Jump to content
ALX™

Διόδια STOP! Δεν πληρώνουμε σε όλη την Ελλάδα!

Recommended Posts

Μάγκες, οι Βόρειοι και εμείς στη μέση οκ-το συζητάμε αλλά αυτοί που πηγαινοέρχονται Πάτρα νιώθουν μεγάλα κορόιδα με το να ματάξαναπαλιπληρώνουν το παρατημένο εργοτάξιο που τους κατσικόθηκε χωρίς χαΐρι....

Υ.Γ Παρεπιμπτόντως, η παλιά διαδρομή πόσο χειρότερη είναι από το εργοτάξιο ως ταλαιπωρία-χρόνος?

Τροποποιήθηκε από τον Mi_ka

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μάγκες, οι Βόρειοι και εμείς στη μέση οκ-το συζητάμε αλλά αυτοί που πηγαινοέρχονται Πάτρα νιώθουν μεγάλα κορόιδα με το να ματάξαναπαλιπληρώνουν το παρατημένο εργοτάξιο που τους κατσικόθηκε χωρίς χαΐρι....

Υ.Γ Παρεπιμπτόντως, η παλιά διαδρομή πόσο χειρότερη είναι από το εργοτάξιο ως ταλαιπωρία-χρόνος?

Xρονικα απο διπλασιο χρονο εως τριπλασιο...αν θες δηλαδη τωρα 1 και τεταρτο ωρες για να πας μεχρι την εισοδο της Κορινθου-Αθηνων,απο παλια Εθνικη θες απο 2μιση εως και 3μιση και βάλε ωρες...και μιλαω για χειμωνα...Καλοκαιρι με παραθεριστες αστο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με το παρατημένο εργοτάξιο στημένο, δεν είναι χειρότερα από πριν?

Δηλαδή πρέπει να πλερώνετε αδρά για χειρότερο δρόμο, έτσι δεν είναι? :wallbash:

Τροποποιήθηκε από τον Mi_ka

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τη διαδρομη Πατρα -> Κορινθος την εκανα με αυτοκινητο την προηγουμενη Κυριακη βραδυ και υπο βροχη.

Η μεγαλυτερη ανασφαλεια που εχω νιωσει ποτε οδηγωντας αυτοκινητο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με το παρατημένο εργοτάξιο στημένο, δεν είναι χειρότερα από πριν?

Δηλαδή πρέπει να πλερώνετε αδρά για χειρότερο δρόμο, έτσι δεν είναι? :wallbash:

Σαφως χειροτερα και πιο αργα και πολυ πιο ανασφαλες να κινεισαι σε αυτο τον δρομο...φυσικα ομως τα διοδια απο τοτε που ανοιξε το εργοταξιο αυξηθηκαν!Ελλας το μεγαλείο σου!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΞΙΤΖΗ ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΤΡΑ – ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΣΤΗΝΟΥΝ ΧΟΡΟ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ

http://kapagriniou.wordpress.com/2012/12/15/%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%B9%CF%84%CE%B6%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%84%CE%B7-%CF%80%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%B1/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλοι μου τη διαδρομη Πατρα-Πειραιας την εκανα 2 ολοκληρα χρονια καθε Σ-Κ ποτε με αυτοκινητο και ποτε με τη μηχανη. Η διαδρομη ειναι ΡΩΣΙΚΗ ΡΟΥΛΕΤΑ αλλα κανενα καθικι κυβερνων δεν το σκεφτηκε αυτο γιατι απλα δεν τους νοιαζει.Διαδρομη με κωνους με επικινδυνες στροφες με στενεματα δρομου κλπ. Και γι΄αυτο το δρομο θελουν 3,20????????? Πληρωνα δυο χρονια σα μ@λ@κας και οταν ανακαλυψα το κινημα δεν πληρωνω ,αλλα ηταν αργα πλεον γιατι πηγα Πατρα ελαχιστες φορες.Αυτο ομως δεν σημαινει κατι γιατι ΕΜΑΘΑ ΠΟΛΛΑ... Στο πηγαινε ελα εντω μεταξυ τον τελευταιο χρονο πηγαινοερχομουνα και με εγκυο γυναικα....Λοιπον ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΔΙΟΔΙΑ. ΑΙΣΧΟΣ...Δεν ειμαστε πολιτισμενη χωρα...εχουμε πιασει πατο σε ΟΛΑ...

Το αστειο : η ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ μου εστειλε πριν 9 μηνες (αφου ειχα γυρισει Πειραια εδω και 2 χρονια), χαρτακι με διελευσεις που εκανα χωρις να πληρωσω με το ΙΧ (5 διελευσεις, οταν πρωτο ανακαλυψα το κινημα δεν πληρωνω), απαιτωντας να ΠΛΗΡΩΣΩ.

Παιρνω λοιπον τηλεφωνο στον υπευθυνο και του λεω επι λεξη : ΑΝ ΜΕ ΞΑΝΑΕΝΟΧΛΗΣΕΤΕ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΟΥ. Και απο μεσα μου ειπα τι θα παρουν απο μενα..........................

Καλυψτε πινακιδες φιλοι μου και περαστε αφοβα................και αν ειστε με ΙΧ βαλτε το GPS και θα σας παει απο δρομο χωρις διοδια αψογα.

Τωρα να σας ρωτησω κατι σχετικα με τη μηχανη. Ειδα ενα βιντεακι στο youtube που περνουσε μοτοσυκλετιστης(με hayabusa) απο το πλαι των μπαρων, αλλα δεν ειχε βαλιτσα. Οταν εχεις βαλιτσα πισω τι γινεται? Χωράς απο το πλαι ή κανεις καποια αλλη μαγκια? Μη μου πειτε να βγαζω το βαλιτσακι!!!!!!!! Εχω πραγματα μονιμα πισω.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλοι μου τη διαδρομη Πατρα-Πειραιας την εκανα 2 ολοκληρα χρονια καθε Σ-Κ ποτε με αυτοκινητο και ποτε με τη μηχανη. Η διαδρομη ειναι ΡΩΣΙΚΗ ΡΟΥΛΕΤΑ αλλα κανενα καθικι κυβερνων δεν το σκεφτηκε αυτο γιατι απλα δεν τους νοιαζει.Διαδρομη με κωνους με επικινδυνες στροφες με στενεματα δρομου κλπ. Και γι΄αυτο το δρομο θελουν 3,20????????? Πληρωνα δυο χρονια σα μ@λ@κας και οταν ανακαλυψα το κινημα δεν πληρωνω ,αλλα ηταν αργα πλεον γιατι πηγα Πατρα ελαχιστες φορες.Αυτο ομως δεν σημαινει κατι γιατι ΕΜΑΘΑ ΠΟΛΛΑ... Στο πηγαινε ελα εντω μεταξυ τον τελευταιο χρονο πηγαινοερχομουνα και με εγκυο γυναικα....Λοιπον ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΔΙΟΔΙΑ. ΑΙΣΧΟΣ...Δεν ειμαστε πολιτισμενη χωρα...εχουμε πιασει πατο σε ΟΛΑ...

Το αστειο : η ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ μου εστειλε πριν 9 μηνες (αφου ειχα γυρισει Πειραια εδω και 2 χρονια), χαρτακι με διελευσεις που εκανα χωρις να πληρωσω με το ΙΧ (5 διελευσεις, οταν πρωτο ανακαλυψα το κινημα δεν πληρωνω), απαιτωντας να ΠΛΗΡΩΣΩ.

Παιρνω λοιπον τηλεφωνο στον υπευθυνο και του λεω επι λεξη : ΑΝ ΜΕ ΞΑΝΑΕΝΟΧΛΗΣΕΤΕ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΟΥ. Και απο μεσα μου ειπα τι θα παρουν απο μενα..........................

Καλυψτε πινακιδες φιλοι μου και περαστε αφοβα................και αν ειστε με ΙΧ βαλτε το GPS και θα σας παει απο δρομο χωρις διοδια αψογα.

Τωρα να σας ρωτησω κατι σχετικα με τη μηχανη. Ειδα ενα βιντεακι στο youtube που περνουσε μοτοσυκλετιστης(με hayabusa) απο το πλαι των μπαρων, αλλα δεν ειχε βαλιτσα. Οταν εχεις βαλιτσα πισω τι γινεται? Χωράς απο το πλαι ή κανεις καποια αλλη μαγκια? Μη μου πειτε να βγαζω το βαλιτσακι!!!!!!!! Εχω πραγματα μονιμα πισω.

απο τερμα δεξια στα περισοτερα χωρας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΡΕ παιδιά , οκ θα με πείτε είρωνα αλλα δε το λέω ειρωνικά, πραγματικά κάθεστε και ασχολείστε με τα διόδια?

Οκ εμφανίστηκε η σελίδα "δεν πληρωνω" "Επιτροπές ..μπλα μπλα" κλπ κλπ... πώς είστε σίγουροι οτι αυτά που λένε ειναι σωστά αλλα πάνω απο ολα η ερμηνεία που δίνουν στο νόμο ειναι σωστή? Ο Νόμος έχει μια ερμηνεία, απο εκει και πέρα το να ερμηνεύει ο καθείς τους νόμους όπως τον βολεύει πρός όφελος της δικής του επανάστασης δεν πιστεύω οτι ειναι σωστό.

Θα με πείτε λαμόγιο οκ.

Θα σας πώ μια αντίφαση του κινήματος:

α) Στην σελίδα του έγραφε οτι ολα ανεξαιρέτως τα διόδια ειναι παράνομα πλήν του δημοσίου που ειναι στα Μάλγαρα, ΚΑΙ ΟΜΩΣ τους συνάντησα απειρες φορές να κάνουν κατάληψη στα "παράνομα" διόδια των Μαλγάρων.. μα τα χίλια λολ

β) Το κίνημα αφορά τα διόδια και γενικότερα το "δεν πληρώνω" , ομως έχει κάποια πολιτική άποψη, στην αρχή λέγανε πως ειναι ανεξάρτητοι, μετα κατέβαιναν σε πορείες με Συριζα,ΚΚΕ κλπ κλπ και πριν 1 μηνα τους συνάντησα στην πλατεία Ν.Σμύρνης να κάνουν αντιφασιστική πορεία με τον Ανταρσύα και τον Συριζα , (να ορκιστώ οτι στο τέλος της πορείας παρέλασαν οι μαύροι με CD?)

γ) Δεν ειναι τζαμπατζήδες... ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ..εκτός απο τζαμπατζήδες ειναι και άσχετοι με το θέμα, το τζαμπατζιλίκι στις γραμμές του ΟΑΣΘ έφτασε το 20% και μη μου πείτε οτι αυτοι ειναι που ψήφισαν το 0.1% του κομματος δεν πληρώνω... απο την άλλη η αμορφωσιά δε τους δίδαξε οτι ο ΟΑΣΘ δεν ήτανε ποτέ δημόσιος... αλλα πάντα ιδιωτικός ,το μειωμένο ποσοστό απο τα φοιτητικά ,ΑμεΑ κλπ κλπ το πλήρωνε το κράτος.

δ) ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ Γράψουνε ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ Πιάσουνε, η μεγάλη μαγγανεία και ψέμα του "κινήματος" , 100δες παρασυρόμενοι απο του κινήματος γράφτηκαν μέσα στον ιδιωτικό ΟΑΣΘ γιατι...ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ το φελέκι μου. ΕΠΙΣΗΣ 100δες γράφτηκαν για τα διόδια και μάλιστα αυτοι δεν θα πάρουν τις πινακίδες τους πίσω για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές.

Αλλα το κόλπο ειναι μεγάλο, λέμε ψέματα οτι ΔΕΝ θα τους πιάσουνε..και όταν τους πιάσουνε (λογικό) μετά κάνουμε "Αγώνα" για τους κακώς και παρανόμως εκδιωγμένους απο τον νόμο (ενώ ξέρουμε οτι έτσι έπρεπε να γινει) :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Α τώρα μπηκα και στο σάιτ του ΞΑΝΑ μετα απο χρονο, ουδεμία σχέση με το παλιό, τώρα βόλτες κανουν οι δημοσιεύσεις υπερ της Βιλλας Αμαλίας και των καθυστερημένων της Αριστεράς και το πόσο κακοί είναι οι σκατόμπατσοι, κλασικό καμουφλάζ του Συριζα ειναι το κόμμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πολλες κουβεντες χωρις λογο.......

με το μηχανακι οσοι δεν εχουν πινακιδα η την εχουν κρυμενη απλα περιμενεις πισω απο το αμαξι που πληρωνει και περνας μαζι με αυτο (αφου πληρωσει) τι πιο απλο?? εγω με το μοτοσακο δεν πληρωνω για κανεναν λογο και στρουμφακια να εχει παλι το ιδιο κανω...αμα θελουν ας με κυνηγησουν... :rotfl:

υωρα για το αμαξι δεν ξερω καθοτι για μια φορα τον χρονο και αυτο αν εε τοτε θα πληρωσω αλλα ολο και κατι θα εχουν βγαλει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για τους άλλους δρόμους δε ξέρω δε τους χρησιμοποιώ αλλά στον Κορίνθου - Πατρών είναι κοροϊδία κατάμουτρα .

Σακούλα η κάτι για κρύβεται η πινακίδα λίγο πριν τα τραγικά διόδια και βγαλσιμο λίγο παρακάτω , το να πληρώνει κάποιος για δρόμο που θάάά γίνει και είναι πιο λεπτός σε πλάτος από το ένα ρεύμα της λ.Αλεξάνδρας είναι εγκεφαλική αναπηρία .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πολλες κουβεντες χωρις λογο.......

με το μηχανακι οσοι δεν εχουν πινακιδα η την εχουν κρυμενη απλα περιμενεις πισω απο το αμαξι που πληρωνει και περνας μαζι με αυτο (αφου πληρωσει) τι πιο απλο?? εγω με το μοτοσακο δεν πληρωνω για κανεναν λογο και στρουμφακια να εχει παλι το ιδιο κανω...αμα θελουν ας με κυνηγησουν... :rotfl:

υωρα για το αμαξι δεν ξερω καθοτι για μια φορα τον χρονο και αυτο αν εε τοτε θα πληρωσω αλλα ολο και κατι θα εχουν βγαλει...

Δε μου λές φίλε,αν σταματήσω να πληρώνω την εισφορά μου, εσυ που είσαι στον ΟΑΕΔ θα κλαίς ή όχι?

Πάνε στη Σουηδία ή στη Ζιμπάμπουε(και το εννοώ) και γράψτα αυτα σε κάποιο φόρουμ τους, εχεις φύγει κάγκελα με πρόστιμο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γιατι αμα πληρωσεις τα διοδια θα συνεχισεις να παιρνεις επιδομα η θα παιρνεις παραπανω λεφτα????

τι σχεση εχει αυτο???

δεν πληρωνω διοδια γιατι πολυ απλα δεν φτιαχνουν τους δρομους και ειναι μπουρδελο παντου ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ να εισπρατουν για να φτιαχνουν αλλα αυτοι ΜΟΝΟ εισπρατουν οποτε αντιο σας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν περίμενε τα διόδια ο ΟΑΕΔ φίλε δεν θα έπερνε κανείς επίδομα.Άσχετο παράδειγμα. Όσο για μερικούς δρόμους,είναι απαράδεκτο να πληρώνουμε διόδια.Π.χ. Κορίνθου-Πατρών είναι χαζομάρα να έχει διόδια,που πέρνουν και αυξήσεις κιόλας.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γιατι αμα πληρωσεις τα διοδια θα συνεχισεις να παιρνεις επιδομα η θα παιρνεις παραπανω λεφτα????

τι σχεση εχει αυτο???

δεν πληρωνω διοδια γιατι πολυ απλα δεν φτιαχνουν τους δρομους και ειναι μπουρδελο παντου ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ να εισπρατουν για να φτιαχνουν αλλα αυτοι ΜΟΝΟ εισπρατουν οποτε αντιο σας.

Αν περίμενε τα διόδια ο ΟΑΕΔ φίλε δεν θα έπερνε κανείς επίδομα.Άσχετο παράδειγμα. Όσο για μερικούς δρόμους,είναι απαράδεκτο να πληρώνουμε διόδια.Π.χ. Κορίνθου-Πατρών είναι χαζομάρα να έχει διόδια,που πέρνουν και αυξήσεις κιόλας.

Δε ξέρω τον λόγο για τον οποίο τα συγχέετε τόσο γρήγορα κ εύκολα , το παράδειγμα που έδωσα έιχε ώς παράδειγμα το δίνω λίγα για να έχουν ολοι, πχ εγω δε θέλω να δώσω δεκάρα τσακιστή σε κανέναν άνεργο , ομως θα αντιδράσεις για αυτό που είπα γιατι μπλαα μπλαα "αλληλεγγύη" μπλαα μπλα.

Το να δώσεις 10 τάλαντα και να έχεις ενα καλύτερο δρόμο απο αυτο που μπορεί η χώρα σου να κάνει και να μειωθούν τα τροχαία άρα και οι νεκροί στην ουσία πάλι "αλληλεγγύη" κάνεις (μονο που στην πανω αλληλεγγύη τα σκάω εγώ άρα εσύ τα λές εκ του ασφαλούς ενω στη δεύτερη τα σκάμε και οι δύο άρα και εσύ που θέλεις να το αποφύγεις).

Οκ θέλετε δρόμους Γαλλίας? Σουηδίας? Νορβηγίας? Δεν πρόκειται ...για πολλούς λόγους.

ΠΑΝΤΩΣ μπορείτε να δειτε εδω http://www.google.gr/#hl=el&tbo=d&output=search&sclient=psy-ab&q=%CE%BC%CE%B5%CE%B9%CF%89%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B1%CE%BD+%CF%84%CE%B1+%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%87%CE%B1%CE%B9%CE%B1&oq=%CE%BC%CE%B5%CE%B9%CF%89%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B1%CE%BD+%CF%84%CE%B1+%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%87%CE%B1%CE%B9%CE%B1&gs_l=hp.3...502.3860.0.4002.20.18.0.2.2.1.232.2264.2j15j1.18.0.pchsnhae..0.0...1c.1.Ya74UcINW0Y&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&bvm=bv.1355534169,d.d2k&fp=23ee1d14879dd322&bpcl=40096503&biw=1280&bih=659

και κάπου έχω διαβάσει σε στατιστικά πανευρωπαικώς οτι είμαστε 5 ή 6 στην Ευρώπη σε δρόμους χωρίς λακούβες.

Οπως είπα πάντως "Αλληλεγγύη" μεχρι εκεί που μας ακουμπάει τη τσέπη ,απο εκει και πέρα επανάσταση...(προς όφελος).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν ξερω

η κατι λες λαθος η εγω δεν μπορω να καταλαβω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε ξέρω για σένα,αλλά εγώ προτιμώ να δίνω τα λεφτά μου στους ανέργους, παρά για δρόμους που ΘΑ ΘΑ ΘΑ και ΌΤΑΝ φτιαχτούν(παράδειγμα δίνω).Δρόμους τους οποίους έχουμε χρυσοπληρώσει τόσα χρόνια,είναι κοροϊδία να τους πληρώνουμε ακόμα και τώρα που τους έχουν ριμάξει

Τροποποιήθηκε από τον Gen.Markus

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mην διαβάζεις μονοσήμαντες απόψεις, διάβασε απο όλες ώστε να μπορείς να καταλαβαίνεις τι σου λένε οι άλλοι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αφου το γενικεύεις, σκέψου και λίγο την φορολογία τα τελευταία χρόνια στην ελλάδα, σε συνδυασμό με τις κοινωνικές παροχές. Η φορολογία αυξήθηκε, οι παροχές πεσανε, και μάλιστα η φορολογία (κάθε ειδους, μεχρι και στους ...καπνους!!) αυξήθηκε ΠΟΛΥ και οι παροχές πέσανε ΠΟΛΥ.

εσυ ομως ισχυρίζεσαι πως όπως και ναχει, πρεπει να πληρώνουμε τους φορους μας κανονικα για λόγους αλληλεγγύης?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ΠΑΝΤΩΣ μπορείτε να δειτε εδω http://www.google.gr...iw=1280&bih=659

Λογικό είναι, αφού μειώθηκε προηγουμένως η κίνηση, όπως κι η μέση ταχύτητα. Το αντίθετο θα ήταν περίεργο. Αναλογικά δεν έχει αλλάξει τίποτα δηλαδή, εκτός αν θεωρεί κανείς ότι άλλαξαν συμπεριφορά οι Έλληνες οδηγοί και οδηγούν πιο προσεκτικά.

και κάπου έχω διαβάσει σε στατιστικά πανευρωπαικώς οτι είμαστε 5 ή 6 στην Ευρώπη σε δρόμους χωρίς λακούβες.

source, or it never happened.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πρέπει να σταματήσουμε να πληρώνουμε διόδια όλοι.Άποψη μου και δε θέλω να πείσω κανέναν,ούτε να αλλάξει κανείς την όποια σεβαστή άποψη έχει.Πληρωμή διοδίων μόνο όταν αρχίσουν τα έργα ξανά,ή ακόμα καλύτερα,όταν ολοκληρωθούν τα έργα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πώς τό 'χω πει? Κάψιμο :blowup: στους σταθμούς διοδίων ΧΤΕΣ.

ΔΕΝ υπάρχει άλλη λύση. Η υποδούλωσή μας πρέπει να τελειώνει επιτέλους. :ph34r:

:_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν έχω πρόβλημα να πληρώνω διόδια αρκεί τα λεφτά που δίνω να πιάνουν τόπο. Οι δρόμοι μας είναι για τον @@@, πιστεύω το βλέπετε. Ανα καιρούς ανακήνωναν ότι σταματάν τα έργα σε κάποια κομμάτια(δεν θυμάμαι που) αλλά τα διόδια συνέχιζαν να λειτουργούν. Επίσης υποτίθεται ότι πληρώνω και τα τέλη κυκλοφορίας έτσι? που ήδη είναι υψηλά και υποτίθεται ότι είναι για δρόμους φώτα κλπ. ¨Ηδη γελάω.....μένω θεσ/νίκη άμα δείτε φώτα στο περιφεριακό εκτός από κάτι κόμβους πείτε το και σε μένα να το δω. Κορώνα-γράμματα κάθε φορά σε ένα πειφερειακό που θεωρείται από τους χειρότερους και χωρίς φωτα πλέον που είναι δλδ τα χρήματα που πέρνει το κράτος από εμένα για να συντηρεί το δρόμο??

Αλλά στην ελλάδα όλα τα μέτρα είναι ημίμετρα,εισπρακτικά και χωρίς ουσία

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...