Jump to content
Scandal

Tι είναι το paypal, πως το κάνεις, γιατί το κάνεις...

Recommended Posts

Τέλος, δεν απευθύνομαι σε εσένα, μην τα παίρνεις επι προσωπικού και μας πάθεις τίποτα, εσύ δεν θα καταλάβεις ποτέ (αφού δεν κατάλαβες ούτε την γεμάτη νόημα χιουμοριστική παραβολή μου), απλά άδραξα την ευκαιρία να φιλοσοφήσω λιγάκι..

Μη στεναχωριεσαι δεν παθαινω τιποτα εγω, ειμαι εξοικειωμενος, στη δουλεια μου συνανταω δεκαδες ατομα με τις αντηληψεις σου καθε μερα, μπορω να δω και να καταλαβω πολλα περισσοτερα απ´ οσο νομιζεις μιας και ολα αυτα που ειπες εγω τα κανω στην πραξη, ψωνιζω απο μαγαζια στην πολη μου ακομα και αν ειναι ακριβοτερα αλλα δεν ανεχομαι να κραζεις επειδη καποιος αγοραζει απο εξωτερικο, οταν εκανα ανακατασκευη το μηχανακι μου το ιδιο πιστονι εδω ειχε 240 ευρω και γω το πηρα απο ebay 100 ευρω πιο φθηνο, εσυ θα τα εδινες τα 100 ευρω επιπλεον για το ιδιο αντικειμενο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μη στεναχωριεσαι δεν παθαινω τιποτα εγω, ειμαι εξοικειωμενος, στη δουλεια μου συνανταω δεκαδες ατομα με τις αντηληψεις σου καθε μερα, μπορω να δω και να καταλαβω πολλα περισσοτερα απ´ οσο νομιζεις μιας και ολα αυτα που ειπες εγω τα κανω στην πραξη, ψωνιζω απο μαγαζια στην πολη μου ακομα και αν ειναι ακριβοτερα αλλα δεν ανεχομαι να κραζεις επειδη καποιος αγοραζει απο εξωτερικο, οταν εκανα ανακατασκευη το μηχανακι μου το ιδιο πιστονι εδω ειχε 240 ευρω και γω το πηρα απο ebay 100 ευρω πιο φθηνο, εσυ θα τα εδινες τα 100 ευρω επιπλεον για το ιδιο αντικειμενο?

Δεν σε κράζω ρε φίλε, για όνομα. Αν κατανοείς για ποιο λόγο είπα αυτά που είπα, θα κατάλαβες επίσης ότι δεν σε κράζω, ούτε έχω τέτοιο σκοπό. Σαφώς και καλά έκανες και πήρες το πιστόνι σου από ebay διότι είναι δικά σου χρήματα και εσύ αποφασίζεις που θα τα ξοδέψεις. Απλά το πιστόνι φέρνει εύκολα και το κράνος και τα γυαλιά ηλίου και τα γάντια και άλλα διάφορα και στο τέλος συνειδητοποιείς ότι δεν αφήνεις σεντς στην Ελληνική αγορά. Αυτή η νοοτροπία καλλιεργείτε σιγά σιγά μέσα μας με καταστροφικά αποτελέσματα για τους γύρω μας άλλα περισσότερο για εμάς τους ίδιους. Αν αυτό όπως λες το κατανοείς δεν υπάρχει καν θέμα να συνεχίσουμε αυτόν τον off topic διάλογο..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο την αρχη δεν το εξελαβα ως προσωπικο κραξιμο στο προσωπο μου, αλλα δες λιγο την πλευρα που επεσημανα, οτι η Ελληνικη αγορα και βασικα ο Ελληνας καταστηματαρχης προσπαθει να βρει τον ¨μαλακα¨ που στην καμπουρα του θα αισχροκερδισει, το ιντερνετ πλεον δινει τη δυνατοτητα της ευρευνας αγορας και να δει αν τον κοροϊδευουν ή οχι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εσύ βλέπεις Ελληνα επιχειρηματία απατεώνα που κάνει βίλες με την 10-20% παραπάνω τιμή στο προϊόν , εγώ βλέπω ταλαίπωρο τίμιο Ελληνα επιχειρηματία που του έχουν φορτώσει τόσα έξοδα που με τα βίας ταΐζει τα παιδιά του...το ποιός έχει δίκιο η ιστορία θα το κρίνει..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι καημένοι Έλληνες ταλαίπωροι επιχειρηματίες, που βάζουν στα 200 καπέλο 1 κατοστάρικο για πλάκα... Και η ρητορική μερικών περί στήριξης της ελληνικής οικονομίας. Ευθύνη του κράτους είναι η σωστή δομή της αγοράς. Ο καταναλωτής θέλει το προιόν του και θα το αγοράσει από εκεί που πιστεύει πως έχει συνδυασμό τιμής/εξυπηρέτησης... Και για να μη φανώ γραφικός, να σας πω την ιστοριούλα μου κ εγώ, χθες έγινε ούτως ή άλλως:

Θέλω να αλλάξω την μπαταρία στο iphone 5 μου και πήρα έναν οικογενειακό φίλο από τα μέρη μου ο οποίος έχει μαγαζί επισκευής και πώλησης ηλεκτρονικών προιόντων. Ο εν λόγω επαγγελματίας είναι καλός οικογενειακός φίλος... Στο θέμα μας. Το ρωτάω Νίκο, πόσο για τη μπαταρία; Μου λέει: Κωστάκη, για σένα η αυθεντική 35 ευρώ, μιτασιόν 25 ευρώ. Στο σκρούτζ η μπαταρία έχει 11 ευρώ, με τα μεταφορικά και αντικαταβολή 18. Θα την έπερνα από το σκρούτζ, αλλά με τον οικογενειακό φίλο τα είδα όλα και την πήρα από ebay 11 ευρώ με μεταφορικά και τα εργαλεία αντικατάστασης στην τιμή. Τι να λέμε τώρα. Επίσης από τον ίδιο πήρα για τη γυναίκα μου προ 4 μηνών κινητό υποτίθεται πάλι για καλύτερα, ήταν 75 ευρώ feature phone, μου κράτησε 70 και μου κοψε απόδειξη 1 ευρώ. Κάνετε σας παρακαλώ τον υπολογισμό, να αφαιρέσετε το ΦΠΑ, και πείτε μου ποιος έπεσε κορόιδο στην όλη φάση. Και στις 2 παραπάνω περιπτώσεις δεν αναφέρω πουθενά το περιθώριο κέρδους που υπάρχει ήδη. 

Άντε επιχειρηματολογήστε μου τώρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι καημένοι Έλληνες ταλαίπωροι επιχειρηματίες, που βάζουν στα 200 καπέλο 1 κατοστάρικο για πλάκα... Και η ρητορική μερικών περί στήριξης της ελληνικής οικονομίας. Ευθύνη του κράτους είναι η σωστή δομή της αγοράς. Ο καταναλωτής θέλει το προιόν του και θα το αγοράσει από εκεί που πιστεύει πως έχει συνδυασμό τιμής/εξυπηρέτησης... Και για να μη φανώ γραφικός, να σας πω την ιστοριούλα μου κ εγώ, χθες έγινε ούτως ή άλλως:

Θέλω να αλλάξω την μπαταρία στο iphone 5 μου και πήρα έναν οικογενειακό φίλο από τα μέρη μου ο οποίος έχει μαγαζί επισκευής και πώλησης ηλεκτρονικών προιόντων. Ο εν λόγω επαγγελματίας είναι καλός οικογενειακός φίλος... Στο θέμα μας. Το ρωτάω Νίκο, πόσο για τη μπαταρία; Μου λέει: Κωστάκη, για σένα η αυθεντική 35 ευρώ, μιτασιόν 25 ευρώ. Στο σκρούτζ η μπαταρία έχει 11 ευρώ, με τα μεταφορικά και αντικαταβολή 18. Θα την έπερνα από το σκρούτζ, αλλά με τον οικογενειακό φίλο τα είδα όλα και την πήρα από ebay 11 ευρώ με μεταφορικά και τα εργαλεία αντικατάστασης στην τιμή. Τι να λέμε τώρα. Επίσης από τον ίδιο πήρα για τη γυναίκα μου προ 4 μηνών κινητό υποτίθεται πάλι για καλύτερα, ήταν 75 ευρώ feature phone, μου κράτησε 70 και μου κοψε απόδειξη 1 ευρώ. Κάνετε σας παρακαλώ τον υπολογισμό, να αφαιρέσετε το ΦΠΑ, και πείτε μου ποιος έπεσε κορόιδο στην όλη φάση. Και στις 2 παραπάνω περιπτώσεις δεν αναφέρω πουθενά το περιθώριο κέρδους που υπάρχει ήδη. 

Άντε επιχειρηματολογήστε μου τώρα.

Σε ολους τους κλαδους υπαρχουν και οι καλοι και οι κακοι του εκαστοτε αντικειμενου. Ο καθε καταναλωτης θα επιλεξει που θα παει. Αλλο ομως ειναι μια γενικη ερευνα αγορας τιμων εδω στην Ελλαδα και αλλο μια γενικη ερευνα αγορας και τιμων στο εξωτερικο. Και γω ψωνιζω απο το εξωτερικο αλλα συγκρινε τιμες Αγγλιας με Ελλαδας. Θα δεις οτι ειναι πιο φθηνα εδω λογω νομισματος αλλα και λογω αλλων παραγωντων που στην Αγγλια δεν υπαρχουν (οπως η μη εκδοση αποδειξης -τιμολογιου)

Το  οτι  πολλοι ειναι αυτοι που κοιτανε να σου βαλουν οσο περισσοτερο το χερι μεσα στην τσεπη και να σου φανε λεφτα οντως ισχυει. Και μενα μου ετυχε και μαλιστα χθες. Πηγα να παρω βιδες να δεσω τον κινητηρα απο το παπακι. Ηταν γυρω στις 54 βιδες ολες και ολες. Στην Καλλιρροης μαγαζι μου ελεγε οτι δεν πουλαει μια μια αν και τις ειχε και οτι επρεπε να παρω κουτακι των 100 τεμ. για καθε διασταση! Στο περαμα που πηρα τηλ μου ειπαν οτι εχουν ετοιμο σετ στα 12 ευρω αλλα ειναι μονο οι εξωτερικες των καπακιων. Σε ενα στενακι στην Σπυρου Πατση, στην οδο Αγιου Ορους εχει ενα καταστηματακι παλιο ενας κυριος μεγαλης ηλικιας σχετικα. Ολες τις βιδες και τις 54 + κατι παξιμαδια και ροδελες μου εβαλε ολα μαζι 8 ευρω μαζι με αποδειξη! Αυτο λεγετε ερευνα αγορας. Παιρνεις τιμες και επιλεγεις αυτο που νομιζει οτι ειναι το καλυτερο για σενα.

Το αν ειναι λαθος να αγοραζει κανεις απο το εξωτερικο επειδη στην εγχωρια αγορα ειναι βλακες και καπελωνουν τα παντα ειναι μια ενδειξη απο τον καταναλωτη οτι αφου τα θες τοσο πολυ αυτα τα λεφτα παρτα απο καποιον αλλο παντως οχι απο μενα που το βρηκα πιο φθηνα. Και με το διαδικτυο πλεον πεφτει και η αξιολογηση στα εκαστοτε fora. Οποτε εαν καποιος ειναι εστω και λιγο ψιλιασμενος αποφευγει τετοιου ειδους αγορες. Και σιγα σιγα κλεινουν αυτα τα ατομα τα μαγαζια τους. Γιατι και ο καταναλωτης θελει το καλυτερο δυνατο για την τσεπη του οχι για την τσεπη του αλλου. Και για αυτο εχω μαλωσει με τον ιδιοκτητη γνωστου καταστηματος πωλησης μοτοσυκλετων και για το κρανος αλλα και για την μηχανη. Του ειχα πει οτι οτι το συγκεκριμενο κρανος που δινει δεν κανει τοσο και το βρισκω και 70% κατω στο εξωτερικο. Και μου επαιζε τον εξυπνο και βγηκατε εσεις με 2-3 χρονια με ενα μηχανακι να μας πειτε πως θα κανουμε την δουλεια μας. Και το ιδιο του ειπα και για την μηχανη οτι ειναι υπερκοστολογημενη. Οταν την εφερα απο Αγγλια του κουτιου και τσιμπησα και το κρανος απο Γερμανια (το οποιο το αλλαξα γιατι ειχα παρει λαθος νουμερο χωρις εξτρα χρεωση ή μεταφορικα δικα μου) και πηγα για σπασιμο ισα ισα να μου βαλει λιγο αερα στα λαστιχα και του εδειξα τις αποδειξεις δεν ηξερε να δικαιολογηθει! Μανι μανι αυτος εχασε ενα σαν πελατη που θα του εφερνε και αρκετα χρηματα εαν ειχε σωστες τιμες αλλα και αλλους τοσους επιδοξους γιατι μετα σε γνωστο forum εφαγε τετοιο χαντακωμα και απο μενα αλλα και απο αλλους...

Δυστυχως ετσι ειναι η αγορα. Παλια ειχε ο πωλητης το πανω χερι γιατι σου ετρωγε η τραπεζα λεφτα για το συναλλαγμα. Πλεον που εχουμε ενιαιο νομισμα το πανω χερι το εχει ο καταναλωτης και ειναι στην διακριτικη του ευχερια πως θελει να τα ξοδεψει....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυστυχως οταν το κρανος κανει εδω 350 συν τα μεταφορικα, και στο εξωτερικο 250 με τα μεταφορικα μεσα, νομιζω δεν χρειαζεται να δικαιολογησω τιποτα, και σε κανενα.
Επισης θα σκεφτομουν να πληρωσω τα παραπανω, ΑΝ ο τοπικος πωλητης ειχε το κρανος να το δοκιμασω. Αλλα οταν σου λενε, "νταξ βαλε το αλλο μοντελο, το ιδιο ειναι, μια χαρα θα σου ειναι, σκασε μου 350 συν τα μεταφορικα και θα το δοκιμασεις οταν ερθει, αμα δεν σου κανει προβλημα σου", ε δεν τους σκαω ουτε σεντ, ειτε ειναι ελληνες ειτε αλλοδαποι πωλητες/επιχειρηματιες, οκ; Ειναι τραγικοι, αλλα δεν εγραψα το μηνυμα μου για αυτο το λογο...

Επισης εδω ζητησα μια συμβουλη για το paypal, οχι διαλεξη για το ποσο κακος ελληνας ειμαι. 

VaggosGLX Ευχαριστω θα περιμενω καποιο μηνυμα τους, τους εχω στειλει αλλα ακομα τιποτα. Θα περιμενω τις 24 ωρες που λενε.
Παιζει κανενα ρολο που εβαλα στη φορμα του μαγαζιου αλλο email απο αυτο που εχω δηλωσει στο paypal? Μηπως εκανα εγω τη χαζομαρα και για αυτο μπλοκαρε;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάω σήμερα να αγοράσω μπαταρία για κινητό από Κίνα. Πάω να πληρώσω αμέσως με χρεωστική Εθνικής, τρώω άκυρο. Πάω με Πειραιώς το ίδιο. Κάνω το κόλπο με το Βalance και την κάρτα της Πειραιώς, όλα κομπλέ.....Ρε λέτε να τα έχουν κάνει πλακάκια οι τράπεζες με το paypal για να τσεπώνουν τις προμήθειες????????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΓΙΩΡΓΟ δεν ισχυει κάτι τέτοιο κάθε μέρα υπάρχει ένα ποσό εθνικών συναλλαγών με το εξωτερικό, όταν αυτό το ποσό καλυφθεί τότε πρέπει να έρθει η επόμενη μέρα για να ανανεωθεί εκ νέου και έτσι να γίνουν άλλες συναλλαγές με το εξωτερικό, έτσι μου είπαν τουλάχιστον από την τράπεζα και αυτό πρόερχεται από την ένωση ελληνικών τραπεζών. Χθες με virtual mastercard της εθνικής έκανα τη δουλειά μου κανονικά, τόσο απευθείας όσο και μέσω paypal

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυστυχως οταν το κρανος κανει εδω 350 συν τα μεταφορικα, και στο εξωτερικο 250 με τα μεταφορικα μεσα, νομιζω δεν χρειαζεται να δικαιολογησω τιποτα, και σε κανενα.
Επισης θα σκεφτομουν να πληρωσω τα παραπανω, ΑΝ ο τοπικος πωλητης ειχε το κρανος να το δοκιμασω. Αλλα οταν σου λενε, "νταξ βαλε το αλλο μοντελο, το ιδιο ειναι, μια χαρα θα σου ειναι, σκασε μου 350 συν τα μεταφορικα και θα το δοκιμασεις οταν ερθει, αμα δεν σου κανει προβλημα σου", ε δεν τους σκαω ουτε σεντ, ειτε ειναι ελληνες ειτε αλλοδαποι πωλητες/επιχειρηματιες, οκ; Ειναι τραγικοι, αλλα δεν εγραψα το μηνυμα μου για αυτο το λογο...

Επισης εδω ζητησα μια συμβουλη για το paypal, οχι διαλεξη για το ποσο κακος ελληνας ειμαι. 

VaggosGLX Ευχαριστω θα περιμενω καποιο μηνυμα τους, τους εχω στειλει αλλα ακομα τιποτα. Θα περιμενω τις 24 ωρες που λενε.
Παιζει κανενα ρολο που εβαλα στη φορμα του μαγαζιου αλλο email απο αυτο που εχω δηλωσει στο paypal? Μηπως εκανα εγω τη χαζομαρα και για αυτο μπλοκαρε;

Μπα δεν νομιζω φιλε rtifosi. Το paypal εχει διαφερικο ρολο. Το ενα χρησιμευει για επικοινωνια μεταξυ εσενα και του μαγαζιου και το αλλο χρησιμευει για επικοινωνια μεταξυ εσενα και του PayPal (εαν εχω καταλαβει καλα)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΓΙΩΡΓΟ δεν ισχυει κάτι τέτοιο κάθε μέρα υπάρχει ένα ποσό εθνικών συναλλαγών με το εξωτερικό, όταν αυτό το ποσό καλυφθεί τότε πρέπει να έρθει η επόμενη μέρα για να ανανεωθεί εκ νέου και έτσι να γίνουν άλλες συναλλαγές με το εξωτερικό, έτσι μου είπαν τουλάχιστον από την τράπεζα και αυτό πρόερχεται από την ένωση ελληνικών τραπεζών. Χθες με virtual mastercard της εθνικής έκανα τη δουλειά μου κανονικά, τόσο απευθείας όσο και μέσω paypal

Αν ισχύει αυτό που λες, μήπως γνωρίζεις πότε ξεκινάει να μετράει το 24ωρο των συναλλαγών ώστε να κάνουμε απροβληματιστα συναλλαγές? :sp_ike:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μαλιστα, οποτε περιμενω. Εχουν περασει 24 ωρες αλλα τιποτα. Θα περιμενω αλλες δυο μερουλες και μετα αν ειναι θα προσπαθησω να τραβηξω τα λεφτα πισω με καποιο τροπο. Με νευριαζουν αυτα.
Προσπαθησα και εγω διαφορες καρτες να κανω δουλεια πριν κανω το κολπο με το paypal, αλλα τζιφος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καντε κανα revolut,leupay,skrill και ξεχαστε τα paypal balance  :winking:

google it.

Τροποποιήθηκε από τον virus

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν ισχύει αυτό που λες, μήπως γνωρίζεις πότε ξεκινάει να μετράει το 24ωρο των συναλλαγών ώστε να κάνουμε απροβληματιστα συναλλαγές? :sp_ike:

Ο λόγος που δεν έγραψα για την ώρα μηδενισμού είναι επειδή και εγώ φυσικά τους έκανα αυτή την ερώτηση και μου απαντήσανε ότι ούτε αυτοί γνωρίζουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημερα σε ολους, ειναι η πρωτη φορα που γραφω στο φορουμ και θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος γνωριζει τι παιζει στη περιπτωση που πουλας στο εξωτερικο μεσω paypal. Μεταπωλω δισκους βινυλλιου και CD και αναρωτιεμαι καιρο τωρα αν πρεπει να προχωρησω στο να εγκαταστηω ταμειακη μηχανη και να τυπωνω αποδειξεις λιανικης.. Οι περισσοτεροι πελατες μου βρισκονται στη Γαλλια, Γερμανια, Αγγλια και Αμερικη. Το γεγονος οτι ΠΟΤΕ κανεις δε ζητησε αποδειξη μου εκανε μεγαλη εντυπωση ετσι κι εγω ποτε δεν ενδιαφερθηκα. Βεβαια, τωρα τελευταια με τα φορολογικα αρχιζω κι ανησυχω και δε θελω να φας καποιο μεγαλο προστιμο ας πουμε..    ΥΣ : Ο λογιστης που εχω φαινεται να εχει βαθυα μεσανυχτα στο θεμα οσον αφορα τις ενδοκοινοτικες συναλλαγες.

Σας ευχαριστω ολους σας για το χρονο σας  

Φιλικα

Τροποποιήθηκε από τον Pelo1986

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδιά τι γίνεται με το paypal?

Έχει ανοίξει για την Ελλάδα? Έχει κάνει κανένας συνναλαγή αυτέσ τις μέρες?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημερα σε ολους, ειναι η πρωτη φορα που γραφω στο φορουμ και θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος γνωριζει τι παιζει στη περιπτωση που πουλας στο εξωτερικο μεσω paypal. Μεταπωλω δισκους βινυλλιου και CD και αναρωτιεμαι καιρο τωρα αν πρεπει να προχωρησω στο να εγκαταστηω ταμειακη μηχανη και να τυπωνω αποδειξεις λιανικης.. Οι περισσοτεροι πελατες μου βρισκονται στη Γαλλια, Γερμανια, Αγγλια και Αμερικη. Το γεγονος οτι ΠΟΤΕ κανεις δε ζητησε αποδειξη μου εκανε μεγαλη εντυπωση ετσι κι εγω ποτε δεν ενδιαφερθηκα. Βεβαια, τωρα τελευταια με τα φορολογικα αρχιζω κι ανησυχω και δε θελω να φας καποιο μεγαλο προστιμο ας πουμε..    ΥΣ : Ο λογιστης που εχω φαινεται να εχει βαθυα μεσανυχτα στο θεμα οσον αφορα τις ενδοκοινοτικες συναλλαγες.

Σας ευχαριστω ολους σας για το χρονο σας  

Φιλικα

Το ππ για τους ξενους ειναι απόδειξη, κατι τετοιο εφαρμόζετε πλεον απο το 2016 και στην  Ελλάδα με τις πληρωμες να αναγνωρίζονται μονο μεσω πλαστικού χρήματος,  αυτο προφανώς ειναι αλλο και αλλο τι κάνεις εσυ σαν πωλητής που πρεπει (αν θελεις να εισαι νομιμος) να κοβεις παραστατικά, για να γινει αυτο βεβαια πρέπει να κάνεις έναρξη εμπορικής επιχείρισης με οτι αυτο συνεπάγεται.

Το ππ δεν "ανοιξε" για την ελλαδα (ετσι οπως το εννοεις) και ουτε προκειται, βγαλε λοιπον μια καρτα ρεβολυτ συνδεσε την και ξεχνα τα cc, διαβασε απο το παρακατω θεμα το πρωτο παστ

http://www.insomnia.gr/topic/588647-revolut-οδηγός-επιβίωσης/page-145#entry54589984

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τωρα τελευταια με τα φορολογικα αρχιζω κι ανησυχω και δε θελω να φας καποιο μεγαλο προστιμο ας πουμε

δε ξέρω να σου πω σωστά και όλα θα έχουν να κάνουν με τον όγκο του τζίρου και τον αριθμό συνναλαγών αλλά για όνομα του θεού και της Παναγίας, ΑΝ ΣΤΗΝ Δ.Ο.Υ. ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΟΥΝ , ΜΗ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΝΕΣΑΙ!  Είναι τόσο αρρωστημένο και άθλιο το μ@λ@κισμένο σύστημα τους που θα σαλτάρεις άμα μπλέξεις μαζί τους για τέτοιες διαστημικές δουλειές που και σαν ούφο θα σε κοιτάνε και σαν την Ίντρακομ θα σε φορολογήσουν και δε σε λένε Μπόουνς να τη σκαπουλάρεις δια του στρίβειν δια του λαδώματος. Χωρίς πλάκα, ίσως κάποια λύση μέσω έδρας αλλού να επιβάλεται για να μη φλιπάρεις με τους καρεκλοκένταυρος μπαγλαμάδες αν ο τζίρος επιβάλει έναρξη επαγγέλματος για να μη βρεθείς μα χρέη βουνό σαν τον καστανά της Θεσσαλονίκης όταν δεν μπορείς να κάνεις διακοπή που κλάταρε ο τζίρος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να γινει οπως ηταν πριν 1 χρονο εννοεις? σε μενα δεν ισχυει (πιστευω και σε ολους). το φορτωσα με το γνωστο κολπο των 2 email. κανονικα δεν με αφηνε να αγορασω. :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το φορτωσα με το γνωστο κολπο των 2 email. κανονικα δεν με αφηνε να αγορασω.

ποση προμηθεια κραταει αυτο το κολπο;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε σεις έχω ένα θεματάκι (λίγο μεγάλο μάλλον).Δεν είχε τύχει να χρειαστώ κτ από το εξωτερικό μετά τα cc είχα ακούσει το κόλπο αλλά δεν το χρειάστικα ποτε κιόλας. Τώρα προσπαθώ να το κάνω και τρώει άκυρο συνεχώς. Θέλω να φορτώσω στο λογαριασμό περίπου  450 ευρώ. Παίζει να ευθύνεται το ποσό?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πήρα στην τράπεζα κ μου είπαν 500. Η αλήθεια είναι οτι δεν θυμάμαι να δοκίμασα μικρότερο ποσό απο 420. Να προσθέω την πληροφορία ότι προσπάθησα να μεταφέρω λεφτά από πιστωτική. Παιζει ίσως αυτό κάποιο λόγο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα