το πετυχε ηταν ο Θανος... Ωρε....δε το ΠΙΣΤΕΥΩ!!! Πουλησες την ντουκο και το classic VFR για το νεο;;;; ή προσθεσες και αυτο;;;;;; :0 Αν απλα το εκανες βολτα....ε μαλλον σε καλο θα σου βγει... :D ..να παψεις να το σκεφετσαι και να κρατησεις αυτα που αγαπας :D Δεν θα υπηρχε περιπτωση να πουλησω ενα κοσμημα σαν την Ιταλιδα και την πολυαγαπημενη μου VFR για αυτο το στρουμπουλο μοτορι... Απλα, ενα φιλαρακι ειναι συντακτης στο 0-300 και το εχει για Test Ride και ετσι ειχα την ευκαιρια σημερα να περιεργαστω με την ησυχια μου αυτο το "πολυαναμενομενο" μηχανακι της Honda... Τα συμπερασματα αρκετα και ενδιαφεροντα... Θα τα αναφερω οπως τα ειδα, χωρις προκαταληψη και προσπαθοντας να ειμαι οσο πιο αντικειμενος γινεται. ;) Καταρχας ειναι πολυ μικρο! Καμια σχεση με τις φωτογραφιες που το εδειχναν τεραστιο. Ειναι σαφως μικροτερο απο το ΧΧ και πολυ κοντα σε μεγεθος με ενα VFR800. Ισως ενα κλικ μακρυτερο. Επισης με την πρωτη ματια δεν το λες συγκλονιστικο. Εγω τουλαχιστον περιμενα να εντυπωσιαστω απο το φουτουριστικο της κατασκευης, αλλα ειδικα απο μπροστα δεν ενθουσιαζει... Παντως, σε δευτερη αναγνωση γινεται φανερο οτι ειναι σχεδιασμενο εσκεμμενα για να εντυπωσιασει. Σαφως εντυπωσιαζει αλλα ειλικρινα μου εμοιαζε σαν να "προσπαθει υπερβολικα". Σαν να εχει φτιαχτει για να εντυπωσιασει ΣΗΜΕΡΑ στις καφετεριες... Σαφως τραβαει τα βλεμματα αλλα το σχεδιο του ειναι επιτηδευμενο. Ειναι περισσοτερο σαν το "νεο παιχνιδι" αν με καταλαβαινετε που μετα απο καποιο καιρο χανει το μοντερνο του χαρακτηρα του και γερναει αποτομα... Η βαφη ειναι καταπληκτικη, στα προτυπα εξαλλου ολων των VFR. Κοκκινο μεταλλικο με "νιφαδες" μεσα στο χρωμα που γυαλιζαν στο φως. Εξαιρετικο πραγματικα. (Και κλασσικα για τα χρωματα των VFR, το χρωμα δεν μπορει να αποτυπωθει σωστα σε φωτογραφια...) Η συναρμογη εδειχνε να ειναι αριστη, αλλα εχω μια επιφυλαξη για τα μαυρα πλαστικα που εδειχναν καπως φτηνα στην οψη. Επισης δεν ενθουσιαστηκα με την βαφη της τιμονοπλακας που 101% θα εχει ξεβαψει απο κλειδια μεσα σε ενα χρονο. Γενικα παντως το κοκπιτ δεν το λες εντυπωσιακο... Μου αρεσαν οι ρυθμιζομενες αναρτησεις, αλλα το ταμπλο ειναι απλα τυπικα Honda. Σιγουρα θα περιμενα κατι παραπανω απο ενα μηχανακι αυτης της κλασσης και τιμης. Οι ενδειξεις που ειναι στο πανω μερος του ταμπλο παντως ηταν ψαρωτικες! Δειχνει παναλαφρο. Πατουσα ευκολα κατω και ειναι αριστα ζυγισμενο, ενω μου αρεσε πολυ οτι εκει που πατανε κατω τα ποδια τα φερινγκ εχουν εσοχες που δειχνουν να ειναι εσκεμμενα εκει για να διευκολυνουν το πατημα κατω (η το να βαζεις ποδια οταν ταξιδευεις). Η σελα ηταν αψογη για τον αναβατη, αλλα δεν ξερω τι γνωμη θα εχει και ο συνεπιβατης... Δεν μπορω να πω οτι φανηκε και πολυ φιλοξενη. Απο οτι μου ειπε ο φιλος συντακτης στο δρομο ειναι εξαιρετικη. Φοβερα ευθυβολη και σταθερη ("μπροστινο βιδωμενο στο δρομο" ειπε), εχει πολυ γκαζι και ροπη παντου και φοβερο ηχο. Ιδιαιτερη μνεια εκανε για τα φρενα του που ειναι κορυφαια. Ομως.... Αν νομιζατε οτι το ντεποζιτο ειναι 19 λιτρα εχετε πεσει εξω! Τελικα το ντεποζιτο του ειναι 16 λιτρα μαζι με τη ρεζερβα!!! Οπως ειδαν οι δοκιμαστες στην πραξη, η αυτονομια του ειναι γυρω στα 180-200 χλμ ενω αν το σκισεις πεφτεις μεχρι και στα 130! Μαλιστα χθες τους εμεινε στο δρομο στα 150-155 χλμ περιπου... Οταν του βαλανε βενζινη πηρε 15.5 λιτρα μεχρι το λαιμο... Το μηχανακι το ζυγισαν σε ζυγαρια ακριβειας και εδειξε 268 κιλα. Αυτο ηταν πληρες υγρων και γεματο ντεποζιτο. Αυτο σημαινει οτι ειναι γυρω στα 245 κιλα στεγνο. Επισης μου ειπε οτι η καλυψη απο τον αερα δεν ειναι καλη, κατι που με εξεπληξε γιατι ολοι μιλουσαν για ειδικο σχεδιασμο των fairings ειδικα για αυτο το λογο, ποσο μαλλον αν σκεφτει κανεις οτι το παιδι ηταν στο υψος μου, δηλ γυρω στο 1.70. Για να ειμαστε βεβαια ακριβεις, μιλησε ειδικα για τον αερα απο τη ζελατινα η οποια ειναι ανεπαρκης αλλα και παλι για τοσο μικρα αναστηματα θα επρεπε να ειναι υπεραρκετη η καλυψη ... Τελος, βλεποντας προσεκτικα τη μηχανη γυρω γυρω ανακαλυψα καποια πραγματα που δεν θα επρεπε να συμβαινουν σε μια μηχανη που υποτιθεται ειναι τοσο καλοφτιαγμενη ... Τα μεταλλικα πλακακια πανω απο τα μαρσπιε του οδηγου ειχαν ξεβαψει τελειως ενω το πλαστικο προστατευτικο στο πλαι στο πλαισιο ειχε γυαλισει (προφανως απο την τριβη απο τα ποδια του αναβατη). Επισης, ανακαλυψαμε οτι κατω απο το πλαστικο καπακι στην βιδα της τιμονοπλακας ηταν γεματο σκουρια (και οχι, ΔΕΝ ηταν γρασσο)... Θα μου πειτε, σιγα το κακο και θα συμφωνουσα, αλλα οταν βλεπεις τετοια πραγματα σε μια μηχανη μερικων μηνων σιγουρα στραβωνεις... Συμπερασμα Ειλικρινα περισσοτερο απο ολα σοκαριστηκα απο την αυτονομια και την χωρητικοτητα του ντεποζιτου του. Ηξερα για 19 λιτρα -που και αυτα τα θεωρουσα λιγα- αλλα δεκαεξι;;; Κατσαμε με το συντακτη και συζητουσαμε προβληματισμενοι. Τι ειναι τελικα αυτο το μηχανακι; Σιγουρα καλοστημενη, σιγουρα δυνατη, σιγουρα εντυπωσιακη (εστω και "Μπουρναζι style"), αλλα ΤΙ ειναι; Σπορ οπως μου ειπε δεν ειναι. Εχει γκαζι αλλα εχει και μπολικο βαρος (εστω και καλα κρυμμενο). Εχεις αυτονομια Supersport αλλα δεν εχεις τις επιδοσεις. Εχεις ανεση touring αλλα δεν εχεις την αυτονομια. Γιατι να δωσεις 17,000+ χιλιαρικα οταν παιρνεις Hayabusa με 12 η ZZR/FJR η ακομα και K1300 με 15-17; Η αποψη μου ειναι οτι θα το αγορασουν οσοι θελουν να παρουν το "νεο μουρατο μηχανακι". Η απαντηση του φιλου ηταν οτι αυτοι θελουν και τα gadgetακια τους στο ταμπλο, ενω αυτο δεν εχει απολυτως τιποτα. Ουτε θερμαινομενα, ουτε διακοπτες επιλογων στο ταμπλο, ουτε trip computers κλπ... Οποτε; Ειλικρινα δεν εδειχνε να απευθυνεται σε αναβατες που ψαχνουν την ουσια αλλα τον εντυπωσιασμο. Δεν εχει αυτες τις λεπτομερειες που δειχνουν οτι σκεφτεται τον αναβατη που θελει να ζησει μαζι της αλλα αυτον που τη θελει για τα γκαζια η τη "λεζαντα" του νεου... Η τελικη ετυμηγορια ειναι οτι περισσοτερο απο ολα το λαθος του ντεποζιτου και η τιμη θα ειναι deal killers για πολυ κοσμο και προσωπικα συμφωνω. Με το χερι στην καρδια αν δεν ειχα ηδη ενα VFR θα το σκεφτομουν σαν μηχανη (αν μη τι αλλο θα ξυπνουσε τον ποζερα μεσα μου!) αλλα στο ακουσμα της χωρητικοτητας του ντεποζιτου θα παγωνα. Περιεργη περιπτωση... Οριστε και μερικες ακομα φωτογραφιες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2010 Εμφανισιακα φαινεται κουκλι αλλα με αυτα που εγραψες με εκανες να αναθεωρησω τις αποψεις μου γι'αυτο το μηχανακι που μου αρεσει... Σε πολλα μηχανακια η μαμα χοντα εχει παρει τον κατω δρομο γμτ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Daytonass 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2010 Εμφανισιακα φαινεται κουκλι αλλα με αυτα που εγραψες με εκανες να αναθεωρησω τις αποψεις μου γι'αυτο το μηχανακι που μου αρεσει... Σε πολλα μηχανακια η μαμα χοντα εχει παρει τον κατω δρομο γμτ! Συμφωνω απολυτος. Ειδικα αυτη η φωτο με την σκουρια με αφησε με ανοιχτο το στομα :0 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2010 Κατσαμε με το συντακτη και συζητουσαμε προβληματισμενοι. Τι ειναι τελικα αυτο το μηχανακι; Σιγουρα καλοστημενη, σιγουρα δυνατη, σιγουρα εντυπωσιακη (εστω και "Μπουρναζι style"), αλλα ΤΙ ειναι; Σπορ οπως μου ειπε δεν ειναι. Εχει γκαζι αλλα εχει και μπολικο βαρος (εστω και καλα κρυμμενο). Εχεις αυτονομια Supersport αλλα δεν εχεις τις επιδοσεις. Εχεις ανεση touring αλλα δεν εχεις την αυτονομια. H HONDA το ονομάζει ''Road Sport''!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2010 πάω σπίτι να φάω να ετοιμάσω καφεδάκι και να διαβάσω με την ησυχία μου το review σου που φαίνεται ενδιαφέρον Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GkS 900 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2010 Γεια σου Νικόλα! Εγώ ακόμη ονειρεύομαι το VFR800 που μου άρεσε ανέκαθεν, αυτό, συν τοις άλλοις, δεν μ'αρέσει καθόλου και εμφανισιακά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2010 Μάιστα, κρίμα αν είναι έτσι... Προτείνω να αλλάξει ο τίτλος και να γίνει το τοπικ κάτι σαν test ride / ραπόρτο για το νεο VFR. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2010 :grin: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Danvag 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2010 Καλά μιλάμε ψάρωσα τελείως στην αρχή νόμιζα ότι το πήρες. Τρελό γέλιο λέμε θα το πω σε όλους μου τους φίλους αυτό που έγινε. Μπορείς άμα αλλάξεις μηχανάκι να ανεβάσεις θέμα τύπου "Μαντέψτε τι πήρα" και να γελάσουμε πάλι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2010 16 λίτρα ντεπόζιτο σε μηχανή touring? Και κάτι άσχετο η κατασκευή της σε ποια χώρα γίνεται? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες