μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2009 ΕΡΩΤΗΣΗ:Γιατι ξενερωνω προσωπικα και το δινω το μοτορι οταν βγαλει καποια βλαβη;Η αρχη εγινε με το Caponord.Θα εχετε αρκετοι διαβασει στο "Βιος και Πολιτεια" οτι μου ειχε βγαλει το Χριστο... Τα μπαλωσα,τα επισκευασα αλλά μετα;Με κουρασε με ΞΕΝΕΡΩΣΕ και λεω "δωστο"...Αυτος που το'χει,ακομη το χαιρεται και δεν εχει προβλημα,απ'οτι ξερω...Μετα ηρθε η σειρα του 990...Καλο χρυσο,δυναμιτης,στριβει,παει χωμα αερας, αλλά μολις μου εβγαλε ενα(μαλ@κια για αλλους)προβλημα με την τρομπα του συμπλεκτη,αν και επισκευαστηκε σχετικα ευκολα,εμεινε η "ρετσινια" μεσα μου..με ΞΕΝΕΡΩΣΕ Λεω "δωστο"...και ετσι εγινε.Το χαιρεται αλλος τωρα...Τωρα ηρθε η σειρα της GS.Το γνωστο με τον αξονα.Αν και ηξερα οτι μπορει να παιξει τετοιο θεμα,παρ'ολ'αυτα το πηρα.Μπαμ νατο...Το φτιαχνω,δουλευει ρολόι η μπεμπα τωρα αλλά...με ΞΕΝΕΡΩΣΕ,"ραγισε το γυαλι" πώς να το πω...Και περνάνε σκεψεις-ΣΟΒΑΡΕΣ-να την δωσω... Σε ολες τις μοτο μου,καθομαι κι ασχολουμαι.Βαζω μερακι.Μου αρεει να μαστορευω και να τα χαζευω τα μοτόρια μου.Φτιαχνω αυτο,βαζω κι εκεινο,δωσε αξεσουαρ φουλ,εχε το τζιτζάτο,αλλά οταν ρε γ@μωτο μου βγαζει ενα τσαφ,προσωπικα με ξενερωνει...και λεω "παμε γι'αλλα"............................... Το ερωτημα ειναι αυτο,ελπιζω να το πιασατε.Συμβαινει και σε σας;Ή μονο εγω το βλεπω ετσι;Κανω λαθος;Ή σωστα το βλεπω;....Τι να πω,απλα ηθελα να το πω και το ειπα... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thetreeoflife 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2009 πάει το μοτόρι πατριώτη.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2009 σε εμενα οχι δεν συμβαινει γιατι δεν μπορω να το κανω...τωρα θα μου πεις γιατι εδωσες το αλλο ttr οταν εκαψε ελατηρια?γιατι υποτιθεται ηταν σχετικα καινουργιο το πιστονι και το ειχα μονο 2 βδομαδες. παντως αν μπορουσα να το κανω απο οικονομικης αποψης ,ναι θα το εκανα.αρκει να ειχα φορτωσει λιγα χιλιομετρα στο μοτοσακο για να το γνωρισω. θα μου αρεσε η ιδεα να αλλαζω συχνα μηχανες...να γνωριζω πιο πολλες απο κοντα... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2009 Έτοιμο σε κόβω........................ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2009 Κωστα ανοιξες τοπικ απιστευτο...εδω ειναι να μιλαει εσυ και ο Γιαννης Bloody :P Για εμενα "εχεις λαθος"! Και εμενα μου εβγαλε δισκους συμπλεκτη, ε και; Το μηχανακι ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΔΕΝ εχω οδηγησει καλυτερο, απο την στιγμη που το προβλημα λυνεται το κραταω, αν μου βγαλει κατι το οποιο θα με βασανιζει τοτε ΝΑΙ το δινω! Οχι ομως για προβληματα που διορθονονται, δεν νομιζω να σε χαλανε εσενα τα προβληματα οσο το οτι ειναι στον χαρακτηρα σου καθε 6 μηνες να αλλαζεις μηχανακι.... Σου μιλαω χυμα γιατι γνωριζομαστε και ξερω οτι δεν θα παρεις κατι στραβα ;) Με το να εχει λοιπον καποια προβληματα ενα μηχανακι που ΛΥΝΟΝΤΑΙ για εμενα ΔΕΝ ειναι λογος..επισης ΔΕΝ θεωρω "σωστο" να αλλαζεις τοσο γρηγορα μοτοσυκλετες γιατι ΔΕΝ δενεσαι μαζι τους...δεν τις αγαπας, δεν προλαβαινεις να ζησεις στιγμες και περιπετειες μαζι τους, να τις μαθεις στο φουλ, εσυ οπως ειπα και παραπανω, για εμενα τουλαχιστον "νομιζεις" οτι τις αγαπας, αγαπας το ολο θεμα σαν χομπυ - μοντελισμο στα δικα μου ματια! Αληθεια τι θα παρεις τωρα βρε θηριο;;; :D Για κανα FJR σε κοβω :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tony_xjr 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2009 συμβαινει σε ολους μας, νομιζω. οχι σε όλους για τον ίδιο λογο αλλα συμβαίνει, με το καλό το επόμενο λοιπόν! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2009 αντε με το καλο το varadero !! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2009 Σου μιλαω χυμα γιατι γνωριζομαστε και ξερω οτι δεν θα παρεις κατι στραβα ;) Νο προμπλεμ... :) Διαβασα την αποψη σου,εχεις το δικιο σου,αλλά επιμενω οτι περα απο το γεγονος οτι οπως εχω δηλωσει ειμαι τυπος"οσες μπορεσω να οδηγησω μεχρι να γερασω,θα το κανω" αλλά επιπροσθετα,ξενερωνω οταν ραγισει το γυαλι.Σιγουρα ισχυουν αυτα που λες αλλά αν ολα πανε ρολόι τοτε ειναι αλλιως.Δεν τρεχει και τιποτα για κατι που φτιαχνεται,αλλά εμενα με χαλαει...Τι να πω,ετσι νοιωθω,ετσι το λεω... αντε με το καλο το varadero !! Να αρχισανε οι προτασεις... :P Το θεμα δεν ειναι ομως τι παιρνω,το θεμα ειναι οτι γουσταρω μια μηχανη,την αγοραζω,αλλά ...μετα διαβασε το Τοπικ να δεις... :D :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
swork21 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2009 Αν πραγματικά σου αρέσει η μοτοσυκλετα, αν έχεις δεθεί μαζί της, τέτοια πράγματα τα ξεπερνάς. Και έχεις πολύ καλό μηχάνημα. Το καβαλάς και ξεκινάς για το γύρο του κόσμου που λέει ο λόγος. Βέβαια το ξενέρωμα το κατανοώ απόλυτα. Σου αλλάζει τη ψυχολογία. ΥΓ: Αστα αυτά συνονόματε. Έκανες τα test drive σου προχθές και σου μπήκαν ιδέες... :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2009 Βέβαια το ξενέρωμα το κατανοώ απόλυτα. Σου αλλάζει τη ψυχολογία. Αυτο ακριβως...η ψυχολογία....Εδω το 990 που επινα νερο στ'ονομα του,που το καταγουσταρα σαν μηχανημα,κι ομως... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tds8 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2009 παρε varadero να βρεις την υγεια σου Κωστα ..................και ααπο προβληματα δες το ποστ ου Αλεκου :_thumbsup: δες και τα πμ σου Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BILL VUZAS 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2009 Προσπαθησα και εγω να το εξηγησω,ματαιως. Εθισμος λεγεται σε ποιο σκληρη γλωσα. Δεν θα βρεις εξηγηση,μην ψαχνεις.... Για.....τι παμε? -_- Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
City 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2009 Δεν ξέρω αν θα καταλάβω ποτέ την ψυχολογία σου στο θέμα αλλά ελπίζω να ΜΗΝ! Δεν πιστεύω ότι για μια τρόμπα συμπλέκτη θα έδινα ποτέ το 990 για παράδειγμα..ειδικά αν είχα μπει στη διαδικασία να το πάρω. Είναι η μηχανή σου,η επιλογή σου, κι αν χαλάσει θα τη φτιάξεις......... ευτυχώς έδωσες από παλιά το vstrom γιατί δε θα είχες δικαιολογία!! :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2009 Κωστα ανοιξες τοπικ απιστευτο...εδω ειναι να μιλαει εσυ και ο Γιαννης Bloody :P Για εμενα "εχεις λαθος"! Και εμενα μου εβγαλε δισκους συμπλεκτη, ε και; Για κανα FJR σε κοβω :D κι εγω για fjr το βλεπω το θεμα :P .συμφωνω με τον κωστα,κι εμενα αν μου βγαλει κατι η μοτο μετα με κανει να θελω να την αλλαξω την ιδια μερα,ειναι σαν τις γυναικες,αν σε απατησει μετα δεν μπορεις να την εμπιστευτεις,αρα τι μενει? την αλλαζουμε πρωτα εμεις. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kritikos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2009 συμφωνω απολυτα !! αλλα μαλλον ειναι το τιμημα της μηχανης δε μ@μιεται και παλι τις προτιμω απο αμαξι! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2009 παρε varadero να βρεις την υγεια σου Κωστα ...δες και τα πμ σου Τα ειδα τα ΠΜ...Οσο για το varadero,ποτέ μη λες ποτέ... :D Προσπαθησα και εγω να το εξηγησω,ματαιως. Εθισμος λεγεται σε ποιο σκληρη γλωσα. Δεν θα βρεις εξηγηση,μην ψαχνεις.... Για.....τι παμε? -_- Πως με νοιωθεις ρε Βασιλη... B) Δεν ξέρω αν θα καταλάβω ποτέ την ψυχολογία σου στο θέμα αλλά ελπίζω να ΜΗΝ! Γιωργο αυτο ακριβως που λες...η "ψυχολογια"...δεν ξερω να το εξηγησω... :P .συμφωνω με τον κωστα, Εσυ κι αν δεν συμφωνουσες... κι εμενα αν μου βγαλει κατι η μοτο μετα με κανει να θελω να την αλλαξω την ιδια μερα,ειναι σαν τις γυναικες,αν σε απατησει μετα δεν μπορεις να την εμπιστευτεις,αρα τι μενει? την αλλαζουμε πρωτα εμεις. Τι ειπες τωρα!ΘΕΟΣ!!!!!!!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PapaSouzas 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2009 Αστα σαπια ρε Κωστα Το φερνεις απο δω ... το πας απο κει. Το ΄πα εγω οτι αυτο το test ride μας βασανισε. Για πες το δικο σου γουρουνακι πως παει ? Θες να σου δανεισω σφυρακι ? Παμε μαζι για το SMT ? :lol: :lol: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2009 Αντωνη οχι,δεν εχει να κανει με το SMT...αλλο το ενα αλλο το αλλο. Δε σημαινει οτι επειδη εχω τον "προβληματισμο" μου θα το δωσω καλα και σωνει το GS...ειπαμε...Κουβεντα κανουμε αλλά περναει και η σκεψη "δωστο"...Δεν ξερω... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2009 εσυ δεν πας καλα :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PapaSouzas 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2009 Κωστα περα απο την πλακα σε καταλαβαινω απολυτα. Τα λεγαμε εξαλου. Κι εγω που δεν εχω κανενα προβλημα εχω αρχισει να βαριεμαι και να θελω κατι το διαφορετικο. Μεσα σε 5 χρονια εχω αλλαξει 4 αυτοκινητα και βλεπω τα ιδιο να γινεται και με τις μηχανες. Μαλλον ειμαστε τυποι που τους αρεσει η ποικιλια Δεν ειν κακο !!! B) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreasarc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2009 Κώστα κι εγώ για Βαραντέρο σε κόβω... Οτιδήποτε άλλο θα σου είναι λίγο. Κάτσε να δεις που σε λίγο θα βγει και ο Πάνος και θα σου πει να πάρεις Tiger..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2009 εσυ δεν πας καλα Δεν εχεις καθολου αδικο... :D Κωστα περα απο την πλακα σε καταλαβαινω απολυτα. Πρεπει εκεινη την ποικιλλια που λεγαμε να την επισπευσουμε... :D Κάτσε να δεις που σε λίγο θα βγει και ο Πάνος και θα σου πει να πάρεις Tiger..... Μπα,κι αυτον για αλλαγη τον βλεπω;...Ε Γιαννη;; B) :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2009 (τροποποιήθηκε) Κι εγώ έτσι είμαι. Αμα μου βγάλει βλάβη ένα μηχανάκι, "χαλιέμαι". Και σκέφτομαι να το "δώσω". Ισως γι' αυτό πήρα τώρα το "700". Κι ελπίζω να μη με απογοητεύσει. Δε μπορώ καθόλου συνεργεία - μάστορες - "στο ρύθμισα, κάνε μια βολτίτσα να δεις αν έφτιαξε" και τέτοια. Θέλω να κάνω χιλιόμετρα απροβλημάτιστα. Υ.Γ.: Ρε συ Κώστα, έχουνε βαλθεί όλοι να σε κάνουν να πάρεις Varadero ή μου φαίνεται; :P :lol: Τροποποιήθηκε Μάιος 25 , 2009 από τον Αιγαιοπλόος Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SnodeGR 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2009 Οι 2 Κωστάδες (Mathosalas, Αιγαιοπλόος) και ο Bloody, πρέπει να είχατε πολύ κακές σχέσεις με τα δίχρονα ε? :P Κι εγώ θέλω να κανονίζω πράγματα χωρίς να έχω το άγχος αν πέρασα κατά 500 χλμ το σέρβις, ή αν θα μου μείνει στο δρόμο από κάτι.. Παρ'όλα αυτά, μ'αρέσει να αλλάζω οχήματα, το βλέπω σαν εμπειρία.. Αν είχα και τα λεφτά να το κάνω, θα μου ήταν και εύκολο, παρά τώρα.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leandros 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2009 καλά αν πας από το GS στο Βάρα, θα φας καλή ξενέρα.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες