Jump to content
Sign in to follow this  
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ

φτανει ποια με τις ψευδεις αγγελιες στο CAR.GR

Recommended Posts

ξεκιναω...

r6 μοντελο 06 το εκονιζομενο κατω απο 4000Ε :0 (πηρα τηλ απο περιεργια αστα να πανε...μια θεια :rolleyes: )

μια φορα ΕΔΩ

Και αλλη μια ΕΔΩ!

ducati monster (πανεμορφο!)

3,225Ε μοντελο 06 ΕΔΩ

Mε τι σκεπτικο και ποιος κανει κατι τετοιο? :blink:

μα δεν εχει κανενα ωφελος αυτο! :angry:

στο παρελθον ειχα δει πανω απο 10 ακομη αγγελιες οι οποιες ειτε δε θυμαμαι ειτε εχουν διαγραφτει! :wacko:

τι να πω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μανιβελλα και ημιαυτοματο :lol: :lol: και περιμενες να ειναι πραγματικες αγκελιες..και φωτο απο εξωτερικο κανουν μπαμ...ηλιθιοι που δεν εχουν τι να κανουν

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μανιβελλα και ημιαυτοματο :lol: :lol: και περιμενες να ειναι πραγματικες αγκελιες..και φωτο απο εξωτερικο κανουν μπαμ...ηλιθιοι που δεν εχουν τι να κανουν

καλα το 'μανιβελα' και τα λοιπα..δεν ειναι τοσο τραγικα αλλα ρε φουστη μου

για να το κανεις ολο αυτο θελει τουλαχιστον 10λεπτα.. ελεος :P

γιατι αυτο...μια απο τα ιδια

Ducati 749 S '06 - ? 3.210

ρε μηπως ξεχνανε να βαλουν το 1 μπροστα απο την τιμη? :kaaaala::kill::blink:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλύτερα ψεύτικες αγγελίες που κάνουν μπαμ, παρά αγγελίες με κλεμμένα. Αν ψάξετε για παπιά ειδικά θα δείτε ουκ ολίγες αγγελίες που γράφουν "πωλείται χωρίς χαρτιά". Γιατί να το πουλάει χωρίς χαρτιά και σε τιμή 50% κάτω από ότι ΟΛΑ τα υπόλοιπα μεταχειρισμένα ίδια??.. Οπότε απ'το να βλέπουμε τέτοια και να τρελαινόμαστε, καλύτερα να λένε ψεμματάκια!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οταν θελουμε να αγορασουμε μηχανη και μεταχειρισμενη ΔΕΝ μπαινουμε σε τετοια μερη!!!

Αν φερθεις εξυπνα η απο γνωστου γνωστου θα το τσιμπησεις η με καλη ερευνα αγορας και υπομονη!!!

Μεσα απο τετοια sites ειναι πολυ ριψοκινδυνο!!!Απορω πως μπαινουν εστω να κοιταξουν τιμες!!!

Ακου εκει 3.300ευρω του 06 μοντελο!!! :plaf:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οταν θελουμε να αγορασουμε μηχανη και μεταχειρισμενη ΔΕΝ μπαινουμε σε τετοια μερη!!!

Αν φερθεις εξυπνα η απο γνωστου γνωστου θα το τσιμπησεις η με καλη ερευνα αγορας και υπομονη!!!

Μεσα απο τετοια sites ειναι πολυ ριψοκινδυνο!!!Απορω πως μπαινουν εστω να κοιταξουν τιμες!!!

Εύκολο να το λές όταν μένεις σε Αθήνα - Θεσσαλονίκη που έχει απο 150 μαγαζιά με μηχανές. Σκέψου όμως τον άλλο που είναι σε μιά μικρή επαρχιακή πόλη...........

Η εναλλακτική του είναι να πάει στους δύο , άντε τρείς τοπικούς που λυμαίνονται την τοπική αγορά και να τον ΓΔΑΡΟΥΝ......

Απλά θέλει λίγο προσοχή και κρίση..........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ξεκιναω...

r6 μοντελο 06 το εκονιζομενο κατω απο 4000Ε :0 (πηρα τηλ απο περιεργια αστα να πανε...μια θεια :rolleyes: )

μια φορα ΕΔΩ

Τα υπόλοιπα δεν τα πρόσεξες:

" Ιδιατερότητες : ABS, Kick-Starter,Βιβλίο Service, Ημιαυτόματο "

" Περιγραφή : υπεραριστο, αγρατζουνιστο, δεκτος καθε ελεγχος, σε κλειστο γκαραζ, αντιπροσωπειας, full extra....

:D :D :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοίτα εγώ διαφωνώ σ'αυτό. Αν μια αγγελία λέει χοντράδες, δεν την υπολογίζω καν. Αλλιώς, παίρνω ένα τηλεφωνάκι το νούμερο που έχει αφήσει στο site και βλέπω τι συμβαίνει. Γενικά πάντως η ύπαρξη κάποιων βλαμμένων δεν με κάνει (ακόμα) να αποφεύγω το car.gr. Αν η κατάσταση γίνει ανυπόφορη και είναι πιο πολλές οι ψεύτικες, ε τότε εντάξει!..

Ριψοκίνδυνο πάντως δεν κατάλαβα γιατί σου φαίνεται. :P Αν μιλήσεις στο τηλ με τον πωλητή και σου φανεί εντάξει, θα του δώσεις τα λεφτά στο καπάκι? Αμα δε συναντηθείς με τον άλλον face 2 face να δείς ότι όντως είναι υπαρκτό πρόσωπο, πουλάει κάτι το οποίο ανταποκρίνεται στα λεγόμενά του στο site κλπ, ε δε τα δίνεις αλλιώς τα λεφτά.. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η αλήθεια ακούστηκε παραπάνω...

με λίγη υπομονή και ψάξιμο αντιλαμβάνεσαι τι αγγίζει τα πλαίσια της φαιδρότητας και τι όχι.

προσωπικά βρήκα στο car.gr αυτό που χρειαζόμουν και ήταν όλα μια χαρά... και από τιμή super...

απλά λίγη προσοχή ρε αδέρφια!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εννοειται οτι αν εισαι τυχερος και βρεις μηχανακι απο γνωστο γνωστου που το ξερεις ειναι καλη περιπτωση, αλλα δεν βλεπω το λογο που ενα τετοιο site δεν ειναι...

Ισα ισα που μετα απο τοσα χρονια που εβλεπα πως λειτουργει το mobile.de παντα αναρωτιομουν γιατι δεν εχουμε υιοθετησει και μεις μια τετοια ιδεα. Η αγορα μεταχειρισμενου στην Ελλαδα ειναι λιγο εως πολυ πισω βεβαια, αλλα αυτο το site ειναι ενα θετικο βημα. Κινδυνοι υπαρχουν παντου, το θεμα ειναι να χεις ανοιχτα τα ματια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιζουν με τα νευρα σου ρε γμτο...βλεπεις τετοια αγγελια και σκεφτεσαι:

"Μακαρι να ειμαι ο πρωτος που την διαβαζει!!!Να παρω γρηγορα τηλ!!!θα του τα δωσω μετρητα και αν χρειαστει και λιγο παραπανω αφου το μοτορι αξιζει τα διπλασια!!!Τι τυχερος που ειμαι!!!"..."Γμτ,γμτ,γμτ μιλαει!!!Θεε μου να μην του μιλαει κανεις για την αγγελια...Θα ξαναπαρω.."..."ΧΤΥΠΑΕΙ!!!!Ναι γεια σας κυρια μου (η μητερα του θα ειναι), για το ducati σας πηρα τηλ.Ποιο μπουκατι???(αχου την χρυση μου, δεν ξερει...)Τη μηχανη του γιου σας λεω, την πουλαει???Δεν εχετε γιο πια (ωχχχ!μλκια ειπα!!!)???Συγνωμη κυρια μου για την ενοχληση.."

αλλα μετα πατατα...τι να κανεις.παντως εγω το μοτορι το πηρα απο αγγελια στο internet (απο ιδιωτη) και καταφερα να το παρω σε πολυ καλη τιμη, με πολυ λιγα χλμ (4000χλμ).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο car.gr υπαρχουν και θετικες και αρνητικες αγγελιες.

Εχω δει αγγελια που πουλιοταν (κλεμενο προφανως) με το λουκετο ακομα πανω. Επισης ψευτικες αλλα και παραπλανητικες.

Αυτο που εγραψε παντως ο Παναγιωτης ειναι αληθεια. Προσφατα που εψαχνα εκανα και μια βολτα και απο μοτομαγαζο της περιοχης μου.

Ξερετε τι τιμη μου ειπε για bandit του 99 το οποιο ειδα και ρωτησα καθαρα απο περιεργεια; 3200? Και το μηχανακι ηθελε λαστιχα (300?) αλλα και αλυσιδογραναζα (170?). Του 99 ετσι!!!!!

Η απο χερι ή μετα απο ενδελεχη ερευνα αγορας!!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά, μην τρελαινόμαστε αγγελίες είναι όπως σε εφημερίδα. Κάποιες μούφες κάποιες ΟΚ. Κλείνεις, βλέπεις το μηχανάκι και κρίνεις μόνος σου.

Εγώ έτσι το τσίμπησα. :mellow:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οταν γραφει χωρις χαρτια δεν ειναι παντα κλεμενο .

ξερω περιπτωση που "εμπορας" δαγκωσε 7-8 πελατες και δεν τους εδωσε καθολου χαρτια παρολο που πηρε ολα τα λεφτα μπροστα .

τους εμειναν τα beverly ολοκαινουργια αλλα χωρις χαρτια !

εχουν τιμολογιο μονο που αποδεικνειουν οτι δεν ειναι κλεμενα !

τα δινουν στα μισα μπας και γλειτωσουν κανενα φραγκο ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
οταν γραφει χωρις χαρτια δεν ειναι παντα κλεμενο .

ξερω περιπτωση που "εμπορας" δαγκωσε 7-8 πελατες και δεν τους εδωσε καθολου χαρτια παρολο που πηρε ολα τα λεφτα μπροστα .

τους εμειναν τα beverly ολοκαινουργια αλλα χωρις χαρτια !

εχουν τιμολογιο μονο που αποδεικνειουν οτι δεν ειναι κλεμενα !

τα δινουν στα μισα μπας και γλειτωσουν κανενα φραγκο ...

Nαι και δεν διωχθηκε με αυτοφωρο διαδικασία? Μπορεί ο ''έμπορος'' να διακινουσε κλεμμένα... Δεν με πείθει αυτό το επιχείρημα το τι ''δεν έχει χαρτιά'' λόγω έμπορα. :_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι ρε παιδες ετσι ειναι τα προσεχουμε αυτα..

ειμεις που ψαχνουμε και εχουμε δει πολλες αγγελιες μπορουμε να καταλαβουμε τι παιζει....

εγω ειμαι απο σερρες αλλα θα γυρισω τη θεσσαλονικη για να παρω μοτο..και αν βρω κατι απο το car.gr και αξιζει γιατι οχι..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Nαι και δεν διωχθηκε με αυτοφωρο διαδικασία? Μπορεί ο ''έμπορος'' να διακινουσε κλεμμένα... Δεν με πείθει αυτό το επιχείρημα το τι ''δεν έχει χαρτιά'' λόγω έμπορα. :_zeppelin:

Και αυτό που είπε ο nik_sgr αλλά και αφού δέχτηκαν οι αγοραστές να πάρουν το όχημα χωρίς χαρτιά, τότε τι να πω!..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα διαφωνήσω με όσους λένε απόλυτα ότι είναι μούφες.

Απλά επειδή έχεις τη δυνατότητα ν' ανεβάσεις μόνος σου την αγγελία και δεν ξέρω κατά πόσο αυτή "ελέγχεται" έστω και με υποτυπώδη τρόπο, μπορεί να περάσουν και πολλές στο ξεκούδουνο που μπορεί να είναι από ψέμα μέχρι ύποπτες.

Προσωπικά είχα βάλει προημερών αγγελία στο car.gr για το Carina E με φωτογραφίες που έβγαλα ειδικά γι' αυτό, και τελικά πουλήθηκε σε ιδιώτη, ο οποίος είναι υπέρ-ευχαριστημένος. Το τουτού ήταν πολύ "καθαρό". Νομίζω όμως ότι ο συγκεκριμένος είχε δει ίδια αγγελία από x-e.gr που είχα βάλει κι εκεί.

Γενικά, πρέπει να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά πάντοτε και για τα πάντα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι τυχαίο ότι οι δύο αγγελίες που έδωσες έχουν στα στοιχεία επικοινωνίας το ίδιο e-mail αλλά τελείως διαφορετικές διευθύνσεις;;;

Αγγελία 1 (Με το Monster S4)

Αγγελία 2 (Με το 749)

Διεύθυνση Πάτρα η μία, Αθήνα η άλλη... το mail ίδιο... B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εμένα μου φαίνονται περίεργες μερικές αγγελίες, όμως το ερώτημα είναι για ποιον λόγο να βάλει κανείς τέτοια αγγελία.

Δεν λέω για τα κλεμμένα, αλλά τις άλλες περιπτώσεις.

Τι θα κερδίσει κανείς αν βάλει μια ψεύτικη αγγελία;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια εγω ειχα βαλει στο car.gr αγγελια την μηχανη μου πριν ενα μηνα... το ειχα ξεχασει ωσπου προχθες με πηρε καποιος ενδιαφερομενος και χθες την πουλησα ! αρα ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο το car.gr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαχαχα...... δείτε κι' αυτό!!!!

Τροποποιήθηκε από τον stantonop

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα