lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 αει στα διάλα ρε....... έγινες χειρότερος από το Xfactor με τον Σάκη να αγωνιά για το ποιος θα παραμέινει στο σόου αυτή την βδομάδα.... :2funny: :2funny: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 αει στα διάλα ρε.......έγινες χειρότερος από το Xfactor με τον Σάκη να αγωνιά για το ποιος θα παραμέινει στο σόου αυτή την βδομάδα.... Οχι δεν πηρα το Xfactor ρε... :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 F800GS Tέλος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 πω πω δημοσιοτητα το θεμα!!!! 11 Μέλη διαβάζουν αυτό το θέμα (0 Επισκέπτες και 0 Ανώνυμοι Χρήστες) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 SUBARU IMPREZA Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 SUBARU IMPREZA Ειπα μαυρο ρε... αυτο αν δεν ειναι μπλε με χρυση ζαντα ειναι..αστο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leandros 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 καλά από GS σε FJR θα καταντήσεις; σε βλέπω για F800GS μαυροκίτρινο πολεμικό.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 καλά από GS σε FJR θα καταντήσεις; Να να...ιιιιιιιιιιιιιι και σ'ακουσουνε τωρα οι Φουτζουρουδες.... :lol: :lol: :P Λοιπον...εφυγα...θα μπω με νεωτερα πλεον...Τσιου! B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 Μεταχειρισμενο R1200GS Adventure απο τα συμφραζομενα! ειμαι 93% σιγουρος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
virus 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 λυπαμε αλλα εχεις παρει το ΚΤΜ στεγνα. λυπαμε την εβαψες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manos2 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 Ψήφισα και μετά είδα οτι το 1200GS έχει τις λιγότερες ψήφους. Οτι και να είναι, καλορίζικο. Περιμένουμε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PapaSouzas 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 (τροποποιήθηκε) Καλα κοιτα ποσοστα το FJR και το SMT Κωστα για μενα που το ξερω ισχυει το τραπεζακι ..... εκεινο που λες στο χωριο ??? Τροποποιήθηκε Ιούνιος 17 , 2009 από τον PapaSouzas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 Τζάμπα αγωνιάτε ρε παιδιά, αύριο θα ποστάρει.................. ............φωτογραφία της πίσω βαλβίδας, σε μιά βδομάδα το DOT απο το μπροστινό λάστιχο................... 50 σελίδες thread το κόβω......... Α ρε Μάθο, έχει γινει εφιάλτης στο δρόμο με τα.............χρέπια το θέμα........... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 Εγω ψήφισα Καινουριο KTM 990 SMT. Αυτό νομίζω σκέφτεσαι και εσυ και στο τέλος θα κατεληξες στο Καινουριο F800 GS ΑΒS :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apatsi 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 B) ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΡΙΑΛ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ................ ΜΕ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΛΕΜΕ........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 Οπως ειπα στη πρωτη σελιδα...θα παρει το SMT διοτι το εχει αναφερει παλαιοτερα σε ποστ του!!! :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 Εγω δεν θα ψηφισω! Θα βγει να το πει ετσι και αλλιως, οποτε μετα θα βγω και θα πω οτι το ηξερα απο την αρχη! :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mr.marino 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 τι κανει νιαου νιαου στα κεραμυδια..... :lol: θελω να δω αν θα με εκπληξεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 Οπως ειπα στη πρωτη σελιδα...θα παρει το SMT διοτι το εχει αναφερει παλαιοτερα σε ποστ του!!! :_thumbsup: χμμμ...και εγω αυτο απαντησα στην τυχη φυσικα....τι κερδιζω?? καλα ντε μην βαρατε!!! :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 F800GS Tέλος :yes: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
shadowhunter 426 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 :yes: Για να την αλλάξει και αυτή εν ριπή οφθαλμού χωρίς να χρειαστεί άλλες δικαιολογίες μια που βγάζει και αυτή προβλήματα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 Εγώ λέω FJR, αν πάρει κάτι άλλο μετά εκεί θα καταλήξει σε 2-3 μήνες :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 Θα εχει ιδιαιτερο ενδιαφερον ποιος το βρηκε ΠΡΩΤΟΣ...Αλλωστε εχω υποσχεθει κερασμα-τραπεζακι στα ελατα στο χωριο... :) Ελα και πλησιαζει ελαααααα..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
swork21 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 Καλα παμε...βλεπω για "κουβά" πολυ κοσμο... Σας ΧΙΛΟΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ για τα συγχαρίκια ολους!!! Και που να ακουσετε τελικα ποιο επελεξα... Αλλά για να λεμε και τα σωστα...ενας απ'ολους λες και με κατασκοπευει νοερα τα ειπε,ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ομως!.... Δινω ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΡΩΤΟ:Ειναι μαυρο... Σε βλεπω για ενα μαυρο Drz475sm των 60hp ! Οταν με το καλο το παρεις γραψε ρε συ καμια εντυπωση γιατι το σκεφτομαι κι εγω , μια σελα τζελ θελει και ειναι ετοιμο για μεγαλες ποριες :P Πατριωτη μια βολτα θα μου το δωσεις εε????? :D Καλη επιλογη εκανες , θα φχαριστηθεις ταξιδια με το DrZ ! Τι Κ1100LT και αηδιες... :lol: Περα απ'τη πλακα για κανα SMT θα σ'εκοβα κι 'εγω ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες