Jump to content
Sign in to follow this  
Edmark

Φρικιαστικο Ατυχημα στο Βιετναμ

Recommended Posts

Αστυνομος στο βιετναμ που τον χτυπησε φορτηγο και τον εκοψε στα δυο, ζωντανος, ακομα, μιλαει στην καμερα χαλαρωτατα για πανω απο 5 λεπτα............................... Φτου Φτου μακρια απο μας

παιδια οποιος δεν αντεχει το αιμα ας μην το δει ειναι ΠΟΛΥ χυμα!!!!

http://www.liveleak.com/view?i=832_1250780068

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Oυτε εγω μπορεσα να το αντεξω. Χριστος και Παναγια τι μπορει να σου συμβει :scared:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σοκαριστικό....... μόνο 10'' άντεξα.

Μλκ έκανα και το είδα..... γ@μώ την περιέργεια μου.

Τροποποιήθηκε από τον stantonop

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με το συμπαθειο, αλλα προκειται για μια ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΟΥΡΔΑ!

Η αορτη (απ'οπου φευγει ολο το αρτηριακο αιμα προς τον οργανισμο) χωρίζεται στις δύο λαγόνιες αρτηρίες, που κατευθύνονται στα κάτω άκρα..

aorta.jpg

http://lowerbloodpressurecheap.com/wp-cont...rta_anatomy.jpg

Η καρδια, στελνει μεσω της αορτης περιπου 5 λιτρα αιματος το λεπτο (σε κατασταση ηρεμιας)

http://www.incardiology.gr/kardia/index.htm

Στο βιντεο βλεπουμε τον "ατυχηματια" να εχει "κοπει" πανω απο το διαχωρισμο της αορτης οποτε θα'πρεπε να βλεπουμε ενα φοβερο πιδακα αιματος (στο βιντεο δεν βλεπουμε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ!επιπλεον να τρεχει!! :_zeppelin: ) ο οποιος θα διαρκουσε το πολυ 1 ΛΕΠΤΟ! (εχουμε 6 λιτρα περιπου ολικο αιμα : http://www.livepedia.gr/index.php/%CE%91%CE%AF%CE%BC%CE%B1 )μιας και μετα θα τελειωνε το αιμα του (Εννοειται οτι θα ειχε πεθανει πολυ νωριτερα!..)

Επεισης: Το λεπτο εντερο, πως διατηρειται ετσι "μαζεμενο" αφου εχουν χαθει ολα οσα το συγκρατουν?? (Να μη μιλησω γαι τις αρβυλες του, που εχουν φυγει και οι δυο..)

Βλακειες... :_stinker:

Τροποποιήθηκε από τον black_hawk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

WOW....Δεν ξερω αν ειναι αληθινο ομως ειναι του κερατα φρικιαστικο......παντως αναρωτιεμαι αν ισχυει πως δεν λιποθυμησε, πως δεν ουρλιαζε απο το πανο και αν ειναι "μαιμου" που ειναι ο υπολοιπος ρε παιδια ?????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Με το συμπαθειο, αλλα προκειται για μια ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΟΥΡΔΑ!

Η αορτη (απ'οπου φευγει ολο το αρτηριακο αιμα προς τον οργανισμο) χωρίζεται στις δύο λαγόνιες αρτηρίες, που κατευθύνονται στα κάτω άκρα..

aorta.jpg

http://lowerbloodpressurecheap.com/wp-cont...rta_anatomy.jpg

Η καρδια, στελνει μεσω της αορτης περιπου 5 λιτρα αιματος το λεπτο (σε κατασταση ηρεμιας)

http://www.incardiology.gr/kardia/index.htm

Στο βιντεο βλεπουμε τον "ατυχηματια" να εχει "κοπει" πανω απο το διαχωρισμο της αορτης οποτε θα'πρεπε να βλεπουμε ενα φοβερο πιδακα αιματος (στο βιντεο δεν βλεπουμε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ!επιπλεον να τρεχει!! :_zeppelin: ) ο οποιος θα διαρκουσε το πολυ 1 ΛΕΠΤΟ! (εχουμε 6 λιτρα περιπου ολικο αιμα : http://www.livepedia.gr/index.php/%CE%91%CE%AF%CE%BC%CE%B1 )μιας και μετα θα τελειωνε το αιμα του (Εννοειται οτι θα ειχε πεθανει πολυ νωριτερα!..)

Επεισης: Το λεπτο εντερο, πως διατηρειται ετσι "μαζεμενο" αφου εχουν χαθει ολα οσα το συγκρατουν?? (Να μη μιλησω γαι τις αρβυλες του, που εχουν φυγει και οι δυο..)

Βλακειες... :_stinker:

Τι να πω...αδιανόητο φαίνεται....απίστευτο...αλλά πολλές φορές η ιατρική έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις....άλλωστε ο άνθρωπος μπορεί να πέθανε στο τέλος του βίντεο....

Δεν είναι τόσο το θέαμα...αλλά η αγωνία ενός ανθρώπου όπου διαπιστώνει πως κόπηκε στα 2...και δίπλα του είναι το υπόλοιπο....πρέπει να είναι τρομακτικό συναίσθημα...

Τίποτα δεν είμαστε. πω πω πωωωω....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
...αλλά πολλές φορές η ιατρική έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις....άλλωστε ο άνθρωπος μπορεί να πέθανε στο τέλος του βίντεο....

Βρε τι σχεση εχει η ιατρικη ΕΔΩ?? Εδω ειναι θεμα απλουστατης φυσικης!!

Το ΟΛΙΚΟ! αιμα ειναι περιπου 6 λιτρα, και η καρδια (μεσω της αορτης) στελνει περιπου 5 λιτρα σε ΑΠΟΛΥΤΗ ΗΡΕΜΙΑ!

Βλεπεις εσυ κανενα πιδακα αιματος?? (Η αορτη ειναι κομμενη, αρα επρεπε να τρεχει το αιμα σαν απο λαστιχο ποτισματος και με πιεση μαλιστα, μιας και τοση περιπου ειναι η διατομη της..)

Με βαση την αριθμητικη του δημοτικου, το αιμα θα ειχε αδειασει σε 1 λεπτο!!(αλλο που καποιος παθαινει υπαιμικο shock, πολυ πριν..)

Τα μονα χερια που μπορουν να "σηκωθουν ψηλα" (και βεβαια αυτο απευθυνεται στο δημιουργο του βιντεο, οχι σε σενα) ειναι ΑΥΤΑ!!

:mB_faskelo: :mB_faskelo: :mB_faskelo:

Τροποποιήθηκε από τον black_hawk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλαράκο, δεν θέλω να το παίξω η "φωνή της λογικής", ..."της ηθικής" και του "δεν συμμαζεύεται",...

...αλλά το βιντεάκι το είδα, ...ήταν αυτό που περίμενα, ...ήταν -και είναι- φρικιαστικό, ...σε κανένα μας να μην του λάχει να' χει τέτοιο τέλος και να σκέφτεται στα τελευταία του "ποιόν να πάρω τηλέφωνο, να πώ αντίο...",

...αλλά θά 'θελα να σε ρωτήσω κάτι, που ίσως και να το θεωρήσεις προσωπικό, ίσως και να προσβληθείς (δεν ξέρω πόσο περήφανος μάγκας είσαι!!)...

... Τι -στο διάολο- σκέφτηκες και ανέβασες τέτοιο βιντεάκι στο φόρουμ? Ήθελες να τσεκάρεις πόσοι περίεργοι θα το δούν? Τι ανταποκριση θα βρείς στην μ..κία που έκανες? Δίνεις ηθική συμπαράσταση σε κανέναν από μας? Του διδάσκεις κάτι καινούριο? Χαίρεσαι με το να βάζεις τα παιδιά να ανακαλύπτουν το κατα πόσο αντέχει το στομάχι τους?

Ρε μ..κα άντρα...! Το φόρουμ το διαβάζουν και γιατροί και χειρουργοί και τραυματιοφορείς και αναίσθητοι, αλλά το διαβάζουν και πισιρίκια 15χρονα, που μπαίνουν εδώ να βρούν καμιά συμβουλή για το πρώτο τους μηχανάκι...

Γιατί τους γ..άς την ψυχή? Είσαι περήφανος τώρα με αυτό που κάνεις (που έκανες)?

Μπράβο σου! Να σε χαιρόμαστε.

Άκου με λίγο... και βάλε μυαλό!

Δεν σε ξέρω, δεν ξέρω το ποιόν σου, δεν ξέρω τι άνθρωπος είσαι, δεν ξέρω αν είσαι καλό παιδί ή σούπερ μαλ...κας!

Οι βρισιές που σού πέταξα, είναι στο φιλικό στυλ απλά και μόνο για να σου ταρακουνήσω το κεφάλι (και το δικό σου και των μερικών άλλων ηλιθίων, που θα το δουν και θα γκ...λώσουν!)!!!

Ούτε σε μαλώνω, ούτε σε κατσαδιάζω, ούτε σε μειώνω! Ούτε μεγάλος το παίζω!

Παραδέξου το όμως, ότι έκανες μεγάλη μαλακία!!

Ο άνθρωπος αυτός σκοτώθηκε ενώ έκανε την δουλειά του. Τον βλέπεις να μην καταλαβαίνει στην αρχή τι του συμβαίνει (σίγουρα δεν θα ήθελες να είσαι στην θέση του), τον βλέπεις να προσπαθεί να πάρει τηλέφωνο κάπου (στην γυναίκα του, στην μάνα του στα παιδιά του), τον βλέπεις να συνειδητοποιεί σε τι κατάσταση βρίσκεται και να προσπαθεί να πει κάτι στους περαστικούς (ένας θεός ξέρει τί!!), τον βλέπεις να σβήνει!!!

Κι εσύ τι κάνεις? Βάζεις το βιντεάκι στο φόρουμ, το δείχνεις στην παρέα σου (γιατί μια παρέα ειμαστε, υποθέτω...) και παραξενεύεσαι, που ο καημένος έζησε άλλα 5 ολόκληρα λεπτά πριν σβήσει!!

Μπράβο σου!!

Αυτός ο μπάτσος δεν είναι αντικείμενο... είναι άνθρωπος! Προσπάθησε να έρθεις στην θέση του και σεβάσου τον! Αν ήσουνα εκεί τι θα έκανες? Θα τραβούσες βίντεο όπως τα δεκάδες βλαμένα βιετκογκάκια? Εγώ θα πήγαινα δίπλα του να του κρατούσα το χέρι (το χέρι το ματωμένο ρε ηλίθιε!), δεν θα τον άφηνα να δεί τα χάλια του..., θα τον άφηνα να φύγει ήρεμος... κι ας μην καταλάβαινα τί μαλακίες θα μου τσαμπουνούσε στα βιετναμέζικα!)..., να μην σβήσει μόνος και στον πανικό!! Μετά??? Μετα΄θα πήγαινα σε μιά γωνιά και θα ξερνούσα κι εγώ τα σωθηκά μου!!

Το είδες που σκέπασε το πρόσωπό του στο τέλος? Για χαρούμενο τον πέρασες? Ποιές, λες, να ήταν οι τελευταίες του σκέψεις?

Αν το βιντεάκι που βρήκες, το θεώρησες άξιο λόγου, άνοιξε μια συζήτηση εδω πέρα και πές μας το πως ένιωσες..., τι είδες, ...βάλε τον εαυτό σου στην θέση του, μίλα!!!! Μην δείχνεις!

Εγώ ακόμη δεν κατάλαβα το σκεπτικό σου...

Εξήγησέ το μου...! Ίσως σου δώσω δίκιο, ίσως και σε βρίσω αληθινά! Ίσως να ανταμώσουμε σε συνάντηση του φόρουμ και να γίνουμε φιλαράκια, ίσως και να σε σιχαθώ που θα σε δω μπροστά μου!

Αυτά που σου λέω, θα τα έλεγα στον οποιονδήποτε κολλητό μου! (Εκείνους, μάλιστα, θα τους την έλεγα χοντρότερα..., εσένα δεν σε ξέρω και καθόλου!)

Αν με κατάλαβες... με κατάλαβες!

Αν όχι..., διαολοστείλε με κι αγνόησέ με!!!

Εγώ για καλό σού τα λέω!

Να προσέχεις στον δρόμο! (αυτό τολέω και το εννοώ!) (...ισχύει και για τους υπολοίπους!!)

Royalist

Δεν ξέρω μάγκες αν το βιντεάκι είναι αλήθινο ή όχι!

Δεν είναι αυτή η ουσία!

Για τους περίεργους: δεν ξέρω αν ο οργανισμός αντάχει 5λεπτά ή 15 ώρες, αλλά έχω ζήσει παρόμοιο περιστατικό! Ο οργανισμός (δεν ξέρω για πόσο..., αλλά) αντέχει!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

fake ρε παιδια αν ειναι δυνατον... σιγα μην αρχισουν να περπατανε και τα ποδια του!!!! :D :lol: :lol: :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βρε τι σχεση εχει η ιατρικη ΕΔΩ?? Εδω ειναι θεμα απλουστατης φυσικης!!

Το ΟΛΙΚΟ! αιμα ειναι περιπου 6 λιτρα, και η καρδια (μεσω της αορτης) στελνει περιπου 5 λιτρα σε ΑΠΟΛΥΤΗ ΗΡΕΜΙΑ!

Βλεπεις εσυ κανενα πιδακα αιματος?? (Η αορτη ειναι κομμενη, αρα επρεπε να τρεχει το αιμα σαν απο λαστιχο ποτισματος και με πιεση μαλιστα, μιας και τοση περιπου ειναι η διατομη της..)

Με βαση την αριθμητικη του δημοτικου, το αιμα θα ειχε αδειασει σε 1 λεπτο!!(αλλο που καποιος παθαινει υπαιμικο shock, πολυ πριν..)

Τα μονα χερια που μπορουν να "σηκωθουν ψηλα" (και βεβαια αυτο απευθυνεται στο δημιουργο του βιντεο, οχι σε σενα) ειναι ΑΥΤΑ!!

:mB_faskelo: :mB_faskelo: :mB_faskelo:

googl-αρε Peng Shulin

μερικές φορές η φύση εκπλήσει ευχάριστα...

ο άνθρωπος έζησε παίδες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

προσωπικα,κολωσα και δενειδα το βιντεο.

παντως ως προς τη περιγραφη που δινεις,ειχα ακουσει καπου,οτι κ να αποκεφαλιστει ενας ανθρωπος,μπορει να "ζει" για 10 λεπτα ο εγκεφαλος του.

να βλεπει κ να αντιλαμβανεται κανονικα το τι γινεται γυρω του..

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΑΣ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΣΥΓΝΩΜΗ στον φιλο edmark......αλα το θεμα πρεπει να σβιστει απο τουs ιδικουs.Φυσικα ακαταληλο για ενηλικουs.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το Ειχα δει σχετικο αρθρο σε αλλο site που εχει αρκετα σοκινγκ και μαλιστα εχει και φωτο που του εχουν βαλει κατι εμφυτευματα απο την μεση και κατω για να περπαταει..(κατι σαν ξυλοποδαρα)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ο παναγια μ , φρικαρα ...... αλλα απωρησα αυτος ο τυπος πως και δν ουρλιαζε απο τον πονο? πολλη ψυχραιμος για να ειναι αληθινο , χαρηκα ομως που εζησε παρολα αυτα :)

καλα απο το 1995 ειναι αυτο το βιντεο? !!

+1 Royalist

Τροποποιήθηκε από τον kwstasxt

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ΣΥΓΝΩΜΗ στον φιλο edmark......αλα το θεμα πρεπει να σβιστει απο τουs ιδικουs.Φυσικα ακαταληλο για ενηλικουs.

Ανηλικους μαλλον ηθελες να γραψεις..:P

Btw το video δεν νομιζω να ειναι αληθινο..δεν γινετε να ειναι τοση ωρα ζωντανος..και κομμενος..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
googl-αρε Peng Shulin

μερικές φορές η φύση εκπλήσει ευχάριστα...

ο άνθρωπος έζησε παίδες

Δε νομίζω οτι είναι η ίδια περίπτωση. Το βίντεο είναι τραβηγμένο απο κινητό με κάμερα και πέρα αυτού, φαίνεται στα πλάνα κάποιος να τραβάει κι άλλο βίντεο με το κινητό του. Ε δε νομίζω το 1995 που έγινε το ατύχημα του Peng να υπήρχαν κινητά με φωτογραφική.

Πάντως φάση έχει σε κάποια φάση πρός το τέλος που ...σκαλίζει την άκρη του πάνω μισού με τα χέρια του...

Έχω δεί πολλά αλλά αυτό ψιλομούφα μου φαίνεται...

edit: μόλις τώρα είδα οτι στο βίντεο γράφει οτι το συμβάν έλαβε χώρα στο βιετνάμ και όχι στη Κίνα.

Τροποποιήθηκε από τον Multijohn

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ανηλικους μαλλον ηθελες να γραψεις..:P

Btw το video δεν νομιζω να ειναι αληθινο..δεν γινετε να ειναι τοση ωρα ζωντανος..και κομμενος..

:fool:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε νομίζω οτι είναι η ίδια περίπτωση. Το βίντεο είναι τραβηγμένο απο κινητό με κάμερα και πέρα αυτού, φαίνεται στα πλάνα κάποιος να τραβάει κι άλλο βίντεο με το κινητό του. Ε δε νομίζω το 1995 που έγινε το ατύχημα του Peng να υπήρχαν κινητά με φωτογραφική.

Πάντως φάση έχει σε κάποια φάση πρός το τέλος που ...σκαλίζει την άκρη του πάνω μισού με τα χέρια του...

Έχω δεί πολλά αλλά αυτό ψιλομούφα μου φαίνεται...

edit: μόλις τώρα είδα οτι στο βίντεο γράφει οτι το συμβάν έλαβε χώρα στο βιετνάμ και όχι στη Κίνα.

Με προλαβες!

Λοιπον, πρωτον... Αλλο! Βιετναμ, και ΑΛΛΟ Κινα!

Προσεχτε επεισης τα κινητα (αυτο που βαζουν πανω στο σωμα του αλλα και τα αλλα που φαινονται κυριως στα λεπτα 2.00-2.10.. Υπηρχαν τετοια βιντεοκινητα και ΤΕΤΟΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ! το 1995??? (για να μην πουμε για το Βιετναμ..)

(H ιστορια της κινητης τηλεφωνιας)

Επεισης, στην αρχη του βιντεο, προσεχτε τις αλουμινενιες ζαντες σε σχεδον ΟΛΑ! τα παπια (αλλα ΚΑΙ! σκουτερς!) στο Βιετναμ 'η στην Κινα του 1995!! :_zeppelin:

Το οτι γλυτωσε καποιος ανθρωπος σ'αυτη την κατασταση, μπορει να ειναι δυνατο υπο καποιες συνθηκες, ΟΧΙ ΟΜΩΣ! με βαση τις συνθηκες που εικονοσκοπουνται στο εν λογω βιντεο! (Πιθανον ομως, αυτοι που εφτιαξαν το βιντεο, να ειχαν το γεγονος υπ'οψιν τους! ;) )

Eιναι σαν να λεω εγω, οτι βουτηξα το desctop στη θαλασσα για μια βδομαδα, και μετα, χωρις να το στεγνωσω καν, το εβαλα μπρος και λειτουργησε!! (Πιο πιθανο ειναι αυτο!! :_w00t: )

Τελος παντων, επειδη ειναι απλο θεμα φυσικης δημοτικου και οχι μεταφυσικης, απλα το αφηνω εδω και οποιος θελει να καταλαβει, καταλαβε.. :what:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

συμφωνω με τον royalist, αν και δεν θα τα ελεγα τοσο χοντρα...το βιντεο το ειδα απο καθαρη περιεργεια...αλλωστε ολοι μας εχουμε δει πολλα και ευχομαστε να μην ξαναδουμε...

δεν με νοιαζει προσωπικα αν ειναι ψευτικο ή αληθινο, αν και ευχομαι να ηταν μια κακοστημενη πλακα και να μην επαθε κανεις και τιποτα.

Προτεινω ομως, να μη ξαναποσταρουμε ατυχηματα και ασχημες στιγμες...εδω ειμαστε για να περναμε καλα και να ανταλλασουμε αποψεις.Αμα θελω να μαυρισει η καρδια μου παω αλλου...

Και να θυμαστε, μπορει να μαστε αναλωσιμοι, αλλα δεν παυει να ειμαστε ανθρωποι, με αισθηματα και μυαλο και καλο ειναι που και που να τα επιστρατευουμε και τα 2.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχω δει αρκετές φορές τι είναι το ανθρώπινο σωμα.........αρκετές φορές.......και πιστέψτε με δεν είναι και ότι καλυτερο "ανοιχτό".

Βίωσα κάποιες καταστάσεις τόσο σε ατυχήματα...

έτυχε να καρφωθεί ένα αμάξι όταν ημουν 18 και πήρα για πρώτη φορά το αμάξι με τον πατέρα μου στην Πατρών-Πύργου ,σε μια πλαινή μπάρα, εκέι που ξεκινούσε η μπάρα βασικά, την σήκωσε πέρασε το μπροστινό παρμπρίζ και βγήκε από το πίσω....κόβοντας το λαιμό του συνοδηγου (γιος) σχεδόν ολοσχερώς και ακρωτηριάζωντας το αριστερο χέρι της κοπελας(κόρη) που καθόταν από πίσω. Ο πατερας δεν έπαθε τίποτα,,,,,και η μάνα τρελάθηκε......ακαριαία τρελάθηκε. Δεν ήταν τόσο το θέαμα που σε σοκάρει.....τα κιλά αίματος και οι πετσοκομένεσ σάρκες, αλλά η αντίδραση των ανθρώπων που ήταν εμπλεκώμενοι στο ατύχημα.

και......

Λόγω ασθένιας η μητέρα μου είχε μια τομή 85 ράμματα με τα 45 ανοιχτά στο στομάχι της....τα οποία έπρεπε να καθαρίζω καθημερινά....και.....γάμησε τα και άφησε τα.

Εύχομαι να μην αναγκαστεί και τύχει να τα δει κάποιος.....αφήνουν ουλές στην ψυχή που δεν φεύγουν ποτέ. Τέτοιου είδους βίντεο σοκάρουν...αλλά σοκάρουν περισσότερο άτομα που εχουν ζησει κάτι παρόμοιο.....γιατί τα ζωντανεύουν ολα ξανά στο μυαλό τους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η ιστορία του Πενγκ Σουλίν συνέβη στην Κίνα το 1995 και είναι πραγματική. Τον έκοψε στα δυο ένα φορτηγό, αλλά ο άνθρωπος τελικά έζησε και (ας πούμε) περπατάει κιόλας με δυο τεχνητά εμφυτεύματα (αν βάλετε το όνομα Peng Shulin στο γκουγκλ, θα βρείτε πολλές αναφορές). Και μάλιστα στη φωτογραφία δείχνει και ευτυχής που μπορεί να περπατήσει! Τώρα δεν ξέρω αν έγινε κάτι παρόμοιο και στο Βιετνάμ ή πρόκειται για την η ίδια ιστορία... Από ιατρική δεν ξέρω, αλλά η περίπτωση να είναι απάτη η ιστορία του Πενγκ Σουλίν, μου φαίνεται απίθανη με βάση όσα διάβασα και είδα στο γκουγκλ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα